Volgend jaar maakt de spits van Swift de overstap naar KCC/CK Kozijnen. De 25-jarige speler uit Middelburg zit vol ambitie en wil gaan ontdekken waar zijn plafond ligt bij een selectie op het hoogste niveau. Een van de meest productieve heren van Zeeland maakte met Swift onder leiding van Dennis Plantinga een ontwikkeling door naar hoofdklasseploeg, waarin Stephan wekelijks goed was voor een belangrijk aandeel in de doelpunten. Voor hem voelt dit als het perfecte moment om de stap te maken naar een club die uitkomt in de Korfbal League.

We groeien hard in onze jeugd en ook de resultaten mogen er zijn. Bij de F-jes werden zowel de F1 als F2 kampioen.

Op vrijdag 16 juni 2023 was de laatste dartavond van het verkorte dartseizoen.
Zoals altijd gezellig, al merkten we wel dat veel mensen al in vakantiesferen zijn. Daardoor waren deze keer maar 15 deelnemers. Het minste aantal van alle dartavonden. Daardoor konden we soms de spellen wat anders inrichten.

Slotdag 2023 stond in het teken van Expeditie Robinson. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de F t/m C.

75 kinderen zijn in 8 groepen de strijd aangegaan tegen elkaar aan de hand van 10 proeven. Wat een strijd hebben ze geleverd! Lachende gezichten, samenwerken en plezier!

Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Help je mee?

Na een normaal sportjaar is het tijd om ons complex weer grondig te reinigen. Op 1 juli is de slotdag, de maandagavond daarna gaan we aan de slag.

Voor de nieuwe samenstelling van de jeugdteams voor volgend seizoen zullen er in juni 2023 nog een aantal selectie-oefenwedstrijden gespeeld worden. Hieronder vind je de geplande oefenwedstrijden.

Op vrijdag 9 juni was het terrein van KCC/CK Kozijnen omgetoverd tot een waar battlefield. 49 kinderen waren klaar om het gevecht aan te gaan met elkaar. Ondanks de hitte, veel blije gezichten en plezier. Na lasergamen en een ijsje, is de avond afgesloten met een heus watergevecht. Kortom topavond.

Sportief Capelle organiseert veel wijksportactiviteiten, waaronder regelmatig een themaweek. Tijdens deze weken kunnen de kinderen van 8-12 jaar kennismaken met een sport. In de themaweek van juni staat dit keer korfbal op het programma.

Geef dit door aan je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurjongens en buurmeisjes.
Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties