A.s. zaterdag spelen het 2e (17:45 uur) en het 1e (19:30 uur) de belangrijke uitwedstrijden tegen TOP/LITTA. Onderstaane personen staan. Onderstaande personen hebben zich aangemeld en staan op de lijst bij TOP/LITTA. Je kunt je melden en betalen aan de kassa in Sassenheim (let op: je kunt alleen pinnen). Tickets kosten 5,00 (15+ en 65+) of 7,50 (normaal tarief).

 1. Johan Biesbroek
 2. Stefan Oosting
 3. Natasja Oosting
 4. Jay Oosting
 5. Richard Schol
 6. Daniëlle Schol
 7. Sofie Schol
 8. Julien Alsem
 9. Monique Alsem
 10. Lars Alsem
 11. Amber Bongers
 12. Jan Alsem
 13. Jose Alsem
 14. Marjan Brands
 15. Mariska Middelkoop
 16. Jelle van Houdt
 17. Wendy van der Waaij
 18. Inge Voets
 19. Wilco Knops
 20. Niels de Gelder
 21. Gerbert Schippers
 22. Thijn van Houdt
 23. Zita Maquelin
 24. Lucas Visser
 25. Nancy Carolus
 26. Belinda Hempel
 27. Merel Schneider
 28. Maarten Buijs
 29. Steven Buijs
 30. Henk-Jan Schippers
 31. Koen Houkes
 32. Caitlin Dijksman
 33. Cor van Os
 34. Martin Diepenhorst
 35. Laura Diepenhorst
 36. Kees-Jan Oppe
 37. Monique Oppe
 38. Mees Oppe
 39. Milou Oppe
 40. Desiree van Klaveren
 41. Karla van der Heiden
 42. Amber Butter
 43. Manouk Vrinten
 44. Robert Stubbe
 45.  Daan Stubbe

Zaterdagavond 26 februari 2002, 20:00 uur. Na een lange tijd was het weer een ouderwets avondje KCC. Niet in de vertrouwde thuisbasis sporthal Schenkel, maar in de groene, goedgevulde sporthal Aquapelle, die samen met de arbitrage en de tegenstander een mooi contrast gaf op de speelvloer. Zeker door alle mooie spandoeken die in de middag door de jeugd gemaakt waren. Voor beide ploegen, de wedstrijd, waar het om ging. Voor Groen Geel/IJskoud de Beste was het de mogelijkheid om uit te lopen en voor KCC/CK Kozijnen de taak om te blijven aanhaken in de strijd om lijfsbehoud. In een doelpuntarme wedstrijd met veel ongelukkige acties en verhitte discussies was het KCC/CK Kozijnen dat in de slotminuut de wedstrijd binnen hengelde.

Bij wedstrijden in de zaalcompetitie van S1, S2, S3, S4, A1 en B1 wordt er gespeeld met de ‘schotklok’. Om de regels rondom deze wedstrijden in goede banen te leiden, is er een drietal functionarissen nodig. Deze drie functionarissen vormen samen de jurytafel.

Juryvoorzitter – ziet toe op de juiste toepassing van alle regels aan de jurytafel.

Schotklokbediener – zorgt voor de juiste tijdswaarnemingen van de schotklok.

Tijd- en scorewaarnemer – draagt zorg voor een juiste weergave van de stand en de juiste weergave van de speeltijd.

Bij KCC/CK Kozijnen zijn we dringend op zoek naar juryvoorzitters, schotklokbedieners en tijdwaarnemers.

De kaarten waren na vorige week geschud. KCC/CK Kozijnen was veroordeeld tot het spelen in de degradatiepoule, voor lijfsbehoud in de Korfbal League. Samen met TOP/LITTA, Blauw-Wit, Groen Geel/IJskoud de Beste, Dalto/Klaverblad verzekeringen en Oost-Arnhem moet men strijden voor drie plekken. Immers de nummer 4, 5 en 6 degraderen rechtstreeks. De ploeg van Wassink en Diepenhorst spelen in deze tweede fase nog tegen Groen Geel/IJskoud de Beste, TOP/LITTA en Oost-Arnhem. En laatstgenoemde was de eerste tegenstander. Wat een ideaal begin leek, starten tegen de hekkensluiter, werd een complete deceptie in Arnhem.

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd in de tweede fase van de Korfbal League op het programma. KCC/CK Kozijnen speelt in de degradatiepoule en heeft vier punten meegenomen uit de eerste fase. Tegen het nog puntloze Oost-Arnhem maakten de zwart-witten een lelijke misstap en verloren met 20-17 zodat de komende wedstrijden alleen maar belangrijker worden.

Het juichen, applaudisseren en schreeuwen voor de TV, iPad of computer is voorbij, onze supporters zijn weer welkom tijdens de wedstrijden! Wat hebben we elkaar gemist en wat is het fijn om weer als ‘9e man’ aanwezig te kunnen zijn om de selectie te steunen. Als vanouds in het zwart en wit kunnen we onze toppers naar de overwinning schreeuwen. De komende weken zijn die overwinningen van groot belang voor het lijfsbehoud in de Korfballeague. Dus: ontwaak allemaal uit je ‘corona-winterslaap’, smeer je keel en kom zaterdag de selectie aanmoedigen tijdens de wedstrijden tegen GG/IJskoud de Beste.

Onderstaande mensen hebben een kaartje voor de wedstrijden tussen KCC/CK Kozijnen en Groen Geel/IJskoud de Beste op zaterdag 26 februari 2022. Als het lukt graag je polsbandjes op donderdag 24 februari tussen 19:00 en 20:30 uur ophalen bij Mark van der Waaij, beneden in de Aquapelle hal. Lukt dat niet dan liggen ze zaterdag bij de ingang van de hal klaar.

 Lees hieronder hoe je kaarten voor de thuiswedstrijden van de selectie op zaterdag 26 februari tegen Groen Geel (18:15 en 20:00 uur) kunt reserveren/afhalen.

Vrijwel alle kaarten voor de thuiswedstrijden van de selectie op zaterdag 26 februari thuis tegen Groen Geel (18:15 en 20:00 uur) zijn uitgegeven. Er is op dit moment nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor iedereen. Wil je erbij zijn bestel dan snel. OP = OP.

Na de recente versoepelingen mogen er maximaal 500 mensen in een sporthal zonder verplichting van een mondkapje of het houden van 1,5 meter afstand.
Vanaf 25 februari is ook een Corona Toegangsbewijs niet meer nodig. We gaan dus bijna terug naar normaal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties