Het is een tijdje stil stil geweest qua berichtgeving over de korfbalmasterz, de online spelregelcursus van het KNKV.

Nu we weer op het veld aan het spelen zijn loopt dit seizoen naar het einde toe. In het aankomende seizoen 18-19 wordt het behalen van een spelregelbewijs voor senioren verplicht gesteld door het KNKV. Dit betekent dat je daar nog even de tijd voor hebt. Voor de A- en B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit later verplicht wordt.

20160313   Korfbal Masterz

Het behalen van het bewijs hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen, wel zul je er even voor moeten gaan zitten.

Heb je je inloggegevens enige tijd geleden ontvangen en werkt het niet meer of kan je het niet terugvinden? Of heb je nog geen inloggegegevens ontvangen? Laat het me weten dan lossen we het op!

Ben jij begonnen met de cursus en ergens in het traject gestopt dan wens ik je veel succes met het vervolg!

Binnenkort ontvang je als ouder bent dan 14 jaar per mail een herinnering als je het spelregelbewijs nog niet hebt behaald. Daarnaast worden ook alle trainers geïnformeerd over de leden uit hun team die hiermee aan de slag gaan. Wellicht zijn er ook vragen die op de training uitgewerkt kunnen worden?

Heb je problemen met het voltooien van de levels vraag dan een teamgenoot of trainer/coach eens of die je wil ondersteunen. Kom je er toch niet uit stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Codes
Mocht je problemen ondervinden met het activeren van je account of ben je je code kwijt mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord. Inmiddels zijn ook een aantal ouders opgeleid en hebben plezier van de kennis die zij hebben opgedaan, langs de lijn of als scheidsrechter.

Succes!

Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties