KCC/CK Kozijnen treedt het komende seizoen weer met een ijzersterke selectie aan. Daarin zijn enkele 'nieuwe' gezichten. Wellicht hebben jullie ze al op onze sociale media voorbij zien komen, maar hieronder zetten wij ze nog even op een rijtje.

Tessa Noordzij
Een bekend gezicht keert terug naar de selectie van KCC/CK Kozijnen. Na een jaar afwezigheid en in het derde te hebben gespeeld heeft Tessa de ambitie hervonden om op het hoogste niveau weer het maximale uit haarzelf te halen. De speelster uit eigen jeugdopleiding is met haar lengte en schotvermogen altijd een belangrijke pion in de selectie geweest. Met haar bouwen we door aan jonge en talentvolle groep om onze en haar ambities waar te maken.

Tessa (Aangepast)

Koen Houkes
Koen Houkes sluit als kind van de club aan bij de selectie van KCC/CK Kozijnen. Na veel blessureleed en een lange weg terug is Koen fit en vastberaden om op het hoogste niveau zichzelf te testen. Als jonge talentvolle belofte doorliep hij de gehele jeugd met meerdere Nederlands kampioenschappen en selectie in de jeugdivisies van TeamNL. Nu de blessures achter de rug zijn zal hij met zijn fysieke vermogen de selectie van KCC/CK Kozijnen komen versterken.

Koen Houkes (Aangepast)

Koen Collee
Overgekomen van CKV Nieuwerkerk zal Koen aansluiten bij de selectie van KCC/CK Kozijnen. De voormalig jeugdinternational blinkt uit met zijn verdedigend vermogen en harde aanvallende actie. De geboren Nieuwerkerker verwacht bij KCC/KC Kozijnen weer een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling.

Koen Collee (Aangepast)

Laura van der Linden
Overgekomen van CKV Nieuwerkerk versterkt Laura aankomend de selectie van KCC/CK Kozijnen. De lange speelster die vooral uitblinkt in het verdelen van het spel en daarbij haar doelpunten meescoort wil gaan ontdekken waar haar plafond ligt. Ze heeft de ambitie om op het hoogste niveau zichzelf te testen. Voor KCC/CK Kozijnen zal zij met haar fysiek en spelinzicht een belangrijke pion zijn.

Laura (Aangepast)

Thijmen Voets
Thijmen staat bekend als motor van de A1 van KCC/CK Kozijnen afgelopen seizoen. Uitblinkend in mentale kracht en fysiek vermogen doet hij wat nodig is voor zijn team om het hoogste haalbare te bereiken. De stille kracht uit eigen jeugd zal dit ook komend seizoen doen in de selectie van KCC/CK Kozijnen.

Thijmen (Aangepast)

Roel Visser
Overkomend van de jeugd zal Roel Visser komend seizoen beginnen aan zijn eerste jaar in de senioren van KCC/CK Kozijnen. De lange schutter heeft al minuten gemaakt op het hoogste en zelfs zijn eerste Korfbal League doelpunten op zijn naam staan tegen KZ. Met een talent als Roel doorstromend uit de jeugd bouwt KCC/CK Kozijnen verder aan de toekomst.

Roel (Aangepast)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties