Afgelopen woensdag 19 juni 2024 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven mochten alle kinderen vanuit de F, E en de D teams iemand uitnodigen om samen met hen de laatste training te beleven. Velen hadden aan deze uitgenodigd gehoor gegeven en hun ouders en fans hadden hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast gehaald voor deze ouder/fan-kind-training.

Help je mee? Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes.

Het seizoen loopt ten einde. Nog een laatste activiteit, de slotdag van 22 juni, en dan sluiten we dit korfbaljaar af.

Ook dit jaar hebben we weer goed en veelvuldig gebruik gemaakt van ons complex. Gelukkig worden door de senioren- en A-teams wekelijks de kleedkamers schoongemaakt en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes.

Fijn is het om na de competitie een keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

Vrijdag 7 juni 2024 was de laatste dartavond van het seizoen 2023-2024. Met 21 deelnemers hadden we weer een mooi aantal en omdat het de laatste avond was waren er ook kippenkluifjes en bittergarnituren. Met een drankje (vaak bier) erbij was het beregezellig. Daarbij stonden er voor nummers 1, 2 en 3 van het jaarklassement prijzen klaar.

Zaterdag 8 juni 2024, de laatste ronde van de veldcompetitie thuis tegen Blauw-Wit (A). Een wedstrijd om des keizers baard, wat geheel in het teken stond van de afscheidnemende spelers en staf. KCC/CK Kozijnen had nog iets goed te maken, want eerder in Amsterdam leed men een 18-9 nederlaag, waarbij in de 2e helft niet meer gescoord werd.

Vrijdag 7 juni spelen we al weer de laatste dartavond van het seizoen bij KCC/CK Kozijnen. Om 20:00 uur zijn jullie weer welkom. Inloop vanaf 19:30 uur.
Het wordt vast weer een leuke gezellige dartavond met aan het einde de prijsuitreiking aan de top drie van het jaarklassement.

Volgend jaar maakt de spits van Swift de overstap naar KCC/CK Kozijnen. De 25-jarige speler uit Middelburg zit vol ambitie en wil gaan ontdekken waar zijn plafond ligt bij een selectie op het hoogste niveau. Een van de meest productieve heren van Zeeland maakte met Swift onder leiding van Dennis Plantinga een ontwikkeling door naar hoofdklasseploeg, waarin Stephan wekelijks goed was voor een belangrijk aandeel in de doelpunten. Voor hem voelt dit als het perfecte moment om de stap te maken naar een club die uitkomt in de Korfbal League.

We groeien hard in onze jeugd en ook de resultaten mogen er zijn. Bij de F-jes werden zowel de F1 als F2 kampioen.

Op vrijdag 16 juni 2023 was de laatste dartavond van het verkorte dartseizoen.
Zoals altijd gezellig, al merkten we wel dat veel mensen al in vakantiesferen zijn. Daardoor waren deze keer maar 15 deelnemers. Het minste aantal van alle dartavonden. Daardoor konden we soms de spellen wat anders inrichten.

Slotdag 2023 stond in het teken van Expeditie Robinson. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de F t/m C.

75 kinderen zijn in 8 groepen de strijd aangegaan tegen elkaar aan de hand van 10 proeven. Wat een strijd hebben ze geleverd! Lachende gezichten, samenwerken en plezier!

Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Help je mee?

Na een normaal sportjaar is het tijd om ons complex weer grondig te reinigen. Op 1 juli is de slotdag, de maandagavond daarna gaan we aan de slag.

Voor de nieuwe samenstelling van de jeugdteams voor volgend seizoen zullen er in juni 2023 nog een aantal selectie-oefenwedstrijden gespeeld worden. Hieronder vind je de geplande oefenwedstrijden.

Op vrijdag 9 juni was het terrein van KCC/CK Kozijnen omgetoverd tot een waar battlefield. 49 kinderen waren klaar om het gevecht aan te gaan met elkaar. Ondanks de hitte, veel blije gezichten en plezier. Na lasergamen en een ijsje, is de avond afgesloten met een heus watergevecht. Kortom topavond.

Sportief Capelle organiseert veel wijksportactiviteiten, waaronder regelmatig een themaweek. Tijdens deze weken kunnen de kinderen van 8-12 jaar kennismaken met een sport. In de themaweek van juni staat dit keer korfbal op het programma.

Geef dit door aan je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurjongens en buurmeisjes.
Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Het seizoen 2022-2023 zit er alweer bijna op. Zaterdag 17 juni is de laatste reguliere competitieronde.

Leden dit hun lidmaatschap helaas hebben opgezegd kunnen hun kleding schoon inleveren in de kantine bij de leden van de kledingcommissie in de kledingruimte op:

  • Maandag 19 juni van 19:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag 21 juni van 16:30 tot 18:30 uur
  • Donderdag 22 juni van 19:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 24 juni van 09:30 tot 11:30 uur

Kleding kan niet ingeleverd worden achter de bar!!

Leden die een kledingstuk willen ruilen kunnen dan ook langs komen.

De selectie van KCC/CK Kozijnen stond nog eenmaal op het kunstgrasveld om het korfbalseizoen thuis af te sluiten tegen het Zaanse KZ/Thermo4U. Voor KCC/CK Kozijnen stond er niks meer op het spel en voor KZ stond de deur naar de play-offs nog op een klein kiertje. Dan moest er wel gewonnen worden in Capelle aan den IJssel en hopen op een verrassing in Arnhem, waar DVO/Transus dan moest verliezen van Oost-Arnhem. Zo ver kwam het niet in de laatste speelronde. Onder zeer zomerse omstandigheden, de thermometer tikt al snel de 30 graden aan en wat zijn tol eiste van de spelers, pakte KCC/CK Kozijnen nog twee punten tegen KZ en werd er uitgebreid stilgestaan bij de vertrekkende spelers/staf.

Wat een heerlijke zaterdag hebben we gehad gister! Geweldig weer, spannende wedstrijden en een heerlijke pizza. Het is nog lang gezellig gebleven buiten op het terras met op de achtergrond een lekker muziekje. Als bestuur hebben we genoten van alle vrijwilligers die gister aanwezig waren. We zijn trots op iedereen die zijn steentje bijdraagt aan deze mooie club!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ook dit jaar neemt de selectie weer afscheid van een aantal spelers en stafleden.

Met dit weer heeft iedereen natuurlijk zin in een gezellige zaterdag bij KCC/CK Kozijnen! Dat komt goed uit: aanstaande zaterdag na de laatste thuiswedstrijd van de selectie worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een bedankje. De pizzabus is vanaf 17:30 uur aanwezig en jullie kunnen lekker losgaan met de silent disco. Hopelijk tot zaterdag!

20230610   Poster zaterdag 10 juni

20230609   Ouderbijeenkomst

Opgeven graag z.s.m., doch uiterlijk 8 juni, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog twee wedstrijden en dan zit het Ereklasse seizoen erop voor de selectie van KCC/CK Kozijnen. Het is een apart seizoen, waarbij geen van de ploegen kan degraderen en de wedstrijden veelal als oefenwedstrijden worden gezien. Veel uitproberen met verschillende vakcombinaties om alvast te kijken naar het volgende seizoen. En dan moet je zaterdag afreizen naar Papendrecht waar landskampioen PKC/Vertom wacht. Een hels karwei en stunten in Papendrecht is vrijwel onmogelijk. Toch heeft KCC/CK Kozijnen in de Korfbal League een gelijkspel tegen deze formatie gepakt. In deze wedstrijd werd het geen wedstrijd. PKC/Vertom was heer en meester en werd het uiteindelijk 23-14.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag. Woensdag 31 mei was het weer lekker druk op een zonovergoten KCC/CK Kozijnen sportpark. Voor de jongste jeugd van 4 t/m 6 jaar was de Giga Kangoeroe middag georganiseerd.

Voor de eerste keer had de nieuwe werkgroep Toernooien, bestaande uit Rina en Wim Waanders, Bert van Deventer, Lia de Haan en Richard van Ast, de organisatie van het toernooi op zich genomen. Ada Dommershuijsen deed het wedstrijdsecretariaat en Theo van Bregt hield zoals gewoonlijk de touwtjes in handen van de kantine.

Dit seizoen heeft een aantal enthousiaste trainers van KCC/CK Kozijnen de Korfbal trainer 2 (KT2) cursus gevolgd. Onder begeleiding van 2 docenten van het KNKV zijn zij aan de slag gegaan met verschillende onderwerpen om zo een nog betere trainer te worden. Hoe bouw ik een training op?Hoe creëer ik een veilig sportklimaat? en Hoe zorg ik voor het behouden van plezier? zijn onderwerpen die o.a. aan bod kwamen.

Een uitstekend veldseizoen leverde KCC/CK Kozijnen 2 de tweede plaats op in de reserve Ereklasse en daarmee het recht op het spelen van de play-offs. Op vrijdag 3 juni stond in Bennekom de play-off tegen de nummer één uit de andere poule (DVO/Accountor 2) op het programma.

Beste spelers, trainers, bezoekers en ouders,

Vanaf zaterdag 26 juni heeft de overheid de Coronamaatregelen verruimd.

Onderstaande maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de KNKV in overleg met NOC-NSF.

Lieve kinderen uit de D t/m Kangoeroes. Wij willen jullie graag uitnodigen om dit toch iets wat gekke korfbaljaar op een hele leuke manier met ons af te sluiten. Op zaterdag 10 juli organiseren wij een slotdag voor jullie met als thema: Levend Ganzenbord. Op deze dag zullen we jullie uitdagen met allerlei verschillende spelletjes. Het doel bij levend ganzenbord is om als eerste bij het eindpunt te komen door om beurten te gooien met een dobbelsteen en de bijpassende spellen uit te voeren. Aan het einde sluiten we de ochtend gezamenlijk af!

Recept voor een fantastische middag: heel veel zon, 100 kinderen tussen 3 en 12 jaar, enthousiaste trainers, veel sportplezier, blije ouders op het terras, een springkussen, vrolijke muziek, en een watergevecht! 

Na een lange zoektocht is de JTC zeer verheugd te vermelden dat Pieter Korteweg, met ingang van het nieuwe seizoen, trainer zal zijn van KCC/CK Kozijnen A1. Met Korteweg haalt KCC/CK Kozijnen iemand in huis, met veel trainerservaring. Het afgelopen seizoen is hij begeleider geweest bij korfbalvereniging Korbatjo. Daarnaast heeft hij jaren de jeugd en de selectie van Vitesse (Ba) training gegeven. Hier komt hij oorspronkelijk ook vandaan. Tevens is hij werkzaam geweest voor het KNKV, waar hij de talenten van ZW <17 heeft begeleid.

KCC/CK Kozijnen heeft tweedehands schoenen te koop voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Het kan zijn om kosten te besparen of gewoon omdat je kinderen hebt wiens voeten hard groeien (ik had ook van die kinderen).
Deze tweedehands schoenen zijn zowel binnen (zaal) schoenen als buiten (kunstgras) schoenen.
Alle maten tot en met maat 38 kosten 5 euro en maat 39 en groter kosten 7,50 euro.
Omdat het hier om tweedehands schoenen gaat zijn niet altijd alle maten beschikbaar.

Wilt u kijken of er voor u iets tussen zit neem dan contact op met Jopie Schippers op een trainingsavond van de kangaroes of met ondergetekende via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp 06 - 4138 6387.

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Selectie neemt afscheid van trainers en speler

Afgelopen donderdag heeft de selectie het seizoen met elkaar afgesloten. Onder het genot van een hapje en een drankje werd teruggekeken op een gek seizoen, waarin corona overheerste. Daarnaast werd er afscheid genomen van enkele krachten, die zich afgelopen jaren hebben ingezet voor de selectie van KCC/CK Kozijnen.

Het is zo ver! De maatregelen zijn zodanig versoepeld dat wij na maanden eindelijk weer een fysieke activiteit kunnen organiseren. Op zaterdag 3 juli 2021 zal er een Elftoernooi plaatsvinden. Het toernooi zal er net even ietsje anders uitzien dan jullie normaal gewend zijn, omdat we ons nog aan de huidige maatregelen moeten houden. 

Op 30 mei j.l. overleed Arie Blom op de leeftijd van 69 jaar.

Hieronder volgt puntsgewijs meer praktische en meer uitgebreide informatie over de versoepelingen per 5 juni.

Beste allemaal,

Op 12, 19 en 26 juni is er een minicompetitie georganiseerd voor de jeugd F tm A. Dit is nogal onverwacht uit de lucht komen vallen en zondag aan het einde van de middag was het programma pas definitief.

Het KNKV heeft gemeld dat alle wedstrijden in principe door de vereniging gefloten moeten worden en dus zijn we voor deze 3 zaterdagen DRINGEND op zoek naar scheidsrechters / fluiters gediplomeerd of niet die enthousiast één of meer (mag natuurlijk ook) wedstrijden willen fluiten.

Het KNKV heeft voor de jeugdteams op verzoek van de overheid een mini competitie georganiseerd. De mini competitie zal gespeeld gaan worden op 12,19 en 26 juni.

Daar is-ie dan: de gloednieuwe KangoeroeKlup Korfbalkist van KCC/CK Kozijnen. Klaar om op reis te gaan langs de Capelse basisscholen!

Beste KCC’ers,

Het EK voetbal staat voor de deur. Dat worden weer spannende weken en hopelijk komt het Nederlands Elftal ver in het toernooi. En wij bij KCC/CK Kozijnen willen het EK nog nét iets spannender maken:  

Ben jij een meestervoorspeller? Weet jij wat de uitslag van Noord-Macedonië tegen Nederland wordt? Heb jij de Europees Kampioen al op het oog? Doe dan mee met de KCC/CK Kozijnen voetbalpoule.

De technische commissie van KCC/CK Kozijnen is verheugd te kunnen melden dat Randy Oosting vanaf volgend seizoen in de clubkleuren van KCC/CK Kozijnen zal spelen. Met een versterking als Randy in de groep verwacht KCC/CK Kozijnen weer een stap vooruit te zetten en haar ambities als stabiele Korfbal League vereniging waar te maken.

KCC verwelkomt Rijnvis en Zwaveling Notarissen als nieuwe sponsor. Zij zullen met een driehoeksboarding zichtbaar zijn tijdens wedstrijden van het eerste. Verder kun je ze binnenkort uiteraard vinden op onze website en de narrowcasting.

Met trots presenteren bestuur en sponsorcommissie van Korfbal Combinatie Capelle onze nieuwe naamsponsor CK Kozijnen. Vanaf 1 juli 2020 draagt onze vereniging de naam KCC/CK Kozijnen.

Beste KCC leden,

De zon schijnt, er wordt weer getraind en alles 'lijkt' erop te wijzen dat we naar het 'normaal' gaan. Uw bestuur en de werkgroep Corona houden nog wel een behoorlijke slag om de arm.

Yes, we mogen weer! Na een wekenlange pauze wordt er weer gekorfbald bij KCC. Zouden we normaal gesproken juist richting einde van het seizoen gaan, dit jaar gaan we nog even lekker door nu het weer kan. 

Mocht je toe zijn aan nieuwe veldschoenen, dan is het goed om te weten dat onze sponsor Starshoe nog alle modellen en maten kunstgrasschoenen op voorraad heeft. Vanwege de Corona-maatregelen werkt Starshoe momenteel op afspraak. Met als voordeel dat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten!

Even geen mooi weer, maar wel weer mooi nieuws, want het dak van de KCC-kantine is bezaaid met zonnepanelen. En zonnepanelen + mooi weer = goed nieuws.

'Let the games begin!' / Laat de Korfbal League maar komen/ de nieuwe zaalvloer ligt erin.

Al weer ruim een jaar geleden is er een onderzoek gedaan onder de leden en ouders van leden en andere betrokkenen bij KCC of wij als korfbalvereniging in het vervolg niet als rookvrije vereniging door het leven zouden willen/ moeten gaan. 

Het onderzoek leverde idd op dat het grootste deel van de vereniging dit graag wilde. Er waren al wat stappen gezet met het afplakken van de asbakzuilen, maar nu is het toch echt gerealiseerd. KCC is met ingang van nu ROOKVRIJ. Er mag binnen het hek niet en niets meer gerookt worden.

Ook dit jaar hebben we ons gehele complex goed en veelvuldig gebruikt. En de senioren- en A-teams maken de kleedkamers schoon en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes. Fijn is het om na de competitie één keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden.

Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6.

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden. Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6. Dank daarvoor aan iedereen die zich daarvoor ingezet heeft!

Beste kinderen van 3 t/m 8 jaar,

Ook voor jullie is er dit jaar een programma op de slotdag bedacht. Voor jullie begint het op vrijdagavond 5 juli om 17:30 en op zaterdag 6 juli om 09:30 zal het afgelopen zijn. Bekijk de poster voor de informatie over het programma en hoe jullie je kunnen aanmelden.

Ben jij er bij? Geef je snel op.

WhatsApp Image 2019 06 24 at 10.46.32

Op zaterdag 22 juni 2000 werd de allereerste ploeg van KCC Nederlands kampioen: de C1, waarvan Michiel Last en Ernst de Bruin nog steeds bij ons spelen, versloeg Fortuna in een bloedstollende finale. Vele NK's en nationale titels later stonden afgelopen zaterdag 22 juni 2019 - exact 19 jaar later - de C1-ploegen van KCC/SO natural en Fortuna/Delta Logistiek in de finale om het landskampioenschap tegenover elkaar.

Willen alle A jeugdleden die komend seizoen in de Senioren gaan spelen en de huidige B spelers die in de A gaan spelen hun KCC-kleding schoon inleveren op dinsdag 25 of donderdag 27 juni a.s?

Op vrijdag 14 juni werd de laatste dartavond gespeeld. Deze avond telde ook nog mee voor de seizoensranglijst, maar daarin zou de top drie niet meer wijzigen. Echt een laatste avond voor de gezelligheid dus. Door afwezigen door vakanties bleef het aantal deelnemers deze avond steken op 12.
Achteraf ook maar goed dat het niet zo druk was, want de twee spotjes bij dartbaan 3 bleken het niet meer te doen. Op dartbaan 4 brandt er ook nog maar 1, dus we hebben wat op te knappen deze zomerstop.
Stephan Groeneweg won deze avond, voor Martin van Dieren en Marcel den Ouden. Aan het einde van de avond werden ook de prijzen over het gehele seizoen uitgereikt en natuurlijk werd ook het barpersoneel niet vergeten.

Na de degradatie uit de Korfbal League in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het 4 punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO/De Kroon en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijkgespeeld tegen SCO. Dat betekende dat in de allerlaatste competitieronde het ticket naar de Ereklasse zou worden vergeven. De thuisploeg Groen Geel begon deze strijd met één punt voorsprong. Het wonder van Wormer moest geschieden, een lastige klus. Het KNKV had voor deze absolute kraker, het met de ERIMA award bekroonde koppel Voskamp/Den Hartog richting Wormer gestuurd.

Wat een geweldige prestatie van KCC/SO natural C1 dat zich zaterdag plaatste voor de NK finale. Deze wordt gespeeld op zaterdag 22 juni om 12:00 uur bij Valto in de Lier.

Na de degradatie uit de Korfbal League in in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het vier punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijk gespeeld tegen SCO, zodat Groen Geel de koppositie overnam en één punt voor stond.

...het Pinksterkamp.

Wat ons direct opviel waren de vakantiekamp karakteristieken:

De laatste twee wedstrijden van KCC/SO natural C2 zijn verplaatst.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - IJsselvogels C2 van zaterdag 15 juni is verplaatst naar woensdag 12 juni om 19:00 uur.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - Korbis C2 van zaterdag 8 juni is opnieuw vastgesteld op dinsdag 18 juni om 19:00 uur.

Afgelopen woensdag speelden KCC/SO natural A1 en B1 de bekerfinale bij RWA. De publieke belangstelling was helaas niet al te groot, dat had er vast ook mee te maken dat beide teams niet compleet konden aantreden. Helaas wilde de bond de wedstrijden niet verzetten, dus moest er gewoon gespeeld worden. Heel jammer dat op die manier spelers die het hele seizoen hard gewerkt hadden om de finale te bereiken zelf niet de finale konden spelen.

In week 26 en 27 wordt de selectieperiode gehouden voor de jeugd op dinsdagen en donderdagen. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de mail.

Op zaterdag 6 juli 2019 is het alweer tijd voor de slotdag! Op deze dag gaan we het korfbalseizoen weer gezellig met z’n allen afsluiten. 

Het thema van deze slotdag: 'Back in Time'


Dit jaar zal de slotdag bestaan uit verschillende delen, gebaseerd op leeftijdscategorieën.

Deel I: Kangoeroes en F 
Begint al op vrijdag 5 juli en eindigt op zaterdag 6 juli (slaapfeestje).

Het programma voor de Kangoeroes en F'jes is helaas nog niet helemaal bekend. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie.

Deel II: E t/m C
Tijd: 09:30 – 13:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel III: B t/m Senioren
Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel IV: Afsluiting met eten 
Tijd: 18:00 – 01:00 uur

Vanaf 18:00 zal de BBQ-self service van start gaan. Wij zorgen voor verschillende BBQ's, vlees, bijgerechten en sausjes, maar het bakken mag ieder voor zich doen. Rondom de kantine zullen de verschillende BBQ's worden neergezet en het vlees kan opgehaald worden bij de bar. Naast de BBQ zal er ook nog gezorgd worden voor een lekker toetje. Opgeven kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld je naam en of je een vegetariër bent ja/nee. Voor volwassenen is het €10,- p.p en voor kinderen €7,50 p.p..

De avond zal worden afgesloten met een gezellig muziekje.


Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Poster slotdag 6 juli 2019 afbeelding

Poster BBQ Slotdag 2019 versie 2

In februari van dit jaar mocht Aukje Osinga namens het Havenbedrijf aan KCC/SO natural een cheque overhandigen.

Aukje vroeg aan mij of ik een bestemming wist voor een deel van het geld. Dat wist ik wel. De onderhoud/schoonmaak ploeg kon dringend een goede schroefboor met extra accu gebruiken. Deze werd tot nu toe door de leden van deze ploeg regelmatig van thuis meegebracht. Ook zaten wij te springen om een sterke stofzuiger (type Cats & Dogs) die alle haren en ander vuil uit onze deurmatten kan zuigen.

De vraag voor menig supporter: Zal KCC/SO natural in de komende twee duels aan het langste eind trekken en de belangrijke promotie naar de Ereklasse bewerkstelligen? Er staan nog twee pittige duels op het programma. Één daarvan was de thuiswedstrijd tegen SCO uit het verre Oldeholtpade. De Riko-roedel moest getemd worden. In de eerste helft was de ploeg van Wolsink en Van der Steen heer en meester, maar in een knotsgekke tumultueuze slotfase, pakte de Friese ploeg nog een punt en handhaafde zichzelf daarmee. KCC/SO natural gaf de winst letterlijk in 5 seconden weg.

Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor KCC/SO natural C1 en A1 gaat het seizoen vrolijk door. Zij hebben zich beide geplaatst voor de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal. Wat voor seizoen hebben beide teams achter de rug en wat staat ze te wachten? 

Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor een aantal ploegen staan er nog hele belangrijke wedstrijden op het programma. KCC/SO natural 1 speelt op 15 juni de kampioenswedstrijd en de C1 en A1 spelen op 15 juni de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal.  

Voor de meeste korfballers zit het seizoen er op. Voor een paar spelers van KCC/SO natural is er echter nog een smakelijk toetje. Van donderdag 28 juni t/m zondag 1 juli vindt in Drachten het EK Korfbal U15 plaats. Dit EK wordt gespeeld in 4x4 vorm. Omdat er geen officieel team Oranje U15 bestaat, viel RTC Rotterdam de eer te beurt om deel te nemen als Nederlands team.

Door korfbalacriviteiten was de laatste avond verschoven naar 22 juni met het risico dat zo laat in het seizoen er al darters op vakantie zouden zijn. Maar ja, die laatste dartavond van het seizoen is altijd extra gezellig dus die wil natuurlijk niemand missen. Er was dan weer een leuke groep waarbij met vette vingers toch leuke scores werden geschreven. De laatste avond werd gewonnen door Stephan Groeneweg. Na een dankwoord en presentje voor onze vast barbemanningRia en Gert Reijm, werd de top drie over het gehele seizoen naar voren geroepen. De grootste beker was dit jaar voor Gerard Reijm.

We zien de vakantiefoto's al voorbij komen, maar we hebben nog een dartavond tegoed. In verband met de fantastische prestatie van KCC/SO natural 2, darten we deze laatste avond op vrijdag 22 juni.

Afgelopen maandag stond de grote schoonmaak van het KCC-complex op de agenda. Gewapend met bezem en doek hebben we de verschillende ruimtes gereinigd. Vooral bijzondere aandacht voor die richels, deuren, gaten en andere bijzondere en moeilijke plekken die we gedurende het jaar minder raken.

Het vertrek van drie heren uit het eerste en de degradatie uit de reserve Ereklasse op het veld, was logischerwijs een enorme teleurstelling voor spelers, staf en supporters van KCC/SO natural. Natuurlijk is het jammer dat we de nummer 2 en 3 van de topscorerslijst en de beste rebounder van de Korfbal League kwijt raken, maar dat is helaas het lot van een kleine club in de Korfbal League.

Het blijft maar doorgaan. Nadat recent Robert Wamsteeker, Koos en Hannie den Hollander en de familie Hoeksema lid werden van de Club van 50 zijn nu ook Gerbert Schippers en Koen Houkes overgestapt naar de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 113 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.650 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50.

Wat een geweldig seizoen speelde KCC/SO natural 2. De ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink plaatste zich vorige week door een 19-28 overwinning op PKC/SWKGroep 2 voor de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. Helaas waren de Amsterdammers gisteren een maatje te groot (19-28), maar dat maakt de prestatie van het tweede niet minder mooi.

Komende vrijdag 15 juni 2018 speelt KCC/SO natural 2 de finale om het landskampioenschap voor de Reserve Ereklasse. In de kruisfinale versloeg de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst PKC/SWKGroep redelijk eenvoudig. In de andere kruisfinale was Blauw-Wit 2 te sterk voor DOS’46 2. Dit betekent dat KCC/SO natural 2 en Blauw-Wit 2 elkaar vrijdag treffen op het veld van KV Atlantis in Mijdrecht. Natuurlijk wil jij ze aanmoedigen. Geef je dus op voor de partybus!

Kan je niet met de bus mee en ga je met eigen vervoer, dan is dit het adres: KV Atlantis, Hoofdweg 85a, Mijdrecht, 0297-284587.

Op vrijdag 15 juni speelt KCC/SO natural 2 om 20:30 uur de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van korfbalvereniging Atlantis aan de Hoofdweg 85a in Mijdrecht. Omdat er morgenavond meerdere evenementen in Mijdrecht zijn, kan het lastig zijn om dichtbij een parkeerplek te vinden. Zorg dus dat je op tijd richting Mijdrecht afreist om niets te hoeven missen van de wedstrijd!

Afgelopen woensdag 6 juni 2018 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de kangoeroes, F en de E teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor een ouder/kind training.

Twee weken geleden werd de bekerfinale tussen Sporting Delta B1 en KCC/SO natural B1 gestaakt in verband met het onweer. Dat was zuur omdat de ploeg van Michiel Last en Steven Verhoeff op dat moment met 1-7 voor stond en Sporting Delta volledig in de tang had. Afgelopen maandag gingen beide ploegen op herhaling op het prachtige nieuwe veld van KV Juliana in Oud Gastel. 

Zaterdag 9 juni moest het gebeuren. Het ontmantelen van het hoofdveld van KCC/SO natural en aan aantal andere klusjes, zodat vanaf maandag 11 juni aanstaande de aannemer op onze velden terecht kan om de renovatie van onze velden te realiseren.

Bij de kruisfinale tussen KCC/SO natural 2 en PKC/SWKGroep 2 waren een aantal opvallende afwezigen. Een groot aantal leden van de kampcommissie waren namen namelijk afgevaren naar de Van Nelle Fabriek om mee te doen aan de Inpakmarathon van Stichting Jarige Job.

Sinds de oprichting in 2011/2012 hebben we als Club van 50 al bijna € 16.000 Euro aan onze club besteed.

JaarWatBedrag
2013/2014 1. Tafeltennistafel buiten  €        1.321,49
2013/2014 2. Gekleurde kinderkorf  €           552,50
2014/2015 3. Tweede kassa  €        1.800,00
2014/2015 4. Sfeerverlichting boven de bar  €           350,00
2015/2016 5. Koelkasten/vriezers keuken  €        1.707,40
2015/2016 6. Bijdrage kamp 2016  €           500,00
2015/2016 7. Pinautomaat kantine  €           650,00
2015/2016 8. Startbudget voor de Livestream  €           850,00
2015/2016 9. Haspelwagen tbv onderhoudscommissie  €           105,21
2016/2017 10. Videocamera Livestream  €           915,00
2016/2017 11. Sfeerverlichting kantine  €           669,70
2016/2017 12. Upgrade van de keuken  €        1.107,00
2016/2017 13. Hoepelblok/pittenzakjes Ledenwerf  €           130,60
2016/2017 14. Beamerscherm tbv spelerspresentatie  €           263,62
2016/2017 15. Beamertafel tbv spelerspresentatie  €             37,18
2016/2017 16. Weatherproof scorebord veld 2 en/of 3  €           163,50
2016/2017 17. Bijdrage aan het kamp 2017  €           450,00
2017/2018 18. Verbeteren beeld/geluid Livestream  €           825,00
2017/2018 19. Audio-installatie kantine  €           500,00
2017/2018 20. 6 nieuwe picknicktafels  €           834,00
2017/2018 21. 6 boxen voor in de zaal/kantine  €        2.200,00
2021/2022 22. 4 monitoren t.b.v. de livestream  €        1.000,00
2021/2022 23. 6 banken voor naast de dugouts  €           325,62
2021/2022 24. Omheining veld voor de Kangoeroes/Pukkies  €        4.106,65
2021/2022 25. Gekoelde vitrine voor de bar  €           500,00 pm
2021/2022 26. Kleding voor coaches en app "spelenderwijs"  €        2.720,00 pm
2021/2022 27. Huur rodeopaard en bijdrage bussen t.b.v. kamp  €        1.000,00
2021/2022 28. Aankleding kantine (o.a. kunstplanten)  €           750,00
2021/2022 29. Windjack voor alle coaches  €        1.300,00 pm
2021/2022 30. Realiseren krachthonk in fysioruimte   €        5.911,24
2022/2023 31. Bar: Make-over kantine  €        1.483,00 pm 
2022/2023 32. Livestream: Plopkappen en headsets  €           250,00 pm
2022/2023 33. Bestuur: Wifi kantine  €           560,00 pm
2022/2023 34. TOP TC: Voetplatenkar  €           400,00 pm
2022/2023 35. Kamp: bijdrage aan bus en spellen  €        1.000,00 pm
2022/2023 36. Ledenwerfcommissie: kleurenprinter  €           700,00 pm
2022/2023 37. Bar: Plastic cups kantine  €           581,00 pm
2022/2023 38. Darts: Nieuwe dartborden  €           200,00 pm
2022/2023 39. Jeu de Boules: nieuw bankje  €           500,00 pm
  TOTAAL  €     39.219,71

..... de Club van 50!

Eerder deze week werden Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester, Stefan/Christian Dekkers en Jet Ittmann lid van de Club van 50. Nu hebben ook Wilco Knops/Stephan Groeneweg zich aangemeld. KCC/SO natural heeft nu dus al 106 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Het blijft maar doorgaan. Recent werden Robert Wamsteeker, Koos en Hannie den Hollander en de familie Hoeksema lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 111 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.500 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

In verband met de nieuwe teams voor het komende seizoen spelen KCC/SO natural B1 en B2 zaterdag 9 juni 2018 een oefenwedstrijd tegen Avanti (P). Dit zullen de allerlaatste wedstrijden zijn op ons veld.

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie!

In de afgelopen weken hebben twee sponsoren hun contract met KCC/SO natural verlengd.

Woensdag 30 mei werden de velden van KCC/SO natural bevolkt door de Kangoeroes! In totaal 27 kinderen uit groep 1 en 2 deden op deze stralende dag mee aan de Giga Kangoeroemiddag. Speaker Cor wist niet alleen de kinderen, maar ook de ouders te porren voor de warming up. Hierna werden er in groepjes diverse spelrondes afgewerkt. Van skippyballen tot waterbekertjes-race, en van springkussen tot een kangoeroemuts knutselen. Tussendoor gingen alle groepjes nog op de foto met de Giga Kangoeroe.

Beste allemaal,

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is. Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden.

Ook komend zaalseizoen hebben we weer veel spannende Korfbl League wedstrijden in sporthal Schenkel. Tijdens een deel van deze spannende wedstrijden hebben we juryleden (schot-klok, tijd/ score, voorzitter) nodig.

Nadat eerder Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester zich al hadden aangemeld, zijn nu ook Stefan/Christian Dekkers en Jet Ittmann lid geworden van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 105 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester hebben zich aangemeld als lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 102 mensen die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Zaterdagavond 2 juni 2018 gaat de Capelse korfbalboeken in als een zwarte bladzijde in de KCC/SO natural geschiedenis. Nadat de reserves van KCC/SO natural de definitieve 1e plek veroverde met een eclatante 22-8 overwinning op AW.DTV (zij spelen vrijdag 8 juni 20:30 uur thuis de kruisfinale), was het de beurt aan het vlaggenschip. Door de overwinning op LDODK/Rinsma Modeplein hoefde er “maar” gelijkgespeeld, of gewonnen te worden van AW.DTV. Met die gedachte reisde de ploeg af naar de hoofdstad. Tot aan de rust was er, gezien het spelbeeld, geen vuiltje aan de lucht, maar in de 2e helft voltrok zich het drama. Volgend veldseizoen geen PKC/SWKGroep, Blauw-Wit (A) of LDODK/Rinsma Modeplein meer in Capelle aan den IJssel.

Nadat het tweede van KCC/SO natural vorige week zich al verzekerde van de kruisfinales om het reserve kampioenschap van Nederland, was het zaterdag in Amsterdam zaak om de laatste wedstrijd te winnen tegen AW.DTV 2, daarmee kampioen te worden en zo het thuisvoordeel te verkrijgen. 

Spelers die helaas hun lidmaatschap hebben opgezegd worden gevraagd om komende week hun kleding schoon in te leveren bij KCC.

Team 27 Cancerkilers heeft voor en tijdens de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn een enorm mooi bedrag opgehaald. In de afgelopen maanden zette KCC'er Sophie Dijkxhoorn zich samen met Amber Visser en een groot aantal vrijwilligers in voor de Samenloop voor Hoop. Daaruit kwam een fantastisch bedrag van €12.700,-.

Afgelopen weekend werd het Nederlands team onder 17 - met Annick van der Kooij en Timo van Dieren - wereldkampioen in Schijndel. Via onze social media hebben we hier natuurlijk al aandacht aan besteed, maar een artikel op onze website mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Ja, ook dit jaar stond een grote eindschoonmaak van de kantine, kleedkamers en andere ruimtes gepland. Gedurende het korfbalseizoen worden de kleedkamers en scheidsrechterskleedkamers door met name de teams schoongemaakt en de andere ruimtes door vrijwilligers. Aan het eind van het seizoen is een uitgebreide poetsbeurt niet overbodig.

Traditiegetrouw ook dit jaar een grote eindschoonmaak waarin we alle ruimtes gaan schoonmaken en opruimen.

Hieronder vind je de indeling van de teams voor het veldseizoen 2017-2018. Bij de ploegen uit het breedtekorfbal bestaan sinds komend seizoen geen klassen meer, maar worden de poules aangegeven met een nummer. 

De laatste dartavond van seizoen telde nog mee voor de competitie. Er wijzigde echter niets meer na deze avond. Met 14 deelnemers kon er lekker snel gespeeld worden en was het erg gezellig. Stephan Groeneweg won de avond en ook de competitie met overmacht. Natuurlijk werd het barpersoneel bedankt en gaan we nu eerst genieten van een zomerstop.

Vrijdag 16 juni is alweer de laatste dartavond van het seizoen.

De avond telt nog mee voor de competitie. Zoals je hebt kunnen lezen in het verslag van de vorige avond, zijn plaats 1 en 2 in de competitie al vergeven. Derde plaats zal op deze laatste avond worden beslist.
Maar, ook al doe je niet mee voor de competitie, we maken er sowieso een gezellige avond van. Zoals altijd.

We beginnen om 20:00 uur. Het clubhuis gaat open om 19:30 uur. Meedoen kost €2,50.

To vrijdag?

Het korfbalseizoen zit er weer bijna op, dus dat bekent ook dit seizoen weer de traditionele slotdag die dit jaar gehouden wordt op zaterdag 24 juni 2017. Na de sportieve ochtend en middag is iedereen wel weer toe aan een stevige maaltijd. Dus ook dit jaar is er weer die gezellige Slotdag BBQ.

Opgeven kan je doen via het onderstaande digitale formulier. Opgeven kan t/m Maandag 19 juni a.s. (16:00 uur), want daarna moeten we aan de leverancier doorgeven hoeveel mensen er komen.

De E1 speelde op 20 mei haar kampioenswedstrijd tegen Vitesse E4.

Afgelopen woensdag 7 juni was de laatste reguliere training in de huidige samenstelling. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de E en de F teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te trekken voor een ouder/kind training.

Op woensdag 31 mei zijn de alle kinderen van de Kangoeroes, F en E teams op zoek gegaan naar vossen in het Schollenbos i.p.v. te gaan trainen.

Als afsluiting van het Pinksterkamp hebben we nog de volgende aandachtspunten:

  • Er zijn bij sommige kinderen teken geconstateerd en verwijderd, graag uw kind(eren) nogmaals controleren.
  • De gevonden en achter gebleven voorwerpen (handdoeken, kleding e.d.) liggen in de kantine.
  • Zijn er n.a.v. verhalen of opmerkingen van uw kind nog vragen over het kamp dan kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Aad Buijs 06-41251200

Verder willen wij de kinderen, leiding, keukenploeg en de sponsoren danken voor een (weer) geslaagd Pinksterkamp en op naar volgend jaar!!

De kampcommissie

De bussen zijn om 16:00 uur vertrokken vanaf het kamphuis.

Er staan wat files dus volgens de routeplanner zijn ze om 17:50 bij KCC/SO natural.

Dat kan natuurlijk nog iets veranderen, we houden we jullie hiervan op de hoogte via onze Twitter- en Facebook-pagina.

Maandag 13 juni was een dag met mooi nieuws. Er werd de eindstand van de arbitrage verplichtingen bekend gemaakt en kunnen we zeggen dat het KCC arbitrage team (zowel extern als intern) weer mooi werk heeft verricht.

Na een aantal jaren afwezig te zijn, was KCC/SO natural weer eens aanwezig op het Ten Donck toernooi. Afgelopen zaterdag reisde het met drie teams, een scheidsrechter en een aantal supporters af naar Ridderkerk om het seizoen af te sluiten met het toernooi, dat dit jaar ongeveer honderd teams telde.

Het seizoen nadert het einde en dat betekent dat we met z'n allen de kantine, kleedkamers, bestuurskamer, fysio ruimtes e.d. gaan schoonmaken en wel op MAANDAG 27 juni vanaf 19.00 uur.

Hierbij roepen wij alle leden en ouders op om te komen helpen. Vele handen maken licht werk. Voor een drankje met wat lekkers wordt gezorgd.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot maandag 27 juni.

Nanda en Annemiek

Als onderdeel van de selectieperiode zijn er wedstrijden gepland.
In eerste instantie wilde we deze op 11 juni plannen maar helaas bleek dit niet mogelijk.

De wervingsactie voor nieuwe leden voor de Club van 50 van KCC/SO natural is een groot succes. In enkele weken hebben we 22 nieuwe leden mogen verwelkomen zodat we nu 64 leden hebben die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. Dat betekent dus dat we ieder jaar € 3.200 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50.

KCC/SO natural heeft een eigen Club van 50 met inmiddels 49 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. Na de laatste clubavond en een kleine PR actie waren de mensen zo enthousiast dat we al weer 7 nieuwe leden hebben en 11 mensen die hebben aangegeven dat ze lid willen worden. Heel mooi en dat is bijna € 1.000 die we weer aan onze club kunnen uitgeven.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 25, 2015  
nr. Spelers totaal   p.mnd 4-6 11-6 18-6 25-6 kado    
SUB 2015 23 24 25 26 2015 mnd  
1 John van den Donck 473,00 386,50 86,50 14,00 29,50 9,00 34,00 473,00 juni  
2 Ben van Lit 456,00 387,00 69,00 31,00 19,00 19,00   456,00 juni  
3 Emmy Pijnaker 455,50 350,50 105,00 28,00 35,00 12,00 30,00      
3 Gerard Lindenhof 440,00 397,00 43,00 23,00   16,50 3,50      
4 Rob Walthaus 422,00 382,00 40,00   15,00 25,00        
5 Co van Rheenen 409,50 342,00 67,50 35,00 16,50 15,00 1,00      
6 Ben Verheijen 404,00 338,00 66,00 33,50 29,50 3,00        
7 Ada Dommershuijsen 383,50 325,50 58,00 24,00 24,00 10,00        
8 Tom Binnendijk 383,50 351,50 32,00 32,00            
9 John Sikkel 375,50 310,00 65,50   13,50 26,00 26,00      
10 Selma Zimmerman 364,50 303,50 61,00 5,00 2,00 21,50 32,50      
11 Jan Beerewout 363,00 284,50 78,50 18,00 22,00 19,00 19,50      
12 Jaap Kroep 359,00 333,00 26,00 1,00 7,00 7,00 11,00      
13 Koos Persoon 355,00 355,00 0,00              
14 Jan Broomans 344,50 344,50 0,00              
15 Henri Knip 343,00 280,00 63,00 20,50 7,00 30,00 5,50      
16 Tineke Ramondt 331,50 276,50 55,00 4,00 12,00 23,00 16,00      
17 Nies Beerewout 324,00 254,50 69,50 12,00 13,50 21,50 22,50      
18 An Dijkstra 323,00 315,50 7,50       7,50      
19 Henri Smit 320,00 247,00 73,00 9,00 33,00 7,00 24,00      
20 Lia de Haan 314,50 238,00 76,50 30,00 3,00 24,00 19,50      
21 Kees Dommershuijsen 304,00 251,50 52,50 22,00 9,50 7,00 14,00      
22 Marian Walthaus 298,00 244,00 54,00   26,00 28,00        
23 Ans Visser 280,00 280,00 0,00              
24 Henny Kroep 266,50 226,50 40,00 29,00 11,00          
25 Lies Termoshuisen 263,50 194,00 69,50 33,50 7,00 11,00 18,00      
26 Greetje Persoon 256,50 256,50 0,00              
27 Annie Schep 249,00 249,00 0,00              
28 Ton Visser 237,50 237,50 0,00              
29 Marjan Legierse 230,00 196,00 34,00 26,00 1,00 1,50 5,50      
30 Koen de Groot 223,50 171,00 52,50 13,00 33,00 31,00 28,00 140,50 jan  
31 Carl Bodenstedt 207,50 207,50 0,00              
32 Ria de Leeuw 197,50 124,00 73,50 18,00 19,00 27,00 9,50      
33 Bert Meijer 188,50 165,00 23,50 7,50 4,00   12,00      
34 Anneke Beekman 168,00 145,00 23,00 6,00     17,00      
35 Len Bijkerk 162,50 124,50 38,00 15,50 33,00 13,50 14,00 199,00 feb  
36 Ria de Groot 157,50 132,75 24,75 2,00 25,00   22,50 135,00 jan  
37 Carel van Kaam 146,50 146,50 0,00              
38 Linda Engelsman 142,50 103,50 39,00 18,00 21,00          
39 Jan van de Berg 142,00 110,00 32,00     5,00 27,00      
40 Piet Scherpenisse 125,00 88,25 36,75 27,00   16,50 30,00 237,00 feb  
41 Leo Simonis 118,00 118,00 0,00              
42 Conne Nevens 109,00 109,00 0,00              
43 Marianne Kok 101,50 60,00 41,50 20,50 19,00   2,00      
44 Jeanne van Veen 88,00 88,00 0,00              
45 Berta Robbertsen 87,50 35,00 52,50 7,50 31,00   14,00      
46 Hanny van Kooy 82,50 82,50 0,00              
47 Margaret Gerrese 80,00 80,00 0,00         342,50 mrt  
48 Elsa Hooge 74,00 74,00 0,00              
49 Nel Meijer 62,00 21,00 41,00 10,50 27,00   3,50      
50 Pieter Ploeg 59,50 59,50 0,00              
51 Frits Knoppert 50,00 0,00 50,00 15,50 23,00 29,00 32,50 397,50 mei  
52 Bert Zimmerman 49,50 30,25 19,25 10,50 16,50 4,00 7,50 298,50 mrt  
53 Wil Zwang 49,00 0,00 49,00 0,00   19,00 30,00      
54 Theo Legierse 45,75 0,00 45,75 25,00 28,00 13,50 25,00 416,00 mei  
55 Rob Stoutjesdijk 37,00 27,50 9,50   9,50          
56 Heidi Groppe 36,00 26,50 9,50 3,00 5,00 1,50        
57 Kees Gerrese 30,75 30,75 0,00         362,00 Aprl  
58 Aad Langstraat 27,00 27,00 0,00              
59 Rick Groeneweg 17,00 17,00 0,00              
60 Ria Ploeg 16,50 16,50 0,00         371,00 Aprl  
61 Ton Zuidervliet 3,00 3,00 0,00              
    13414,00 11360,50 2053,50 630,00 630,00 496,00 564,50      

 

In verband met de afsluiting van het seizoen 2014/2015 en de werkzaamheden voor de start van het seizoen 2015/2016, zal de incasso van de contributies in juli iets later dan gebruikelijk plaatsvinden. In plaats van op de eerste van de maand zal de contributie nu rond 11 juli van je rekening worden afgeschreven.

Er zoemde al rond dat het de laatste dartavond druk zou worden en dat werd het ook. De aanwezigen hadden weer een gezellige avond en zagen de toppers strijden om de top drie posititie. Deze laatste avond werd gewonnen door Wesley Gordeau die daarmee nog eens liet zien verdiende competitiewinnaar te zijn. Stephan Groeneweg werd tweede maar moest daarvoor nog wel een barrage spelen tegen Gerard Reijm. Na prijzen aan de avondwinnaars overhandigd te hebben werd het barpersoneel nog even in het zonnetje gezet. Tenslotte werden de competitieprijzen uitgereikt. De laatste avond bracht geen veranderingen meer in de eindstand. Wesley Gordeau was al eerste. Gerard Reijm verdedigde met succes zijn tweede plaats. Stefan Dekkers werd derde.

De Slotdag stond dit jaar in het teken van 15 jaar korfbal, dus er werd extra uitgepakt. Dit werd onder andere gedaan met een ijscoman die maar liefst 4 keer op de dag de kleine kids, de grotere kids en de volwassenen blij kwam maken met een heerlijk ijsje! En gelukkig hielp het weer ook mee, want het was een goede temperatuur voor een sportieve, maar ook gezellige afsluiting van het seizoen.

Vrijdag 19 juni spelen we al weer de laatste dartavond van dit seizoen. Deze avond telt nog mee voor de competitiestand. Wesley Gordeau hoeft zich daarover niet druk te maken; hij is sowieso eerste. Daaronder is het echter nog heel spannend. We zullen het deze avond gaan zien. Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen. Graag zelfs. We maken er weer een gezellige boel van.

We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en warm gooien kan vanaf 19:30 uur.

Beste leden, ouders / verzorgers, vrijwilligers,

Het einde van het seizoen nadert, voordat we met z'n allen gaan genieten van de zomervakantie is er nog 1 klus te klaren en wel het schoonmaken van ons complex.

De afgelopen 3 weken hebben verschillende selectiespeelsters en spelers training geven op woensdagavond aan het G- team, om ze voor te bereiden op de wedstrijd die zou gaan komen. Afgelopen woensdag was het dan zover voor het G- team en de selectie van KCC/Delta Logistiek.

Voor de tweede keer werd dit jaar het afsluitende RTC toernooi op woensdagmiddag georganiseerd. Voorheen vond dit toernooi altijd op een zaterdag in juni plaats maar het bleek steeds moelijker te worden om de teams dan compleet te krijgen. Sinds vorig jaar heeft het KNKV daarom besloten om te kijken of het mogelijk is om dit toernooi op een woensdagmiddag te spelen. KCC/Delta Logistiek werd gevraagd om de organisatie van dit woensdagmiddag toernooi op zich te nemen.

Jawel, het komend seizoen doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 26, 2014  
  Spelers 2014 totaal vorige p.mnd 5-6 12-6 19-6 26-6 kado mnd  
mnden 2014 23 24 25 26 2014  
1 Koen de G.   432,00 374,00 58,00 9,00 21,00 2,00 26,00 432,00 juni  
2 Ria de G.   425,50 379,50 46,00 5,00 23,00 2,00 16,00 425,50 juni  
3 Rob W.   414,50 372,50 42,00     19,00 23,00      
4 Ada D.   408,00 349,50 58,50 10,00 15,50 23,00 10,00      
5 Len B.   382,50 341,50 41,00   11,00   30,00      
6 Marian W.   378,00 350,50 27,50     8,50 19,00      
7 John S   371,00 371,00 0,00              
8 Ben v. L.   369,50 307,00 62,50 12,00 22,00   28,50      
9 An D.   365,00 365,00 0,00              
10 Jeannette T.   362,00 337,50 24,50 16,00   8,50        
11 Co v R.   353,00 301,00 52,00   12,50 11,00 28,50      
12 Jan vd B.   353,00 316,00 37,00   19,50   17,50      
13 Nies B.   339,50 339,50 0,00              
14 Tineke R.   335,00 303,00 32,00 14,50   13,50 4,00      
15 Lia den H.   326,50 287,00 39,50 7,50 17,50   14,50      
16 Bert Z.   319,50 319,50 0,00              
17 Marianne K.   312,50 255,00 57,50   19,50 17,00 21,00      
18 Selma Z.   306,00 306,00 0,00              
19 Kees D.   299,00 288,00 11,00 2,00 2,00 5,00 2,00      
20 Marjan L.   297,00 270,50 26,50   17,50 4,00 5,00      
21 Henri Kn.   295,00 280,00 15,00     15,00        
22 Jan B.   284,50 284,50 0,00              
23 Berta R.   276,00 251,00 25,00   1,00 11,00 13,00      
24 Henri S.   270,00 201,50 68,50 4,00 15,50 22,00 27,00      
25 Ton V.   268,00 268,00 0,00              
26 Ria P.   265,50 245,00 20,50     20,50        
27 Jan Br.   263,50 263,50 0,00              
28 Ans V.   255,00 255,00 0,00              
29 Emmy P.   241,50 204,50 37,00   9,00 13,50 14,50      
30 Anneke B.   160,00 141,00 19,00 7,50     11,50      
31 Ria de L.   157,00 140,50 16,50   9,00   7,50      
32 Jeanne v V.   153,00 141,00 12,00     11,00 1,00      
33 Koos P.   138,50 138,50 0,00         123,00 jan  
34 Gerard L.   129,50 113,25 16,25 1,00 14,00   17,50 124,00 jan  
35 Conne N.   126,00 120,00 6,00 6,00            
36 Theo L.   125,50 101,00 24,50   7,00 18,00 24,00 222,00 Feb  
37 Hanny v. K.   123,00 123,00 0,00              
38 Bert M.   122,50 122,50 0,00              
39 Elsa de H.   116,00 116,00 0,00              
40 Tom B.   95,75 95,75 0,00         203,00 Feb  
41 Henny Kr.   93,50 74,50 19,00 11,00 3,00 2,00 3,00      
42 Nel M.   93,50 93,50 0,00              
43 Piet S.   91,50 65,00 26,50 14,50 12,50 26,00   301,00 mrt  
44 John vd D.   81,50 55,50 26,00 13,00 9,00 24,00 6,00 287,50 mrt  
45 Frits K.   63,75 39,75 24,00   5,50 20,50 22,00 345,50 apr  
46 Piet P.   62,50 62,50 0,00              
47 Rick G.   52,00 52,00 0,00              
48 Jacques M.   42,50 42,50 0,00              
49 Arie N.   21,50 21,50 0,00              
50 Jaap K.   20,25 0,00 20,25 3,00 5,50 7,00 25,00 395,50 mei  
51 Wil Zw,   16,00 0,00 16,00     16,00        
52 Annie S.   14,75 11,75 3,00     6,00   392,00 apr  
53 Greetje P.   12,50 0,00 12,50     25,00   413,00 mei  
54 Lies T.   8,00 8,00 0,00              
  1023,00   11688,50 10665,50 1023,00 136,00 272,00 351,00 417,00      

Jeu de Boules LADDER dinsdag dinsdag, juni 24, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 3-6 10-6 17-6 24-6   kado    
SUB 2014 23 24 25 26   2014 mnd  
1 Arie N.   456,00 395,00 61,00 21,00 24,00   16,00   457,00 juni  
2 Ada D.   419,00 350,00 69,00 23,50 6,50 25,50 13,50   419,00 juni  
3 Theo v.B.   417,00 406,00 11,00 11,00              
4 Tiny v B.   413,00 395,00 18,00 18,00              
5 Lies T.   412,00 374,00 38,00 9,00 18,00 2,00 9,00        
6 John S.   411,50 411,50 0,00                
7 Jaap K.   410,50 342,50 68,00 13,00 2,00 28,00 25,00        
8 Hanny v K.   404,50 366,00 38,50   12,00   26,50        
9 Piet P.   404,00 358,50 45,50   22,00 10,00 13,50        
10 Marianne K.   403,50 330,50 73,00 17,00 25,00 31,00          
11 Rick Gr.   391,00 316,00 75,00 1,00 27,00 30,00 17,00        
12 Gerard L.   388,00 334,00 54,00 23,50 3,00 24,00 3,50        
13 Ria de G.   380,00 336,50 43,50 19,50 8,00 6,00 10,00        
14 Ben S.   376,50 319,50 57,00 6,00 26,00 14,00 11,00        
15 Ton V.   361,50 361,50 0,00                
16 Emmy P.   359,50 319,00 40,50 13,00 19,00 3,50 5,00        
17 Berta R.   356,50 324,00 32,50 15,00 1,00 16,50          
18 Ans V.   354,50 354,50 0,00                
19 John vd D.   354,50 303,50 51,00 10,00   18,00 23,00        
20 Joke K.   347,00 319,00 28,00 27,00   1,00          
21 Bert M.   321,50 273,50 48,00 7,00 13,00 8,50 19,50        
22 Len B.   317,00 306,50 10,50   10,50            
23 Lia den H.   311,00 277,50 33,50 3,00 14,00 13,00 3,50        
24 Corrie B.   306,50 286,50 20,00 13,00   7,00          
25 Kees D.   301,00 252,00 49,00 16,00 4,00 28,00 1,00        
26 Hans S.   284,50 256,00 28,50   6,50 22,00          
27 Annie S.   281,00 281,00 0,00                
28 Piet S.   271,25 225,75 45,50 25,00 28,00 23,00 15,00   123,50 jan  
29 Conne N.   254,50 250,50 4,00 4,00              
30 Tom B.   253,00 253,00 0,00                
31 Nel M.   243,50 215,00 28,50   5,00 16,50 7,00        
32 Nies B.   235,00 218,00 17,00   15,00   2,00        
33 Marjan L.   213,50 208,00 5,50 2,00   3,50          
34 Ge v. K.   197,50 162,50 35,00   17,00   18,00        
35 Wil Z.   165,00 129,50 35,50 5,00 10,50 20,00          
36 Jacques M   152,00 146,50 5,50     11,00     126,50 jan  
37 Theo L.   133,50 93,00 40,50 19,50 20,00 15,00 26,50   345,00 mrt  
38 Koen de G.   132,75 111,75 21,00 26,00 16,00       280,50 mrt  
39 Ben v. L.   131,25 113,25 18,00 8,00   28,00     206,50 feb  
40 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
41 Greetje P.   117,00 117,00 0,00           216,50 feb  
42 Joyce M.   107,50 102,50 5,00     5,00          
43 Ria de L.   105,00 77,00 28,00     8,50 19,50        
44 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
44 Thijs de K.   82,00 82,00 0,00                
45 Marian W.   59,00 26,00 33,00     12,00 21,00        
46 Carel v. K.   54,00 31,00 23,00       23,00        
47 Jeanne v V.   52,50 52,50 0,00                
48 Frits K.   50,00 31,50 18,50   9,00 21,00 7,00   414,00 apr  
49 Aad L.   33,00   33,00 22,00 21,00   23,00   422,00 mei  
50 Rob W.   32,00 1,00 31,00     19,00 12,00        
51 Ria Pl.   25,50 0,00 25,50     25,50          
52 Koos P.   22,75 22,75 0,00           398,00 apr  
53 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
54 Jan B.   15,00   15,00   23,00   7,00   413,00 mei  
      13317,50 11856,50 1461,00 378,00 406,00 496,00 378,00        

Voor de volgende wedstrijden die gespeeld worden op 23 augustus zoeken we nog scheidsrechters.
Graag aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Iedereen die de tussenstand na de vorige avond had bekeken wist dat de beslissing pas op deze laatste avond zou gaan vallen. Het verschil tussen de nummer 1, Marcel van Vliet en de nummer 2, Gerard Reijm was maar 1 punt. Jammer was het dat Gerard op vakantie was en zo voor aanvang al de competitiewinnaar bekend was. Voor de overige plekken in de top tien werd nog wel gestreden.

Zaterdag 21 juni was het dan eindelijk zover: de slotdag bij KCC/Delta Logistiek! Om 08.00 uur begon het met de pret, want de aKCCie was al vroeg bezig met alle voorbereidingen voor de (b)oerhollandse spellen voor de Kangoeroe t/m de C. Veel kinderen hadden zich van te voren voor de slotdag aangemeld, daarnaast waren er ook kids die zich in de ochtend nog kwamen aanmelden. In totaal waren er 10 teams die tegen elkaar gingen strijden voor de winst. Naast de vele kinderen was ook het zonnetje aanwezig op Sportpark Schenkel, zo waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie dag!

Beste vrijwilligers,

Waarschijnlijk zijn jullie gister door menig aKCCie lid al bedankt voor jullie hulp bij de slotdag. Het kan ook zijn dat we door alle drukte gister iemand vergeten zijn te bedanken, daarom willen we dat bij deze alsnog doen!

Naar onze mening hebben we gister een geslaagde slotdag gehad en dat was niet gelukt zonder jullie hulp. Iedereen heeft op zijn/haar manier een bijdrage geleverd en daar zijn wij als aKCCie erg blij mee. De bar die de hele dag bemand is geweest, de BBQ vrijwilligers die het vlees gebakken hebben, de spelbegeleiders bij de jeugd, de scheidsrechters in de middag, de mensen die geholpen hebben met opruimen, de fotografen en natuurlijk de DJ’s die de hele dag aanwezig geweest zijn en voor leuke muziek gezorgd hebben!
Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet en hopen we dat ook jullie een geslaagde dag hebben gehad gister.

Fijne vakantie en tot in het nieuwe korfbalseizoen,

Groetjes Michael, Wouter, Stefan, Yvar, Nel, Bianca, Ellen & Ruth

Vrijdagmorgen verzamelden de spelers bij ons veld. Met een busje van Leonreizen en de auto van Chantal gingen we rond 10 uur opweg naar Heereveen. De stemming zat er al goed in. Rond 12.30 uur aangekomen bij het Abe Lenstra stadion. Daar waar het Olympisch dorp was opgetrokken. Een groot tentenkamp naast het stadion. De bagage op de schouders en op zoek naar onze unit . Na de inschrijving konden we bedden opmaken en het dorp gaan verkennen. Het was groots opgezet en dus heel wat te bekijken. Het Health centrum was al open. Remco liet gelijk zijn oren nakijken [soms niet overbodig]. Rond 5 uur gingen we voor onze warme hap [we hadden intussen wel trek gekregen] naar de grote hal. Om 6 uur verzamelen voor de opening en de vlaggeparade. We hadden onze Bull meegenomen en paradeerden we naar onze plaatsen. Na de opening en de Olympische eed kregen we van diverse artiesten een muzikale happening. Het feestje? Het feestje was daar! 9 uur was het uur U Voetbal. Op grote schermen heeft men de match kunnen bekijken. Blij en vermoeid ging iedereen naar zijn slaapunit. Van slapen kwam nog niet zoveel, een kakefonie van geluiden en gesprekjes over en weer. Dan rust.

De Leden-enquête KCC 2014 wordt al heel goed ingevuld, waarvoor onze dank. Hoe meer gegevens we hebben hoe beter we inzicht krijgen in de vereniging.
Heb je de Leden-enquête KCC/Delta Logistiek 2014 nog niet ingevuld doe dat dan nog snel.
U helpt er KCC/Delta Logistiek mee.

KLIK OP DEZE LINK VOOR DE ENQUÊTE. 

De sponsor- en ledenwerfcommissie

Op zaterdag 28 juni 2014 organiseert Sportief Capelle i.s.m. Winkeliersvereniging De Koperwiek het evenement waar gezondheid en beweging centraal staan: Fit, Fun & Healthy.

Op de Koperwiek zijn op diverse locaties leuke activiteiten voor jong en oud. Deelname aan de activiteiten zijn gratis en vrijblijvend.

Hoe kunnen we geld verdienen voor KCC/Delta Logistiek?

Niet alleen zijn er leuke prijzen te verdienen, maar met elke ingeleverde kaart kan KCC/Delta Logistiek ook nog geld verdienen. Onderaan deze kaart kunt u stemmen op KCC korfbal. Voor elke stem ontvangt KCC/Delta Logistiek namelijk een deel van de ‘sponsorbijdrage’. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel. Dit kan voor onze vereniging oplopen tot ruim 500 euro!

Na de twee overwinningen tegen Spanje en Australië speelt het Nederlands Elftal a.s. maandag 23 juni om 18:00 uur de laatste poulewedstrijd tegen Chili om uit te maken wie er nummer 1 en 2 in de poule wordt.

Beste leden, spelers, ouders / verzorgers, vrijwilligers,

Het einde van het seizoen nadert, aanstaande zaterdag 21 juni de slotdag met BBQ en dan volgt er nog 1 week training voor een aantal teams. Om het nieuwe seizoen opgeruimd te beginnen wordt er op MAANDAG 30 juni a.s. "een grote schoonmaak" gehouden. Dat betekent dat alle ruimtes extra goed worden schoongemaakt.

Aanstaande vrijdag is de laatste dartavond van dit seizoen. In de tussenstand van de competitie is het ongekend spannend. Pas op de laatste avond weten we hoe het podium er precies uit ziet.

Kom dus kijken naar deze titanenstrijd, of beter, doe lekker mee. Het is altijd beregezellig, de sfeer is goed en het dartspel is een leuke bijzaak.

We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en warmgooien kan al vanaf 19:30 uur.

Waar? Natuurlijk in ons clubhuis aan de Capelseweg.

Thomas Herrewijn is de laatste speler die dit seizoen de kans had om zijn BOB-certificaat te halen.
Op onze oorspronkelijke examenavond was hij afwezig, maar gelukkig was IJsselvogels zo gastvrij om hem welkom te heten op hun examenavond.
Thomas heeft een mooi visitekaartje afgeleverd, want hij is geslaagd! Thomas van harte gefeliciteerd!

Ben jij al lid bij KCC/Delta Logistiek en je hebt het financieel moeilijk of je kent iemand die wel graag lid wil worden, maar het geld er misschien niet voor heeft laat het ons, of iemand van de vertrouwenscommissie, dat dan weten.
Laat geld nooit de drempel zijn.

In samenwerking met Winkelcentrum de Koperwiek organiseert Sportief Capelle op 28 juni 2014 de ‘Capelle Fit, Fun & Healthy’. Een sport en lifestyle evenement in en rondom het winkelcentrum de Koperwiek . De Koperwiek wil hiermee graag meer mensen naar het winkelcentrum trekken en Sportief Capelle wil zowel het 10 jarig bestaan van wijksport vieren als een podium bieden voor verenigingen om zichzelf te presenteren. Als mooie bonus hebben zij ook nog een actie kunnen realiseren waarbij er €2.000,- beschikbaar is om te verdelen over de deelnemende Capelse sportverenigingen.

Op woensdag 25 juni aanstaande heeft het KNKV een afsluitende avond voor KNKV scheidsrechters in de kantine van KCC/Delta Logistiek.
De kantine is deze avond gesloten. De kleedkamers kunnen gebruikt worden door gebruik te maken van de ingang aan de achterzijde van het pand bij de overdekte Jeu de Boules banen.
 
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Scheidsrechterscoördinator 

Zaterdag 30 augustus 2014
team
tegenstander
u/t
verz.
aanvang
veld
scheidsrechter/vervoer accommodatie
S1 Die Haghe 1 U zelf 15:30     Baambruggestraat
S2 Die Haghe 2 U zelf 17:00     Baambruggestraat
A4
Excelsior (D) A3
U
15:45
17:00
 
  Sportpark Biesland
B1 Tilburg B1 T 09:00 10:00 2 Sander Souren Sportpark Schenkel
B2 Reeuwijk B1 U 11:30 12:45     Sportpark De Groene Zoom
C1 Avanti (P) C1 T 09:00 10:00 3   Sportpark Schenkel
C2 ODO (M) C1 T 10:15 11:15 2 Jelle Postma Sportpark Schenkel
D1 Vitesse (Ba) D1 T 10:00 11:00 3   Sportpark Schenkel
Dinsdag 2 september 2014
team
tegenstander
u/t
verz.
aanvang
veld
scheidsrechter/vervoer accommodatie
S3
Nieuwerkerk 3
U
zelf
20:45
 
Marco Molendijk Sportpark De Kleine Vink
S5 Nieuwerkerk 4 U zelf 20:45     Sportpark De Kleine VInk

 

Het einde van het seizoen nadert en zoals gebruikelijk is het mogelijk om een te klein wedstrijdshirt om te ruilen voor een grotere maat.
Wil je een groter shirt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we zorgen dat je het volgend seizoen weer in een passend shirt rond loopt.
(Dit geldt alleen voor een wedstrijdshirt zonder rugnummer!)

LET OP DIT IS DE LAATSTE WEEK DAT DIT KAN

Ook voor vragen kun je ons mailen.

De kledingcommissie

Op 12 en 14 juni worden er onderlinge oefenwedstrijden gespeeld tegen KOAG.
Op de training of per mail krijg je meer informatie, o.a. over wie wanneer speelt.

Alle kinderen zijn weer veilig terug van kamp.

Controleer svp jullie kinderen goed op teken, bij twee kinderen zijn er vanavond door ouders al een aantal teken ontdekt.

Verder mist één van de kinderen zijn slaapzak. Heb jij die per ongeluk thuis? Neem 'm dan even mee naar de kantine, ook als je andere dingen over hebt thuis. Als je iets mist ligt het dus misschien in de kantine.

Bijna alle bestellingen zijn afgehaald. Er zijn nog enkele posters beschikbaar. Wil je er alsnog één kopen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Originele bericht:

Wat een fantastisch zaalseizoen was het toch!

We hebben de Korfball League net niet gehaald maar we kunnen terugkijken op een geweldig zaalseizoen met een grootse finale. We kijken graag nog even terug op deze periode.

Per vrijdag 6 juni 2014 heeft KCC/Delta Logistiek er twee beoordelaars bij.
Henny Butter en ondergetekende hebben gisteren hun diploma in ontvangst mogen nemen.
Alweer mooie en goede berichten voor KCC/Delta Logistiek die met 2 (externe) beoordelaars het aantal nu ziet verdubbelen.

Omdat het misschien niet bij iedereen bekend is wil ik het graag toch nog een keer kort en krachtig melden.
Voor palen en platen/punten die op het veld achterblijven krijgen wij BOETES!

Er is nog een behoorlijk grote voorraad tweedehands schoenen (binnen en buiten) en ook zijn er nog een paar broekjes en rokjes op voorraad.
Als iemand nog schoenen nodig heeft, kan hij / zij zich melden om te kijken of er in de voorraad wat van zijn/haar gading zit.

Het seizoen 2014/2015 dat start in augustus 2014 wordt weer een druk seizoen voor KCC/Delta Logistiek.

Meer ploegen, door ledenaanwas en het feit dat de E-ploegen volgend seizoen ook in 4-tallen gaan spelen betekent automatisch ook meer werk in de vorm van trainers, coaches en niet in de laatste plaats hebben we ook meer scheidsrechters nodig. Meer externe scheidsrechter omdat we als KCC vanwege de vele ploegen in het wedstrijdkorfbal veel externe verplichtingen hebben en meer interne ploegen omdat we ook gewoon veel thuiswedstrijden hebben, zoals al gemeld de E-ploegen in 4-tallen gaan spelen en de bond er naar streeft om in 2016 alle wedstrijden (op alle niveau's) door gediplomeerde scheidsrechters te laten fluiten.

Beste leden,

Op dit moment is de vereniging druk bezig met de voorbereiding van ledenwerving- en sponsorwervingsactiviteiten. Om de juiste leden en sponsoren te werven is het voor ons erg belangrijk dat we het huidige ledenbestand goed in kaart brengen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

Afgelopen zaterdag, 31 mei, heeft Wilrik Wassink zijn laatste competitiewedstrijd voor KCC/Delta Logistiek gespeeld. Hij heeft zijn carrière in stijl mogen afsluiten en heeft ook dit seizoen weer bewezen hoe belangrijk hij voor KCC/Delta Logsitiek is geweest. Na 25 jaar korfballen heeft hij besloten om te gaan stoppen en wil hij zich gaan richten op andere dingen.

Tijdens de zaalperiode vloog er een reclamevliegtuigje van onze hoofdsponsor Delta Logistiek over de velden van KCC/Delta Logistiek. Degene die daarvan de mooiste foto zou maken kon een mooie prijs winnen, een rondvlucht over de velden van KCC/Delta Logistiek. Winnaars waren Wietse en Jouke Ras. Jouke maakte onderstaand verslagje van zijn vlieg avontuur.

As weekend is het zover. Dan gaan we op kamp.

Deze week kunnen dan ook de kampboodschappen ingeleverd worden bij KCC/Delta Logistiek.

Inleveren kan van maandag t/m donderdag van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Inleveren bij Monique,Inge of Sylvia.

Het seizoen is alweer bijna voorbij en in de garderobe ligt/ hangt nog heel veel kleding en staan er ook nogal wat schoenen die “vergeten” zijn.

Na de slotdag wordt alles verzameld en verwijderd. Dus ben je iets kwijt, kijk even of het erbij ligt.

Alles wat overblijft gaat naar een goed doel!

Op Hemelvaartsdag speelden enkele jeugdleden van KCC/Delta Logistiek mee met het team van District Zuid-West in het Euregiotoernooi. Op dit toernooi speelden ploegen uit Duitsland, België en Nederland in het Vlaamse Temse, vlakbij Antwerpen.

Edwin Stans was aanwezig en maakte een leuke fotoreportage.

Ook Peter Dorsman heeft een album aangemaakt.

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag dinsdag, mei 27, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 6-5 13-5 20-5 27-5   kado    
SUB 2014 19 20 21 22   2014 mnd  
1 Aad L.   422,00 344,00 78,00 41,50   24,00 12,50   422,00 mei  
2 Jan B.   413,00 364,00 49,00 4,00 32,00 6,00 7,00   413,00 mei  
3 John S.   411,50 332,00 79,50 28,00 30,50 21,00          
4 Theo v.B.   406,00 308,50 97,50 35,00 26,00 24,00 12,50        
5 Arie N.   395,00 339,00 56,00 32,00 24,00            
6 Tiny v B.   395,00 366,50 28,50 7,00   11,50 10,00        
7 Lies T.   374,00 292,00 82,00 25,50 21,50 15,50 19,50        
8 Hanny v K.   366,00 343,50 22,50 22,50              
9 Ton V.   361,50 334,50 27,00 19,00 8,00            
10 Piet P.   358,50 310,00 48,50 24,00     24,50        
11 Ans V.   354,50 263,00 91,50 34,00 30,50 27,00          
12 Ada D.   350,00 273,00 77,00 31,00 25,00   21,00        
13 Jaap K.   342,50 294,50 48,00 8,00 8,00   32,00        
14 Ria de G.   336,50 277,00 59,50 14,00 33,00   12,50        
15 Gerard L.   334,00 315,50 18,50 17,00     1,50        
16 Marianne K.   330,50 277,50 53,00 9,00 12,00 15,50 16,50        
17 Berta R.   324,00 245,50 78,50 43,00 5,00 18,00 12,50        
18 Ben S.   319,50 244,00 75,50 41,50 10,50 4,00 19,50        
19 Emmy P.   319,00 283,50 35,50 5,50     30,00        
20 Joke K.   319,00 264,50 54,50 19,00 8,00 24,00 3,50        
21 Rick Gr.   316,00 280,00 36,00     14,00 22,00        
22 Len B.   306,50 203,00 103,50 36,00 23,00 18,00 26,50        
23 John vd D.   303,50 269,50 34,00 15,50 13,50 5,00          
24 Corrie B.   286,50 194,50 92,00 25,50 21,50 13,00 32,00        
25 Annie S.   281,00 218,50 62,50   27,50   35,00        
26 Lia den H.   277,50 270,50 7,00 1,00     6,00        
27 Bert M.   273,50 183,50 90,00 33,00 27,50 3,00 26,50        
28 Hans S.   256,00 256,00 0,00                
29 Tom B.   253,00 228,50 24,50     8,00 16,50        
30 Kees D.   252,00 195,50 56,50 30,00 17,50   9,00        
31 Conne N.   250,50 215,00 35,50 29,00 3,00   3,50        
32 Piet S.   225,75 170,25 55,50 40,00 20,00 22,00 29,00   123,50 jan  
33 Nies B.   218,00 199,50 18,50 10,50 1,00 2,00 5,00        
34 Nel M.   215,00 184,50 30,50 15,50 5,00 10,00          
35 Marjan L.   208,00 181,50 26,50 2,00   8,00 16,50        
36 Ge v. K.   162,50 124,50 38,00 38,00              
37 Jacques M   146,50 108,25 38,25 27,00 17,50   32,00   126,50 jan  
38 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
39 Wil Z.   129,50 85,50 44,00 5,50 10,50   28,00        
40 Greetje P.   117,00 98,50 18,50 19,00   18,00     216,50 feb  
41 Ben v. L.   113,25 94,50 18,75 13,00   8,00 16,50   206,50 feb  
42 Koen de G.   111,75 68,75 43,00 21,00 29,00   36,00   280,50 mrt  
43 Joyce M.   102,50 35,50 67,00 44,00 15,00   8,00        
44 Theo L.   93,00 50,75 42,25 39,00   11,50 34,00   345,00 mrt  
45 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
46 Thijs de K.   82,00 69,50 12,50 10,50 2,00            
47 Ria de L.   77,00 55,00 22,00 3,00 17,50   1,50        
48 Jeanne v V.   52,50 10,50 42,00 37,00 5,00            
49 Frits K.   31,50 0,00 31,50 22,50 17,50   23,00   414,00 apr  
50 Carel v. K.   31,00 31,00 0,00                
51 Marian W.   26,00   26,00     26,00          
52 Ria Ploeg   24,50 0,00 24,50       24,50        
53 Koos P.   22,75 0,00 22,75 12,00 13,50 20,00     398,00 apr  
54 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
55 Rob W.   1,00   1,00     1,00          
      12716,00 10391,50 2324,50 990,00 561,00 378,00 666,00        
                           

 

Hallo allemaal,

Voor kamp zijn we op zoek naar buitenspeelgoed en gezelschapsspelletjes, waar de kinderen tijdens de vrije momenten mee kunnen spelen.
Heb je nog iets in een schuur of kast liggen wat je met koningsdag niet verkocht kreeg, of waar niemand meer naar omkijkt?
Wij zijn er blij mee!

Je kunt het tegelijk met je kampboodschappen inleveren of op woensdag 4 juni van 19:30 uur t/m 20:30 uur of op donderdag 5 juni van 19:30 uur t/m 20:30 uur.

Alvast bedankt!

De kampcommissie

In het spoor van ons vlaggenschip behaalden ook de reserves, KCC/Delta Logistiek 2, het kampioenschap in de hoofdklasse binnen. Ook zij spelen volgend jaar Ereklasse.

Zaterdag, in het laatste weekend van de competitie moest het gaan gebeuren. BIj veel mensen was er nog hoop op een Houdini-act door het achttal van Bongers en Carolus. Na de zeperd vorige week thuis tegen rode lantaarn drager Rhoda (A) had men het niet meer in eigen hand. KCC/Delta Logistiek wil graag bij de beste 12 clubs van Nederland horen op het veld. Het was echter afhankelijk van de andere wedstrijd in het zuiden des lands, te weten DSC - Avanti (P). DSC moest verliezen en KCC/Delta Logistiek moest winnen van het reeds gedegradeerde Tempo.

Wat niemand meer had gedacht, gebeurde toch nog. Met nog precies 3:25 minuten te spelen in de eerste helft in Capelle aan den IJssel klonk er gejuich langs de kant kwam er een glimlach op de gezichten. De wedstrijd in Eindhoven was afgelopen en Avanti (P) had de klus geklaard, 15-16 winnen van de koploper. Op dat moment stond KCC/Delta Logistiek slechts met 11-10 voor dus het was nog even gas geven. Het kon nog; we hadden het weer in eigen hand.

Afgelopen zaterdag 29 juni was het NK G korfbal en ook onze G ploeg was van de partij. Aangezien op het NK de G ploegen op niveau worden ingedeeld, was er een A-poule en een B-poule. Onze kanjers speelden in poule B.

Het einde van het seizoen is alweer in zicht en hier hoort natuurlijk een spectaculaire Slotdag bij. Zaterdag 29 juni was het zover. Al vele weken naar uitgekeken door vele kids en ook door onszelf! De Slotdag stond in het teken van het jaar gezellig afsluiten met alle leden van KCC/Delta Logistiek van de C t/m F.

Beste ouder/lid KCC/Delta Logistiek,

Zoals je wellicht al gehoord hebt gaat onze vereniging enthousiast meer vrijwilligers werven.
Gelukkig beschikt korfbalvereniging KCC/Delta Logistiek al over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Indien je al zo’n actieve KCC/Delta Logistiek -vrijwilliger bent, dan kun je deze brief als een uiting van onze erkentelijkheid zien. Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij alle korfbal, jeu de boules en andere sportactiviteiten betaalbaar kunnen aanbieden.
Met deze bloeiende verenigingsactiviteiten in gedachten, streven wij naar meer vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!

 

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 27, 2013  
Spelers 2013 totaal vorige p.mnd 6-6 13-6 20-6 27-6 0 kado
 
mnden 2013 23 24 25 26 0 2013 mnd  
1 Ada D.   322,00 285,50 36,50 5,50   25,00 6,00   322,00 juni  
2 Henri S.   316,00 265,00 51,00 21,00 1,00 21,00 8,00   316,00 juni  
3 Co v R.   309,50 254,00 55,50 11,00 13,50 26,00 5,00  

 
4 An D.   300,50 267,50 33,00   26,00   7,00  

 
5 Greetje P.   286,00 286,00 0,00          

 
6 Jaap K.   268,50 244,00 24,50 4,00   9,00 11,50  

 
7 Marjan L.   268,50 214,50 54,00 11,00 23,50 5,50 14,00  

 
8 Ria de G.   267,50 213,50 54,00   30,00 3,00 21,00  

 
9 Annie S.   257,50 257,50 0,00          

 
10 Jan B.   256,00 211,50 44,50 18,00 8,50 18,00    

 
11 Kees D.   240,50 223,50 17,00     1,00 16,00  

 
12 Berta R.   237,50 200,00 37,50 11,00 17,50 9,00    

 
13 Nies B.   217,50 190,50 27,00 7,00 8,50 11,50    

 
14 Tineke R.   215,50 203,00 12,50 5,50 7,00      

 
15 Lies T.   214,00 176,00 38,00   16,00 22,00    

 
16 Bert M.   207,50 189,00 18,50   10,50 4,00 4,00  

 
17 John S   205,50 205,50 0,00          

 
18 Jeanne v V.   201,00 134,50 66,50 19,00 20,50 27,00    

 
19 Ans v. L.   200,00 177,50 22,50 9,00 13,50      

 
20 Jeannette T.   195,50 129,00 66,50   29,00 18,00 19,50  

 
21 Ans V.   183,50 183,50 0,00          

 
22 Nel M.   166,50 111,50 55,00   23,50 29,00 2,50  

 
23 Ria P.   162,00 162,00 0,00          

 
24 Ria de L.   153,50 126,50 27,00 13,50   2,00 11,50  

 
25 Koen de G.   152,00 123,75 28,25   17,50 30,00 9,00   123,00 jan  
26 Anneke B.   144,00 128,00 16,00 16,00        

 
27 Piet S.   138,75 102,75 36,00   27,00 28,00 17,00   148,50 feb  
28 Elsa de H.   136,50 136,50 0,00          

 
29 Theo L.   134,50 107,00 27,50 13,50 4,00 23,50 14,00   126,50 jan  
30 Ton V.   133,50 133,50 0,00          

 
31 Aad L.   133,00 88,50 44,50   13,50 31,00    

 
32 Carel v. K.   130,50 130,50 0,00          

 
33 Jan Br.   130,50 117,00 13,50     13,50    

 
34 Corrie I.   120,50 103,00 17,50   5,00 11,50 1,00  

 
35 Frits K.   117,50 105,00 12,50 17,00   5,50 2,50   161,00 feb  
36 Henny Kr.   117,50 117,50 0,00          

 
37 Bert Z.   92,50 37,00 55,50 2,50 10,50 20,00 22,50  

 
38 John vd D.   88,50 68,25 20,25 2,50 19,00 9,00 10,00   222,00 mrt  
39 Selma Z.   79,50 23,00 56,50 8,00 22,00 7,00 19,50  

 
40 Jan vd B.   76,50 58,50 18,00   20,50 15,50     226,00 mrt  
41 Rob W.   62,00 12,00 50,00 22,00 28,00      

 
42 Gerard L.   60,00 19,25 40,75 15,00 25,00 23,50 18,00   294,50 apr.  
43 Marian W.   30,00 4,00 26,00 20,00 6,00      

 
44 Wil Z.   27,00 7,00 20,00   2,00 18,00    

 
45 Conne N.   26,50 26,50 0,00          

 
46 Jacques M.   26,00 26,00 0,00          

 
47 Len B.   24,75 0,00 24,75   13,50 13,50 22,50   309,50 Mei  
48 Emmy P.   23,50 6,75 16,75 1,00 3,00 15,50 14,00   265,00 apr.  
49 Arie N.,   12,00 12,00 0,00          

 
50 Anja v. K.   9,00 9,00 0,00          

 
51 Koos P.   0,00 0,00 0,00