KCC/Delta Logistiek - Jeu de boules staat er in de Regio om bekend dat het altijd mooi weer is als wij een toernooi of clubontmoeting plannen. Dat was op 13 mei ook weer goed door de weergoden geregeld, want het was een stralende dag, niet te warm en niet te koud, precies goed.
 
Om half elf werden onze gasten van JBV Bleiswijk ontvangen met een kopje koffie en werden de inschrijvingen geregeld. Ieder kreeg de wedstrijden die zij moesten spelen op papier en om elf uur kon worden gestart. Voor de middag één wedstrijd en na de lunch twee wedstrijden. Met deze clubontmoeting strijden wij niet alleen voor eigen eer en glorie maar het gaat om een wisselbeker. De beker was al twee jaar lang in handen van JBV Bleiswijk, dus werd het tijd dat wij hem weer eens terug zouden veroveren.
 
Er waren 7 koppels van JBV Bleiswijk en KCC/Delta Logistiek had meer inschrijvingen, zodat met iedere ronde was (voor)geloot welke koppels van KCC/Delta Logistiek zouden spelen tegen JBV Bleiswijk. De overige koppels speelden tegen elkaar voor de individuele ranglijst. Alleen de wedstrijden tegen JBV Bleiswijk telden voor de wisselbeker. Voor iedere gewonnen wedstrijd telde 1 punt zodat er 21 punten te verdienen waren (7 wedstrijden per ronde maal 3 = 21 punten.)
 
Het werd een tot de laatste wedstrijd spannende uitslag. Na 18 wedstrijden kwam het op de laatste punten aan. Als KCC/Delta Logistiek er nog 1 wist te winnen was het gelukt, maar het was spannend. De uiteindelijke uitslag was 10 punten voor JBV Bleiswijk en  11 voor KCC/Delta Logistiek, dus de beker werd overhandigd. In de einduitslag van de individuele prestaties heeft een team van JBV Bleiswijk de eerste plaats veroverd. De tweede en derde plaatsen waren voor KCC/Delta Logistiek. De prijzen bestonden uit chocolade, de eerst drie teams leuke dozen, voor iedere deelnemer een pakketje.
 
Het was een zeer geslaagde dag. Volgend jaar mei is de volgende ontmoeting gepland maar dan in Bleiswijk.
De complete uitslag is hier te vinden.
 
Ada Dommershuijsen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties