Beste allemaal,

Dit bericht is een verzoek aan alle leden, trainers, coaches, andere opruimers bij KCC/CK Kozijnen.

Het seizoen is weer begonnen en na de oefenwedstrijden van afgelopen week en komend weekend gaan we weer competitie spelen. Daarnaast wordt er door alle ploegen al weer getraind.

De velden en ruimtes van KCC/CK Kozijnen worden weer goed gebruikt en dat is natuurlijk heel fijn en geen probleem, zolang we allemaal meewerken aan het opruimen en schoonhouden van deze velden en ruimtes. Respect voor ons complex en onze onderhouds- en schoonmaakploeg is belangrijk.

Ons bereikte het bericht dat op 23 augustus Ton van Hoften is overleden.

Na het barrooster is nu ook weer het schoonmaakrooster opgesteld. Dit schema loopt tot eind januari. Daarna werk ik het schema weer bij voor de resterende tijd van het korfbaljaar.

S3 is ditmaal als eerste aan de beurt in de week van 4 t/m 9 september. Daarna S4 en zo verder.

Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben Wouter Schippers en Wilco Knops afscheid genomen van de Technische Commissie na vele dienstbare jaren. In verschillende functies hebben beide heren zich ingezet voor het soepel laten verlopen van de seizoenen. Voor beiden is het tijd voor wat anders. Wilco zal te zien zijn aan de zijlijn bij RWA als coach en Wouter in het veld bij s7. Het project dat Wouter en Wilco hebben opgezet om trainers te begeleiden en op te leiden zullen zij nog voortzetten.

Gelukkig heeft de vereniging in Friso Doelman en Michiel Last twee versterkingen voor de technische commissie gevonden.

Vakantie is voorbij en we zijn weer begonnen! En traditiegetrouw hoort daar schoolkorfbal bij. Als KCC/CK Kozijnen zijn we gastheer voor het schoolkorfbal dat eind september georganiseerd wordt vanuit Sportief Capelle (voor de groepen 5, 6 en 7 van de basisschool).

Hoeveel kinderen zijn er wel niet in aanraking gekomen met korfbal door dit evenement en mochten we daarna als lid verwelkomen! Of je kind dat al op korfbal zit, doet met zijn schoolvrienden en vriendinnen mee. Hoe leuk is dat?!

Om van het schoolkorfbal ook dit jaar een leuk en sportief evenement te maken, hebben we jou nodig! Op de woensdagmiddagen 27 september en 4 oktober staan de voorrondes gepland en op 11 oktober de finaleronde. De wedstrijden beginnen meestal zo rond 14:00 uur.

De eerste helft van de veldcompetitie staat weer op het punt te beginnen. Dat betekent dat ook de barbezetting weer ingevuld moet worden.
Voor zaterdag 2 september tot en met zaterdag 14 oktober zijn de teams weer ingedeeld. Ouders en leden worden verwacht deze in onderling overleg in te vullen.

In het district Zuid-West doen onze A1 en B1 mee in de bekercompetitie.

Op dinsdag 26 september om 19:30 uur speelt de B1 een uitwedstrijd tegen IJsselvogels B1.
Op woensdag 4 oktober speelt de A1 om 19:30 uur een uitwedstrijd tegen Juliana A1.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is in overleg met het bestuur besloten dat John de Gelder zijn vrijwilligerstaken binnen de club per direct neerlegt. De rol van penningmeester is overgenomen door het bestuurslid financiën Demi van Oosten. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan gewoon gebruikt blijven worden. De (financiële) processen kunnen in de overgangsperiode iets langer duren dan normaliter het geval is.

Dit weekend volgt nieuws over een nieuw bestuurslid en de overige portefeuilleverdeling binnen het bestuur.

Het bestuur

Voor het bijhouden van de statistieken en de scores in de livestream gebruiken we een Windows laptop. Helaas heeft de oude laptop het begeven, dus ben ik op zoek naar een nieuwe (gebruikte) laptop.

Iedereen die als kind gesport heeft kent ze wel; die enthousiaste, onvermoeibare, altijd vrolijke vrijwilliger…… juist de trainer/coach! KCC/CK Kozijnen zoekt nog zo’n vrijwilliger voor de B2 voor dit seizoen.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen is de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt.
Op vrijdagochtend 2 september en ook op zaterdag 3 september (de week daarna begint de competitie) zijn we ook weer aanwezig voor grote en kleine klusjes op het KCC-complex in en om de kantine en op en om de velden. Op 3 september spelen er veel teams thuis een oefenwedstrijd. Speelt je kind en vind je het leuk om even te helpen meld je dan aan bij ondergetekende dan kijken we op welke dag je iets wil doen en hoe lang je de tijd hebt. Vele handen maken licht werk en als er veel mensen zijn die een uurtje (of meer) kunnen helpen dan komen we een heel eind. Het zou mooi zijn dat als de competitie op 10 september begint ons complex er dan ook weer piekfijn uitziet.

Zojuist is het vervoer aan het wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2022/2023 toegevoegd.

Binnenkort worden de scheidsrechters toegevoegd.

 • Heb je geen auto ter beschikking of vragen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je niet wordt ingedeeld om te rijden.
 • Kan je een keer niet rijden? Ruil dan met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt dan passen wij het ook op de website aan.
 • Als je als trainer of teamleider de verzameltijden aangepast wil hebben kan je ons ook mailen.

Vorige week is op het bondsbureau de loting verricht voor de bekercompetitie 2022-2023 in de diverse regio's. Ook KCC/CK Kozijnen doet in deze editie mee aan dit bekertoernooi met de B1 en A1.

Het seizoen gaat bijna weer beginnen en op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september worden er weer gezellig veel oefenwedstrijden gespeeld.
Dan willen we natuurlijk ook allemaal wat eten en drinken. Dus is het barrooster voor deze twee dagen ingevuld.

Je vindt deze altijd via de website of klik hier.

Heb jij zin om (weer) te korfballen zonder wekelijkse competitiewedstrijden of verplichtingen in het weekend en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort! Vanaf september 2021 starten we bij KCC/CK Kozijnen met RecreStars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud‐)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Beste allemaal, 

Velen van jullie zullen het RESPECT bord dat op het terrein bij KCC/CK kozijnen staat wel eens gezien en of gelezen hebben.
Het staat er alweer een paar jaar dus misschien is het goed om iedereen er nog weer eens even op te wijzen. 

Vorige week kreeg ik de vraag om mijn beschikbaarheid voor de veldcompetitie op te geven. Helemaal niet vreemd toch? Maar ik dacht 'Gaan we echt spelen?'. Het voelt alsof het heel lang geleden is en de partijtjes op de training zijn leuk maar een wedstrijd toch veel leuker!

En daarmee gaan we een normale herfst in. Dat betekent ook dat ons sportcomplex intensiever gebruikt wordt en daarmee ook de (scheidsrechter)kleedkamers. Dus ik heb zojuist het schoonmaakrooster aangepast, te beginnen met de week van 6 september. De seniorenselectie bijt het spits af!

Voor de voorbereiding van de eerste helft van het veldseizoen 2021-2022 zijn er weer talrijke oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Eventuele wijzigingen worden direct aangepast. 

Beste spelers, trainers, bezoekers en ouders,

Vanaf medio augustus heeft de overheid de Coronamaatregelen verruimd.

Onderstaande maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de KNKV in overleg met NOC-NSF.

Van de oude ballen die er te koop zijn de maten 3 en 4 uitverkocht.
Van maat 5 (C, B, A, en S spelen hier mee) heb ik nog 3 blauw/gele ballen en 4 zwart/witte ballen.

Als iemand interesse heeft in een 5je dan kan hij / zij zich melden via de email of telefoonnummer elders in dit bericht.

Saskia

Op dit moment dreigen de volgende teams hun oefenwedstrijd niet te kunnen spelen omdat we nog geen scheidsrechters hebben voor deze teams. Dat is natuurlijk niet leuk want ieder team wil graag spelen.

Het zou dus heel fijn zijn als iemand zich aanmeldt voor één of beide van deze wedstrijden.

Zojuist is het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2020/2021 geplaatst.

Hieraan zijn voor de eerste ronden al de scheidsrechters toegevoegd. Inmiddels zijn de teams bekend en is ook het vervoer toegevoegd. Kan je een keer niet rijden op een datum dat je bent ingepland, ruil dan even met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan passen wij het ook op de website (www.kcconline.nl) aan.

Als je als trainer of teamleider de verzameltijden aangepast wilt hebben kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lieve mensen, helaas zal het openingsfeest op de openingsdag zaterdag 28 augustus niet door gaan i.v.m. de huidige corona maatregelen. We willen groots uitpakken en momenteel leent de situatie zich daar nog niet voor. Onze plannen zullen op een later moment in het seizoen worden voorgezet.

Als KCC/CK Kozijnen zijn we nog steeds op zoek naar enkele enthousiaste jeugdtrainers, die het plezier in sporten kunnen overbrengen op kinderen. Je wordt uitstekend begeleid door de vereniging en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Als jeugdtrainer ontwikkel je vaardigheden waar je in het leven veel aan hebt, zoals je social skills, leiderschap, mensen motiveren, communiceren en teamdynamiek. Is het iets voor jou? Neem dan contact op met Wilco via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al jarenlang is Aannemings- en transportbedrijf Gebr. Kalkman een gewaardeerde sponsor van KCC/CK Kozijnen. Niet alleen als shirtsponsor, maar ook door indien nodig een helpende hand te bieden bij het onderhoud op ons park. De sponsorcommissie is blij dat dit mooie familiebedrijf ook de komende jaren als shirtsponsor verbonden blijft aan onze vereniging.

Onze korfbal- en jeu de boules club kent nog twee takken van sport. Zowel darten als klaverjassen zijn al jaren enorm gezellige activiteiten binnen onze club. Helaas moesten wij vanwege Covid-19 halverwege het vorige seizoen deze gezellige avonden afgelasten.

Helaas speelt Covid-19 nog steeds een belangrijke rol in onze samenleving. Onder de huidige omstandigheden zijn er nog steeds maatregelen vereist. Dit houdt onder meer in reserveren/registreren, coronacheck bij entree, onderling afstand bewaren en ontsmetten van materialen bij iedere ronde. Met deze maatregelen vinden wij het een stuk minder gezellig en zowel de dartcommissie als de klaverjascommissie hebben daarom besloten nog niet van start te gaan met hun activiteiten in dit nieuwe seizoen.

 Afgelopen zaterdag 7 augustus had de onderhoud/schoonmaak commissie een klusochtend georganiseerd. Iedereen kon deelnemen, er waren klussen genoeg en je hoefde voor de meeste klussen geen technische kennis te hebben. Aanmelden was niet verplicht, toch had een enkeling zich aangemeld. We hadden goede hoop dat er daarnaast nog wel wat mensen zouden komen aanwaaien.

Als vereniging kopen we elk jaar een aantal nieuwe ballen. Graag bieden we onze leden de mogelijkheid om te profiteren van gezamenlijke inkoop. Wil je ook een nieuwe korfbal kopen? Vul dan vóór zaterdag 28 augustus onderstaand formulier in. Je krijgt dan een Tikkie (vooraf betalen) en kunt je bal dan vanaf 4 september ophalen. 

Wil je meer dan één bal bestellen? Gebruik dit formulier nogmaals; voor elke bal dien je het formulier opnieuw in te sturen. Voor meer info: Jopie Schippers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 2922 7590

[Form BestellenNieuweBallen not found!]

De eerste helft veldseizoen 2021-2022 gaat over enkele weken van start. Kijk hieronder wanneer jouw team start met trainen en klik door voor de precieze trainingstijden.

NEE, NEE, NEE, dit willen we echt niet!

Hulp bij coördinatie en handhaving route/pijlen volgen!

Afgelopen zaterdag een vol programma op de velden van KCC/CK Kozijnen. In alle leeftijdsklassen werd er van laag tot hoog geoefend voor de competitie die volgende week al begint.

Omdat Corona nog steeds in ons dagelijkse leven is, is handhaving van de regels toch wel een must. In de kantine en in de gang van de toiletten en de kleedkamers staan pijlen voor de juiste looprichtingen en wij verzoeken dan ook iedereen zich aan deze routes te houden.

Met Checkgesprek.nl kunnen bezoekers van de KCC locatie simpel en snel in en uit checken en zo voldoen aan de huidige anti-corona eisen.

Zoals eerder beschreven veranderen een aantal spelregels met ingang van 1 september 2020.

Door het IKF (International Korfball Federation) zijn de spelregels geheel opnieuw opgeschreven. Inmiddels het heeft KNKV hiervan de Nederlandse uitwerking online gezet. Deze kun je bekijken op https://www.knkv.nl/spelregels.

Beste korfballers, coaches, trainers, waarnemers, beoordelaars en scheidsrechters,

Het seizoen gaat weer beginnen en de volgende regels gaan per 1 september 2020 in. Houdt er rekening mee dat je er aanstaande zaterdag alvast mee kan oefenen omdat de meeste scheidsrechters ze waarschijnlijk al gaan gebruiken. Wil je dat zeker weten stem het voor de wedstrijd even af met de scheidsrechter.

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe 3 a 4 uurtjes op een zaterdag achter de bar te komen helpen. Hoe meer vaste vrijwilligers hoe makkelijker we de zaterdagen kunnen indelen. Vind je het leuk en wil je helpen stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

De barcommissie

In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen toe zijn er altijd in de zomer naast alle reguliere werkzaamheden die moeten gebeuren, zoals onder andere schoonhouden van de kantine, kleedkamers, toiletten, keuken en bar voor binnen en het blazen van de velden, uitzuigen van de putjes, gras maaien, altijd wat extra werkzaamheden.

Op de vrijdagmorgen het regulier onderhoud met af en toe een extra uitstapje naar de woensdagochtend en een speciale ochtend georganiseerd op zaterdag 1 augustus en nog is niet al het werk gedaan.

(Voetnoot video: hierin wordt gesproken over 18+, hier wordt bedoeld 17+)

Beste mensen,

Nu de schoolvakantie op het eind loopt, zijn veel van onze leden weer bezig met trainen. Ik moet zeggen dat het fanatisme groot is.

In deze tijd waar het virus nog steeds latent aanwezig is zijn de maatregelen van de veiligheidsregio/RIVM gericht om dit in te dammen.

Wat voor onze vereniging van belang is, is in het kort als volgt uit te leggen:

 • Leden van 17 jaar en ouder, houden de afstand van 1,5 meter zoveel mogelijk in acht. Zowel op het terras als als toeschouwer.
 • Iedereen volgt de aanwijzingen op gegeven door de corona coördinatoren, te herkennen aan hun gekleurde hesje.
 • Bij de ingang van het terrein en kantine staan flesjes met desinfecteer gel. Bij binnenkomst en vertrek ontsmetten blijft verplicht.

Voor de voorbereiding van het veldseizoen 2020-2021 zijn er weer talrijke oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Er zijn wijzigingen aangebracht. Let goed op de juist aanvangstijd !! 

Donderdag 20 augustus 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S3
Achilles (Hg) 1
U
zelf 20:30 reserve shirts  Pomonaplein
A1 Achilles (Hg) 2 U zelf 20:30 reserve shirts Pomonaplein
Zaterdag 22 augustus 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S1
3-kamp bij TOP (A)
U
zelf
11:05
zie onder voor het programma  Sportcomplex Van Cittersweg
S2 3-kamp bij TOP (A) U zelf 12:50 zie onder voor het programma  Sportcomplex Van Cittersweg
S5 Excelsior (D) 3 U zelf 11:00 reserve shirts Sportpark Biesland
A1 Sporting Delta A1 T zelf 12:30 L. Laban - J. Roeleven Sportpark Schenkel
A2 Sporting Delta A2 T zelf 11:00 Wilco Knops  Sportpark Schenkel
B1 Tempo B1 T zelf 09:30 R. van Heiningen  Sportpark Schenkel
C1 Tempo C1 T zelf 10:45 E.J. Mudde  Sportpark Schenkel
Dinsdag 25 augustus 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S1
CKV Nieuwerkerk 1
T
zelf 20:45 A. Klingenberg - J.W. Keijzer Sportpark Schenkel
S2 CKV Nieuwerkerk 2 T zelf 19:30 M. van Bentum - S. van Lee Sportpark Schenkel
A1 Fortuna/Delta Logistiek A1   U zelf 20:30   Schoemakerstraat
A2 Fortuna/Delta Logistiek A2 U zelf 19:15   Schoemakerstraat
Zaterdag 29 augustus 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S1
DSC 1
T
zelf
16:00
B. van Meerveld - P. Engelsman  Sportpark Schenkel
S2
DSC 2
T
zelf 14:30 H. Klijn - S. Rijkaart van Cap. Sportpark Schenkel
S3 DSC 3 T zelf 12:45 W. Dirks Sportpark Schenkel
S4 Dalto/Klaverbladverz. 4 T zelf 11:45 Wilco Knops  Sportpark Schenkel
S5 Sporting Delta 3 U zelf 14:00   Sportpark Gravensingel
S6 Sporting Delta 4 U zelf 15:30   Sportpark Gravensingel
A1 PKC/Vertom A1 T zelf 11:15  J. Berk Sportpark Schenkel
A2 PKC/Vertom A2 T zelf 09:45 A. Diederik  Sportpark Schenkel
A3 ODO (M) A3 T zelf 13:30 B. van der Vorst  Sportpark Schenkel
B1 Valto B1 T zelf 09:10 A. van Zijl  Sportpark Schenkel
C1 Valto C1 T zelf 10:10 Kirsten Voordendag  Sportpark Schenkel
C2 Vitesse (Ba) C2 U zelf 12:10   Sportprk De Bongerd
D2 Sporting Delta D2 T zelf 09:05 Huub Verkuil  Sportpark Schenkel
E1 Weidevogels E1 T zelf 09:15 Marjan Brands  Sportpark Schenkel
E3 ONDO (G) E7 T zelf 10:30 Marjan Brands  Sportpark Schenkel
E4 ONDO (G) mix T zelf 09:30 Marco Geene  Sportpark Schenkel
F1 RWA F1 T zelf 09:00 Wim Niesing  Sportpark Schenkel
F2 Vitesse (Ba) F2 T zelf 10:15 Jacqueline Dijksman Sportpark Schenkel
F3 RWA F2 T zelf 11:45 Marjan Brands  Sportpark Schenkel
Dinsdag 1 september 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S3 Weidevogels 1 U zelf 20:45   Gotzenhainsingel
D1
Sporting Delta D1
T
zelf 18:30 n.n.b.  Sportpark Schenkel
Woensdag 2 september 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S8
Reeuwijk 4
T
zelf 20:00  n.n.b. Sportpark Schenkel
B1 Fortuna/Delta Logistiek B1 U zelf 19:45   Schoemakerstraat

 

Donderdag 3 september 2020
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
C1 KCR C1                              U zelf  19:00                                                         Sportpark Reyerpark          

 

 

Een frisse nieuwe start! We gaan weer korfballen, dus dat betekent weer op weg naar trainingen, oefenwedstrijden, teamactiviteiten en competitiedagen. Geef je auto ook een frisse start en koop nu via de KCC Whatsapp een voucher voor Hello Carwash, Europa’s grootste Carwash tegenover Metrostation Capelse Brug. Voor slechts een tientje koop je een voucher die je direct kunt gebruiken voor het Beste Wasprogramma ter waarde van 20 euro. Een korting van 50% speciaal voor KCC’ers!

Beste mensen,

Ook het bestuur is weer van start gegaan en heeft haar 1e vergadering alweer achter de rug. Dit seizoen kunnen jullie regelmatig informatie verwachten vanuit de bestuurskamer.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Dat betekent ook dat er veel gebruik wordt gemaakt van de accomodatie en kleedkamers. Dus het schoonmaken van de kleedkamers (ook de scheidsrechterskleedkamers) gaat weer van start.

Het nieuwe schoonmaakschema staat op de site en gaat volgende week in. S5 is dit keer als eerste aan de beurt. Leg de datum vast waarin je als team aan de beurt bent, zodat je het niet vergeet!

Nanda

Aanstaande zaterdag 31 augustus is het dan zover, er zijn oefenwedstrijden voor heel veel teams en daarnaast trappen we op 31 augustus ook het 20ste seizoen van KCC af. Het is dan al weer 20 jaar geleden dat KCC ontstond uit de korfbalverenigingen De Kapellen en De Bermen. We gaan deze dag een feestelijk tintje geven.

Vandaag is het vervoer vanaf zaterdag 14 september op de website geplaatst.

Zojuist is het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2019/2020 geplaatst. Hieraan worden de komende weken de scheidsrechters en het vervoer toegevoegd. Kan je een keer niet rijden op een datum dat je wordt ingepland, ruil dat dan even met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan passen wij het ook op de website (www.kcconline.nl) aan.

Op zaterdag 31 augustus organiseert KCC een startdag om het seizoen met elkaar te openen en om het 20-jarig bestaan van KCC te vieren. Deze dag willen we 's avonds vanaf 18:30 feestelijk afsluiten met een buffet. Voor iedereen de ideale mogelijkheid om bij te kletsen onder het genot van heerlijk eten en een drankje!

Het seizoen gaat al weer bijna van start en zaterdag 24 en 31 augustus zijn er heel veel oefenwedstrijden voor heel veel teams. 

Daarnaast trappen we op 31 augustus ook het 20ste seizoen van KCC af. Het is dan al weer 20 jaar geleden dat KCC ontstond uit de korfbalverenigingen De Kapellen en De Bermen. We gaan deze dag een feestelijk tintje geven. 

De onderhoudsploeg is ook deze zomer flink bezig geweest met diverse klussen in de onze gebouwen en op en om onze velden.
Er zijn echter nog genoeg klussen en het zou fijn zijn als die klussen ook klaar zijn voordat het seizoen echt begint.

Ook in seizoen 2019-2020 kun je bij KCC weer veel meer doen dan alleen maar korfballen en jeu de boules.
Naast de nodige feesten houden we ook in seizoen 2019-2020 weer dartavonden.

Ook in seizoen 2019-2020 kun je bij KCC weer veel meer doen dan alleen maar korfballen en jeu de boules.
Naast de nodige feesten houden we ook in seizoen 2019-2020 weer klaverjasavonden.

klaverjassenWe beginnen op vrijdag 13 september.
Het complete speelschema vind je hier.

Ook komend seizoen is er weer schoolkorfbal voor de groepen 5/6 en 7 in september / oktober 2019. Graag zouden wij willen dat dit jaar er weer een mooi scheidsrechterscorps staat vanuit KCC. Ten slotte zijn wij toch de korfbalvereniging uit Capelle aan den IJssel en zouden wij voldoende vrijwilligers moeten hebben om het schookorfbaltoernooi te kunnen fluiten.

De zomer is bijna ten einde en in augustus zullen de oefenwedstrijden weer plaatsvinden om ons voor te bereiden op het nieuwe korfbalseizoen 2019-2020.

Op zaterdag 31 augustus 2019 is er een Startdag voor alle leden om het nieuwe seizoen te openen met elkaar. De meesten zijn dan terug van vakantie en je kan alle vakantieverhalen met elkaar delen. Maar ook wordt er uiteraard gekorfbald.

Vanwege het 20-jarig bestaan van KCC zullen alle teams (D t/m S) een oefenwedstrijd spelen op sportpark Schenkel.
Van 's ochtends 09:00 uur tot 's middags 18:00 uur is er weer topkorfbal te zien. Ook kan je kennismaken met de nieuwe selectie onder leiding van Wip en van der Steen.

De afgelopen jaren werden spelers die in de teamopgave in Sportlink Club een vinkje bij "op DWF" automatisch ingeladen in de opstellingen (spelersopgave) in het DWF. Vanaf dit seizoen is dat niet meer het geval. Elke speler zal handmatig toegevoegd moeten worden.

Met het nieuwe seizoen voor de deur gaan binnenkort de eerste trainingen ook weer beginnen:

Na vele voorbereidingen was het op zaterdag 3 augustus 2019 dan zover. We gaan het 25-jarig bestaan vieren.

De laatste weken van afgelopen seizoen zijn de selectietrainingen geweest bij de jeugd. Als je tijdens deze weken over de velden hebt gelopen, zal het je niet zijn ontgaan: Een hoop nieuwe gezichten.

Naast de leden die doorstromen vanuit de kangoeroes naar de F-jes, zijn we van de A tot en met de F verschillende jeugdleden rijker geworden:

Korfbalmasterz of spelregelbewijs
In de afgelopen weken is iedereen die dit spelregelbewijs nog niet heeft, via de mail benaderd of door hun trainer over het behalen hiervan.

Immers in dit seizoen 18-19 wordt het behalen van een spelregelbewijs voor senioren verplicht gesteld door het KNKV. Voor de A- en B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit later verplicht wordt.

Komend seizoen 2018-2019 doen zowel de B1 als de A1 weer mee in de beker. Uit de loting is gebleken dat zowel de B1 als A1 in de 1e ronde zijn vrijgeloot.

Het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld 2018-2019 is bekend. @trainers/coaches als jullie verzameltijden aangepast willen hebben mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld 2018-2019 is bekend. @trainers/coaches als jullie verzameltijden aangepast willen hebben mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdag 22 augustus komt Starshoe Voetmedisch Adviescentrum weer naar KCC/SO natural. Tussen 18:00 en 20:00 uur kun je op onze velden terecht voor loopanalyse en advies.

A.s. vrijdagavond 17 augustus is KCC/SO natural te gast bij Beachclub Rotterdam aan het strand van Nesselande.

Waar je normaal gesproken kunt beachvolleyballen, worden voor deze gelegenheid 4 beachkorfbalvelden uitgelegd. Tot de duisternis intreedt is er gelegenheid om te beachkorfballen. Beachclub Rotterdam zorgt voor muziek, en drankjes bij het barretje. Het prachtige uitzicht over de Zevenhuizerplas doet de rest!

Een nieuw seizoen dus ook een nieuw schoonmaakschema. Kijk na wanneer je als team aan de beurt bent om de (scheidsrechters)kleedkamers te poetsen en noteer het. Als je met een aantal teamleden aan de slag gaat is het in een half uur gebeurd!

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de velden, maar we hebben akkoord gekregen om te starten met trainingen. Daarom hierbij alle informatie.

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de Sportlink app.

Een deel van de laatste woorden van mijn vorige bericht waren: “Week 8 wordt een spannende week voor het leggen van onze nieuwe matten / velden” en dat bleek meer dan waar. Het weekend bracht inderdaad enige verkoeling en een heel klein beetje regen, maar in de week daarna werd het weer warm, warmer en nog warmer met als warmste dag maandag 6 augustus.

Beste vrijwilliger,

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen willen wij stil staan bij jouw inzet als vrijwilliger voor onze vereniging het afgelopen seizoen.

Met de start van een nieuw seizoen begint helaas ook altijd het opvoeden van (een deel) de leden weer.

KCC/SO natural heeft lang mogen genieten van de behaalde successen van vorig jaar: verschillende jeugdteams werden kampioen, KCC/SO natural C1 werd derde op het NK in Roden, en voor KCC/SO natural 1 was viermaal scheepsrecht. Het promoveerde na de gewonnen Hoofdklassefinale tegen Avanti samen met KCC/SO natural 2 naar de Korfbal League, waardoor beide teams nu zowel op het veld als in de zaal op het hoogste niveau acteren. Na een lange en welverdiende zomerstop breekt er een nieuw seizoen aan, en dat betekent nieuwe kansen voor alle teams. Het zal een lastig jaar worden voor KCC, dat zich dit jaar mag meten met de top van Nederland. Een jaar van overleven, maar vooral ook een jaar van genieten en ontdekken. Eindelijk. Het seizoen gaat beginnen, zoals altijd weer tijd voor een nieuwe voorbeschouwing!

Komende zaterdag is de laatste krachtmeting voor de selectie van KCC/SO natural. Na wisselde resultaten in de voorbereiding oefent de selectie zaterdag 2 september tegen DVO/Accountor in Bennekom.

14:30 uur  DVO/Accountor 2 - KCC/SO natural 2
16:00 uur  DVO/Accountor 1 - KCC/SO natural 1

De aanvangstijden voor KCC/SO natural F1, F2, A1 en A2 op zaterdag 2 september zijn gewijzigd.
Kijk dus even goed in het programma en pas het aan in je agenda.

Klik hier voor het volledige programma van zaterdag 2 september.

Door een andere pouleindeling is het programma voor KCC/SO natural S7 en S8 vrijwel helemaal gewijzigd.
Kijk dus even goed en pas het aan in je agenda.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural S7.
Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural S8.

Afgelopen zaterdag 26 augustus vond het jaarlijkse Alsem Jeugd League toernooi plaats op de velden van HKV Achilles. Namens KCC/SO natural waren de A1, B1 en C1 hierbij aanwezig. In elke leeftijdsklasse streden 4 topteams uit de hoofdklasse om de winst, in wedstrijden van 2 x 20 minuten. Tussendoor vond ook nog het één-tegen-één toernooi plaats.

Op woensdag 4 oktober a.s. organiseert KCC/SO natural voor de derde keer een Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het korfbaltoernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd.

Komend veldseizoen spelen zowel KCC/SO natural A1 als B1 mee in de bekercompetitie voor de A en B-jeugd in het district Zuid-West. De loting is inmiddels geweest en zowel de A1 als de B1 zijn vrijgeloot.

De eerste ronde van de beker is op dinsdag 5 en woensdag 6 september 2017. 

Zaterdag 12 augustus openden KCC/SO natural C1 en B1 (in de nieuwe sponsorshirts) het korfbalseizoen met het spelen van het NK beachkorfbal in Scheveningen. Een uitstekende en gezellige dag om aan de nieuwe trainers en teamsamenstellingen te wennen. Bovendien heel goed om conditie op te bouwen aangezien de wedstrijden in het zand erg zwaar waren.

Vandaag is het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2017/2018 geplaatst. Hieraan worden de komende weken nog het vervoer en de scheidsrechters toegevoegd. Kan je een keer niet rijden op een datum dat je wordt ingepland, ruil dat dan even met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan passen wij het ook op de website (www.kcconline.nl) aan.

Nog heel eventjes, en dan mogen we weer! Het nieuwe korfbalseizoen staat op punt van beginnen. Op zaterdag 19 augustus a.s. spelen veel selectieteams een oefenwedstrijd, en wordt het weer een ouderwets drukke zaterdag op ons park.

Het was een prachtig korfbalseizoen, met de mooie promotie naar de Korfbal League en de handhaving in de Ereklasse. Maar onze ambities reiken verder: handhaven in de League en van daaruit doorgroeien naar een stabiele Korfbal League vereniging. Om dat te bereiken heeft de TC aangegeven welke randvoorwaarden nog ingevuld moesten worden. Er lag daarmee een mooie uitdaging voor de sponsorcommissie om genoeg sponsors te vinden om deze wensen mogelijk te maken. Met trots kunnen wij melden dat wij al een heel stuk op weg zijn. Naast onze hoofdsponsor SO natural hebben ook andere sponsoren hun medewerking uitgesproken en met enkele van hen is de samenwerking opengebroken en uitgebreid.

Zoals de planning klopte was zaterdag de 29 juli 2017 weer onze jaarlijkse BBQ. Mooi weer is bij Piet besteld, en vele van onze leden zouden de rest meebrengen.

Om het plezier en de betrokkenheid van onze jongste jeugd te vergroten en het korfbalniveau te verhogen, worden er komend seizoen iedere maand een aantal clinics voor de kangoeroes, F-jeugd en E-jeugd georganiseerd. Spelers uit de Senioren en de A zullen deze clinics verzorgen.

Om het plezier en de betrokkenheid van onze jongste jeugd te vergroten en het korfbalniveau te verhogen, worden er komend seizoen iedere maand een aantal clinics voor de kangoeroes, F-jeugd en E-jeugd georganiseerd. Spelers uit de Senioren en de A zullen deze clinics verzorgen.

Het seizoen is weer begonnen en dat is voor iedereen weer even wennen.

Al enige tijd ontsieren achtergelaten fietsen ons terrein. Er mogen geen fietsen binnen de hekken worden achtergelaten.

Belangrijk voor alle spelers, trainers en coaches. Hier vind je het spelregelbulletin van augustus 2016.
Hierin staan de belangrijkste aandachtspunten voor de spelregels nog even op een rij.

met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator
KCC/SO natural

Afgelopen weekend waren de laatste voorbereidingen van de selectie alvorens op zaterdag 3 september 2016 respectievelijk KVS/Maritiem 2 en TOP (A) 1 wachten in de eerste ronde van de competitie.

Wij jij weten wat voor bedrijf onze hoofdsponsor SO natural nou precies is? Dan is dit je kans! SO natural organiseert op zaterdag 10 september de jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad.

De selectie van KCC/SO natural nam vorig seizoen afscheid van een aantal vaste krachten. Gelukkig presenteerde de Technische Commissie de afgelopen maanden ook een aantal nieuwe gezichten die in de KCC-selectie gaan spelen. Zo komt Mandy Biesbroek over van Vitesse, Gert-Jan Meerkerk en Eliza Roest van GKV/Enomics en keren Wouter Schippers (van De Meervogels) en Christian Dekkers (van burman Nieuwerkerk) terug naar KCC/SO natural. Daarnaast zijn Jelle Molendijk en Renate vd Kooij doorgestroomd vanuit de junioren. Zoals gebruikelijk stellen we de spelers die dit jaar van buiten onze vereniging zijn gekomen even aan u voor. Een apart interview met onze nieuwe trainers Richard van Vloten en Marc Verberk is hier te lezen.

In de afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat oud Bermenlid Thijs de Korte is overleden.
Hanny en Gé van Kooy hebben Thijs goed gekend en hebben een kort in memoriam gescheven.

De teams die nog geen wedstrijdshirts hebben en zaterdag een oefenwedstrijd spelen kunnen woensdagavond 24 augustus of donderdagavond 25 augustus hun shirt kunnen ophalen in de kantine bij de leden van de kledingcommissie.

De trainingstijden voor de eerste helft van het veld zijn vandaag geplaatst, deze zijn hier te vinden.
Let op: de tijden zijn tot begin van het seizoen nog onder voorbehoud, hou de site dus in de gaten of er voor jouw team geen wijzigingen zijn.

Updates:

 •  

Zoals iedereen heeft gezien staat het wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld online.

Als je zelf wil bepalen wanneer je bardienst wil draaien, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum en de tijd wanneer je wilt staan.

Klik hier om de nog openstaande blokken te bekijken.

Zaterdag 20 augustus 2016 stond de jaarlijkse driekamp op het programma. Tegenstanders waren de buren uit Nieuwerkerk aan den IJssel en AW.DTV uit Amsterdam met de oudgediende Jan Bongers en Arthur Carolus.

Uiteraard werden deze wedstrijden nog gebruikt om de perfecte samenstellingen uit te proberen om zodoende met een sterk team aan de start van de competitie te verschijnen. De heren Van Vloten en Verberk moeten lastige keuzes maken om alles tot 1 team te smeden.

Het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld is bekend. Het vervoer staat er nu ook bij. Dit wordt later nog aangevuld met de scheidsrechters.

Hou dus goed de site in de gaten voor de laatste updates. @trainers/coaches als jullie verzameltijden aangepast willen hebben mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar liefst 18 keer werden wij afgelopen seizoen door een scheidsrechter beoordeeld en we hebben mooie reacties en cijfers gekregen. Dat betekent dat we bij vrijwel al deze 18 scheidsrechters het goed gedaan hebben.

De zomerstop voor de korfballers zit er al weer bijna op en dat betekend dat we ons weer gaan klaarmaken voor een nieuw seizoen. Sommige korfballers genieten nog even van hun vakantie, maar de selectie begint deze week al weer aan een nieuw avontuur.

In een loodzware poule, met onder andere KZ/Hiltex en PKC/SWKGroep moeten we TOP (A) onder ons zien te houden om weer te overleven in de Ereklasse. Wellicht kan er tegen andere ploegen gestund worden. Van Vloten en Verberk moeten weer een nieuw vlaggenschip zien te smeden.

Vakantie al voorbij en verveel je je of heb je zin om met een groepje KCC-ers te werken aan ons mooie complex?

Verzamel wat vrienden en vriendinnen en kom dan helpen op vrijdag ochtend in de vakantie.

Jeu de Boules LADDERdonderdag 27 augustus 2015
nr.Spelerstotaal p.mnd6-813-820-827-8 kado 
   SUB201532333435 2015mnd
1 Rob Walthaus 577 504,5 72,5 29,5 15 28     577 aug
2 Ada Dommershuijsen 559,5 480 79,5 20,5   23 36   559,5 aug
3 Selma Zimmerman 551 474,5 76,5 11 13 18,5 34      
4 Jaap Kroep 540 468 72   15 24,5 32,5      
5 Ben Verheijen 538,5 485 53,5 3 18,5 14,5 17,5      
6 Co van Rheenen 507 455,5 51,5   23 18,5 10      
7 John Sikkel 489 442,5 46,5 12   17 17,5      
8 Ton Visser 484,5 402,5 82 33 18,5 6,5 24      
9 Tineke Ramondt 480,5 411,5 69 17 31 21        
10 Jan Beerewout 473 435,5 37,5 2   24,5 11      
11 Nies Beerewout 467 434,5 32,5 17   8 7,5      
12 Koos Persoon 445 390,5 54,5 17 30   7,5      
13 Henri Knip 442,5 404 38,5 8,5 26,5 2 1,5      
14 Kees Dommershuijsen 432,5 362,5 70 26   22 22      
15 Tom Binnendijk 422 422 0              
16 Lia de Haan 416,5 350,5 66 27 15   24      
17 Henri Smit 390 331,5 58,5 31 1 13 13,5      
18 Marian Walthaus 388,5 354,5 34   22 12        
19 Ans Visser 368,5 327 41,5 17 24,5          
20 Jan Broomans 358 344,5 13,5       27      
21 An Dijkstra 331 331 0              
22 Lies Termoshuisen 322 290 32   2,5   29,5      
23 Anneke Beekman 312,5 263 49,5 17     32,5      
24 Henny Kroep 309 279,5 29,5   10,5   19      
25 Greetje Persoon 297 297 0              
26 Koen de Groot 296,75 270,75 26 5   31 16   140,5 jan
27 Ria de Leeuw 274 232 42 14 4   24      
28 Annie Schep 271,5 271,5 0              
29 Marjan Legierse 268,5 258,5 10 10            
30 Bert Meijer 250,5 239,5 11 6 5          
31 Carl Bodenstedt 248 221 27   20 1 6      
32 Conne Nevens 240 211 29 13   11 5      
33 Ria de Groot 221 176,25 44,75 22,5   32 35   135 jan
34 Jan van de Berg 216 194 22   17 5        
35 Len Bijkerk 212 190,5 21,5   8 20 15   199 feb
36 Leo Simonis 210,5 186,5 24 24            
37 Berta Robbertsen 197 169 28 4 6 9 9      
38 Marianne Kok 190,5 154 36,5 7 12 16 1,5      
39 Elza Hooge 174,5 115 59,5 32 24,5 3        
40 Theo Legierse 153,25 116 37,25 20,5   28 26   416 mei
41 Carel van Kaam 149,5 149,5 0              
42 Linda Engelsman 142,5 142,5 0              
43 Piet Scherpenisse 131 125 6       12   237 feb
44 Margaret Gerrese 130,25 105 25,25 22,5 21 4 3   342,5 mrt
45 Frits Knoppert 128,25 86,25 42   28 28 28   397,5 mei
46 Bert Zimmerman 123,5 78 45,5 28 29 30 4   298,5 mrt
47 Kees Gerrese 107,75 77,5 30,25 8,5 8 14,5 29,5   362 Aprl
48 Jeanne van Veen 88 88 0              
49 John van den Donck 83,5 56,75 26,75 1 26,5 26     473 juni
50 Hanny van Kooy 82,5 82,5 0              
51 Nel Meijer 80 69,5 10,5   10,5          
52 Pieter Ploeg 79,5 59,5 20       20      
53 Ben van Lit 71 44,75 26,25 25   6,5 21   456 juni
54 Rob Stoutjesdijk 69 69 0              
55 Heidi Groppe 68 36 32 29,5 2,5          
56 Aad Langstraat 62 62 0              
57 Wil Zwang 49 49 0              
58 Ria Ploeg 32 16,5 15,5       31   371 Aprl
59 Rick Groeneweg 17 17 0              
60 Emmy Pijnaker 15,75 0 15,75   8 10 13,5   545,5 juli
61 Ton Zuidervliet 3 3 0              
62 Gerard Lindenhof 0 0 0           518 juli
    16039 14164,25 1874,75 561 496 528 666      

Voor je zie je de vernieuwde website van KCC. Hoewel de meeste zaken er nog vertrouwd uitzien en op dezelfde plek te vinden zijn, is er toch veel veranderd.

Oplettende toeschouwers hebben ongetwijfeld een nieuw gezicht opgemerkt binnen de KCC selectie.
Vandaar dat we jullie via een interview op de website kennis laten maken met Michael van den Berg.

Jeu de Boules LADDERdinsdag 25 augustus 2015
nr.Spelerstotaal p.mnd4-811-818-825-80 kado
   SUB2015323334350mnd2015
1 Kees Gerrese 634,5 547,5 87 33,5 7,5 22 24   aug 634,5
2 Corrie Beuckens 593,5 531 62,5   33 16,5 13   aug 593,5
3 John van den Donck 581,5 529 52,5 31 3,5 18        
4 Joke Klapwijk 543,5 520,5 23 4,5 9 4,5 5      
5 Emmy Pijnaker 534 459 75 12 10 33 20      
6 Tiny van Bregt 521 471 50 35   15        
7 Ria de Groot 518 448 70 17,5 22,5 7 23      
8 Rick Groeneweg 497 436,5 60,5   20 31 9,5      
9 Jan Beerewout 485,5 447,5 38 9,5 11,5 9 8      
10 John Sikkel 477,5 442 35,5 2 5 19 9,5      
11 Ton Visser 471,5 416 55,5 28 27,5          
12 Kees Dommershuijsen 466,5 401,5 65 33,5   13,5 18      
13 Ben Schneiderberg 465,5 413,5 52   3,5 20 28,5      
14 Nies Beerewout 464 430 34 24   8 2      
15 Lia de Haan 462 376 86 26 31 13,5 15,5      
16 Ans Visser 454,5 426,5 28 22 6          
17 Koos Persoon 445 436 9 6     3      
18 Tom Binnendijk 445 445 0              
19 Lies Temorshuisen 437,5 349,5 88 26 30 32        
20 Bert Meijer 433,5 411,5 22 4,5 11,5 6        
21 Len Bijkerk 428 400,5 27,5   27,5          
22 Pieter Ploeg 426,5 415,5 11       11      
22 Hans Slottje 420,5 385,5 35 22 13          
23 Theo van Bregt 409,5 392 17,5 17,5            
24 Frans Erkens 406,5 328 78,5 39 33   6,5      
25 Jacques Meerveld 389,5 373 16,5   16,5          
26 Ria de Leeuw 351 300,5 50,5 22     28,5      
27 Conne Nevens 332 286 46 15 14,5 2,5 14      
28 Annie Schep 320 320 0              
29 Leo Simonis 309 247 62 40     22      
30 Greetje Persoon 306 306 0              
31 Gé van Kooy 302 231 71 30 20 21        
32 Rick Erkens 292 254,5 37,5 9,5 1   27      
33 Marianne Kok 290,5 260 30,5 20   10,5        
34 Yvonne Stolk 288,5 211 77,5 37 33 1 6,5      
35 Ben van Lit 279,25 279,25 0           jan 146,5
36 Ben Verheijen 274 243,25 30,75 8 24,5 29     jan 148,5
37 Berta Robbertsen 264,5 187 77,5 36 14,5 27        
38 Koen de Groot 220,75 182,5 38,25 1 20 25 30,5   feb 256,5
39 Theo Legierse 211 165,25 45,75 26 24,5 29 12   aprl 433,5
40 Nel Meijer 199 192 7 7            
41 Rob Stoutjesdijk 197,5 150 47,5 17,5   4,5 25,5      
42 Frits Knoppert 193,75 148 45,75 14 29 23 25,5   mrt 365,5
43 Thijs de Korte 139,5 138,5 1       1      
44 Selma Zimmerman 138 138 0              
45 Bert Zimmerman 126,5 126,5 0              
46 Aad Langstraat 123,25 74,25 49 38 22,5 16,5 21   mei 492,5
47 Carel van Kaam 113 109 4       4      
48 Gerard Lindenhof 106,75 106,75 0           aprl 421,5
49 Hanny van Kooy 92,5 72,75 19,75 11 18 10,5     mrt 354,5
50 Rob Walthaus 86 86 0              
51 Ria Ploeg 76,25 67,75 8,5       17   feb 247
52 Gerrit van der Plaat 76   76 29 7,5 24 15,5      
53 Ada Dommershuijsen 73,5 35,5 38 32   12 32   juni 508
54 Margaret Gerrese 65,25 33 32,25 3 16,5 26 19   mei 447
55 Jaap Kroep 51,5   51,5 17,5 26 29 30,5   juli 51,5
56 Marina van Rijsbergen 45,5 45,5 0              
57 Wil Zwang 38,5 38,5 0              
58 Carl Bodensted 36 36 0              
59 Arie Nobel 23,75 15 8,75 13 2 2,5     juni 503,5
60 Piet Scherpenisse 16,5   16,5       33   juli 16,5
61 Co van Rheenen 6 6 0              
    18476,5 16324,25 2152,25 820 595 561 561      

Het wedstrijdprogramma voor KCC F1 is vrijwel volledig gewijzigd.
Klik hier voor het volledige programma van KCC F1.

Door een gebrek aan spelers is KCC A3 helaas teruggetrokken en spelen de spelers van A3/A4 nu samen als KCC A4.

De wedstrijden van de A3 zijn dus komen te vervallen

Klik hier voor het volledige programma van KCC A4 (let op: het vervoer is hierdoor gewijzigd).

Na een aantal maanden korfbalrust is de selectie van KCC uit Capelle aan den IJssel begin augustus gestart met de trainingen voor het seizoen 2015-2016 waar weer een loodzware klus staat te wachten in de Ereklasse. Met tegenstanders als Blauw Wit (A) en LDODK staan er lastige tegenstanders te wachten.

Zoals iedereen heeft gezien staat het wedstrijdprogramma online.

Als je zelf wilt bepalen wanneer je bardienst wilt draaien stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum en de tijd wanneer je wilt staan.

Achter de schermen is er hard gewerkt aan het up to date maken van de website. Hieronder het laatste nieuws m.b.t. programma, trainingstijden en teamsamenstellingen.

Zie je een foutje? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Teams,

Het seizoen gaat weer beginnen en dat betekent ook dat er weer elke week door een team gaat worden schoongemaakt. Kleedkamers 1 t/m 6 en beide kleedkamers van de scheidsrechters zullen weer onder handen genomen worden.

Nieuw artikel voor juiste nummering en aliassen.

Na het officiële einde van de trainingen gaat het onderhoud aan de velden gewoon door, ook in de zomer. De rest van de maand juni en de eerste week van juli was de onderhoudsploeg nog op volle sterkte en hebben we alle velden schoongemaakt en zo veel mogelijk het normale onderhoud gedaan. Tijdens de rest van de maand vanwege de vakantie een mindere bezetting van het onderhoudsteam dus slechts tijd gehad voor het meest noodzakelijke. Eind juli weer gestart met een deel bezetting en we bouwen de groep de komende weken weer op als iedereen terug is van vakantie.

De onderhoudsploeg is hard bezig geweest om alle velden weer schoon te krijgen in in conditie voor de eerste helft van de veldcompetitie.

De trainingen voor Senioren 3 t/m 10 gaan per 11 augustus weer beginnen.
De trainingstijden volgens zo snel mogelijk en worden dan via de site bekend gemaakt.

Het barrooster voor september staat online.

Je kunt nog steeds je voorkeur opgeven voor een bardienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeu de Boules LADDER donderdag, augustus 28, 2014  
  Spelers 2014 totaal vorige p.mnd 7-8 14-8 21-8 28-8   kado mnd  
mnden 2014 32 33 34 35   2014  
1 Rob W.   550,00 456,50 93,50 25,00 18,00 24,00 26,50   550,00 aug  
2 Marian W.   521,50 454,00 67,50 28,00 15,50   24,00   521,50 aug  
3 Len B.   516,50 422,50 94,00 27,00 33,00 19,00 15,00        
4 Jan vd B.   499,50 446,00 53,50   27,00   26,50        
5 Nies B.   498,00 436,00 62,00 12,00 18,00 3,50 28,50        
6 Ben v. L.   469,50 399,50 70,00     45,00 25,00        
7 Bert Z.   463,00 440,50 22,50 1,00   12,00 9,50        
8 Selma Z.   461,00 406,00 55,00 15,50   28,50 11,00        
9 Tineke R.   457,50 407,00 50,50 9,50 4,50 36,50          
10 Kees D.   453,50 391,50 62,00   11,00 39,00 12,00        
11 John S   443,00 402,50 40,50 31,00     9,50        
12 An D.   439,00 382,50 56,50 20,00   36,50          
13 Jan B.   431,50 347,50 84,00 29,00 15,50 22,00 17,50        
14 Marianne K.   431,50 406,00 25,50   2,50 19,00 4,00        
15 Lia den H.   419,50 380,50 39,00 23,00     16,00        
16 Ton V.   413,00 334,00 79,00 18,50 32,00 28,50          
17 Marjan L.   412,00 399,50 12,50 6,50 2,50 3,50          
18 Ans V.   385,50 307,50 78,00 14,00 29,00 27,00 8,00        
19 Jeannette T.   383,00 383,00 0,00                
20 Berta R.   378,00 311,50 66,50 13,00 9,00 41,50 3,00        
21 Henri S.   364,00 288,00 76,00 4,00 27,00 26,00 19,00        
22 Emmy P.   338,50 289,00 49,50 15,50 4,50 9,50 20,00        
23 Jan Br.   326,50 288,50 38,00   38,00            
24 Ria P.   319,50 310,00 9,50     9,50          
25 Henri Kn.   317,50 317,50 0,00                
26 Conne N.   252,00 194,50 57,50 25,00   19,00 13,50        
27 Ria de L.   247,50 197,00 50,50 18,50 1,00   31,00        
28 Theo L.   229,25 192,75 36,50 34,00 9,00 30,00     222,00 feb  
29 Anneke B.   223,50 214,00 9,50   6,00 3,50          
30 Jeanne v V.   216,50 191,00 25,50   24,50 1,00          
31 Bert M.   216,00 154,50 61,50   40,50 21,00          
32 Koos P.   199,75 178,25 21,50 8,00 35,00       123,00 jan  
33 Henny Kr.   196,50 139,00 57,50 25,00 21,50 6,00 5,00        
34 Gerard L.   191,00 161,25 29,75   39,00 13,50 7,00   124,00 jan  
35 Elsa de H.   189,50 150,50 39,00     39,00          
36 Nel M.   181,50 124,50 57,00   18,00 39,00          
37 Piet S.   171,75 109,50 62,25 32,00 42,00 33,00 17,50   301,00 mrt  
38 John vd D.   158,00 124,25 33,75   27,00 7,00 33,50   287,50 mrt  
39 Frits K.   139,00 101,75 37,25 6,50 35,00 33,00     345,50 apr  
40 Tom B.   128,25 105,25 23,00 3,00 21,50   21,50   203,00 feb  
41 Hanny v. K.   123,00 123,00 0,00                
42 Ton Z.   110,50 73,50 37,00   7,00 24,00 6,00        
43 Jaap K.   110,00 45,00 65,00 33,00 35,00 31,00 31,00   395,50 mei  
44 Koen de G.   105,25 54,00 51,25 22,00 24,50 33,00 23,00   432,00 juni  
45 Ria de G.   90,50 28,50 62,00 30,00 21,50 44,00 28,50   425,50 juni  
46 Greetje P.   85,50 56,75 28,75 17,00 40,50       413,00 mei  
47 Carl B.   77,50 47,00 30,50 5,00 14,00 9,50 2,00        
48 Rick G.   73,00 73,00 0,00                
49 Jaap B   66,00 0,00 66,00     35,00 31,00        
50 Wil Zw.   64,50 24,00 40,50   31,00 9,50 0,00        
51 Magda H   63,00 0,00 63,00     41,50 21,50        
52 Piet P.   62,50 62,50 0,00                
53 Annie F.   54,00   54,00   37,00 17,00          
54 Ineke K.   49,50 48,50 1,00       1,00        
55 Heidi G.   47,00 10,00 37,00     3,50 33,50        
56 Han V.   45,00 45,00 0,00                
57 Jacques M.   42,50 42,50 0,00                
58 Annie S.   21,50 14,75 6,75     13,50     392,00 apr  
59 Arie N.   21,50 21,50 0,00                
60 Ada D.   21,25 0,00 21,25   13,00 16,00 13,50   489,50 juli  
61 Co v R.   21,25 0,00 21,25 9,50 9,00 24,00     459,00 juli  
62 Nel v Soest   18,00 1,00 17,00 2,00   15,00          
63 Thijs de K.   12,00   12,00   12,00            
64 Lies T.   8,00 8,00 0,00                
      15004,75 12523,50 2501,25 563,00 851,50 992,00 595,00 0,00      
                           

Hallo allemaal,

De vakantie is bijna voorbij en a.s. maandag gaan de scholen weer beginnen. Het korfbalseizoen is al iets eerder begonnen en een aantal trainingen en oefenwedstrijden zijn achter de rug.

Ook de schoonmaakwerkzaamheden worden weer opgepakt. De schoonmaakploeg is uitgedund tot 6 personen! Het is nu niet mogelijk om wekelijks iemand in te plannen voor het schoonmaken van de kantine, de garderobe, achter de bar en de keuken. Verzoek aan alle leden: heb jij eens een half uurtje over; pak een bezem en veeg de kantine aan of neem een tafel af of nog liever meld je aan voor de schoonmaakploeg. ( zie ook schoonmaakrooster)

Verder zal dit seizoen wekelijks door een team de kleedkamers 1 t/m 6 EN de scheidsrechter kleedkamers schoongemaakt worden.

Jeu de Boules LADDER dinsdag, augustus 26, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 5-8 12-8 19-8 26-8   kado    
SUB 2014 32 33 34 35   2014 mnd  
1 Jaap K.   598,50 525,50 73,00 20,50   20,50 32,00   598,50 aug  
2 Gerard L.   581,00 509,50 71,50 19,00 21,50 11,00 20,00   581,00 aug  
3 Theo v.B.   579,00 506,00 73,00 32,00   41,00          
4 Emmy P.   562,50 471,50 91,00 31,00 37,00 1,00 22,00        
5 Rick Gr.   554,00 506,50 47,50 5,00 21,50 10,00 11,00        
6 Tiny v B.   538,50 482,50 56,00 22,00   34,00          
7 Marianne K.   536,50 497,50 39,00 8,00 16,00 3,00 12,00        
8 Hans S.   524,00 425,00 99,00 17,00 39,00 30,00 13,00        
9 Ton V.   517,00 476,50 40,50   33,00   7,50        
10 Lies T.   513,50 470,00 43,50 2,00 6,00 4,50 31,00        
11 Joke K.   504,50 444,00 60,50 10,00 2,50 33,00 15,00        
12 Ben S.   503,00 435,00 68,00 7,00 29,50 15,00 16,50        
13 Berta R.   489,50 412,00 77,50 16,00 16,00 16,00 29,50        
14 Ria de G.   488,00 411,50 76,50 3,00 16,00 22,00 35,50        
15 Ans V.   487,50 453,00 34,50   16,00   18,50        
16 John S.   485,50 475,50 10,00       10,00        
17 Lia den H.   483,00 413,00 70,00 9,00 35,00   26,00        
18 Corrie B.   454,00 371,00 83,00   28,00 36,50 18,50        
19 John vd D.   451,50 422,00 29,50 14,00 1,00 7,00 7,50        
20 Kees D.   430,50 398,50 32,00   9,00 9,00 14,00        
21 Bert M.   381,50 368,00 13,50   2,50 2,00 9,00        
22 Conne N.   374,00 371,00 3,00       3,00        
23 Nies B.   356,00 302,50 53,50 27,50 7,00 17,00 2,00        
24 Tom B.   349,50 292,00 57,50 14,00 10,00   33,50        
25 Len B.   348,00 348,00 0,00                
26 Piet S.   343,25 293,25 50,00 14,00 21,50 35,00 29,50   123,50 jan  
27 Ge v. K.   323,50 251,00 72,50 27,50 32,00 13,00          
28 Nel M.   313,50 257,00 56,50   13,00 18,50 25,00        
29 Annie S.   295,00 281,00 14,00     14,00          
30 Marjan L.   276,50 276,50 0,00                
31 Wil Z.   243,50 195,00 48,50 6,00 21,50   21,00        
32 Koen de G.   210,25 173,75 36,50 11,00 8,00 18,50 35,50   280,50 mrt  
33 Ben v. L.   210,00 169,50 40,50   26,50 38,00 16,50   206,50 feb  
34 Ria Pl.   198,50 129,50 69,00 30,00   39,00          
35 Theo L.   189,50 181,50 8,00   16,00       345,00 mrt  
36 Greetje P.   180,50 151,75 28,75   31,00 26,50     216,50 feb  
37 Jacques M   165,25 152,00 13,25     26,50     126,50 jan  
38 Frits K.   164,75 119,75 45,00 26,00 24,00 40,00     414,00 apr  
39 Aad L.   163,00 106,00 57,00 20,50 34,00 31,50 28,00   422,00 mei  
40 Ria de L.   155,50 112,00 43,50   19,00 24,50          
41 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
42 Joyce M.   107,50 107,50 0,00                
43 Marian W.   103,50 85,50 18,00 18,00              
44 Arie N.   100,00 55,75 44,25 29,00 12,00 24,50 23,00   457,00 juni  
45 Thijs de K.   96,00 92,00 4,00       4,00        
46 Koos P.   91,00 52,00 39,00 12,00 29,50 36,50     398,00 apr  
47 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
48 Jeanne v V.   86,00 86,00 0,00                
49 Ada D.   84,00 62,00 22,00   11,00 28,00 5,00   419,00 juni  
50 Jan B.   81,50 42,25 39,25 23,00 26,50 23,00 6,00   413,00 mei  
51 Ton Z.   77,50 37,50 40,00 1,00 4,00 8,00 27,00        
52 Rob W.   66,00 62,00 4,00 4,00              
53 Carel v. K.   54,00 54,00 0,00                
54 Hanny v K.   46,25 0,00 46,25 25,00 36,00 31,50     558,00 juli  
55 Jaap B.   33,50   33,50       33,50        
56 Carl B.   28,50 15,50 13,00     12,00 1,00        
57 Piet P.   26,50 0,00 26,50 24,00   29,00     526,00 juli  
58 Magda H.   26,00   26,00 2,00     24,00        
59 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
      16867,75 14626,00 2241,75 530,00 712,00 830,00 666,00 0,00      
                           

Zoals ind e brieven stond die aan het eind van het seizoen zijn uitgedeeld, starten vanaf deze week (maandag 25 augustus) de trainingen weer voor (bijna) alle teams

Alleen de C3 start pas a.s. woensdag 27 augustus en de Recreanten pas woensdag 3 september.

Kijk hier voor alle trainingstijden.

Zoals iedereen heeft gezien staat het wedstrijdprogramma online.

Als je zelf wilt bepalen wanneer je bardienst wilt draaien stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum en de tijd wanneer je wilt staan.

Ook in het seizoen 2014-2015 gaan we weer darten. Vrijdagavond 12 september zal de eerste avond zijn.

Klik hier voor het complete speelschema.

Mail bij vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook in het seizoen 2014-2015 gaan we weer klaverjassen. Vrijdagavond 5 september zal de eerste avond zijn.

Klik hier voor het complete speelschema.

Wij willen om 19:00 uur beginnen dus graag iedereen aanwezig om 18:30 uur.

Mail bij vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van maandag 4 tot en met zondag 31 augustus kunnen de voorbereidingen voor werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg en de aansluitende wegen (Slotlaan, Schenkelsedreef, Rivierweg en Kanaalweg) leiden tot vertragingen. Als het mogelijk is, kies dan een andere route. Van 1 tot en met 13 september is de Abram van Rijckevorselweg voor alle verkeer afgesloten vanaf het Capelse plein tot de Couwenhoekseweg. In deze periode gelden omleidingen.

Veel mensen maken inmiddels gebruik van de app KorfbalAgenda. Met deze app kan je heel snel de meest actuele satnden, uitslagen en het programma zien van alle teams van KCC/Delta Logistiek. Deze app is niet via de Playstore te verkrijgen, daarom hier de link om de app te verversen. Voor niet Android gebruikers hier een link naar mijn website met min of meer dezelfde gegevens.

Sander van Houdt

Wie afgelopen zaterdag op Sportpark Schenkel was heeft de nieuwe aanwinsten voor de selectie van KCC/Delta Logistiek al aan het werk kunnen zien op de Capelse korfbalvelden. Om nader kennis met ze te maken hieronder enkele vragen aan de nieuwkomers, zodat we ze wat beter kunnen leren kennen. Op de eerste foto zie je de nieuwe selectiespelers, van links naar rechts op de foto zie je Demi van Oosten, Rosanne Visscher, Patrick Muurling, Sanne Broeksma en Manouk de Vries. Op de tweede foto zie je Laura Boers uit de A-selectie.

Op zaterdag 30 augustus van 9.30 tot 10.30 uur nodigen wij de kinderen van de E en de F teams uit voor een spel/ korfbalclinic bij KCC/Delta Logistiek.

Deze zal gegeven worden door selectie spelers.
Het wordt een clinic met veel spel en plezier in korfbalform.

Het gaat een super gezellige korfbalclinic worden.

Dus zorg dat je er bij bent!

Op bol.com kun je al je studiemateriaal bestellen. Als je dit via onderstaande banner doet, ontvangt KCC/Delta Logistiek een percentage van de omzet. Het kost jou niks meer!

Studieboeken 2014

Dus bestellen doe je via KCConline!

Van de mensen in onderstaande lijst heb ik nog geen pasfoto's ontvangen voor de nieuwe spelerskaarten.
Willen jullie zo vriendelijk zijn om zo spoedig mogelijk twee pasfoto's bij mij in te leveren?

In de aanloop naar het nieuwe korfbalseizoen publiceerde NLKorfbal een serie artikelen over de voorbereiding van de ploegen die op het hoogste niveau spelen.

Ook over KCC/Delta Logistiek verscheen een artikel dat je hier kunt lezen, net als de andere artikelen over de voorbereiding van de topclubs in Nederland.

Het seizoen is nog net niet voor iedereen gestart en ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om met z'n allen een paar regels af te spreken om ons complex, zowel binnen en buiten, netjes te houden. Deze regels zijn zowel voor trainingsavonden als speeldagen.

Deze week is (minimaal) twee keer het materiaalhok opengelaten na de trainingen.
Het team dat als laatste traint wordt verzocht na het opruimen van al het materiaal het materiaalhok op slot te draaien.
Vraag hiervoor even de sleutel achter de bar.

Saskia

Het wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld is definitief en is inmiddels op de site geplaatst. Inmiddels is op 19 augustus het vervoer toegevoegd, de scheidsrechters volgen.

Als je niet kunt rijden, dan graag in overleg met de andere ouders uit het team ruilen, mail dit ook even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan passen wij dit aan.

TRAINERS LET OP: de verzameltijden zijn toegevoegd op basis van een standaard. Wil jij voor jouw team andere verzameltijden mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij passen het aan.

Ook in het korfbalseizoen 2014-2015 strijden KCC/Delta Logistiek A1 en B1 mee voor de beker. Na de uitschakeling vorig seizoen in de voorrondes, moeten we ditmaal weer zien de finales te behalen. Inmiddels heeft het KNKV de loting gedaan en zijn de onderstaande wedstrijden voor ons uit de koker gekomen:

Dinsdag 16 september 2014 19:30 uur KCC/Delta Logistiek B1  -  Vitesse (Ba) B1
Woensdag 17 september 2014 19:30 uur Eureka A1  -  KCC/Delta Logistiek A1 (wordt op gras gespeeld)

Aan alle leden en familieleden,

Het runnen van een korfbalvereniging kost veel tijd dat is een feit waar iedereen het over eens kan zijn. Waar we het ook over eens kunnen zijn is dat er veel klusjes zijn en ook nog helaas klusjes blijven liggen omdat een mens nu eenmaal niet meer kan doen dan menselijk mogelijk is. We kunnen op veel fronten nog helpende handen gebruiken.

Aan alle spelers, trainers en coaches

Omdat de vast korfbalpalen nogal eens vast blijven zitten in het veld hierbij de regel dat er tijdens trainingen GEEN vaste korfbalpalen gebruikt mogen worden.
Dit geldt voor ALLE teams. Dus alleen korfbalpalen met platen gebruiken.
En natuurlijk na de training alle platen op de rekken. Er is een extra rek aan de achterkant tussen veld 2 en 3 gezet. Graag alle rekken gebruiken en geen platen naast de rekken plaatsen.

Dank namens de afdeling veld onderhoud.
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Zaterdag 16 augustus speelt de selectie thuis een driekamp. ik zoek mensen die een uurtje of een paar uurtjes achter de bar willen helpen om een ieder te voorzien van een drankje en/of een hapje.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ria Reijm

                             
  Jeu de Boules LADDER donderdag, juli 31, 2014  
    Spelers 2014 totaal vorige p.mnd 3-7 10-7 17-7 24-7 31-7 kado mnd  
  mnden 2014 27 28 29 30 31 2014  
  1 Ada D.   489,50 408,00 81,50 26,50 21,00 8,00 4,00 22,00 489,50 juli  
  2 Co v R.   459,00 353,00 106,00 24,50 17,00 33,00   31,50 459,00 juli  
  3 Rob W.   456,50 414,50 42,00   17,00 12,50 12,50        
  4 Marian W.   454,00 378,00 76,00   34,00 35,00 7,00        
  5 Jan vd B.   446,00 353,00 93,00   33,00   26,00 34,00      
  6 Bert Z.   440,50 319,50 121,00 24,50 29,00 27,00 14,50 26,00      
  7 Nies B.   436,00 339,50 96,50 14,00 30,00   19,50 33,00      
  8 Len B.   422,50 382,50 40,00   31,00     9,00      
  9 Tineke R.   407,00 335,00 72,00 21,00 4,00 6,50 17,00 23,50      
  10 Marianne K.   406,00 312,50 93,50 32,00 1,00 31,50   29,00      
  11 Selma Z.   406,00 306,00 100,00 6,50 27,50 18,00 30,50 17,50      
  12 John S   402,50 371,00 31,50 13,00 9,50   9,00        
  13 Ben v. L.   399,50 369,50 30,00         30,00      
  14 Marjan L.   399,50 297,00 102,50 6,50 37,00 9,00 25,00 25,00      
  15 Kees D.   391,50 299,00 92,50 28,50 21,00 4,00 24,00 15,00      
  16 Jeannette T.   383,00 362,00 21,00   21,00            
  17 An D.   382,50 365,00 17,50       10,50 7,00      
  18 Lia den H.   380,50 326,50 54,00 15,00 24,00 6,50 4,00 4,50      
  19 Jan B.   347,50 284,50 63,00 19,00 35,00     9,00      
  20 Ton V.   334,00 268,00 66,00     23,00 16,00 27,00      
  21 Henri Kn.   317,50 295,00 22,50 12,00     10,50        
  22 Berta R.   311,50 276,00 35,50 2,50   21,00   12,00      
  23 Ria P.   310,00 265,50 44,50   32,00   12,50        
  24 Ans V.   307,50 255,00 52,50     15,00 33,00 4,50      
  25 Emmy P.   289,00 241,50 47,50 26,50 13,00   6,00 2,00      
  26 Jan Br.   288,50 263,50 25,00     25,00          
  27 Henri S.   288,00 270,00 18,00 4,00 11,00 3,00          
  28 Anneke B.   214,00 160,00 54,00   17,00 5,00 32,00        
  29 Ria de L.   197,00 157,00 40,00   6,00 21,00   13,00      
  30 Conne N.   194,50 126,00 68,50   2,00 31,50 29,00 6,00      
  31 Theo L.   192,75 125,50 67,25 30,00 36,00 24,00 30,50 14,00 222,00 feb  
  32 Jeanne v V.   191,00 153,00 38,00 28,50 9,50            
  33 Koos P.   178,25 138,50 39,75   26,00 15,00 18,00 20,50 123,00 jan  
  34 Gerard L.   161,25 129,50 31,75 22,50 12,00 10,50 1,00 17,50 124,00 jan  
  35 Bert M.   154,50 122,50 32,00 17,00   15,00          
  36 Elsa de H.   150,50 116,00 34,50 11,00       23,50      
  37 Henny Kr.   139,00 93,50 45,50   17,00   19,50 9,00      
  38 Nel M.   124,50 93,50 31,00 31,00              
  39 John vd D.   124,25 81,50 42,75   17,00 29,00 4,00 35,50 287,50 mrt  
  40 Hanny v. K.   123,00 123,00 0,00                
  41 Piet S.   109,50 91,50 18,00       8,00 28,00 301,00 mrt  
  42 Tom B.   105,25 95,75 9,50     19,00     203,00 feb  
  43 Frits K.   101,75 63,75 38,00 19,00 24,00 12,50   20,50 345,50 apr  
  44 Ton Z.   73,50 0,00 73,50   5,00 10,50 22,50 35,50      
  45 Rick G.   73,00 52,00 21,00     21,00          
  46 Piet P.   62,50 62,50 0,00                
  47 Greetje P.   56,75 12,50 44,25   27,50 34,00 27,00   413,00 mei  
  48 Koen de G.   54,00 0,00 54,00 22,50 24,00 30,00   31,50 432,00 juni  
  49 Ineke K.   48,50 0,00 48,50     26,00 22,50        
  50 Carl B.   47,00 0,00 47,00   14,00 1,00 21,00 11,00      
  51 Han V.   45,00 0,00 45,00     17,00 28,00        
  52 Jaap K.   45,00 20,25 24,75 9,00 7,00   14,50 19,00 395,50 mei  
  53 Jacques M.   42,50 42,50 0,00                
  54 Ria de G.   28,50 0,00 28,50 5,00 8,00 28,00   16,00 425,50 juni  
  55 Wil Zw,   24,00 16,00 8,00 8,00              
  56 Arie N.   21,50 21,50 0,00                
  57 Annie S.   14,75 14,75 0,00           392,00 apr  
  58 Heidi G.   10,00 0,00 10,00   3,00 2,00 2,00 3,00      
  59 Lies T.   8,00 8,00 0,00                
  60 Nel v Soest   1,00   1,00         1,00      
        13472,00 10831,00 2641,00 479,50 703,00 630,00 561,00 666,00      

 

Beste KCC-ers,

KCC/Delta Logistiek moet in de media. Wij willen ons op allerlei gebieden meer gaan profileren in de media. Waarom? Om een aantal redenen:

 • Omdat we trots zijn op onze vereniging en wij de buitenwereld graag willen laten weten wat wij presteren en om hen te laten weten wat voor leuke vereniging wij zijn;
 • Omdat wij als KCC/Delta Logistiek de ambitie hebben om als vereniging te groeien. Daarom moeten wij de buitenwereld laten weten dat we bestaan en wat we doen. Naamsbekendheid en profilering zal onze groei bevorderen;
 • Omdat wij ook meer sponsoren zoeken die achter onze vereniging willen gaan staan en ons willen helpen onze doelen te bereiken. Deze sponsoren willen dan wel via onze vereniging en onze prestaties naamsbekendheid genereren.

Dat zijn nog maar drie redenen, maar KCC/Delta Logistiek is ambitieus en wil vooruit. Daar hebben wij de media bij nodig. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons media en PR beleid willen helpen opzetten en willen uitvoeren.

 • Vind jij het leuk om dit beleid te helpen ontwikkelen en uit te voeren?
 • Of vind jij het leuk om wekelijks contact te onderhouden met diverse lokale en regionale media?
 • Of vind jij het leuk om KCC op alle denkbare sociale media te vertegenwoordigen?
 • Of vind jij het leuk om nieuws items, reportages, interviews en achtergrondreportages te maken en die via het You Tube kanaal uit te zenden?

Zou jij dit leuk vinden of weet je soms iemand die dit een uitdaging vind? Laat het mij dan snel weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

Willem

Zaterdag 7 september moet onze G ploeg spelen. Meestal hebben ze vervoer van hun sponsor maar helaas heeft die op het moment geen busje vrij.

Wie wil de G brengen en of halen zodat ze de wedstrijden kunnen spelen? Het is in Zwijndrecht, sportpark Develstein.

  Jeu de Boules LADDER donderdag, augustus 29, 2013  
  Spelers 2013 totaal vorige p.mnd 1-8 8-8 15-8 22-8 29-8 kado
 
  mnden 2013 31 32 33 34 35 2013 mnd  
  1 Jaap K.
376,00 325,00 51,00 20,00 3,00

28,00 376,00 aug  
  2 Greetje P.
374,00 363,00 11,00 11,00374,00 aug  
  3 Jan B.
358,50 327,50 31,00 12,00

1,00 18,00

 
  4 Ria de G.
358,00 301,50 56,50

14,00 27,50 15,00

 
  5 Marjan L.
351,50 282,00 69,50
9,50 26,00 22,00 12,00

 
  6 Jeannette T.
329,50 281,00 48,50
15,00 10,00 13,00 10,50

 
  7 Ton V.
322,50 219,00 103,50 27,00
20,00 27,50 29,00

 
  8 Berta R.
313,50 255,50 58,00
21,00
10,00 27,00

 
  9 Nies B.
303,00 253,00 50,00 8,00

26,00 16,00

 
  10 John S
298,50 263,50 35,00 5,00 15,00 2,00
13,00

 
  11 Bert M.
292,50 246,50 46,00
15,00 2,00 23,00 6,00

 
  12 Kees D.
285,50 265,00 20,50 1,00
11,50 8,00


 
  13 Tineke R.
285,50 241,50 44,00
2,00 18,50 13,00 10,50

 
  14 Annie S.
275,50 257,50 18,00
18,00
 
  15 Jeanne v V.
270,50 219,00 51,50
19,50 14,00 18,00


 
  16 Ans V.
263,50 206,00 57,50 2,00
5,00 29,50 21,00

 
  17 Anneke B.
252,50 194,50 58,00 16,00
22,00
20,00

 
  18 Nel M.
229,50 189,00 40,50
12,00 9,00 19,50


 
  19 Rob W.
219,00 124,00 95,00 24,00 4,00 16,50 25,00 25,50

 
  20 Lies T.
214,00 214,00 0,00


 
  21 Koen de G.
211,75 180,75 31,00

27,00 5,00 30,00 123,00 jan  
  22 Theo L.
210,50 157,50 53,00 14,50 24,00 21,00 21,00 25,50 126,50 jan  
  23 Ans v. L.
200,00 200,00 0,00


 
  24 Corrie I.
199,00 177,00 22,00 7,00 6,00

9,00

 
  25 Frits K.
195,75 161,00 34,75 13,00
4,00 29,50 23,00 161,00 feb  
  26 Ria de L.
192,00 162,00 30,00 14,50 7,00
6,50 2,00

 
  27 Selma Z.
168,50 116,00 52,50 10,00 12,00 23,50 3,00 4,00

 
  28 Elsa de H.
165,00 145,00 20,00
1,00

19,00

 
  29 Ria P.
162,00 162,00 0,00


 
  30 Jan Br.
156,50 142,50 14,0014,00

 
  31 Marian W.
155,50 56,00 99,50 21,50 23,00 14,00 24,00 17,00

 
  32 Piet S.
150,50 140,75 9,75
19,50


148,50 feb  
  33 Bert Z.
148,50 108,50 40,00 9,00 8,00 8,00 11,00 4,00

 
  34 Henny Kr.
142,50 117,50 25,00

25,00 
  35 John vd D.
139,00 117,25 21,75 3,00 12,00
6,50 22,00 222,00 mrt  
  36 Aad L.
133,00 133,00 0,00


 
  37 Carel v. K.
130,50 130,50 0,00


 
  38 Jan vd B.
117,25 82,25 35,00 17,00 22,00
31,00
226,00 mrt  
  39 Conne N.
115,00 70,50 44,50 4,00 17,00 23,50 
  40 Gerard L.
100,75 71,25 29,50 25,00
6,50 19,50 8,00 294,50 apr.  
  41 Len B.
87,75 76,25 11,50 6,00

17,00
309,50 Mei  
  42 Wil Z.
69,50 43,00 26,50

11,50 15,00


 
  43 Emmy P.
62,50 43,25 19,25 18,00
18,50 2,00
265,00 apr.  
  44 Ada D.
53,75 29,75 24,00 26,00
2,00 13,00 7,00 322,00 juni  
  45 Koos P.
37,00 25,50 11,50 23,00305,00 Mei  
  46 Co v R.
36,50 0,00 36,50 19,00 9,50 16,50 4,00 24,00 374,50 juli  
  47 Jacques M.
26,00 26,00 0,00


 
  48 Henri S.
25,25 16,25 9,00
5,00
9,00 4,00 316,00 juni  
  49 Lia den H.
23,50
23,50

6,50 16,00 1,00

 
  50 Arie N.,
12,00 12,00 0,00


 
  51 An D.
10,75 0,00 10,75 21,50368,50 juli  
 
 
 
1679,75
9611,00 7931,25 1679,75 378,00 300,00 378,00 496,00 465,00  
 

Er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in de trainingstijden. Een overzicht van de trainingstijden vind je hier.

De B3 traint nu op maandag gelijk met de A4 en A5 van 19:45 uur tot 21:00 uur o.l.v. Theo van Os en Stephan Mosheuvel.
Verder zijn de trainingstijden van de C2, D3 en E3 gecorrigeerd (dit stond wel goed in de brief die jullie hebben ontvangen).

 

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag, augustus 27, 2013


Spelers 2013 totaal
p.mnd 6-8 13-8 20-8 27-8
kado


nr. sub 2013 32 33 34 35
2013 mnd

1 Nies B.
488,00 380,50 53,75 36,50 29,50 36,50 5,00
488,00 aug

2 Ada D.
487,50 356,50 131,00 34,00 37,00 25,00 35,00
487,50 aug

3 Theo v.B.
446,50 350,50 96,00 32,00 25,50 12,50 26,00
4 Jan B
439,00 335,50 103,50 22,50 12,50 36,50 32,00
5 Ans V.
429,00 305,00 124,00 39,00 38,50 25,00 21,50
6 Greetje P.
425,00 385,00 40,00 26,00 14,00


7 Ria de G.
398,50 307,50 91,00 19,00 1,00 38,00 33,00
8 Bert M.
395,00 324,50 70,50 22,50 25,50 1,00 21,50
9 Tiny v B.
391,50 321,50 70,00 14,50 24,00 18,50 13,00
10 Ton V.
386,00 277,50 108,50 34,00 23,00 30,00 21,50
11 Joke K.
380,50 335,50 45,00 14,50 16,50 14,00

12 Corrie B.
377,50 308,50 69,00 28,50 8,00 23,00 9,50
13 Emmy P.
328,50 290,00 38,50 4,00 29,50 5,00

14 Kees D.
315,50 255,50 60,00 5,50 3,00 33,00 18,50
15 John S.
292,00 216,50 75,50 5,50 38,50 20,50 11,00
16 Berta R.
285,50 225,00 60,50 34,00 20,00
6,50
17 Wil Z.
284,00 237,00 47,00 9,00 19,00 2,50 16,50
18 Len B.
280,00 227,50 52,50 28,50 21,50 2,50

19 Ria de L.
277,00 235,50 41,50 17,00
16,50 8,00
20 Ben S.
270,50 223,00 47,50 26,00
15,00 6,50
21 Carel v K.
265,50 225,50 40,00
40,00


22 Jacques M
257,00 235,00 22,00

22,00

23 Jeanne v V.
238,00 218,00 20,00 8,00 3,00 9,00

24 Co v R.
237,00 207,00 30,00 3,00 5,00 18,50 3,50
25 Piet S.
217,25 205,75 11,50 13,00 10,00


121,50 jan

26 Conne N.
216,50 134,00 82,50 12,00 11,00 28,50 31,00
27 Piet P.
216,00 199,00 17,00
6,50
27,50
127,50 jan

28 Nel M.
215,50 152,00 63,50 10,00 29,50 7,50 16,50
29 Gerard L.
213,50 165,00 48,50 38,00 6,50 16,50 36,00
213,50 mrt

30 Theo L.
211,50 158,75 52,75 22,50 42,00 31,50 9,50
180,00 feb

31 Annie S.
202,00 202,00 0,00
32 Jeannette T.
180,00 73,00 107,00 16,00 41,00 20,50 29,50
33 John vd D.
148,25 104,00 44,25 36,50