Afgelopen zaterdag hebben Sander Jacob en het Bestuur de samenwerking formeel bekrachtigd en zijn de handtekeningen geplaatst. Sander is dit seizoen eind verantwoordelijk voor de B-selectie.
De JTC en het Bestuur wensen Sander een fijn seizoen toe.
 
Voor velen zal Sander al een bekend gezicht zijn, maar voor velen ook zeker niet.
Sander stelt zich daarom graag aan alle leden/ouders van KCC/Delta Logistiek voor.

Naam?
Sander Jacob

Woonplaats?
Dordrecht

Ben je verliefd/verloofd/getrouwd?
Verliefd en samenwonend met Shanna.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben werkzaam in de Toerisme sector, voor TUI Marine in Rotterdam. Als reisagent stel ik vaarvakanties (Europa) en zeilvakanties (wereldwijd) samen. 

Wat zijn je andere hobby's?
Naast het trainerschap, hoop ik komend zaalseizoen zelf weer te gaan spelen na de revalidatie van mijn kruisband blessure. Gezellig een drankje in het weekend met vrienden, of heerlijk ontspannen naar de bios/filmpje thuis is ook aan mij besteed. Verder kan ik reizen tot een zeer grote hobby rekenen. 

Beschrijf jezelf in maximaal 10 woorden.
Sociaal, eerlijk, sportief en gedreven.

Hoe ziet tot nu toe je trainerscarriëre er uit?
Tot afgelopen seizoen ben ik vanaf mijn 16e actief geweest als trainer bij Sporting Delta. Hier heb ik afwisselend de D1 – C1 en B1 gecoacht. 3 jaar geleden ben ik gestart bij het district Zuid West, waar ik net als komend jaar, trainer/coach ben van de talenten van Zuid West <14 jaar. Verder heb ik 2 jaar geleden mijn KT3 trainersdiploma behaald en wil ik graag mijn KT4 vervolg gaan doen.

Waarom nu KCC/Logistiek Delta?
Ik twijfelde vorig jaar al om misschien eens een trainersuitdaging buiten mijn vertrouwde omgeving bij Sporting Delta aan te gaan. Afgelopen seizoen heb ik definitief besloten om mezelf door te willen blijven ontwikkelen en daarbij stond voor mij de keuze vast om dit ergens anders te willen gaan doen. De gesprekken met KCC heb ik als zeer prettig ervaren en al snel was het voor mij duidelijk dat we dezelfde ambitie delen. We zijn nu een maand bezig, en voel me hier helemaal op mijn gemak en het positieve gevoel is er nog steeds

Wat is je eerste indruk van de B-selectie?
Een zeer leuke groep met veel kwaliteit. Als trainer zijnde van een jeugd team is het mijn taak om elke speler, individueel en in teamverband, te laten ontwikkelen en op te leiden voor de A-selectie. Daarbij staat plezier hebben zeer hoog. De groep is zeer gedreven en ik ben dan ook benieuwd welke groei we aan het einde van het seizoen met elkaar gemaakt hebben.

Wat is je ambitie met de B1?
Het hoogst haalbare uit deze groep te halen. Er zit veel kwaliteit in dit team en we gaan voor een plek in de top 3 voor de eerste veld helft, en hopen dan meer vertrouwen te hebben in het spel wat we met elkaar willen neerzetten zodat we in de zaal mee kunnen draaien met de andere top ploegen in de hoofdklasse.

Is er verder nog iets wat we over je moeten weten?
Vragen staat vrij…  en mochten er trainers zijn die hulp nodig hebben of vragen hebben, dan kunnen ze mij altijd aanspreken. Ik zeg niet dat ik alle wijsheid en oplossingen heb, maar samen komen we er vast wel uit.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties