Vakantie is voorbij en we zijn weer begonnen! En traditiegetrouw hoort daar schoolkorfbal bij. Als KCC/CK Kozijnen zijn we gastheer voor het schoolkorfbal dat eind september georganiseerd wordt vanuit Sportief Capelle (voor de groepen 5, 6 en 7 van de basisschool).

Hoeveel kinderen zijn er wel niet in aanraking gekomen met korfbal door dit evenement en mochten we daarna als lid verwelkomen! Of je kind dat al op korfbal zit, doet met zijn schoolvrienden en vriendinnen mee. Hoe leuk is dat?!

Om van het schoolkorfbal ook dit jaar een leuk en sportief evenement te maken, hebben we jou nodig! Op de woensdagmiddagen 27 september en 4 oktober staan de voorrondes gepland en op 11 oktober de finaleronde. De wedstrijden beginnen meestal zo rond 14:00 uur.

Allereerst hebben we je hulp nodig op deze dagen.
We zoeken vrijwilligers:

  • Voor achter de bar,
  • Als scheidsrechter
  • Als EHBO hulp (uiteraard wel in bezig van een EHBO diploma).

Wellicht loop je als ouder al rond, steek dan een handje uit achter de bar of leidt een wedstrijd. Of je bent woensdagmiddag vrij en je wilt iets voor de vereniging doen, dit is je kans! Kom helpen als je kan! Alle kleine beetjes helpen.

Geef je op bij Jan van den Berg via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via een appje 06-48623166.

Ook hebben we je nodig als ouders die de scholen enthousiasmeren. Afgelopen jaar waren er weinig team-aanmeldingen en deden er volledige scholen niet mee. Vanaf 28 augustus gaan de aanmeldformulieren naar de scholen en de inschrijving sluit op 13 september. Dus als je toevallig een directeur/gymdocent ziet, vraag er eens naar.

Laten we van het schoolkorfbal een mooie en drukke happening maken, waarbij we hopelijk met veel handen het werk licht maken!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties