Donderdag 27 januari 2022 is helaas Hanny van Kooij op 82 jarige leeftijd overleden.

Hanny is vele jaren als Jeu de Bouler bij zowel De Bermen als KCC actief geweest.

Samen met Gé was ze de trouwe supporter bij de wedstrijden van hun dochter en kleinkinderen.

We wensen haar man Gé, Else en Ton, Simone en Christiaan, Wouter en Esmée heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Het Bestuur

Dit weekend stond wellicht de belangrijkste wedstrijd van het hele seizoen op het programma. In Health Center Hoenderdaal in Driebergen stond de return tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen op het programma. Het duel dat belangrijk was voor de punten die meegaan naar de degradatiepoule. In Capelle aan den IJssel won KCC/CK Kozijnen de eerste confrontatie. Ook nu in Driebergen was het vechten voor elke meter, maar het team van Ploeg en Schouten wist, onder andere aan de hand van Bo Oppe, de winst wederom binnen te slepen tegen de ploeg van Schep en Oele.

Toegang Aquapelle

Alle leden en toeschouwers van KCC maken gebruik van de ingang (schuifdeuren) op de begane grond (naast de centrale trap).

Teams en officials kunnen vanuit daar naar de kleedkamers en sporthal.

Publiek dat op de tribunes in de sporthal plaatsneemt kunnen via de daarvoor aangewezen kleedkamer de sporthal in.

Publiek dat op de tribunes boven plaatsneemt kan rechtsaf de trap op en zo via de horeca naar de tribune.

Op onze tribune is met stickers aangeven waar toeschouwers mogen zitten om de afstand te waarborgen.

De ingang boven aan de trap is bedoeld voor gebruikers van het zwembad en niet voor overige bezoekers en/of spelers van KCC. Onze ingang is beneden links naast de centrale trap.

Mondkapje

Een mondkapje is verplicht bij alle verplaatsingen. Het mondkapje hoeft niet op als bezoekers zitten.

Horeca

Eten en drinken is alleen toegestaan in de horeca zelf en op de tribune boven.

In de sporthal mag niet worden gegeten of gedronken. Ook niet op de tribunes beneden indien die aanwezig zijn.

De horeca zal tussen 21:30 en 22:00 uur sluiten, afhankelijk van de planning van de wedstrijden.

Teams en officials die na sluiting klaar zijn met hun wedstrijden kunnen hun eventuele bestelling van te voren doorgeven.

Dit worden dan grotendeels blikjes. Keuze is er dan uit Cola, Fanta, Water (pet flesjes) Aquarius Orange (pet flesjes) of Bier (blikje).

Een eventuele bestelling moet voor 20:30 uur doorgegeven worden. Teams kunnen de bestelling voor sluiting van de horeca ophalen en direct betalen.

Beneden in de sporthal staat een koelkast, daar kunnen de drankjes eventueel in worden koel gehouden. Opdrinken is alleen toegestaan in de kleedkamers.

Ook in de horeca is een vaste zit plaats verplicht, moet 1,5 meter afstand gehouden worden en is een mondkapje bij verplaatsingen verplicht.

Kleedkamers

Waarschijnlijk overbodig om te zeggen; zorg dat de kleedkamers netjes worden achtergelaten!

CTB controle

KCC maakt gebruik van de ingang (schuifdeuren) op de begane grond (naast de centrale trap).

Daar vindt ook de CTB controle plaats, deze wordt uitgevoerd door een beveiliger.

Bij amateursport voor iedereen vanaf 18 jaar, bij professionele wedstrijden ((reserve) korfballeague) voor iedereen vanaf 13 jaar.

We zijn te gast in sporthal Aquapelle. Volg ten alle tijden de instructies van de medewerkers van Sportief Capelle op.

Inmiddels zijn er voor het wedstrijdkorfbal (S3, S4, S5, S6, A1, A2, B1 en C1) nieuwe poule-indelingen gemaakt en is het wedstrijdprogramma bekend gemaakt. Deze zaalcompetities starten op zaterdag 5 februari a.s.

Een overzicht van deze wedstrijden zijn te vinden in de KNKV app en op onze site:

Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Demi van Oosten.

Dinsdagavond 25 februari jl. is bekend gemaakt dat de coronamaatregelen verder worden versoepeld, ook voor de sport, en dat betekent onder meer dat de zaalcompetitie voor al onze teams weer kan worden hervat.

Daarnaast is publiek ook weer toegestaan bij alle wedstrijden. Voor spelers en toeschouwers van 18 jaar en ouder geldt wel dat het coronatoegangsbewijs verplicht is om de sporthal te kunnen betreden. Bij wedstrijden van onze selectie is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 13 jaar en ouder.

Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Els den Hollander.

De returns zijn begonnen en voor KCC/CK Kozijnen was het zaterdagmiddag een enorme klus om van Fortuna/Delta Logistiek te winnen. De ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst moest op hun toppen lopen en de Delftenaren moesten een slechte middag hebben. Wassink en Diepenhorst zagen het duel om getest te worden onder hoge druk en te kijken waar men nu staat. Vooral in de eerste helft deed KCC/CK Kozijnen niks onder Fortuna/Delta Logistiek en met een VAR-momentje, nieuw bij het korfbal, was het een smaakvolle 1e helft. Jammer is dat de thuisploeg aan het einde van de 1e helft toch nog even wegliep.

Met ingang van maandag 24 januari kunnen we gelukkig weer met alle teams in de zaal gaan trainen.

We zijn blij met de sportieve opstelling van andere Capelse sportverenigingen waardoor wij onderstaand schema hebben kunnen opstellen. Zij hebben uren in de diverse zalen aan ons ter beschikking gesteld, waarvoor dank!

Het bestuur is sinds begin december 2021 in gesprek met de gemeente en Sportief Capelle om, ondanks de sluiting van Sporthal Schenkel en de beperkingen rondom Corona, zaalruimte te organiseren voor alle teams. Dit zijn lastige gesprekken voor alle betrokken partijen. De onvoorspelbaarheid van de maatregelen vanuit de overheid en de keuzes van de GGD spelen hierin een belangrijke rol.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties