KCC/CK Kozijnen speelt dit seizoen (2022-2023) voor het vijfde jaar in de Korfbal League.
Hoewel dit niet het belangrijkste is, hieronder een lijstje met alle doelpuntenmakers.

Update: dankzij jullie aanmeldingen en een garantstelling door onze sponsoren PUKA Vastgoed en M-Buijs Schilderwerken gaat de feestbus naar Groen Geel op zaterdag 4 maart zeker rijden! Er is op moment van schrijven nog 1 plek, dus geef je snel op op voor deze ouderwetse KCC roadtrip. In de wedstrijd tegen Blauw-Wit zagen we hoe we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug kunnen geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen ook zaterdag weer supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

Ronde 14 van de Kenonz Korfbal League gaat voor KCC/CK Kozijnen in de boeken als één van de meest historische wedstrijden van dit seizoen. Met een volgepakte feestbus afreizen naar Amsterdam en dan direct vanaf de eerste minuut de Blauw-Wit-hal in vuur en vlam zetten. De ruim 100 meegereisde supporters maakten er een waar volksfeest van en zagen KCC/CK Kozijnen de hele wedstrijd heersen. Ongekend fraaie acties, maar ook soms korte aanvallen, waren de ingrediënten van een heerlijk duel tussen de twee ploegen waar nog veel op het spel stond. KCC/CK Kozijnen verwende het publiek met mooi korfbal en was op geen enkel moment in gevaar.

Op zaterdag 4 maart spelen het tweede (17:15 uur) en het eerste (19:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen GG/Ronald Mc Donald Huis Emma (verder Groen Geel) in Wormer. Als KCC/CK Kozijnen die wedstrijd wint hebben we ons gehandhaafd in de Korfbal League. Als jij die wedstrijd wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

In ronde 13 van de Kenonz Korfbal League kwam LDODK/Rinsma Modeplein naar sporthal Schenkel. Een lastige te bespelen ploeg, die snakt naar een plekje in de playoffs voor Ahoy, dus wederom voor KCC/CK Kozijnen een uiterst lastige taak om de Friezen lam te leggen. In Gorredijk werd het eerder 24-18. Op deze avond waren de doelpunten duur, heel duur en had KCC/CK Kozijnen zelfs op sommige momenten de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar door verkeerde keuzes en ongelukkige afronding lukte dit niet. De vrij sportieve wedstrijd, die goed geleid werd door Den Ouden en Falkenburg, eindigde helaas wel met een rode kaart voor Julian Frieswijk 9 seconden voor tijd.

Helaas is de capaciteit van onze nieuwe ketels en boiler niet voldoende voor wat wij bij KCC/CK Kozijnen aan capaciteit nodig hebben om allemaal lekker warm te kunnen douchen. Er wordt dus weer aan gewerkt.

Daarom gebruiken wij AANSTAANDE ZATERDAG 18 februari 2023 de kleedkamers van de SPORTHAL om ons OM TE KLEDEN EN TE DOUCHEN.

We zijn inmiddels alweer in februari en de zaalcompetitie is over de helft. Voor veel teams breken er nog spannende weken aan om een goede klassering te gaan halen. Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor ons eerste, die moet nog een aantal belangrijke punten halen om ook volgend jaar weer op het hoogste niveau van Nederland mee te mogen doen. Dus alle steun is nodig! Geef je daarom ook op voor de supportersbussen!

Vanuit het bestuur willen we graag een aantal zaken met jullie delen.

Update: dankzij jullie aanmeldingen en een garantstelling door onze sponsoren PUKA Vastgoed en M-Buijs Schilderwerken gaan de feestbussen naar Blauw-Wit (za. 25 februari) en Groen Geel (za. 4 maart) zeker rijden! Voor Blauw-Wit zijn er nog enkele plekken vrij, voor Groen geel nog ruim voldoende. Geef je dus snel op voor deze ouderwetse KCC roadtrips. Juist deze twee wedstrijden is het van groot belang dat we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

De Kenonz Korfbal League is de tweede fase ingegaan en de selectie van KCC/CK Kozijnen is op weg om ook volgend seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland te spelen. En juist nu is het belangrijk dat de KCC-supporters dat extra steuntje in de rug gaan geven. De steun van De Negende Man is van groot belang. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties