Afgelopen jaar heeft de Club van 50 het mogelijk gemaakt dat een krachthonk kon worden ingericht op de club. Momenteel maken vooral spelers van de selectie hiervan gebruik die herstellen van een blessure. Maar uiteraard is het een faciliteit die voor de gehele club is gerealiseerd. Alle leden mogen hier gebruik van maken.

Na een lange coronapauze was er op vrijdagavond 25 november weer een dartavond bij KCC/CK Kozijnen. Het dartmateriaal, de 4 dartborden en de matten, bleken na deze lange pauze nog in prima staat. De spotjes boven de borden moesten wel even gerepareerd worden.

Het was wel even spannend. Zou er genoeg animo zijn? Zou het nog gezellig zijn?
Het was al snel duidelijk dat we deze vragen met “JA” konden beantwoorden. Uiteindelijk waren er 14 deelnemers en dat is een mooi aantal om weer te beginnen.

Beste ouders,

Terwijl wij nog druk bezig zijn met het Sinterklaasfeest, is de voorbereiding voor het kerstdiner alweer gestart.
๐ŸŽ…๐Ÿผ๐ŸŽ„๐Ÿ•ฏ๐ŸŽ…๐Ÿผ๐ŸŽ„๐Ÿ•ฏ

Op 23 december zijn de Pukkies t/m B van harte welkom bij het KCC Kerstdiner.
Dit zal plaatsvinden in de KCC kantine van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Beste KCC S- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten op het terrein van KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Zaterdag 19 november was het om 8:30 uur alweer gezellig druk in de kantine van KCC/CK Kozijnen, want om 9:00 uur begonnen de oefenwedstrijden voor de F1, F2 en F3. Sinterklaas had de schoenen van de F spelers gevuld, dus voordat het oefenprogramma begon hebben we al veel blije gezichten gezien! Sinterklaas bedankt voor het organiseren!

Het was voor veel kinderen toch al een spannende dag, want het was hun eerste echte wedstrijd… tegen een andere club spelen in je wedstrijd tenue, dat blijft toch best voor veel kindren spannend.

Logo vierkant

Uitnodiging en agenda voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van Korfbal Combinatie Capelle

Het Bestuur nodigt voor deze buitengewone vergadering uit alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en daarnaast alle begunstigers.
Alle leden die op 1 december 2022 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Voor de komende maanden is het barrooster ingevuld. 

Het afgelopen veldseizoen hebben we met het barrooster een soort van experiment gehad om de indeling per team per tijdsblok te doen. Dit is over het algemeen goed bevallen en we zullen dit tijdens de zaalperiode ook zo indelen. Hier zullen we zo goed mogelijk rekening proberen te houden met de verzameltijden en speeltijden.

Grote kans dat je het in de wandelgangen al voorbij heb horen komen, maar dit jaar organiseren wij op 23 december het KCC Kerstgala. Trek je mooiste outfit (met de dresscode: Suit and Tie) uit de kast en koop nu snel je Early Bird ticket via onderstaand formulier!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties