De technische commissie en staf van KCC/CK Kozijnen is blij en trots te kunnen melden dat Arthur Carolus volgend jaar de staf van onze selectie zal versterken. 

20230511   Arthur (500) De succesvolle jaren van de Haagse trainer krijgen een vervolg met nieuwe uitdagingen. Hij zal volgend jaar samen met Tony van der Linden het tweede team van onze selectie onder zijn hoede nemen. Vanuit deze rol zal Arthur zijn ervaring en kunde delen met de talentvolle spelers van onze groep.

“Toen KCC mij benaderde kreeg ik gelijk een goed gevoel en in de gesprekken die we hebben gevoerd is dat alleen nog maar meer geworden. Ik heb er heel veel zin in om volgend seizoen te knallen met de selectie en mooie dingen te laten zien aan de supporters!!”

De Haagse directheid, de passie en de verbinding die Arthur een selectie kan meegeven zien wij als perfecte toevoeging aan de al bestaande staf. We hopen hiermee de selectie weer een stap vooruit te helpen naar de top. In een eerdere periode waar Arthur onderdeel van de staf was, heeft KCC/CK Kozijnen voor het eerst in de clubgeschiedenis meegestreden in de play offs en hoofdklassefinale om promotie naar de Korfbal League. Nu, 7 jaar later, is KCC een bekende naam op het hoogste niveau en zal Arthur Carolus samen met de overige staf de spelers van de selectie helpen opnieuw de stap te zetten naar de top van de competitie.

We heten Arthur van harte welkom bij de club en hopen op succesvolle jaren met elkaar.

De technische commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties