Zaterdag 3 oktober 2009 speelde KCC/Hijbeko D3 thuis tegen Nieuwerkerk D4.

Onze Coach Corine Postma zei dat wij misschien nog moesten oppassen voor het geval er een heel ander team aankwam. Maar ongerust waren wij niet toen er al na een paar minuten een doelpunt van Joël invloog dus het is al 1-0. En nog even later weer een doelpunt 2-0. De scheidsrechter floot en we wisselden van vak. En even later floot de scheidsrechter weer af. Sandra mocht een strafworp nemen. Die was ook al raak. En dan nog een vrije bal. Jelle gaf aan. Gooide naar Celine. Plop. 4-0. Met deze stand gingen wij de rust in.

Nog eventjes bijkomen, wedstrijd bespreken, nog wat drinken om onze energie op te halen. Al snel floot de scheidsrechter en mochten wij weer het veld op.

Nieuwerkerk mocht het nu proberen. Nog een schot. Nee,dat lukte niet en al snel konden wij weer gaan aanvallen. Doelpunten vielen er niet. Na weer 12½ spelen werden de verdedigers weer aanvallers. Toen begon het weer. Celine nog een doelpunt. 5-0. De heren vonden het ook wel interessant en gingen het ook proberen. Ja hoor! Amber een doelpunt 6-0. Weer even later maakte Amber er nog een 7-0. En ging Nieuwerkerk het ook proberen. Dat is hun helaas (voor ons) gelukt. Toch gingen wij ze nog eens terugpakken met een met een ong. 5 meter afstandschot door Jelle. De scheidsrechter wou fluiten,het zou een strafworp moeten zijn, maar toch zat de bal erin. Even later maakte Amber het even af en na de goal floot de scheidsrechter af en gingen wij blij het veld af.

Nog even smullen van de taart en een heel groot feestje vieren. Even lekker bijpraten en drinken en daarna ging iedereen naar huis.

Dus de D3 is kampioen geworden met een monsterzege(voor ons dan).

Onze scorers waren: Amber 3x, Joel, Celine beiden 2x, Jelle, Sandra beiden 1x.

En wij hadden een ruststand van 4-0 en een eindstand van 9-1.

Nu gaan wij proberen ook in de zaalcompetitie kampioen te worden.

Ook erg bedankt dat er bij de kampioenswedstrijd 2’’ fotograven’’ bij waren, namelijk Arie Postma en Peter Dorsman.