UPDATE 03/04/24 01:25: dinsdagavond zijn er al zo'n 150 kaarten aan leden verkocht, er zijn er woensdag nog iets meet dan 100 te koop voor leden en aanhang.

KCC/CK Kozijnen speelt playdowns voor handhaving in de Kenonz Korfbal League. Pas op zaterdagavond 6 april weten we waar en tegen wie we spelen op donderdag 11, maandag 15 (en indien noodzakelijk zaterdag 20) april 2024. Zo lang kunnen we niet wachten met de organisatie dus de kaartverkoop is al even gestart.

Ook dit veldseizoen worden de senioren-teams en de A-teams ingezet om wedstrijden te fluiten voor KCC/CK Kozijnen. In onderstaand overzicht vinden jullie de wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland of daar waar het team als achtervang staat. Vriendelijk verzoek om z.s.m. te laten weten wie er komt fluiten. De bond wil graag dat KCC ook de thuis-scheidsrechters van te voren doorgeeft. Dit geeft daarnaast ook gelijk duidelijkheid voor iedereen. Het kan zijn dat je zelf een uitwedstrijd moet spelen en toch moet fluiten. Door de hoeveelheid wedstrijden was dit helaas niet te voorkomen. Bij achtervang is het belangrijk dat je hier alert op bent. Dit blijft namelijk zo tot de week voor de betreffende wedstrijd. Dan krijgt het team definitief te horen of je wel of niet hoeft te fluiten. 

Allen weer bedankt voor jullie inzet!

Jan van den Berg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(coördinator interne scheidsrechters)

Op maandag 8 april en woensdag 10 april kun je bij Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe- Mee trainingen.
Iedereen van 2 t/m 12 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. 
Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Afgelopen zaterdagavond bereikte ons het droevige bericht dat Jan Bongers, voormalig coach van ons eerste team, plotseling is overleden. Hij is slechts 55 jaar geworden.

Aanstaande zaterdag is er een pyjamatraining voor de allerkleinste leden van onze club. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties