Inmiddels is het seizoen ten einde, er zijn twee slotdagen geweest en het is rustig op de velden.

We zijn het bijna allemaal alweer vergeten maar afgelopen seizoen hebben we gelukkig helemaal geen last meer gehad van corona. Alle activiteiten en wedstrijden konden weer gewoon doorgang vinden mét publiek. Het seizoen stond gelukkig in het teken van groei, zeker bij onze jongste jeugd hebben we een forse ledengroei meegemaakt. Dat zorgde ook meteen voor een luxeprobleem want al die korfballertjes moeten natuurlijk ook getraind en gecoacht worden. Gelukkig wist de harde kern van onze TC dit weer te regelen, zeker ook dankzij de hulp van ouders en andere korfballers. Mooi om te zien dat we dit als club kunnen oplossen. Deze ledengroei manifesteert zich ook bij de activiteiten van de aKCCie en het kamp, ook hier is steeds meer belangstelling voor!

Ook in de vakantietijd klussen we op de vrijdagochtenden bij KCC/CK Kozijnen.

Terwijl het korfballen een zomerstop kent gaat de commissie onderhoud in de zomer gewoon door met het onderhoud op en rondom de velden en ook het schoonmaken in onze ruimtes gaat gewoon door.

De rompregeling, er is al vaker over geschreven en/of je hebt er misschien wel eens iets over gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? De rompregeling is een verplichting die wij als korfbalverenigingen krijgen vanuit de bond. Elk jaar moeten wij als KCC/CK Kozijnen voldoende wedstrijdkorfbalwedstrijden fluiten en/of scheidsrechters beoordelen, waarnemen, scouten en/of juryvoorzitter diensten draaien, anders volgen boetes en puntenaftrek de zogenaamde sportieve sanctie voor de seniorenteams.

Wat je al niet vindt c.q. wat er al niet achtergelaten wordt in, op en rond de velden en in de kantine en de kleedkamer!

We verbazen ons elke keer weer over de hoeveelheid spullen die achtergelaten wordt en ook over het feit dat deze spullen blijkbaar niet gemist worden, terwijl sommige toch van behoorlijke kwaliteit zijn. 

De mand met gevonden voorwerpen liep al weer over, ondanks dat wij eind mei de vorige serie gevonden voorwerpen uiteindelijk in de textielcontainer hadden gedaan, nadat iedereen had kunnen kijken of er nog wat van hem of haar tussen zat.

Ouders, jeugd, kinderen en andere leden, mis je iets of mis je misschien (nog) niets, kijk dan toch maar even naar of blader maar even door de foto’s van al onze gevonden voorwerpen. Wie weet zit er toch wat tussen van jou of je kind tussen.

Binnenkort zullen de trainingen voor het seizoen 2023-2024 gaan beginnen. In onderstaand overzicht zie je wanneer jouw team begint met trainen en op welke dagen en tijden dat zal zijn.

Heb je deze zomer de kasten weer eens opgeruimd omdat je kleding te klein (of te groot) geworden is of heb je de linnenkast met de handdoeken en het beddengoed uitgezocht en wil je snel van al dit textiel af? Dat kan, want bij KCC/CK Kozijnen staat een TEXTIELCONTAINER waar wij deze spullen maar al te graag verzamelen.

Help je mee? Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Dat was de oproep om op maandagavond 3 juli te komen om het gehele complex een schoonmaakbeurt te geven.

KCC/CK Kozijnen treedt het komende seizoen weer met een ijzersterke selectie aan. Daarin zijn enkele 'nieuwe' gezichten. Wellicht hebben jullie ze al op onze sociale media voorbij zien komen, maar hieronder zetten wij ze nog even op een rijtje.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties