Waar vroeger voor de meeste hoofdklasse-ploegen twee doordeweekse trainingen de norm waren, zijn de tijden intussen veranderd. Onze selectie speelt nu (reserve) korfballeague en de trainingsintensiteit is de laatste jaren steeds meer verhoogd. Zo werd er jaren geleden gestart met de krachttraining op maandagavond waar selectiespelers gewichten liften waar menig sportschool-ganger jaloers op is. Nu is daar een individuele training bijgekomen.

20200930   Individuele trainingen (500)Deze extra training staat onder leiding van Wout Schouten en Robin Diepenhorst. Selectiespelers en -coaches hebben van tevoren op papier gezet waar zij graag meer aandacht voor zouden willen zien. Deze zaken worden in kleine groepjes verder uitgediept waarbij ook de beelden van eerdere wedstrijden kunnen worden gebruikt.

Wout Schouten is in het verleden onder andere hoofdtrainer geweest bij KOAG in Krimpen aan den IJssel. Robin is binnen KCC natuurlijk een bekend gezicht. We zijn als technische commissie ontzettend blij dat deze mannen zo enthousiast zijn om dit avontuur aan te gaan.

We hopen met deze nieuwe trainingsvorm weer een stap te hebben gezet in ontwikkelen van een topsportcultuur. En wij wensen de spelers en trainers veel succes en plezier toe in het verwezenlijken van de ontwikkeldoelen!

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties