Wil jij een mooi plekje in de zaal, vrijwel direct langs de lijn bij de zaal-korfbalwedstrijden van B1, A1, S4, S3, S2 of S1? Volg dan de opleiding tot juryvoorzitter. Met deze opleiding mag je plaatsnemen aan de jurytafel als voorzitter, maar ook eventueel als schotklokbediener of bediener van het tijd-/scorebord paneel.

Voor iedereen die zich wil laten (bij)scholen tot juryvoorzitter is er in november de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van de twee online sessies. Deze worden gehouden op 3 en 4 november vanaf 19.30 uur. Wanneer jij aanwezig bent geweest krijg je het certificaat tot juryvoorzitter en ontvang je de handleiding/cursusboek voor juryvoorzitter.

Wij verwachten van de juryvoorzitter dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het juist functioneren van de jurytafel bij wedstrijden waar met schotklok gespeeld wordt als ook het toezicht op naleving van de voor de wedstrijd geldende reglementen en bepalingen, voor, tijdens en na de wedstrijd. Je bent een officiële vertegenwoordiger van het KNKV en maakt onderdeel uit van het arbitrageteam.

Deelname aan de bijeenkomst kost € 5,00, de kosten worden door KCC/CK Kozijnen betaald. Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://www.knkv.nl/aanmelden-opleiding-tot-juryvoorzitter/

Wil je vooraf meer informatie dan kun je dat nalezen op https://www.knkv.nl/kennisbank/juryvoorzitter/ of het mij even weten. Er is vast wel 1 van de circa 15 jurytafelleden die je meer informatie kan verschaffen.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties