Onze A1 heeft de drieluik tegen de concurrentie afgerond met een onverwacht imposante overwinning. En daar viel helmaal niets op af te dingen!

Al vanaf de eerste aanval denderde de A1-TGV met zeer hoge snelheid voor de tegenstander uit. Slechts tot de 2-3 kon GKV A1 het bijbenen, maar daarna was het echt voorbij. Mede en opnieuw onder het toeziend oog van Oma-Yvonne-Lisette (Gorinchem = dichtbij Tienhoven...) bleek het ruststation met 3-12 bereikt.

Omdat we voor de zevende zaterdag achtereen boften met het weer, voerden we onder het scorebord -inmiddels ook gebruik- onze rustbespreking heerlijk in de zon . Dat vervolgens in de tweede helft de tegenstander terugkwam, was geheel aan onszelf te wijten. Maarten en ik berusten ons er inmiddels in, dat met dergelijke ruststanden het bijzonder menselijk is om gedurende zo'n 20 minuten de motivatie te verliezen. Daar kun je echt niets tegen doen.

Zeven veldwedstrijden, mooie overwinningen, de ene waardevoller dan de andere; een goed, gedreven, leergierig en samenwerkend team; grote trainingsarbeid verzettend en zeer zelfredzaam, bleek ook deze laaste wedstrijd. Want de gehele week stond in het teken hiervan. Het ene vaak draaide geheel zelfstandig de dinsdagtraining en het andere de donderdagtraining met als ongebruikelijk thema: Oog op Het Scorebord. Dat was geheel tegengesteld aan wat wij als coaches altijd roepen: "Vergeet het scorebord!". De trainingen waren uitstekend verzorgd en de oefeningen met respect uitgevoerd. Een bijzondere afsluitende week en een zeer leerzame!

"KCC/Hijbeko A1 ongeslagen aan kop": onze welgemeende complimenten voor deze opmerkelijke prestatie!
Met een goeristische doelstelling van een gemiddelde van 20-8 per wedstrijd, staan we nu op 19-9 (135-62). Dat neemt zelfs in de landelijke Overgangsklasse een bijzondere plaats in. Twee punten voorsprong op de nummer twee in de poule en nu de zaal in. Daar worden we alleen maar beter van. Wij kijken nu al uit naar de 2e helft veldcompetitie!

Dank aan de rij-ouders, de reserves Michelle en Robert en cameravrouw Jopie Schippers.
Statistiek: Wouter,Christian(4) Evelien,Sven,Thomas(3) Jet,Nicole(1)