Henno Ploeg zal ook volgend jaar onderdeel zijn van de staf van de selectie van KCC/CK Kozijnen. De trainer, die drie jaar geleden overkwam van Oranje-Wit, is afgelopen seizoen vanuit het tweede doorgestroomd naar het eerste. Samen met Wilrik Wassink is hij verantwoordelijk voor ons vlaggenschip.

20240201   Henno Ploeg

“Ik voel me op mijn plek bij KCC/CK Kozijnen. De connectie met de spelersgroep en rest van de staf is goed. Ondanks dat de resultaten nu tegenvallen wordt er door iedereen hard gewerkt om beter te worden. De club heeft een duidelijke visie en is nauw betrokken bij het proces, wat afgelopen jaren tot mooie stappen heeft geleid. Hierin moeten we blijven evalueren en dingen verfijnen en ik vind het een mooie uitdaging om betrokken te zijn bij het zetten van de volgende stappen hierin”.

Met vertrouwen vanuit de groep willen we met Henno verder bouwen aan KCC/CK Kozijnen. Afgelopen seizoen werd bijvoorbeeld de trainingsopzet anders ingedeeld, waardoor meer ruimte is voor individuele ontwikkeling van spelers. Hoewel de eerste helft van het zaalseizoen qua resultaten niet zo is gegaan als gehoopt, hebben we volste vertrouwen om ons in de restant van de competitie veilig te spelen.

“We komen momenteel lastig tot makkelijke doelpunten. Er ligt een uitdaging als we kijken naar onze huidige positie, maar er wordt hard gewerkt om resultaat te halen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken en daarbij kunnen we alle steun vanuit de vereniging goed gebruiken. Een goed gevulde Schenkelhal en luidruchtige Negende Man kunnen echt het verschil maken voor ons.”

Dit jaar vervult Henno deze functie samen met de vertrekkende Wilrik Wassink. Voor volgend seizoen is de technische commissie op zoek naar aanvulling voor de staf om samen met Henno Ploeg ons vlaggenschip te helpen zich verder te ontwikkelen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties