Zaterdag stond voor KCC/Delta Logistiek 2 de wedstrijd tegen Nieuwerkerk 2 op het programma. De wedstrijden tussen de IJssel-buren worden vaak op het scherpst van de snede gespeeld, al is het maar omdat spelers over en weer vaak de overstap maken. Zo speelden bij Nieuwerkerk de daar teruggekeerde Cathy en Rick van Horik (deels) weer mee, na een aantal jaren bij KCC/Delta Logistiek gespeeld te hebben. 

Nieuwerkerk 2 stond na drie wedstrijden nog op nul punten maar opende wel de score (0-1). Daarna liet KCC/Delta Logistiek 2 zien de betere ploeg te zijn, nam een 3-1 voorsprong en daarna werd het eigenlijk nooit meer spannend. De ploeg van Robin Diepenhorst stond heel de wedstrijd drie/vier punten voor, maar wist niet door te drukken zodat het bij rust 10-8 was.

De tweede helft gaf een zelfde beeld te zien en na 12-8, 15-11 en 17-13 was het laatste woord aan Nieuwerkerk dat de eindstand op 17-15 bepaalde. Weer een overwinning dus voor het tweede dat daarmee na drie wedstrijden op een keurige tweede plaatst staat in de reserve Ereklasse. Enig minpunt dat trainer Robin Diepenhorst zijn ploeg zal aanrekenen is dat ze niet eerder de winst veilig stelden, dat had eigenlijk wel gemoeten en ook zeker gekund tegen dit Nieuwerkerk 2.

Volgende week speelt het tweede om 14:00 uur uit tegen Dalto 2, daarna speelt ook het eerste daar, dus kom gerust naar Driebergen (iets meer dan een half uur van Capelle aan den IJssel).

Klik op de foto of hier voor nog veel meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Peter van Dieren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties