De ketels voor warm water zijn vervangen en geplaatst. Vanaf NU kunnen we weer omkleden en douchen in de kleedkamers van KCC/CK Kozijnen en hoeft dat NIET meer in de sporthal.

Gistermiddag is er overleg geweest met de gemeente, Sportief Capelle en de overige huurders van Sporthal Schenkel. Ons is medegedeeld dat de sporthal van half december tot en met half mei wederom door de GGD als priklocatie gevorderd is.

Het vervolg van de Korfbal League was zaterdag in Amsterdam tegen AKC Blauw-Wit (A). Op het veld werd er nog eenvoudig gewonnen maar na de nederlaag in de oefenwedstrijd tijdens de zaalvoorbereiding was er nog het nodige huiswerk te doen. En dat huiswerk was door Wassink en Diepenhorst uitstekend voorbereid. Een hard strijdend KCC/CK Kozijnen liet zich het kaas niet van het brood eten en speelde een sterke wedstrijd. Uiteindelijk waren de druiven 4 seconden voor tijd enorm zuur. Een puntendeling bleek het hoogst haalbare, maar de thuisploeg sloeg alsnog toe. Zonder punten terug naar Capelle aan den IJssel.

sinterklaas autoHet is weer zover, Sinterklaas komt zaterdag aan in het land.
Samen met alle Pieten en met zijn paard aan hand.

Natuurlijk komt de Sint ook dit jaar weer langs KCC
en wie weet neemt hij ook voor ons wat lekkers mee?!

Op vrijdag 3 december maken we er een gezellig sinterklaasfeest van met elkaar,
zijn jullie er ook weer bij dit jaar?

Wie: Kids t/m 9 jaar + vriendjes/vriendinnetjes/broertjes/zusjes
Waar: Sporthal Aquapelle
Wanneer: Vrijdag 3 december
Tijd: 18:00 - 19:30 uur

05/12/21: Onderstaand schema geldt totdat er nieuwe informatie beschikbaar is.

Beste KCC Senioren- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten thuis bij KCC/CK Kozijnen. In het onderstaande overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Het Korfbal League seizoen werd zaterdag geopend met een thuiswedstrijd tegen het Friese LDODK/Rinsma Modeplein, dat bestempeld wordt als één van de topploegen uit de poule. Voor KCC/CK Kozijnen een nieuw seizoen op het allerhoogste niveau. Het doel is handhaving. Met een kopie van de veldwedstrijd werd het een spannend avondje in Capelle aan den IJssel, waarbij KCC/CK Kozijnen bijna voor een enorme stunt zorgde met attractief korfbal. Bijna, want de punten gingen naar Friesland.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties