Op maandag 31 oktober zijn het vervoer en de zaalwacht toegevoegd aan het programma. Kan je niet, ruil dan zelf even binnen het team (zie ook de tekst hieronder).

LET OP D1, D2 en D3: aangezien de opstellingen voor de D-teams nog zullen wijzigen, wordt dan ook het vervoer en de zaalwacht aangepast. Pas na 5 november zijn de teams bekend. Hou dus na die datum de site in de gaten voor eventuele wijzigingen.

LET OP B1 en A1: Aangezien jullie een jurytafel hebben, zijn jullie ouders enkele keren ingedeeld als zaalwacht voor of na jullie wedstrijd.

Het vervoer wordt geautomatiseerd gevuld, gecontroleerd en waar nodig handmatig aangepast. Dat is een behoorlijke klus. Het kan dus gebeuren dat er iets verkeerds of dubbel is ingepland. Wil je ruilen, doe dat dan zelf met de andere ouders/spelers binnen je team. Uiteraard is het handig als jullie dat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dat kunnen aanpassen en op de site altijd de juiste informatie staat.

Bij de senioren heb je zaalwacht voor of na je eigen wedstrijd (als er ploegen achter elkaar spelen), maar soms moeten de reserves zelf zaalwacht zitten of moet je het zelf regelen. Neem het schema dus goed door. Kan je niet? Ruil dan met iemand anders uit je team. Wil je weten wat je als zaalwacht precies moet doen? Dat kun je hier op onze website lezen.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:

- het programma per ronde
- het programma per team

Je vind deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.


Updates:

  • 26/10 programma met verzameltijden geplaatst.
  • 31/10 Vervoer en zaalwacht toegevoegd

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties