Op woensdag 3 januari 2018 (laatste week kerstvakantie) organiseert KCC/SO natural weer een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle aaan den IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantieactiviteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken of een broodje knakworst in onze kantine.

20161128   korfbalwinterfunKom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden. Vorig jaar was het ontzettend druk en kregen we erg veel enthousiaste reacties van de deelnemers. We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd in de kerstvakantie? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Jopie Schippers of Monique Schneider.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers kunnen hun kind aanmelden voor Korfbal WinterFUN via dit formulier. De kosten bedragen € 1,- per kind inclusief eten en drinken. Aanmelden kan in de leeftijdscategorieën kleuters, onderbouw of bovenbouw. Wilt u meerdere kinderen aanmelden, vul dan het formulier meerdere keren in. Vragen? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Details
Datum: woensdag 3 januari 2018
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur, aansluitend eten in de kantine
Plaats: KCC/SO natural, Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, Capelle aan den IJssel

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties