Zoals jullie eerder al op de site gelezen hebben, hebben wij sinds dit seizoen een nieuwe samenwerking met kledingleverancier Erima. KCC/CK Kozijnen voert de nieuwe SIX WINGS teamlijn van Erima door in de traditionele clubkleuren zwart met wit. Voor de wedstrijden is een speciaal eigen clubshirt ontwikkeld, waarin de selectie gisteren voor het eerst te bewonderen was tijdens haar oefenwedstrijden tegen DOS’46 uit Nijeveen.

YESSS! daar gaan we weer! Dit jaar kunnen we, (gelukkig) zonder coronamaatregelen, de Pubquiz organiseren met het thema: De 00’s! Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen aan de Pubquiz, dus test je kennis en geef je snel op!

Na een griezelverhaal, om in de stemming te komen, zijn de kinderen met begeleiding op pad gestuurd richting het Schollebos. Hier stonden diverse spoken ze op te wachten. Voor veel kinderen bleek het enger dan gedacht. Met knikkende knieën en uiteindelijk schorre stemmen hebben ze het pad getrotseerd.
Kortom een daverend succes.

Het KCC-griezelhuis was een daverend succes. In bijna elke vertrek van het huis was wel een activiteit te doen. Spinnenwebben trotseren, heksenhoeden gooien, oogbal werpen of Frankensteins keuken, het maakte niet uit, ieder kind durfde het aan.

Via onderstaand formulier kan je je punten doorgeven voor de bestedingsdoelen voor de Club van 50.

DE STEMMING IS GESLOTEN

[Form Stemformulier_Club_van_50_4_november_2022 not found!]

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties