In de week van maandag 5 juni t/m 7 juni bij korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe Mee-trainingen.

Iedereen van 2 t/m 14 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Ook dit seizoen gaan we weer met activiteiten en een feestje afsluiten. We maken er zelfs twee dagen van.

Na goed overleg, zal KCC/CK Kozijnen na dit seizoen afscheid gaan nemen van Pieter Korteweg. Twee seizoenen lang was hij werkzaam bij onze vereniging. De afgelopen twee jaar hebben we Pieter gezien als een trainer met veel ambitie en heeft hij zich vol ingezet om onze spelers beter te maken. We hebben spelers onder zijn leiding een mooie ontwikkeling door zien maken. Iets waar we als vereniging erg blij mee zijn!

Eerst maar even het SLECHTE nieuws.
Op dit moment moeten we met de arbitrage groep nog 37 verplichtingen wegwerken totdat we bij de 0 zijn en geen boetes krijgen. Er staan voor de resterende 3 competitieweekenden nog wel de nodige wedstrijden gepland en we kunnen nog wel wat wedstrijden kiezen, maar het gaat ons helaas hoe dan ook niet lukken om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen heeft gekregen van het KNKV (100 stuks) weg te werken. Ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars.
Waarom niet?  Simpelweg omdat de groep met wie we alle verplichtingen moeten wegwerken te klein is. 
Dat betekent boetes voor KCC/CK Kozijnen en dat is zonde want die geld kunnen we als vereniging dan niet besteden aan andere leuke en/of noodzakelijk dingen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties