Dat KCC/SO natural al kampioen is in de hoofdklasse B is zaterdag 11 februari 2017 duidelijk geworden. Alleen nu is de vraag wie er zaterdag 11 maart 2017 op bezoek komt in sporthal Schenkel.

Als kampioen gaat KCC/SO natural spelen tegen de nummer 2 van de andere hoofdklasse. In de hoofdklasse A is het nog steeds dringen geblazen voor een plekje in de kruifinales. Zoals het er nu naar uit ziet weet KCC/SO natural pas zaterdag 4 maart definitief wie de tegenstander wordt. Welke ploeg gaat KCC/SO natural tegenkomen op weg naar de hoofdklassefinale op zaterdag 25 maart 2017 bij PKC/SWKGroep te Papendrecht om 20:00 uur?

Hieronder lees je welke senario's er nog zijn?

Zaterdag 18 februari 2017
In deze speelronde speelde Nic/Alfa College tegen OVVO/De Kroon in Groningen. De thuisploeg won makkelijk met 22-17 waardoor Nic/Alfa College definitief is geplaatst voor de play-offs. Dezelfde avond/tijd speelde Dalto/BNApp.nl in Wageningen tegen de plaatselijk trots. Wageningen verloor deze wedstrijd van Dalto/BNApp.nl met 26-29 waardoor Wageningen op onderling resutaat (is hetzelfde) en doelsaldo is uitgeschakeld voor de kruisfinales. Dus het gaat nu alleen nog tussen Dalto/BNApp.nl en Nic/Alfa College!

Zaterdag 4 maart 2017
Deze laatste competitieronde is er nog één wedstrijd van levenbelang. Dalto/BNApp.nl ontvangt het Groningse Nic/Alfa College om 20:00 uur. Wint Dalto/BNApp.nl, dan wordt het KCC/SO natural tegen Nic/Alfa College op 11 maart 2017. Wint Nic/Alfa College, dan wordt het KCC/SO natural tegen Dalto/BNApp.nl. Wordt het gelijk dan spelen we ook tegen Dalto/BNApp.nl.

Komt Dalto/BNAppp.nl of Nic/Alfa College naar Capelle aan den IJssel?  We gaan het zien!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties