Inmiddels zijn we bijna aan het einde van de eerste helfd-veldcompetitie. Het tweede seizoen zijn we ingegaan met de online spelregelcursus Korfbalmasterz. Vorig jaar zijn er regelmatig leden geweest die hun account niet konden activeren. Als het goed is is dat opgelost.

In de afgelopen maanden hebben enkele leden de cursus afgerond. Felicitaties zijn op hun plaats voor: Guido, Liese, Dennis, Robin en Jet!

20160313   Korfbal Masterz

Bij het begin van een nieuw seizoen krijgen nieuwe leden en leden die naar de B-aspiranten overgaan van de ledenadministratie ook hun gebruikersnaam en activatiecode voor Korfbalmasterz, zodat zij met de cursus kunnen starten. Dennis heeft direct de cursus afgerond. Mooi!

Sommige leden zijn al even geleden begonnen en bevinden zich op een level van de cursus. Succes met het vervolg!

Dan zijn we een aantal leden die op het punt staan om (nogmaals) het examen te gaan maken: Floor, Jelle, Jelmer, Menno, Manon, Quinta, Max, Jelmer en Sofie. Succes!

Ben je bezig met de spelregels en heb je problemen met het voltooien van de levels stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Codes
Mocht je problemen ondervinden met het activeren van je account mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zoeken we naar een oplossing hiervoor. Ben je je code kwijt dan is een mail ook voldoende.

Tot op heden kunnen we de cursus gratis aanvragen. De verwachting is dat er een moment komt waarop we dit moeten betalen. Dus fijn als je in ieder geval start met de spelregelcursus.

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd is het zeer waarschijnlijk dat het KNKV van ieder lid vanaf 14 jaar gaat eisen dat zij de spelregelopleiding gevolgd moeten hebben om te mogen spelen. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord.

Groetjes,

Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties