Ja het is weer zover! Nieuws van het BOB-front. Marco Geene is geslaagd voor zijn BOB-examen. Je zult hem de komende weken vaker zien, om het geleerde in de praktijk te brengen. Marco van harte gefeliciteerd met dit resultaat en veel succes met fluiten!

Voor dit seizoen is dit een van de laatste berichten van het BOB-front. Vanaf september wordt de BasisOpleiding B vervangen door het spelregelbewijs, een nieuw format dat door het KNKV en het NOC-NSF ontwikkeld, met veel digitaal materiaal en een digitaal examen. Wij gaan de komende tijd aan de slag om dit vorm te geven bij KCC/Delta Logistiek. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan alvast op www.korfbalmasterz.nl. Iedereen vanaf 14 jaar mag vanaf september aan de slag gaan met het spelregelbewijs, heb je interesse, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Succes tijdens de laatste wedstrijden van dit seizoen en bekijk de actie van de scheidsrechter eens goed... Kun jij dat ook? Meld je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Groeten,

Nanda en Linda

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties