KCC/Delta Logistiek 4 ongeslagen de zaal in!! Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd op het veld. Achilles 2 uit Den Haag kwam bij ons bezoek. Deze ploeg staat onderaan en iedereen wint ruim van ze. Dus onze opdracht was: Niet onderschatten, proberen de 20 doelpunten te halen en als we winnen minimaal 10 doelpunten verschil.

Van onderschatting was geen sprake. We schoten uit de startblokken en binnen 9 minuten stonden  we 4-0 voor. Het leek wel of het dit weekend wel alemaal lukten. We schoten zuiver en en de kansen die we kregen werden overduidelijk benut. Maar aan het eind van de eerste helft gingen we het ons zelf moeilijk maken. Arjan had een felle heer tegen die heel fysiek speelde, maar waar weinig tegen gefloten werd en we gingen te moeilijk korfballen. Met een 7-2 voorsprong gingen we de rust in en werd alles nog eens besproken.

De tweede helft moesten we doordrukken als we de 20 goals wilden halen. Ook nu  begonnen we weer scherp. Door veel druk te geven in de verdediging kregen we veel balbezit en dat werd al snel omgezet in doelpunten. Je hoefde maar met je ogen te knipperen en je had er weer een gemist. Uiteindelijk hebben we de 20 goals niet gehaald, maar wel de 10 verschil. 16-6 was de eindstand en ongelsagen gaan we nu  met een lekker gevoel de zaal in, waar we een klasse hoger gaan spelen. In de kantine hadden we nog een lekker stukje taart en een glas champagne. Nu lekker naar binnen, de zaal in.

Statistiek: Michel en Arjan 5x, Liese 2x, Michelle, Marcel, Rens en Edith 1x.