Met veel enthousiasme en energie willen we jullie laten weten dat de sponsorcommissie van KCC/CK Kozijnen nieuw leven is ingeblazen! Na een tijd van stilte staan we te popelen om te blijven bouwen aan de samenwerkingen met de sponsoren & waar mogelijk zelfs te versterken, maar ook om nieuwe kansen te ontdekken om de club te ondersteunen.

Beste leden, 

Het zaalseizoen is bijna halverwege, tijd voor een korte, bestuurlijke tussenbalans. In de zaalcompetitie zijn de resultaten wisselend. Er staan teams bovenaan de ranglijst (F2, F3, E1, S4), maar er zijn ook teams die onderaan staan. Dat hoort bij sport en voor alle rode lantaarndragers geldt dat er nog voldoende tijd is om laten zien uit wat voor hout je gesneden bent. Ook het eerste team staat onderaan na de recente verliespartijen tegen de concurrentie. Complimenten aan de supporters die tijdens de laatste thuiswedstrijd massaal aanwezig waren en zich van hun beste kant hebben laten zien. Het leverde deze keer geen punten op, maar ook voor supporters – waar wij onszelf ook toe rekenen - geldt dat ook wij in het restant van de competitie kunnen laten zien uit welk hout we bij KCC/CK Kozijnen gesneden zijn.

Hockey Club Capelle bestaat 50 jaar! Aanstaande zaterdag 20 januari vieren ze dat uitgebreid met activiteiten voor jong en oud, festiviteiten en 'eetplein' met heerlijk winters eten. Hun activiteiten starten om 16:00 uur en gaan door tot ver in de avond.
Wij feliciteren Hockey Club Capelle met dit lustrum!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties