We spelen ook dit seizoen weer in de de Kenonz Korfbal League in Sporthal Schenkel. Natuurlijk probeer je er altijd bij te zijn in de hal, maar lukt dat niet dan kan je ook dit seizoen via Eyecons weer alle wedstrijden volgen, ook de oefenwedstrijden thuis op 4 en 11 november 2023.

Met ons livestreamteam van ruim 10 vrijwilligers gaan we de thuiswedstrijden van het 1e en 2e weer zo goed mogelijk voor jullie in beeld brengen. Lijkt het je leuk om daar een rol in te spelen (dat hoeft niet veel tijd te kosten), mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

Hoe ging dat ook al weer, wedstrijden kijken op Eyecons? Maak een account aan op Eyecons.com en zoek naar de (reserve) Korfbal League.

Hieronder een aantal links die je hierbij kunnen helpen:

Mocht het toch niet lukken om de beelden op je TV te krijgen dan zou je ons helpen om dat te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef duidelijk aan wat er mis gaat en met welke devices, dan kunnen wij dat doorgeven aan Eyecons.

Veel kijkplezier dit seizoen!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties