Op zaterdag 4 maart spelen het tweede (17:15 uur) en het eerste (19:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen GG/Ronald Mc Donald Huis Emma (verder Groen Geel) in Wormer. Als KCC/CK Kozijnen die wedstrijd wint hebben we ons gehandhaafd in de Korfbal League. Als jij die wedstrijd wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

Er rijdt net als vorige week tegen Blauw-Wit weer een feestbus naar Wormer. Als je je nog niet hebt opgegeven ben je te laat, want op het moment van schrijven zijn er geen plekken meer beschikbaar. Je kunt altijd nog even HIER kijken of er nog plek komt in de bus of je kunt je op de reservelijst laten zetten.

Voor iedereen die naar de wedstrijd wil geldt dat je vooraf online een kaartje moet kopen.
Dat kan HIER (in de hal zijn twee supportersvakken voor ons gereserveerd en OP = OP).

Parkeren bij Groen Geel:

I.v.m. beperkte parkeerplekken bij het Groen-Geel complex adviseert Groen Geel om je auto verder in de wijk te plaatsen netjes in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Met regelmaat is er handhaving, dus om een betaalbare korfbalmiddag / -avond te hebben voorkom boetes.

Verder adviseren wij supporters- en/of spelersbussen om niet de wijk in te rijden, maar het uitstappen (en instappen) te doen aan de Koningsvarenstraat, zie kaartje. De straten in de woonwijk zijn hier zeer krap, dus hiermee blijft de woonwijk toegankelijk en voorkomen we mogelijke schade.

Overige praktische informatie:

- Adres: De Drie Morgen 2, 1531 SJ Wormer.

- In de Groen Geel hal zijn twee supportersvakken gereserveerd voor KCC/CK Kozijnen. Alle overige plaatsen zijn voor Groen-Geel publiek, sponsoren, pers en overige genodigden.

- Confettikanonnen of streamers zijn NIET toegestaan bij Groen Geel.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties