Gaan we nou echt darten op 1 april of is het een grapje. Gelachen werd er zeker. Maar dat komt gewoon omdat onze vierwekelijkse dartavonden gewoon heel gezellig zijn. Er werd dus gewoon gedart. Marcel van Vliet was deze avond wederom ongenaakbaar en werd met ruime voorsprong eerste. Olaf Ullersma werd bij ieder spelletje derde. Dit resulteerde vreemd genoeg in een uiteindelijke tweede plaats op deze avond.

Gert Reijm was gelukkig al dusdanig hersteld van zijn knieoperatie dat hij zijn bardienst weer kon invullen. Ons natje en droogje was dus weer verzekerd deze avond. Even leek de opkomst heel laag te worden. Uiteindelijk konden we toch 9 deelnemers noteren.

501
Een aantal van 9 hebben we al eerder gehad. Die zijn mooi te verdelen in 3 poules van 3. In de eerste ronde vechten die onderling in drie legs uit wie naar de finale, de middel en laatste poule gaat in de tweede ronde. In de finale ging Marcel van Vliet met de winst aan de haal. Guido Molendijk werd tweede, Olaf Ullersma werd derde.

Halve it
Ook voor het spel Halve maakten we gebruik van drie borden. De scores liepen zeer uiteen. Natuurlijk is het erg belangrijk om in de laatste worp precies 41 punten te gooien. Anders halveer je immers je zorgvuldig opgebouwde score. Helaas gold dit voor velen. Marcel van Vliet werd ook dit spel eerste. Op ruime achterstand volgde Guido Molendijk. Olaf Ullersma werd wederom derde.

Follow the Leader
Het spel Follow the Leader speelden we dit keer met z'n allen bij één bord. Het was dus gelijk aan de bak om stand te houden. Helemaal toen direct bij de eerste beurt een tripple als doel werd gezet. Kruizen vielen dus al snel. Toen het doel uiteindelijk gegooid werd, maar doodleuk wederom een tripple als doel werd gezet, vielen mensen nog sneller af. Het doel goed gooien en dan bij het gooien van een nieuw doel het bord missen helpt dan ook niet echt (vraag maar aan Daphne). Marcel van Vliet bleef uiteindelijk als winnaar staan. Stephan Mosheuvel, de man van de trippples bij dit spel, werd tweede. Olaf Ullersma werd voor de derde keer derde.

Klokje rond
Ondanks smeekbedes voor de simpelste vorm, op de enkels, speelden we het laatste spel op de doubles. Een prima oefening voor het uitgooien bij 501. Sommigen startten voortvarend en strandden later, anderen kwamen langzaam op gang en gingen aan het einde goed gooien. Marcel van Vliet was toch weer een klasse apart; hij presteerde het weer om klaar te zijn binnen de 40 maximale beurten. Guido Molendijk had die mogelijkheid ook doch de dubbel bull lukte maar niet. Toch een tweede plaats voor hem. En net als de eerdere drie spellen werd Olaf Ullersma ook hier derde.

Avondscore
Marcel van Vliet was deze avond ongenaakbaar. Hij won alle spellen en soms ook met grote overmacht. Hoe vreemd het kan lopen blijkt als de tweede prijs wordt uitgereikt. Deze is voor Olaf Ullersma. Met zijn viertal derde plaatsen eindigde hij toch tweede deze avond. Hij bleef Guido Molendijk net 1 punt voor.

De avondscore van alle deelnemers vind je hieronder.

Eindstand 1 april 2011

Plaats
 Deelnemer 
 501   Halve it   Follow the Leader   Klokje rond  Totaal 
1
Marcel van Vliet
9 9 9 9 36
2 Olaf Ullersma 7 7 7 7 28
3 Guido Molendijk 8 8 3 8 27
4 Stephan Mosheuvel 6 4 8 4.5 22.5
5 Gerard Reijm 4 2 5 6 17
  Bob Vermeulen 5 3 6 3 17
7 Peter van Dieren 3 6 2 4.5 15.5
8 Daphne Leeuwensteijn 2 1 4 2 9
9 Damian Vermeulen 1 5 1 1 8

Tussenstand dartcompetitie
Natuurlijk behoudt Marcel van Vliet zijn eerste plaats in de tussenstand voor onze jaarcompetitie. Ook Guido Molendijk en Peter van Dieren behouden hun tweede en derde plek. Olaf Ullersma is inmiddels opgeklommen naar de vierde plek. Omdat de beste acht avonden tellen en volgende keer de negende avond wordt, kunnen we wel wat verschuivingen verwachten. Alhoewel er maar twee spelers zijn die tot nu toe nog geen avond gemist hebben. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor de avondprijzen komen. Gezelligheid staat echter voorop!
De volgende avond is vrijdag 29 april.

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties