Afgelopen woensdag 19 juni 2024 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven mochten alle kinderen vanuit de F, E en de D teams iemand uitnodigen om samen met hen de laatste training te beleven. Velen hadden aan deze uitgenodigd gehoor gegeven en hun ouders en fans hadden hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast gehaald voor deze ouder/fan-kind-training.

IMG-20240619-WA0022

De training werd gegeven door onze eigen trainers. Het was een dikke pret voor de kinderen en een geweldige ervaring om samen met één van hun ouders, broers of zussen een korfbaltraining te krijgen. De opkomst was overweldigend. Heel veel blije kinderen gezien. Ook de ouders, broers en zussen zag je genieten. De competitiestrijd onderling was een uitdaging voor iedereen. Ook waren er meerdere nieuwe kinderen met hun ouders. Erg leuk. Iedereen was zeer actief.

Om alle verhitte hoofden na de inspanning te koelen werden de kinderen getrakteerd op een ijsje en de ouders, zussen en broers kregen een drankje aangeboden. Mede doordat de zon scheen was het een groot succes. 

Ouders,broers of zussen, mocht je de smaak te pakken hebben, van harte welkom!

Ook werden de trainers van afgelopen seizoen bedankt en nog even in het zonnetje gezet. Daarvoor iedereen heel hartelijk bedankt.
Allemaal veel succes in je nieuwe team en een fijne vakantie. Tot volgend seizoen!

Bekijk ook de foto's en video's van deze strijd tussen de kinderen en hun ouders/fans.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties