Afgelopen woensdag speelden KCC/SO natural A1 en B1 de bekerfinale bij RWA. De publieke belangstelling was helaas niet al te groot, dat had er vast ook mee te maken dat beide teams niet compleet konden aantreden. Helaas wilde de bond de wedstrijden niet verzetten, dus moest er gewoon gespeeld worden. Heel jammer dat op die manier spelers die het hele seizoen hard gewerkt hadden om de finale te bereiken zelf niet de finale konden spelen.

KOAG B1 - KCC/SO natural B1
De B1 - die de beker vorig jaar had gewonnen - speelde tegen mede hoofdklasser KOAG B1 met een mix van 1 B1-speler, 2 A2-spelers en 5 C1-spelers omdat de B1 op korfbalreis naar Portugal was. De verwachting was dan ook dat dit heel lastig zou worden, maar de gelegenheids B1 speelde de eerste drie kwartier een uitstekende wedstrijd. In de rust was het 4-4 en ook daarna nam de B1 gewoon elke keer een voorsprong. Pas bij de 8-8 met een kwartier te spelen schrok KOAG wakker en liep uiteindelijk uit naar een 20-12 overwinning. 

KCC/SO natural A1 - Nieuwerkerk A1
Ook bij de finale van de A1 ontbraken bij beide ploegen een aantal spelers. Dat maakte niet uit voor het krachtsverschil tussen beide ploegen. KCC/SO natural nam een ruime voorsprong en gaf die niet meer weg al kwam Nieuwerkerk in de slotfase nog een beetje dichterbij. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 15-11 overwinning en daarmee won de A1 de beker. Een mooie prestatie!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties