Het zaalprogramma op de website is inmiddels aangevuld met het vervoer- en zaalwachtschema en de scheidsrecchters voor de eerste drie weken (rest scheidsrechters volgt nog). Kijk dus even goed wanneer je aan de beurt bent!

BELANGRIJK:
  • Het vervoer- en zaalwachtschema is dankzij Sander van Houdt geautomatiseerd gevuld, daarna gecontroleerd en handmatig aangepast waar we gekke dingen zagen. Dat is een behoorlijke klus voor bijna 350 zaalwedstrijden. Het kan dus gebeuren dat er iets verkeerds of dubbel is ingepland. Wil je iets ruilen, dan is ons verzoek om dat zelf met de andere ouders/spelers binnen het team te regelen. Uiteraard is het dan handig als jullie dat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dat kunnen aanpassen en op de site altijd de juiste informatie staat.
     
  • Wil je weten wat je als zaalwacht precies moet doen? Dat kun je hier op onze website lezen. 
     
  • Trainers let op: de verzameltijden zijn gevuld volgens de ons bekende standaard en soms iets aangepast. Wil je met je team op een andere tijdstip verzamelen, mail dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt aangepast zodat iedereen weet hoe laat ze moeten verzamelen.
     
  • Wil je het complete programma in Excelformaat ontvangen? Ook dan kan je mailen.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:
- het programma per ronde
- het programma per team
Je vind deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties