Het Spookhuis, vrijdagavond 27 oktober, was wederom een succes. In bijna elk vertrek van het huis was wel een activiteit te doen. Spinnenwebben trotseren, ringwerpen, oogbal werpen, lampion maken of marshmallows roosteren, het maakte niet uit, ieder kind durfde het aan.

Komende zaterdag 28 oktober 2023 gaat het oefenspektakel weer van start in sporthal Schenkel en ook worden er in vele andere sporthallen lekker geoefend door verschillende teams ter voorbereiding van het zaalseizoen.

Helaas zullen de oefenwedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 vanwege terugtrekking van de tegenstander niet doorgaan. 
Wel speelt de selectie een onderlinge oefenwedstrijd om 17:00 uur in Sporthal Schenkel.
Wil je de spelers toch in actie zien komen?  Kom gerust naar de hal.

Elk zaalseizoen hebben wij bij bepaalde wedstrijdteams die spelen met een jurytafel. Per jurytafel hebben we een voorzitter, een schotklok bediener en een tijd/score bediener nodig.

Heb jij interesse om dit ook te doen, volg dan de opleiding tot juryvoorzitter. De juryvoorzitter is de enige die formeel wordt opgeleid. Wij bij KCC/CK Kozijnen vinden het belangrijk dat ook de schotklok en tijd/score bediener worden opgeleid. Dit kan gewoon in dezelfde opleiding. Vervolgens kan je oefenen bij de oefenwedstrijden van KCC (die zijn al op 28/10, 4/11 en 11/11 aanstaande).

Eind mei en medio september hebben we de gevonden voorwerpen van het voorjaar en de zomer van 2023 die niet opgehaald zijn in onze textielcontainer gedaan. We schrijven 20 oktober 2023 en we hebben al weer een hele berg met nieuwe gevonden voorwerpen. Toch zonde van al die kledingstukken die toch iemand wel zou moeten missen.

De mand met gevonden voorwerpen liep dus al weer over en dus hebben we alles maar weer even op de foto gezet om jullie via de site te laten weten wat we allemaal gevonden hebben.

De selectie van KCC/CK Kozijnen speelde de laatste wedstrijd van het eerste deel van het veldseizoen de return in Hardinxveld-Giessendam tegen HKC/Creon Kozijnen. Eerder dit seizoen werd HKC in Capelle aan den IJssel nog getrakteerd op een fikse nederlaag (21-14). HKC wilde voor eigen publiek natuurlijk laten zien dat dit een eenmalige fout was. Op een winderig en druilerige middag waren de doelpunten erg duur. KCC/CK Kozijnen kon nooit goed weglopen van de thuisploeg en na 2 x 30 minuten stond er een 14-12 nederlaag op het bord. HKC vierde het als een kampioenschap en terecht wat zij eindigden als eerste in de poule. KCC/CK Kozijnen werd tweede. Beide ploegen gaan na de zaal naar de kampioenspoule.

Afgelopen vrijdagavond zijn we weer begonnen met het dartseizoen.
Het is altijd even de vraag van: Is er nog genoeg animo? Heeft iedereen er weer zin in?
En het antwoord is iedere keer weer “Ja” tot ons genoegen.
Met een opkomst van 23 deelnemers was het begin dus prima.

Het zaalseizoen breekt bijna aan en dat moet gevierd worden!

Voor de voorbereiding op het zaalseizoen 2023-2024 zijn er verschillende oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Wanneer de aanvangstijden bekend zijn worden deze aangevuld!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties