Friday night is game night. Een avond waarin plezier en samenspelen centraal stond. Een zeer geslaagde eerste kinderactiviteit met een grote groep kinderen. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet. 

Het KNKV moedigt korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje te zetten! Want, ook al zou het heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van hun arbiters waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij doen voor de korfbalsport is zeker op zijn plaats!

De selectie van KCC/CK Kozijnen is beland op de helft van het eerste deel van het seizoen. De laatste tegenstander is HKC (Ha) uit Hardinxveld-Giessendam. In de voorbereiding is ook geoefend tegen deze ploeg en is er een gevoelige 13-19 nederlaag geleden en de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg is dus uit op revanche. Zeker na het Haagse debacle vorig weekend tegen Die Haghe. In die wedstrijd lukte niet veel en moet men voor deze kraker uit een ander vaatje tappen. Gelukkig was KCC/CK Kozijnen weer helemaal terug en zag vooral in de tweede helft dat men geen kind had aan HKC (Ha).

Nieuw seizoen, nieuw team, nieuwe tegenstanders. Het is eventjes wennen. Niet meer de gebruikelijke tegenstanders als PKC/Vertom, DVO/Transus, maar meer regionale potjes. Voor KCC/CK Kozijnen is het veld een opwarmer voor de zaal, waar het weer in de Kenonz Korfbal League gaat uitkomen. Maar ook de wedstrijden op het veld moeten gewonnen worden om na de zaal nog steeds in de Ereklasse te mogen uitkomen. Vorig weekend een nette 23-20 zege tegen Valto, maar dit weekend in Den Haag kon de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg het dankzij een uitermate laag schotpercentage niet bolwerken tegen het fanatieke Die Haghe dat er met de winst vandoor ging.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties