Komend seizoen schuiven er weer veel jeugdspelers door naar een hogere leeftijdscategorie. Om deze spelers en de nieuwe spelersgroepen voor te bereiden op deze nieuwe categorie en samenstelling organiseren we ieder seizoen in deze periode doorschuiftrainingen.

De spelers trainen op maandag of dinsdag bij de leeftijdsgroep waarin ze komend seizoen gaan uitkomen en op woensdag of donderdag gewoon bij hun huidige team. De doorschuiftrainingen vinden dit jaar plaats op maandag 30 mei en 13 juni of dinsdag 31 mei, 7 en 14 juni afhankelijk in welke categorie uw kind uitkomt komend seizoen. De trainingstijden van alle jeugdteams zijn hier te vinden op. Van de TC coördinator ontvang u binnenkort een mail hierover met meer informatie. Wij wensen iedereen veel plezier bij deze doorschuiftrainingen.

De selectieperiode voor de A t/m C  zal dit seizoen gehouden worden in week 25 en 26 met op 25 juni in de ochtend mogelijk enkele oefenwedstrijden. De D t/m de F categorie zal in week 25 en 26 in de nieuwe lichtingen trainen. Meer informatie hierover volgt later.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties