Nieuw seizoen, nieuw team, nieuwe tegenstanders. Het is eventjes wennen. Niet meer de gebruikelijke tegenstanders als PKC/Vertom, DVO/Transus, maar meer regionale potjes. Voor KCC/CK Kozijnen is het veld een opwarmer voor de zaal, waar het weer in de Kenonz Korfbal League gaat uitkomen. Maar ook de wedstrijden op het veld moeten gewonnen worden om na de zaal nog steeds in de Ereklasse te mogen uitkomen. Vorig weekend een nette 23-20 zege tegen Valto, maar dit weekend in Den Haag kon de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg het dankzij een uitermate laag schotpercentage niet bolwerken tegen het fanatieke Die Haghe dat er met de winst vandoor ging.

De wedstrijd KCR A1 - KCC/CK Kozijnen A2 op zaterdag 16 september begint een uurtje later. Nieuwe aanvangstijd is 13:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

Doordat de organisatie op vrijdag 15 september 2023 om uiteenlopende redenen niet aanwezig kan zijn, zal de dartavond op deze datum helaas niet doorgaan. Derhalve begint het dartseizoen pas op 13 oktober 2023. Dat zal gebeuren op fonkelnieuwe borden die inmiddels zijn aangeschaft. Uiteraard zien we jullie dan graag verschijnen.

In de week van maandag 18 t/m 23 september is het Nationale Sportweek. In deze week kun je bij Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe-Mee trainingen. Iedereen van 2 t/m 12 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Met ingang van dit seizoen sluit Hidde Weersma aan als fysieke trainer van de selectie. Daarmee nemen we afscheid van Arjan en Berry van Sportlijf die de spelers van de selectie afgelopen 7 jaar hebben bijgestaan en begeleid bij de stappen die ze fysiek hebben gezet, waar we ze enorm dankbaar voor zijn.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties