De reguliere zaalcompetitie eindigt voor veel teams op zaterdag 2 april en daarom gaan deze teams (S7, S8, S9, A3, B2, C1, C2, D1, D2, D3, alle E en F teams en de Kangoeroes) in de week van 4 april weer op het veld trainen. De Kangoeroes trainen ook op zaterdag 2 april op het veld.

De trainingstijden zijn gelijk aan die van het eerste helft veld en zijn hier te vinden.

Wij wensen iedereen weer veel plezier op het veld!

Op zaterdag 2 april 2022 speelt KCC/CK Kozijnen de beslissende uitwedstrijd tegen Groen Geel/IJskoud de Beste in Wormer. Het tweede bijt in Wormer om 18:00 uur de spits af en het eerste speelt om 20:00 uur.

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 - KCC/CK Kozijnen 1 van aankomende zaterdag 2 april? Niet getreurd, je kunt de wedstrijd in onze eigen kantine kijken via de livestream. Vanaf 19:00 uur is de kantine geopend om ons vlaggenschip virtueel te steunen. Daarnaast is ook de bar geopend om wat lekkers te bestellen als je wilt. Ook na de wedstrijd zal de kantine geopend blijven om met elkaar na te praten, te proosten of wie weet nog een dansje te wagen.

Beste KCC-leden,

Deze week is bekend geworden dat de vereniging KCC/CK Kozijnen met de doelpuntenactie op zaterdag 12 maart in totaal € 300,- heeft opgehaald.

OP KAMP!!!! HET MAG WEER!!!!

PINKSTERKAMP 2022 (vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni)

Kampgangers opgelet, na twee jaar komt er eindelijk weer een ouderwets korfbalkamp! Drie dagen lang sport, spel en plezier.

Zaterdagavond 26 maart 2022, sporthal Aquapelle, het decor voor de kraker in de Korfbal League in de strijd om handhaving. Voor KCC/CK Kozijnen de wedstrijd om de handhaving nog dichterbij te brengen. Voor TOP/LITTA 'do or die', echt de allerlaatste strohalm om komend seizoen nog steeds op het hoogste niveau te acteren. In een wedstrijd, die meer spannend dan goed was, gebeurde van alles. Emoties voerden de boventoon, maar KCC/CK Kozijnen was uiteindelijk de beste. Voor TOP/LITTA was directe degradatie een feit.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties