Tijdens wederom een bijzonder seizoen is er achter de schermen hard gewerkt aan een andere invulling van de technische commissie. De TC zoals we deze kennen gaat op de schop.

Lieve KCC-ers,

2021 is, ondanks de huidige omstandigheden, een jaar met gelukkig vele lichtpunten! Vanuit de vereniging ervaren wij vanuit onze leden, vrijwilligers en sponsoren nog steeds veel steun, ook in mindere tijden. Er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om de vereniging draaiende te houden en dat waarderen wij!

Het voelt voor ons als tegenstrijdig. Onze premier geeft tijdens de ´weet-ik-hoeveelste-persco’ van afgelopen zaterdag aan dat Nederland verder op slot moet vanwege de acute dreiging van Omikron, en op hetzelfde moment moeten wij als selectie aantreden in Koog a/d Zaan voor ronde 5 van de (Reserve) Korfbal League. We beseffen goed dat de vereniging hierdoor verder stil komt te liggen, onze thuishal opnieuw een transformatie tot priklocatie ondergaat, en er geen sociale contacten meer mogelijk zijn in de KCC-kantine. Tegelijkertijd wordt er bij ons ingefloten om de strijd aan te gaan met KZ om ons doel van topkorfbal in Capelle a/d IJssel voor langere termijn verder voor elkaar te boksen. We voelen ons hierdoor erg bevoorrecht.

Uitnodiging en agenda
voor de Algemene Ledenvergadering van
Korfbal Combinatie Capelle

Het Bestuur nodigt voor deze vergadering uit:

alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en alle begunstigers. Alle leden die op 1 december 2021 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Datum: 5 januari 2022
Locatie: Online
Aanvang: 20:00 uur

De Rijksoverheid heeft zaterdag 18 december j.l. bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder zijn aangescherpt. Met ingang van zondag 19 december tot in ieder geval 14 januari zijn binnensportlocaties gesloten.

In het laatste duel van 2021 was het voor beide ploegen aanhaken of afhaken. Voor KCC/CK Kozijnen belangrijk om scherp te zijn en om na de zege op Dalto/Klaverbladverzekeringen dit door te trekken in Noord Holland. Bij winst loopt het verder weg van de Driebergense ploeg. Door een ontketende Capelse ploeg werd KZ/Thermo4U in de eerste helft compleet overrompeld met een excellerende Oppe die maar liefst 5 keer scoorde.

Situatie Sporthal Schenkel als vaccinatielocatie
Begin december is ons medegedeeld dat Sporthal Schenkel wederom ingericht wordt als vaccinatielocatie. De afgelopen twee weken is er door vrijwilligers van KCC/CK Kozijnen uitvoerig gezocht naar alternatieve oplossingen, welke besproken zijn met de gemeente. Helaas is de conclusie dat we door de GGD uit onze thuishal worden gezet, omdat de GGD niet bereid is om alternatieve oplossingen te overwegen. Hierin zijn onder andere bestaande oplossingen vanuit andere gemeenten besproken, zoals een paviljoen of een priktent. Sportief Capelle doet er op dit moment alles aan om vervangende zaalruimte te vinden voor onze club, maar met het huidige tekort aan zaalruimte in Capelle aan den IJssel is dit een lastig karwei. Het tekort aan zaalruimte wordt nog versterkt door het wegvallen van Sporthal Schenkel de komende maanden.

We snappen de noodzaak van het zetten van de boosterprikken, maar zijn erg teleurgesteld in de beslissing dat de sport hiervoor moet wijken. We gaan de komende periode onderzoeken hoe we onze leden hierin tegemoet kunnen komen.

Trainingen & wedstrijden
De Rijksoverheid heeft tijdens de persconferentie van gister bekend gemaakt dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 14 januari 2022. Dit betekent dat er na 17:00 uur niet mee gesport mag worden, waardoor door de week trainen de komende maand niet mogelijk is. Op dit moment wordt met Sportief Capelle onderzocht welke mogelijkheden er zijn om in de kerstvakantie voor 17:00 uur te trainen. Hiervan houden we jullie op de hoogte. Ondanks de aanhoudende maatregelen willen we graag kijken welke mogelijkheden er wel zijn om te kunnen korfballen!

Wat betreft de wedstrijden geeft het KNKV aan dat zij rond de volgende persconferentie komen met nadere informatie over het vervolg van de top- en wedstrijdkorfbalcompetitie (https://www.knkv.nl/coronamaatregelen-verlengd).

Kerstpakketten
Na het succes van de KCC-Kerstpakkettenactie vorig jaar, vinden we het super om te zien dat er dit jaar maar liefst 150 KCC-Kerstpakketten besteld zijn! Volgende week worden de pakketten bezorgd, hou de website en social media in de gaten voor meer informatie over deze actie.

Bestuur KCC/CK Kozijnen

Zo vlak voor de winterstop de laatste thuiswedstrijd voor KCC/CK Kozijnen en dan ook direct een uiterst belangrijke. Dalto/Klaverblad Verzekeringen kwam op bezoek in Capelle aan den IJssel. De ploeg van Schep en Oele bivakkeert net als KCC/CK Kozijnen in de onderste regionen en voor beide ploegen was dit DE wedstrijd van het seizoen. Het werd een wedstrijd met veel verdedigende druk, weinig doelpunten en veel emoties. Uiteindelijk trok KCC/CK Kozijnen de wedstrijd over de streep.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties