Beste allemaal,

Dit bericht is een verzoek aan alle leden, trainers, coaches, andere opruimers bij KCC/CK Kozijnen.

Het seizoen is weer begonnen en na de oefenwedstrijden van afgelopen week en komend weekend gaan we weer competitie spelen. Daarnaast wordt er door alle ploegen al weer getraind.

De velden en ruimtes van KCC/CK Kozijnen worden weer goed gebruikt en dat is natuurlijk heel fijn en geen probleem, zolang we allemaal meewerken aan het opruimen en schoonhouden van deze velden en ruimtes. Respect voor ons complex en onze onderhouds- en schoonmaakploeg is belangrijk.

Ons bereikte het bericht dat op 23 augustus Ton van Hoften is overleden.

Na het barrooster is nu ook weer het schoonmaakrooster opgesteld. Dit schema loopt tot eind januari. Daarna werk ik het schema weer bij voor de resterende tijd van het korfbaljaar.

S3 is ditmaal als eerste aan de beurt in de week van 4 t/m 9 september. Daarna S4 en zo verder.

Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben Wouter Schippers en Wilco Knops afscheid genomen van de Technische Commissie na vele dienstbare jaren. In verschillende functies hebben beide heren zich ingezet voor het soepel laten verlopen van de seizoenen. Voor beiden is het tijd voor wat anders. Wilco zal te zien zijn aan de zijlijn bij RWA als coach en Wouter in het veld bij s7. Het project dat Wouter en Wilco hebben opgezet om trainers te begeleiden en op te leiden zullen zij nog voortzetten.

Gelukkig heeft de vereniging in Friso Doelman en Michiel Last twee versterkingen voor de technische commissie gevonden.

De eerste helft van de veldcompetitie staat weer op het punt te beginnen. Dat betekent dat ook de barbezetting weer ingevuld moet worden.
Voor zaterdag 2 september tot en met zaterdag 14 oktober zijn de teams weer ingedeeld. Ouders en leden worden verwacht deze in onderling overleg in te vullen.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is in overleg met het bestuur besloten dat John de Gelder zijn vrijwilligerstaken binnen de club per direct neerlegt. De rol van penningmeester is overgenomen door het bestuurslid financiën Demi van Oosten. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan gewoon gebruikt blijven worden. De (financiële) processen kunnen in de overgangsperiode iets langer duren dan normaliter het geval is.

Dit weekend volgt nieuws over een nieuw bestuurslid en de overige portefeuilleverdeling binnen het bestuur.

Het bestuur

Voor het bijhouden van de statistieken en de scores in de livestream gebruiken we een Windows laptop. Helaas heeft de oude laptop het begeven, dus ben ik op zoek naar een nieuwe (gebruikte) laptop.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties