Beste allemaal,

Dit bericht is een verzoek aan alle leden, trainers, coaches, andere opruimers bij KCC/CK Kozijnen.

Het seizoen is weer begonnen en na de oefenwedstrijden van afgelopen week en komend weekend gaan we weer competitie spelen. Daarnaast wordt er door alle ploegen al weer getraind.

De velden en ruimtes van KCC/CK Kozijnen worden weer goed gebruikt en dat is natuurlijk heel fijn en geen probleem, zolang we allemaal meewerken aan het opruimen en schoonhouden van deze velden en ruimtes. Respect voor ons complex en onze onderhouds- en schoonmaakploeg is belangrijk.

Ons bereikte het bericht dat op 23 augustus Ton van Hoften is overleden.

Na het barrooster is nu ook weer het schoonmaakrooster opgesteld. Dit schema loopt tot eind januari. Daarna werk ik het schema weer bij voor de resterende tijd van het korfbaljaar.

S3 is ditmaal als eerste aan de beurt in de week van 4 t/m 9 september. Daarna S4 en zo verder.

Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben Wouter Schippers en Wilco Knops afscheid genomen van de Technische Commissie na vele dienstbare jaren. In verschillende functies hebben beide heren zich ingezet voor het soepel laten verlopen van de seizoenen. Voor beiden is het tijd voor wat anders. Wilco zal te zien zijn aan de zijlijn bij RWA als coach en Wouter in het veld bij s7. Het project dat Wouter en Wilco hebben opgezet om trainers te begeleiden en op te leiden zullen zij nog voortzetten.

Gelukkig heeft de vereniging in Friso Doelman en Michiel Last twee versterkingen voor de technische commissie gevonden.

Vakantie is voorbij en we zijn weer begonnen! En traditiegetrouw hoort daar schoolkorfbal bij. Als KCC/CK Kozijnen zijn we gastheer voor het schoolkorfbal dat eind september georganiseerd wordt vanuit Sportief Capelle (voor de groepen 5, 6 en 7 van de basisschool).

Hoeveel kinderen zijn er wel niet in aanraking gekomen met korfbal door dit evenement en mochten we daarna als lid verwelkomen! Of je kind dat al op korfbal zit, doet met zijn schoolvrienden en vriendinnen mee. Hoe leuk is dat?!

Om van het schoolkorfbal ook dit jaar een leuk en sportief evenement te maken, hebben we jou nodig! Op de woensdagmiddagen 27 september en 4 oktober staan de voorrondes gepland en op 11 oktober de finaleronde. De wedstrijden beginnen meestal zo rond 14:00 uur.

De eerste helft van de veldcompetitie staat weer op het punt te beginnen. Dat betekent dat ook de barbezetting weer ingevuld moet worden.
Voor zaterdag 2 september tot en met zaterdag 14 oktober zijn de teams weer ingedeeld. Ouders en leden worden verwacht deze in onderling overleg in te vullen.

In het district Zuid-West doen onze A1 en B1 mee in de bekercompetitie.

Op dinsdag 26 september om 19:30 uur speelt de B1 een uitwedstrijd tegen IJsselvogels B1.
Op woensdag 4 oktober speelt de A1 om 19:30 uur een uitwedstrijd tegen Juliana A1.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties