Er is geen competitie tijdens de Kerstvakantie, maar toch zijn er op verschillende toernooien behoorlijk wat spelers van KCC/SO natural te bewonderen.

Op dinsdag 22 december wordt bij DeetosSnel in Dordrecht het KNKV eindejaarstoernooi gespeeld waar de RTC teams <13 en <15 van Rotterdam spelen. 

  • Bij het RTC Rotterdam <13 spelen Kirsten van der Kooij, Elisa de Lange, Rosa Schneider, Bryan de Haas, Thijmen Voets en Lucas van der Waaij mee. De eerste twee wedstrijden zijn om 12:00 uur en 13:30 uur, de aanvangstijden van de twee wedstrijden daarna zijn afhankelijk van de stand in de poule na de eerste twee wedstrijden.

  • Bij het RTC Rotterdam <15 spelen Floor Dorsman, Merel Schneider, Dennis de Does en Sven van de Palm mee. De eerste twee wedstrijden zijn om 9:30 uur en 12:30 uur, de aanvangstijden van de twee wedstrijden daarna zijn afhankelijk van de stand in de poule na de eerste twee wedstrijden.

Van zondag 27 t/m woensdag 30 december wordt in het Topsportcentrum Rotterdam de Korfbal Challenge gespeeld.

  • Nik van der Steen is geselecteerd voor de Young Golden Tulips (Jong Oranje). Die ploeg speelt een aantal avondwedstrijden. De eerste wedstrijd is op zondag 27 december 18:30 uur tegen het World Team. Bij winst in de eerste wedstrijd spelen de Young Golden Tulips op maandag 28 december om 18:30 uur de halve finale en sowieso spelen ze dan op woensdag 30 december nog een derde wedstrijd. Kaarten voor deze wedstrijden zijn te krijgen via de KNKV site.

  • Op zondag 27 december is de Talentenchallenge <15. Bij Zuid West <15 spelen helaas geen KCC-ers mee.

  • Op zondag 27 en maandag 28 december is de Talentenchallenge <17. Daar spelen de volgende spelers mee: Annick van der Kooij, Dominique Brands, Timo van Dieren, Quinten van Dieren en Willem Slappendel mee.

  • Op maandag 28 december wordt de Talentenchallenge <13 gespeeld. Daar speelt Lucas van der Waaij mee. De wedstrijden zijn om 9:00, 10:45, 12:30, 14:15 en 17:15 uur.

  • Op dinsdag 29 en woensdag 30 december is de Talentenchallenge <19. Daar spelen Julian Middelkoop en Jelle Molendijk mee.

  • Ook zijn er diverse vrijwilligers van KCC/SO natural actief tijdens de Challenge. Zo zit Joost Schellaars achter de jurytafel als schotklokbediener, is Sander Souren speaker en zit Sylvia Bruininks in de crew voor de catering.

Kortom, genoeg korfbal te zien in de kerstvakantie als je dat wilt.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties