Op zaterdag 25 november hebben we in de KCC-hal pietengym/korfbal gedaan. Er waren kinderen van de Ukkie groep en van de kangoeroe klup. Ook waren er een aantal kinderen leuk verkleed als Piet en er was zelfs een klein Sinterklaasje bij!

Ook dit jaar mogen de kinderen vanaf de kangoeroes tot en met de D-jeugd weer een avond mee oplopen bij een wedstrijd van KCC/CK Kozijnen 1.

In het schema hieronder zie je wanneer jouw team aan de beurt is:

20231206  ALV Quiz

Als laatste punt op de agenda van de ALV staat dit jaar de 1e KCC/CK Kozijnen ALV Quiz gepland!

Hierin worden jullie uitgedaagd met allerlei vragen over het afgelopen seizoen.

Denk jij dat je over veel kennis beschikt over het afgelopen seizoen van KCC/CK Kozijnen?
Kom dan naar de ALV op woensdag 6 december.

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van Korfbal Combinatie Capelle

Het bestuur nodigt voor deze vergadering uit alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en daarnaast ook alle begunstigers.
Alle leden die op 1 december 2023 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Zaterdag 18 november spelen KCC/CK Kozijnen 2 (17:45 uur) en 1 (19:30 uur) de uitwedstrijd in Bennekom tegen DVO/Transus. Hieronder lees je alle info (o.a. over het kopen van kaarten) en de regels die we van DVO ontvingen.

Het KCC Kerstgala komt al dichterbij en we gaan beginnen met de kaartverkoop.🎫 

Afgelopen vrijdagavond 10 november stond de tweede dartavond op de agenda. Er kwamen hiervoor 21 deelnemers naar de KCC-kantine om mee te doen, een erg leuk aantal. Helaas miste er ook een aantal deelnemers die vaak mee doen voor de prijzen. Daarentegen, kwamen er ook juist weer nieuw gezichten t.o.v. de eerste avond die er mede voor zorgde dat het een spannende competitie werd.

Beste KCC S- en A-teams,

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten in Sporthal Schenkel voor KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen (16.03.2024) alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland om te fluiten of de achtervang te verzorgen.

Afgelopen jaar heeft de Club van 50 het mogelijk gemaakt dat een krachthonk kon worden ingericht op de club. Momenteel maken vooral spelers van de selectie hiervan gebruik die herstellen van een blessure. Maar uiteraard is het een faciliteit die voor de gehele club is gerealiseerd. Alle leden mogen hier gebruik van maken.

Na een lange coronapauze was er op vrijdagavond 25 november weer een dartavond bij KCC/CK Kozijnen. Het dartmateriaal, de 4 dartborden en de matten, bleken na deze lange pauze nog in prima staat. De spotjes boven de borden moesten wel even gerepareerd worden.

Het was wel even spannend. Zou er genoeg animo zijn? Zou het nog gezellig zijn?
Het was al snel duidelijk dat we deze vragen met “JA” konden beantwoorden. Uiteindelijk waren er 14 deelnemers en dat is een mooi aantal om weer te beginnen.

Beste ouders,

Terwijl wij nog druk bezig zijn met het Sinterklaasfeest, is de voorbereiding voor het kerstdiner alweer gestart.
🎅🏼🎄🕯🎅🏼🎄🕯

Op 23 december zijn de Pukkies t/m B van harte welkom bij het KCC Kerstdiner.
Dit zal plaatsvinden in de KCC kantine van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Na de eerste twee wedstrijden tegen respectievelijk Fortuna/Delta Logistiek en DVO/Transus waarbij punten bonuspunten waren, was het zaterdagavond in Sporthal Schenkel een belangrijk duel tegen KZ/Thermo4U. In de voorbereiding werd er ook geoefend tegen deze ploeg uit Noord-Holland en werd er verloren, maar was er progressie in het spel van de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst. Ditmaal voor de competitie werd er helaas niet aan klantenbinding gedaan en zakte het niveau tot een bedenkelijk niveau. De splijtende passes en vlotte acties werden ingeruild voor snel balverlies en weinig zuiverheid. Alleen de eerste acht minuten was het spannende wedstrijd. Hierna kwam KCC/CK Kozijnen er totaal niet meer aan te pas.

Beste KCC S- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten op het terrein van KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Zaterdag 19 november was het om 8:30 uur alweer gezellig druk in de kantine van KCC/CK Kozijnen, want om 9:00 uur begonnen de oefenwedstrijden voor de F1, F2 en F3. Sinterklaas had de schoenen van de F spelers gevuld, dus voordat het oefenprogramma begon hebben we al veel blije gezichten gezien! Sinterklaas bedankt voor het organiseren!

Het was voor veel kinderen toch al een spannende dag, want het was hun eerste echte wedstrijd… tegen een andere club spelen in je wedstrijd tenue, dat blijft toch best voor veel kindren spannend.

Na de sensatie in de eerste ronde van de Kenonz Korfbal League waarbij vorige week een knap punt tegen landskampioen Fortuna/Delta Logistiek werd gepakt (of hadden het er eigenlijk twee moeten zijn?), was in de tweede ronde het Bennekomse DVO/Transus de tegenstander. Wedstrijden tegen de ploeg van Richard van Vloten en Marc Verberk zijn altijd op het scherpst van de snede met veel passie. Ook in deze editie was er weel veel spanning, felle onderlinge duels en veel emotie bij beide teams. Koen Collée werd topscoorder aan Capelse zijde en liet zich kronen tot Player of the Match en deed het goed tegen GertJan Meerkerk. Scheidsrechters Marcel Luttik en Joeri Kok floten hun 200e Korfbal League wedstrijd en op sommige momenten liepen de gemoederen hoog op, omdat het een felle strijd was in een volgepakte sporthal.

Logo vierkant

Uitnodiging en agenda voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van Korfbal Combinatie Capelle

Het Bestuur nodigt voor deze buitengewone vergadering uit alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en daarnaast alle begunstigers.
Alle leden die op 1 december 2022 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Voor de komende maanden is het barrooster ingevuld. 

Het afgelopen veldseizoen hebben we met het barrooster een soort van experiment gehad om de indeling per team per tijdsblok te doen. Dit is over het algemeen goed bevallen en we zullen dit tijdens de zaalperiode ook zo indelen. Hier zullen we zo goed mogelijk rekening proberen te houden met de verzameltijden en speeltijden.

Grote kans dat je het in de wandelgangen al voorbij heb horen komen, maar dit jaar organiseren wij op 23 december het KCC Kerstgala. Trek je mooiste outfit (met de dresscode: Suit and Tie) uit de kast en koop nu snel je Early Bird ticket via onderstaand formulier!

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen 4 - Vitesse (Ba) 2 op zaterdag 11 februari is vervroegd naar 15:20 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 4.

De ketels voor warm water zijn vervangen en geplaatst. Vanaf NU kunnen we weer omkleden en douchen in de kleedkamers van KCC/CK Kozijnen en hoeft dat NIET meer in de sporthal.

De Kenonz Korfbal League is van start gegaan en dus is de ploeg van Wassink en Diepenhorst ook dit zaalseizoen te bewonderen op het allerhoogste Nederlandse korfbalniveau. En als je dan het seizoen aftrapt thuis in Capelle aan den IJssel tegen regerend landskampioen Fortuna/Delta Logistiek, dan kan je je borst nat maken. De ploeg van oud KCC-er Nik van der Steen moest en zou twee punten in Capelle aan den IJssel komen ophalen, maar de “dark horse” zoals KCC/CK Kozijnen in de Sunday Night Rond-up werd genoemd heeft laten merken dat het gegroeid is. In een kolkende KCC-arena werd het een felle, emotionele wedstrijd, die knap in een gelijkspel eindigde, maar wat was er gebeurd als, 1:15 voor tijd, Oppe zijn vrije bal had gescoord?

Op vrijdag 9 december organiseert AKCCIE een workshop kerststukjes maken voor de senioren. Deze gezellige avond is voor leden & niet-leden; iedereen is welkom! Dus twijfel niet en geef je op via onderstaand formulier!

Lieve kinderen van de E, F, Kangoeroes en Pukkies,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten.

Op 27 september meldden wij dat de schoonmaakwerkzaamheden anders werden aangezien de kleedkamers niet gebruikt konden worden. Inmiddels is er weer warm water in de kleedkamers en scheidsrechterkleedkamers, dus kunnen we terug naar de gewone werkzaamheden die de teams uitvoeren en dat zijn:

De Kenonz Korfbal League gaat voor KCC/CK Kozijnen op zaterdag 12 november van start met een thuiswedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek. We spelen weer in onze eigen vertrouwde sporthal Schenkel en daar mogen we maximaal 800 mensen toelaten. Er lijkt voor de reguliere competitiewedstrijden in de Kenonz Korfbal League voldoende ruimte dus zal je vrijwel altijd een kaartje aan de deur kunnen kopen, maar OP = OP.

Beste Leden,

Het veldseizoen zit er weer op en we zijn alweer in volle voorbereiding voor het zaalseizoen. De eerste zaalthuiswedstrijden zijn gespeeld en de aankomende periode wordt er nog hard geoefend voordat de competitie weer los barst.

Het afgelopen veldseizoen hebben we met het barrooster een soort van experiment gehad om de indeling per team per tijdsblok te doen. Dit is over het algemeen goed bevallen en we zullen dit tijdens de zaalperiode ook zo indelen. Hier zullen we zo goed mogelijk rekening proberen te houden met de verzameltijden en speeltijden.

Gistermiddag is er overleg geweest met de gemeente, Sportief Capelle en de overige huurders van Sporthal Schenkel. Ons is medegedeeld dat de sporthal van half december tot en met half mei wederom door de GGD als priklocatie gevorderd is.

Het vervolg van de Korfbal League was zaterdag in Amsterdam tegen AKC Blauw-Wit (A). Op het veld werd er nog eenvoudig gewonnen maar na de nederlaag in de oefenwedstrijd tijdens de zaalvoorbereiding was er nog het nodige huiswerk te doen. En dat huiswerk was door Wassink en Diepenhorst uitstekend voorbereid. Een hard strijdend KCC/CK Kozijnen liet zich het kaas niet van het brood eten en speelde een sterke wedstrijd. Uiteindelijk waren de druiven 4 seconden voor tijd enorm zuur. Een puntendeling bleek het hoogst haalbare, maar de thuisploeg sloeg alsnog toe. Zonder punten terug naar Capelle aan den IJssel.

sinterklaas autoHet is weer zover, Sinterklaas komt zaterdag aan in het land.
Samen met alle Pieten en met zijn paard aan hand.

Natuurlijk komt de Sint ook dit jaar weer langs KCC
en wie weet neemt hij ook voor ons wat lekkers mee?!

Op vrijdag 3 december maken we er een gezellig sinterklaasfeest van met elkaar,
zijn jullie er ook weer bij dit jaar?

Wie: Kids t/m 9 jaar + vriendjes/vriendinnetjes/broertjes/zusjes
Waar: Sporthal Aquapelle
Wanneer: Vrijdag 3 december
Tijd: 18:00 - 19:30 uur

05/12/21: Onderstaand schema geldt totdat er nieuwe informatie beschikbaar is.

Beste KCC Senioren- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten thuis bij KCC/CK Kozijnen. In het onderstaande overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

De leden van de Club van 50 hebben de afgelopen weken hun punten gegeven aan de door de commissies ingediende voorstellen. Vrijdag hebben wij alle punten opgeteld en gecontroleerd en daar is onderstaande ranglijst uit gekomen.

Het Korfbal League seizoen werd zaterdag geopend met een thuiswedstrijd tegen het Friese LDODK/Rinsma Modeplein, dat bestempeld wordt als één van de topploegen uit de poule. Voor KCC/CK Kozijnen een nieuw seizoen op het allerhoogste niveau. Het doel is handhaving. Met een kopie van de veldwedstrijd werd het een spannend avondje in Capelle aan den IJssel, waarbij KCC/CK Kozijnen bijna voor een enorme stunt zorgde met attractief korfbal. Bijna, want de punten gingen naar Friesland.

Er zijn vandaag veel oefenwedstrijden en voor sommige teams begint de zaalcompetitie al.
Helaas voorlopig nog zonder publiek.

Maar niet getreurd, alle thuiswedstrijden worden vandaag gestreamd:

De competitiewedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 vind je zoals gebruikelijk op Eyecons.

 

 

De team- en spelersfoto's van Marco Spelten staan op de KCC teampagina op www.korfballeague.nl of hier in presentatieformaat.
(als je toegang wil tot die laatste site moet je een Flickr-account aanmaken en daarmee de account "Actiefotografie" volgen).
De foto's van de selectie van onze huisfotograaf Peter van Dieren vind je hier

Kijk hier voor nog meer gegevens op Korfbal.nl 

Dames
1 Michelle Jongenburger
2 Demi van Oosten
3 Dominique Brands
4 Aisha van Driel
5 Sanne Alsem
7 Anne Dorsman
8 Annick van der Kooij
9 Anouk Edens
10 Sanne Smaal
13 Mandy Biesbroek
16 Ruth Sprey

Heren
6 Randy Oosting
11 Mark Behrens
14 Julian Middelkoop
15 Timo van Dieren
17 Sydney Schol
19 Bo Oppe
20 Quinten van Dieren
21 Mauro Orru
22 Stefan Dekkers
23 Thom Nagtegaal
24 Stephan Groeneweg

Trainers/Coaches S1: Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink
Trainers/Coaches S2: Jacco Glerum en Henno Ploeg
Teammanager: Jet Ittmann
Fysio/Verzorger wedstrijden: Henk-Jan Schippers en Cleo de Winter
Assistent verzorger: Wim Sala
Statistieken/Video: Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel

Korfbal League manager en perscontact:
Mark van der Waaij/Henk-Jan Schippers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Fysieke trainer:
 
Daan Veulings en Berry Buis
Individuele trainers: Wout Schouten, Jim van Nijnatten en Michiel Last
Fysio/Verzorger trainingen: Iris Sturm en Bart de Waardt 
TC Topsport:
Henk-Jan Schippers en Sven Wierenga

Adres/telefoonnummers veld- en zaalaccommodatie:
Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 – 4505727 (clubhuis) / 06 - 1841 5136 (beheerder hal).

Kleuren clubtenue en reservetenue:
- Clubtenue: zwart met wit shirt met zwarte broek/rok.
- Reservetenue: blauw met wit shirt met zwarte broek/rok.

Sponsoren:
Borst: BAC, Rug: CK Kozijnen, Mouw: SO Natural, Broek/Rok: Prints op Shirts.

 

 

De team- en alle spelersfoto's zijn gemaakt door Marco Spelten en zijn hier te vinden.
(als je toegang wil tot die site moet je een Flickr-account aanmaken en daarmee de account "Actiefotografie" volgen).

Kijk hier voor alle informatie over de Kenonz Korfbal League

Dames
1 Michelle Jongenburger
2 Demi van Oosten
3 Dominique Brands
4 Aisha van Driel
5 Sanne Alsem
7 Tessa Noordzij
8 Annick van der Kooij
9 Anouk Edens
10 Sanne Smaal
12 Anne Dorsman
13 Laura van der Linden
16 Ruth Sprey
26 Kirsten van der Kooij

Heren
6 Randy Oosting
11 Mark Behrens
14 Julian Middelkoop
15 Timo van Dieren
17 Sydney Schol
18 Koen Collée
19 Bo Oppe
20 Roel Visser
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
25 Koen Houkes

Trainers/Coaches S1: Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink
Trainers/Coaches S2: Henno Ploeg
Teammanager: Jet Ittmann
Teambegeleider S2: Caitlin Dijksman
Fysio/Verzorger wedstrijden: Henk-Jan Schippers en Cleo de Winter
Assistent verzorger: Wim Sala
Statistieken/Video: Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel

Korfbal League manager en perscontact:
Mark van der Waaij/Henk-Jan Schippers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Fysieke trainer:
 
Berry Buis en Arjan Dubbeldam
Individuele trainers: Wout Schouten, Jim van Nijnatten en Michiel Last
Fysio/Verzorger trainingen: Iris Sturm
TC Topsport:
Henk-Jan Schippers en Sven Wierenga

Adres/telefoonnummers veld- en zaalaccommodatie:
Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 – 4505727 (clubhuis) / 06 - 1841 5136 (beheerder hal Sportief Capelle).

Kleuren clubtenue en reservetenue:
- Clubtenue: zwart met wit shirt met zwarte broek/rok.
- Reservetenue: blauw met wit shirt met zwarte broek/rok.

Sponsoren:
Borst: BAC, Rug: CK Kozijnen, Mouw: SO Natural, Broek/Rok: Prints op Shirts.

I.V.M. DE CORONA CRISIS IS ER VOORLOPIG GEEN KAARTVERKOOP VOOR DE WEDSTRIJDEN.

Kijk hier voor de informatie over de aanschaf van een seizoenskaart of kaarten als er weer publiek bij de wedstrijden aanwezig mag zijn.

Dit zaalseizoen spelen KCC/CK Kozijnen 1 t/m 4, de A1 en de B1 met de schotklok en dat betekent elke week veel geregel om een mooie jurytafel gevuld te krijgen. We hebben een leuke groep enthousiastelingen die elke week er weer voor zorgen dat deze teams hun wedstrijd kunnen spelen.

Maar ook deze enthousiastelingen hebben andere vrijwilligerstaken binnen de club en hebben ook een eigen agenda en kunnen dus niet elke week. Daarom is het van zeer groot belang dat er meer mensen bij gaan komen. Je kan je eigen functie invullen en dan kijken we per week wie wat gaat invullen. Dit gaat altijd in goed overleg.

Dinsdag 9 november 2021 overleed Tjeerd van Eijk een dag na zijn 65e verjaardag na een lang en oneerlijk gevecht.

Vrijdagavond 12 november heeft de Rijksoverheid besloten dat er vanaf zaterdag 13 november extra maatregelen tegen het coronavirus komen. Voor de sport is het gevolg dat er m.i.v. zaterdag 13 november 18:00 uur geen publiek meer bij trainingen en wedstrijden aanwezig mag zijn helaas.

Door de afkondiging van de nieuwe maatregelen vanavond is er vanaf zaterdagavond 13 november 18:00 uur helaas geen publiek meer toegestaan bij sportwedstrijden. Dat betekent dus geen publiek bij de oefenwedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 zaterdagavond. Natuurlijk kan je dit seizoen via Eyecons ook weer alle wedstrijden volgen, ook de oefenwedstrijden morgen. 

KCC/CK Kozijnen speelt al weer voor het vierde seizoen in de (reserve) Korfbal League. Vorig seizoen waren de wedstrijden i.v.m. Corona alleen via de livestream te bekijken. Hopelijk kunnen we dit jaar wel weer een volwaardige competitie draaien, maar dat blijft afwachten. We starten zaterdag 20 november met de thuiswedstrijden tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Het bestuur heeft besloten dit seizoen onderstaande prijzen te hanteren. Hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

KCC/CK Kozijnen doet mee aan de landelijke Sponsor-spaaractie van de PLUS Supermarkten. En dat kan ons een heel mooi bedrag opleveren. Op het moment van schrijven hebben we 3.732 punten en dat levert ons het prachtige bedrag van € 2.040 Euro op. De actie is in de laatste week aanbeland en daarom krijg je bij alle PLUS Supermarkten dubbele sponsorpunten voor elke 10 euro aan boodschappen, óók bij je online boodschappen. Je kunt je sponsorpunten activeren via plus.nl/sponsorpunten en doneren aan KCC/CK Kozijnen. Bovendien maak je zelf kans op PLUS Cadeaukaarten. Je kunt ook digitaal sparen via de PLUS app.

Steun daarom KCC deze laatste dagen (je krijgt punten t/m zaterdag 13 november). Doe de komende dagen je boodschappen bij de PLUS en activeer je punten!

20210907  Plus

Beste spelers, trainers, ouders en bezoekers,

Vanaf 6 november 2021 heeft de overheid de Coronamaatregelen weer aangescherpt.
Overleg met Sportief Capelle (het uitvoerend Sportbedrijf van de gemeente), plus nadere informatie vanuit het KNKV en NOC/NSF heeft een aantal zaken duidelijk gemaakt en de consequenties daarvan zetten we hieronder op een rij.

Ongetwijfeld zullen er wel weer wijzigingen in worden aangebracht op basis van voortschrijdend inzicht, maar voorlopig zit het als volgt voor de binnensport:

Zaterdag 30 oktober jl. meldden 33 kinderen en 33 ouders/begeleiders zich in alle vroegte bij KCC/CK Kozijnen voor het Ouder/Kind toernooi. Het weer werkte niet bepaald mee, maar gelukkig was de sporthal beschikbaar. Behulpzame ouders schoten te hulp om alles klaar te zetten, en iets later dan gepland kon het toernooi dan toch van start.

De sponsorcommissie verwelkomt Metaalwarenfabriek De Goederen als nieuwe sponsor. Directeur van De Goederen, Alexander van Dieren: “Ik ben zelf afkomstig uit een echte korfbalfamilie. Met mijn twee zonen spelend in de selectie en zelf actief als coach van de B1 ben ik al jaren zeer betrokken bij deze club. Ik ben trots om nu ook als sponsor te kunnen bijdragen aan de ambitie van KCC/CK Kozijnen.”

Helaas spelen we i.v.m. alle Corona perikelen voorlopig nog geen competitiewedstrijden. Aanstaande zaterdag 28 november speelt de jeugd van KCC/CK Kozijnen een aantal onderlinge wedstrijden die we speciaal voor alle ouders en andere belangstellenden zullen livestreamen.

Afgelopen drie weken konden jullie een KCC Kerstpakket bestellen. Langs vele kanalen hebben we jullie benaderd. Misschien wel tot jullie er een beetje moe van werden, maar dit heeft wel succes gehad. Jullie hebben met z'n allen maar liefst 110 kerstpakketten besteld. 

Seniorenteams en leden vanaf 18 jaar mogen nog steeds alleen trainen met de anderhalve meterbeperkingen. Dit betekent de volgende voorwaarden:

Geen 'normale' trainingen voor de senioren en geen competitiewedstrijden. Voor de korfbal-liefhebber is het even afzien. Gelukkig is het niet helemáál stil in sporthal Schenkel op de zaterdagen. Voor de jeugd kunnen we nog wel activiteiten in clubverband organiseren. Met de nodige aanpassingen weliswaar, maar het plezier is er niet minder om.

We zetten de eindsprint in. Inmiddels staat de teller op 265 loten. Dat levert onze club al een mooi bedrag op maar we willen en kunnen toch echt wel meer. Een club van ruim 400 leden moet toch ook minimaal 400 loten kunnen verkopen.

Ik vraag dan ook iedereen, spelers, ouders en kcc-supporters die nog geen loten hebben gekocht, steun je club en koop deze loten. Dit kan nog tot 24 november a.s. 

Elk gekocht lot levert de vereniging netto € 2,40 op.

BELANGRIJKE MEDEDELING VAN DE BARCOMMISSIE M.B.T. THUISWEDSTRIJDEN KCC 1 ZAALSEIZOEN 2019/2020

Op zaterdag 4 januari 2020 (laatste weekend kerstvakantie) organiseert KCC een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantie-activiteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken in onze kantine.

De voorbereiding naar de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen van S1 en S2 is niet alleen een voorbereiding voor de selectie. 

Er moet altijd weer van alles geregeld worden. Belangrijk is dat alle apparatuur voor de jurytafel, de muziek en de speaker het doet, maar laten we vooral onze sponsors niet vergeten. De sponsorcommissie is weer hard aan het werk geweest en Monique leverde maar liefst 6 nieuwe doeken aan die nog even opgehangen moesten worden volgens het nieuwe systeem dat we tegenwoordig gebruiken. Daarnaast moest vanwege de jaarlijks wijzigende selectie ook het 'smoelendoek' van de selectie vervangen worden.

Refleks E4 is toegevoegd aan de poule bij de E4 waardoor er twee extra wedstrijden ingepland zijn.

Klik hier voor het complete programma van de E4.

Refleks F2 is toegevoegd aan de poule bij de F1 waardoor er twee extra wedstrijden ingepland zijn.

Klik hier voor het complete programma van de F1.

Voor de ploeg van Wip en Van der Steen was het de tweede opvolgende uitwedstrijd. TOP uit Arnemuiden stond op het programma en dat is dan ook direct de verste uitwedstrijd. Je kan het maar beter gehad hebben. TOP en KCC kennen elkaar door en door en weten dan ook welke angels eruit gehaald moeten worden. In de 2e ronde direct een topper. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en bij winst van KCC stond het alleen aan kop. Ondanks dat er altijd spannende wedstrijden in de Blikken werden gespeeld, was het deze middag alleen spannend in de eerste 10 minuten. Daarna was er geen vuiltje aan de lucht in Arnemuiden en gaan de 2 punten mee in de tas naar Capelle.

Nadat we dit jaar een paar keer een Vast-Partnertoernooi hadden georganiseerd, wilden we nu eens een Mixtoernooi gaan organiseren.

Na de mededeling op het prikbord dat we dit Mixtoernooi op donderdag 21 november wilde organiseren, kwamen de inschrijvingen snel binnen. En dan is het steeds weer lastig om een even aantal spelers te krijgen. Maar…….na een paar stevige oproepen is dat gelukt en konden we donderdag 21 november j.l. van start gaan met 48 spelers.

Lieve kinderen,

 • Sint kwam afgelopen zaterdag met de trein aan in Nederland,
 • Samen met alle pieten en met zijn paard aan de hand.
 • Natuurlijk komt de Sint ook dit jaar weer langs KCC,
 • En wie weet neemt hij ook voor ons wat lekkers mee!?
 • Op vrijdag 29 november maken we er een gezellig Sinterklaasfeest van met elkaar,
 • Zijn jullie er ook weer bij dit jaar?

Na twee drukke dartavonden was het weer afwachten hoeveel deelnemers we deze keer mochten noteren. En dat was weer een lekker groot aantal. Met een laatkomer erbij stonden er 20 darters op het scoreformulier. Het vaste barkoppel was verhinderd, gelukkig konden we rekenen op Else Kouwenberg. Door Martin van Dieren van Admidi werden enkele nieuwe spotjes gesponsord en door hemzelf opgehangen. Waarvoor dank! Het werd één van de spannendste avonden met een verrassend podium.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Na de goede voorbereiding startte zaterdag het zaalseizoen voor KCC. Helaas moeten we het dit seizoen een stapje lager doen en reizen we niet meer naar Gorredijk, Nijeveen, Amsterdam, maar wordt het uitstapjes naar onder andere Nieuwerkerk, Hardinxveld-Giessendam, Arnemuiden en zaterdag naar het onbekende Oegstgeest. Daar was Fiks de gastheer. De ploeg van Bas Harland staat bekend om de vele goals, maar voor de nieuwkomer in de hoofdklasse is het toch wel wennen. Een totaal andere entourage dan ze gewend zijn en andere kaliber scheidsrechters. Al met al moest KCC zijn status waarmaken in Oegstgeest. Met een onverwachte miraculeuze ontsnapping in de laatste seconden konden de eerste punten bijgeschreven worden.

Wellicht kijk je er nooit echt goed naar, maar op KCConline hebben wij een banner naar Bol.com staan. Als je via deze banner naar Bol.com gaat en daar iets bestelt, krijgt de vereniging een percentage van het bestelde bedrag. Het kost jou dus niets en je sponsort er je lievelingsclub mee.

De eerste twee avonden werden weer gezellig druk bezocht. Kom jij deze derde avond van dit seizoen ook darten?

Meedoen kost €2,50. We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en warm gooien kan vanaf 19:30 uur.
We spelen vooral voor de gezelligheid, maar de drie beste darters van de avond krijgen een klein prijsje.

Noteer alvast alle dartavonden in je agenda.

Het zaalseizoen gaat over een week echt beginnen en de selectie van KCC uit Capelle aan den IJssel heeft een goede voorbereiding gedraaid, om er komende zaterdag uit tegen Fiks te staan. Er werd geoefend tegen KL-ploeg Blauw Wit, GKV/Enomics, Wageningen en afgelopen weekend was de laatste testcase tegen de landskampioen van België. Kwik uit Merksem bij Antwerpen kwam naar Capelle om te strijden tegen de ploeg van Wip en Van der Steen.

Kwik was afgelopen seizoen de beste ploeg van België, maar zag helaas een groot aantal spelers, waaronder internationals, vertrekken en moet nu gaan bouwen met een nieuwe ploeg. Deze ploeg speelt binnenkort ook de Europacup tegen Fortuna/Delta Logistiek. Een mooie wedstrijd om te zien of KCC er klaar voor is.

Net als de afgelopen jaren, doen we als vereniging ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Elk verkocht lot levert de vereniging netto € 2,40 op. Streefgetal is om ook dit jaar weer 400 loten te verkopen.

Het zaalseizoen gaat weer beginnen en we moeten in de Hoofdklasse proberen om weer zo spoedig mogelijk op het hoogst niveau terug te keren. De trouwe supporters geven altijd een extra steuntje in de rug van de selectie.

Wie-o-wie heeft er toevallig per ongeluk sleutels van KCC meegenomen want KCC is een heleboel sleutels kwijt.

Afgelopen zaterdag speelde KCC/SO natural in de 3e ronde van de Cashback World Korfbal League thuis tegen KZ/Thermo4U. Na de domper in Dordrecht moest de ploeg van Wolsink en Van der Steen het de Zaanse opponent - in eigen huis - lastig zien te maken. In een matig gevulde Sporthal Schenkel, met maar 20 Zaanse supporters, bleef KCC/SO natural in de eerste helft aan de goede kant van de score, maar in de tweede helft kwam het er niet meer aan te pas.

Zoals geregeld in het Arbitrage beleidsplan, fluiten S- en A-teams wedstrijden zolang er niet voldoende scheidsrechters zijn om de interne wedstrijden te fluiten. 

Op donderdag 3 januari 2019 (laatste week kerstvakantie) organiseert KCC/SO natural een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantieactiviteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken in onze kantine.

Beste kinderen,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is aangekomen in Nederland en ook dit jaar hebben wij met de Planning Piet kunnen regelen dat Sint en zijn Pieten ook even langs KCC/SO natural komen. Voordat de Sint bij ons langstkomt gaan wij eerst gezellig met zijn allen eten en de kantine voorbereiden, want de Sint en zijn Pieten mogen KCC/SO natural natuurlijk niet voorbij lopen.

A.s. zaterdag kan onze vaste huis DJ Jelle helaas een keertje niet achter de knoppen van de muziek zitten aan de jurytafel tijdens de wedstrijd van het eerste.

Op zaterdag 24 november 2018 van 9:00 uur tot 10:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 7 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

In de tweede ronde van de Cashback World Korfbal League stond de belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving op het programma. In Dordrecht wachtte DeetosSnel, nieuwkomer in de League. KCC/SO natural speelde in de eerste ronde een goede wedstrijd tegen DVO/Accountor en DeetosSnel kreeg een afstraffing in Koog aan de Zaan en moest in eigen huis op zoek naar herstel. Wat er deze avond met KCC/SO natural aan de hand was, is nog steeds een raadsel. De ploeg wist wat haar te doen stond, maar in het veld kwam dit niet tot uiting. Zonder echte beleving en een laag afrondingspercentage, zakte de ploeg voor dit League-examen. Deze nederlaag zou eventuele gevolgen kunnen hebben aan het einde van het seizoen, maar de ploeg heeft nog de return om het goed te maken.

Zoals jullie misschien al wel gezien en gehoord hebben is er een nieuwe kledinglijn van Macron die momenteel gedragen wordt door de meeste selectieteams. Het mooie nieuwe trainingspak en inschietshirt zijn normaliter alleen via de webshop op onze site te bestellen (www.kcconline.nl/webshop).

In de week van maandag 5 november starten de reguliere zaaltrainingen voor alle teams.
Je vindt deze onder het menu Korfbal, Trainingstijden, Trainingstijden zaal of klik direct hier.

Afgelopen zaterdag 10 november was er weer een gecombineerde KangoeroeKlup/Korfbal Clinic in sporthal Schenkel.

Dit jaar loopt de campagne ‘Bob in de Sportkantine’ in onze regio en als onderdeel daarvan kunnen barvrijwilligers deelnemen aan een gratis cursus Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA).

In de Drank- en Horecawet staat dat er verplicht een barmedewerker in bezit van een IVA aanwezig moet zijn, wanneer er alcohol geschonken wordt. Deze verplichting geldt ook voor sportkantines. Wanneer er bij een controle geen IVA-gecertificeerd persoon aanwezig, dan volgt er een boete.

Voor 9 november stond ook weer een dartavond gepland. En veel darters hadden die datum in hun agenda genoteerd of werden er aan herinnerd door anderen. Zo kwamen we weer tot 15 deelnemers. Van die 15 bleek Stephan Groeneweg weer de beste te zijn. Stefan Dekkers eindigde daar niet zoveel achter en Gerard Reijm maakte het podium compleet.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Het nieuwe zaalseizoen is begonnen. KCC/SO natural mag ook dit jaar meedoen in de nieuwe Cashback World Korfbal League. En hoe het KNKV het voor elkaar heeft gekregen. Direct in de eerste ronde de kraker tussen KCC/SO natural en DVO/Accountor. Wie herinnert zich niet de knotsgekke wedstrijd aan het einde van vorig seizoen? Meerkerk in de laatste 30 seconden zorgde voor lijfsbehoud. Nu staat hij, samen met Van Vloten en Verberk, aan de andere kant. Meerkerk kreeg van de Negende Man een hartverwarmend welkom in Sporthal Schenkel. Door uitstekend werk van KCC/SO natural werd Meerkerk in bedwang gehouden. KCC/SO natural speelde verfrissend korfbal en liet zien dat de media het toch nog wel eens fout kan hebben.

Vrijdagavond begint met het duel tussen TOP/SolarCompleet en Fortuna/Delta Logistiek een nieuw seizoen van de Korfbal League, de Cashback World Korfbal League om precies te zijn. Cashback World verbindt zich voor één seizoen aan het hoogste zaalkorfbalniveau om in de seizoenen erna op andere wijze de korfbalsport te ondersteunen.

De livestreamcommissie gaat alweer haar derde seizoen in en is klaar voor een nieuw Cashback World Korfbal League seizoen! Natuurlijk ben jij gewoon live aanwezig in Sporthal Schenkel bij onze thuiswedstrijden, maar lukt dat niet, dan kun je altijd de livestream bekijken op www.kcconline.nl/live. Tijdens de afgelopen maanden hebben er weer mooie ontwikkelingen plaatsgevonden om de livestream te verbeteren. Ook mogen we weer veel nieuwe gezichten verwelkomen in de enthousiaste groep.

Mist u niets?

Al sinds de eerste training worden er weer kledingstukken (sportkleding, maar ook gewoon jassen), schoenen, kinderregenlaarsjes, bidons en van alles en nog wat gevonden in de kleedkamers, de kantine en op het sportveld. Het lijkt mij stug dat kinderen en/of ouders deze 'gevonden voorwerpen' niet missen.

Afgelopen woensdag 31 oktober 2018 was de laatste training van het eerste deel veld seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de kangoeroes, F en de E teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor een ouder/kind training.

Afgelopen donderdag 1 november was het zover, de C selectie van onze vrienden van KCC/SO natural kwamen ons verblijden met een bezoek. Deze avond stond in het teken van kennismaking en kennisoverdracht. Na een kort woord van welkom gingen we met z`n allen aan de slag met het delen van kennis over voeten en schoenen.

Nog meer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie! Met diverse partijen zijn nieuwe sponsorcontracten overeengekomen.

Na een aantal drukke weken heeft uw voor- en nabeschouwer weer de tijd gevonden voor een nieuwe nabeschouwing, en dat werd tijd ook want er is weer aardig wat gebeurd afgelopen zaterdag. Er werden zowel op top- als op breedteniveau, door zowel de jongsten als de oudsten weer prima resultaten behaald en dat is altijd mooi om te zien. Aangezien uw ‘razende reporter’ wegens scheidsrechtersverplichtingen tegenwoordig vaker bij andere verenigingen is dan bij KCC/SO natural zelf, mist hij toch behoorlijk wat, en dat terwijl hij toch benieuwd is naar het verloop van de wedstrijden.

Al enige jaren heeft KCC/SO natural een partnership met BOL.com. Als je bestelt via de banner op de KCC-site krijgt de vereniging een percentage van het bestelbedrag. Het kost jou niks extra en de vereniging vaart er wel bij.

De wedstrijd Merwede/Multiplaat A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 20 januari wordt een uur vroeger gespeeld (nu 16:00 uur) en in een andere sporthal (De Lockhorst).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

De sponsorcommissie is verheugd te melden dat het contract met Weerslag.nl (gecombineerd met DHRVC Uitvaartzorg) officieel is ondertekend.

Op zaterdag 25 november van 9.00 tot 10.00 uur waren alle kinderen tussen de 3 en 6 jaar van harte welkom bij een Pietentraining van de Kangoeroe Klup.

Op zaterdag 16 december 2017 zal er, bij voldoende aanmeldingen, een supportersbus rijden naar Sassenheim waar de selectie het opneemt tegen TOP/Solar Compleet.

Wil jij mee? Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. Uiterlijke datum om je op te geven is 7 december.

Zaterdagavond 25 november 2017 stond de tweede thuiswedstrijd op het programma. De selectie van KCC/SO natural ontving in eigen huis grootmacht PKC/SWKGroep. De ploeg, onder leiding van Detlef Elewaut en Remco den Otter, speelde eerder tegen KZ/Hiltex en TOP/SolarCompleet en was magertjes in de score. KCC/SO natural daarentegen speelde een verdienstelijke pot tegen het Amsterdamse Blauw-Wit en pakte de eerste punten tegen Avanti (P). PKC/SWKGroep is wel andere koek. De thuisploeg kon slechts één helft bijbenen en als de Papendrechters in de 2e helft even gas geven, is een forse nederlaag het gevolg.

Ook dit weekend gaat de bal weer rollen voor de barcommissie. En wat voor bal…. onze eigen huisgemaakte KCC-gehaktbal.  Dat in combinatie met een lekker broodje levert uiteindelijk een heerlijke versnapering op.

Nadat alle gekozen doelen waren gerealiseerd bleek dat er mooie en zuinige keuzes waren gemaakt en dat er nog een bestedingsvoorstel, ingediend bij de Club van 50, kon worden gerealiseerd.

Beste kinderen van de Kangoeroe klup

Zoals jullie vast wel hebben vernomen zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland! Sinterklaas en zijn Pieten hebben het altijd erg druk met pakjes rond brengen. Nu heeft Sinterklaas gevraagd of de kangoeroe klup kinderen kunnen helpen. Daarom hebben we een Pietentraining georganiseerd. Uiteraard mogen jullie verkleed komen.

Bijna iedereen koopt weleens wat bij BOL.com. Ook jij als lid bent misschien op zoek naar een mooi kado voor jezelf of een ander.
Je kunt je vereniging steunen door via onderstaande banner naar BOL.com te gaan. Voor jou verandert er helemaal niets, maar KCC/SO natural krijgt een percentage van de inkopen. Dus een mooie manier om de vereniging te steunen.

De selectie reisde zaterdagavond af naar de hoofdstad Amsterdam, waar de eerste testcase wachtte tegen verliezend zaalfinalist AKC Blauw-Wit. De equipe van Barry Schep verloor de openingswedstrijd van de Korfbal League van TOP/SolarCompleet en had thuis dus wat goed te maken. KCC/SO natural won vorige week de historische eerste wedstrijd op het hoogste niveau in eigen huis van Avanti met 24-21. Hoe zouden de spelers omgaan met de kanonnen Marc Broere en Momo Stavenuiter? Ruim 50 supporters waren afgereisd naar Amsterdam om de spelers te zien strijden. Het blijft toch jammer dat een gerenommeerde Korfbal League club als Blauw-Wit geen livestream verzorgt voor de thuisblijvers. Na een stevig duel verloor KCC/SO natural met 34-30, maar verliet wel met opgeheven hoofd het veld.

De wedstrijd Conventus A1 - KCC/SO natural A5 op zaterdag 2 december start later.
De wedstrijd wordt nu gespeeld om 17:20 uur (i.p.v. 12:10 uur).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A5.

Zaterdag 11 november 2017 was een mooie dag voor KCC/SO natural. De eerste Korfbal League wedstrijd en de eerste overwinning op het hoogste niveau van Nederland in de clubhistorie. Tijdens de wedstrijd stonden de supporters van Avanti en de Negende Man achter de nieuwe boarding. Dat gaf een mooi plaatje in de zaal en op de livestream.

Lieve kinderen van de E, F en Kangoeroes,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten.

Na een paar weken afwezigheid zijn we weer terug met de nabeschouwing, waarin we terugblikken op de gespeelde wedstrijden. Vanaf nu doen we de voorbeschouwingen weer volgens het oude formaat, aangezien elke week aan ieder team aandacht besteden net iets te veel tijd vergde. Dit betekent net als vorig seizoen dat we bij de voorbeschouwing aandacht geven aan een paar teams, en iets uitgebreidere verslagen schrijven over de selectieteams. Wil je jouw team vaker in de voor en nabeschouwing zien? Schrijf dan zelf een stukje en stuur hem door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zoals altijd veel leesplezier!

De eerste wedstrijd in de Korfbal League zit erop. Bij de eerste wedstrijd tegen Avanti waren de winnaars van het Schoolkorfbaltoernooi bij ons te gast als Team van de Week. Groep 5/6 van De Fontein en groep 7 van De Tweemaster hebben onze spelers fanatiek aangemoedigd, en dat heeft vast en zeker bijgedragen aan de eerste winst in de Korfbal League.

Direct nadat we de borden ophingen werd er fanatiek warm gegooid. Anderen namen rustig een bakje koffie. Weer anderen gingen direct aan het bier. Kijkend naar de eindstand van de avond kan over de beste aanpak gediscussieerd worden, maar de bierdrinkers weten het wel. Van de zestien deelnemers won Gerard Reijm. Naar eigen zeggen doordat de stress thuis weg is. Stephan Groeneweg werd tweede en Jan Leeuwenstein mocht alweer het podium beklimmen om zijn derde prijs op te komen halen.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Na de 17-23 overwinning van KCC/SO natural in de 1e ronde van de Zuid Holand Korfbal Cup tegen RWA, komt de ploeg van Vlan Vloten en Verberk in de 2e ronde het Waddinxveense Korbis (2e klasse) tegen. De oude club van Adriënne van Ofwegen!

We speelden zaterdag onze eerste (reserve) Korfbal League wedstrijden in de Capelse geschiedenis en pakten meteen 2 x 2 punten. GEWELDIG!

Voor de leden/teams die nog in het bezit zijn van lotenboekjes van de Grote Clubactie, graag deze uiterlijk zaterdag 18 november inleveren. Dit is de laatste kans om de verkochte loten nog te registreren. Dit moet nl uiterlijk 23 november gedaan zijn. Dus mocht je nog ingevulde boekjes hebben, lever deze dan achter de bar in.

Na vier play-offs op rij promoveerde KCC/SO natural in maart naar de Korfbal League en de hele club keek al maanden uit naar de start van het seizoen. Zaterdagavond 11 november 2017 was het dan eindelijk zover. KCC/SO natural stond voor het eerst in de clubgeschiedenis aan de aftrap van het Korfbal League seizoen. In de voorbereiding werd tegen topclubs geoefend, gewonnen van DOS’46 en in de laatste 4 seconden verloren van Ziggo-Dome klant TOP/SolarCompleet. Het KNKV had de competitie zo ingepland dat in ronde 1 direct de belangrijke wedstrijd tegen Avanti (P) op het programma stond en koppelde het arbitrale duo Luttik/Kok aan deze wedstrijd. In maart 2017 werd nog ruim gewonnen, maar nu was het een Avanti van een ander kaliber.

Op deze pagina worden interessante links naar nieuws over de Korfbal League geplaatst.

Heb je zelf nog een tip? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook de barcommissie kijkt reikhalzend uit naar de Korfbal League. De laatste spreekwoordelijke puntjes worden op de I-gezet.

De vorige dartavond lijkt nog niet zo heel lang geleden en dat klopt ook. Toch is er vanavond alweer een dartavond.

We beginnen om 20:00 uur. De kantine is open voor inschrijving, gezellig bijkletsen en warmgooien vanaf 19:30 uur.

Noteer ook alvast de volgende avonden in je agenda.

Afgelopen maandag hebben de sponsorcommissie van KCC/SO natural en SociJel Marketing en Communicatie zich aan elkaar verbonden. De officiële samenwerking komt voort uit eerdere korte projecten, en een groot vertrouwen vanuit beide partijen.

Met enthousiasme kunnen we jullie melden dat de ledenwerf-activiteiten vruchten gaan afwerpen!

Beste ouders/spelers van KCC/CK Kozijnen,

In de zaal zullen velen, ouders en spelers, weer als zaalwacht gaan optreden, wat dat precies inhoudt lezen jullie hieronder.

Wat wordt er van de zaalwacht verwacht?
Als vereniging zijn we zowel naar de korfbalbond als de gemeente toe verplicht zaalwachten aan te stellen bij wedstrijden van KCC/CK Kozijnen in Sporthal Schenkel.
Feitelijk is de zaalwacht verantwoordelijk voor het goede verloop van de wedstrijden in de hal(len).

Wat houdt dit nu in de praktijk?
De zaalwacht van de eerste wedstrijd moet tenminste een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig zijn en dient zich te melden bij de zaalbeheerder.

De zaalwacht heeft als taken:

 • Zorgdragen voor de aanwezigheid van de verbandtrommel. De verbandtrommel is aanwezig in het clubhuis;
 • Ontvangst van de scheidsrechter. Deze dient zich te melden bij u als zaalwacht.
 • De zaalwacht deelt de scheidsrechter vóór aanvang van de wedstrijd mee hoe laat de wedstrijd uiterlijk moet worden beëindigd. De scheidsrechter dient zich hieraan te houden. Dit is uitermate belangrijk! Uitloop van de wedstrijden is in principe NIET toegestaan. Dus als een wedstrijd later begint, dient in overleg met de scheidsrechter de wedstrijd te worden ingekort. De zaalwacht is eindverantwoordelijk en heeft de eindbeslissing over de duur van de wedstrijd!
  Het gebeurt regelmatig dat wedstrijden in de ochtenduren al uitlopen. Dit komt mede doordat de KCC-teams in de pauze de bespreking hielden in de kleedkamers van onze eigen accommodatie. Ter voorkoming dat dit de reden van de uitloop gaat worden, heeft de zaalbeheerder daarom ons de gelegenheid geboden om kleedkamer 3 en 4 te gebruiken als ruimte voor de wedstrijdbesprekingen. Alle teams dienen hier dan ook hun bespreking te houden.
 • Bediening scorebord. Wanneer dit bij de eerste wedstrijd opgesteld dient te worden, dient u zich te melden bij de zaalbeheerder;
 • Eventueel een andere scheidsrechter aanwijzen, indien een scheidsrechter niet komt opdagen. Dit kunt u veelal met de aanwezige KCC-coaches bespreken;
 • Zorgdragen voor orde in de speelzaal maar ook in de gangen van de hal. Denk wat betreft de speelhal bijvoorbeeld aan kinderen die spelen met een bal in de hal terwijl er een wedstrijd gaande is. Dit kan als vervelend worden ervaren dan wel gevaar opleveren voor de spelers in de wedstrijd of afval van spelers/ouders dat rondslingert in de hal;
 • Zorgdragen dat er geen spelers, ouders met straatschoeisel op de speelvloer komen;
 • Zorgdragen dat er geen drink- en etenswaren in de hal worden genuttigd;
 • De zaalwachten die de laatste wedstrijd in de hal hebben zijn verantwoordelijk dat al het materiaal wordt opgeruimd.

INDIEN U IETS NIET WEET, VRAAG HET DAN GEWOON AAN EEN AANWEZIG KCC-LID/TRAINER/COACH OF DE ZAALBEHEERDER!

Succes!!

Het was al vroeg druk bij KCC/SO natural. Om 8:30 uur, op zaterdag 4 november was de eerste clinic/kennismakingsles in de zaal voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Dit was vroeg uit de veren voor de ouders, kinderen en de trainers. Het duurde niet lang of iedereen was goed wakker na een actieve start van spelletjes en korfbal oefeningen.

Zaterdagavond zijn we op zoek gegaan in de kantine, garderobe, kleedkamers en sporthal naar een zwarte jas van één van de heren van TOP 3. Ook zondag nog een rondje langs alle mogelijke plaatsen gedaan en gezocht. Helaas, niets gevonden!

KCC/SO natural speelt dit jaar in de Korfbal League en het zou zo maar kunnen dat we daardoor wat extra publiek gaan trekken. Om die reden hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

KCC/SO natural speelt dit jaar in de Korfbal League en het zou zo maar kunnen dat we daardoor wat extra publiek gaan trekken. Om die reden hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

 

 

De team- en spelersfoto's van Marco Spelten in presentatieformaat vind je hier.
Kijk hier voor nog meer gegevens op Korfbal.nl 

Dames
1 Adriënne van Ofwegen
2 Demi van Oosten
3 Mariska Brands
5 Milou Wierenga
7 Tessa Noordzij
9 Jet Ittmann
13 Mandy Biesbroek
16 Ruth Sprey
19 Bianca Kalkman
23 Renate van der Kooij

Heren
6 Eliza Roest
10 Gertjan Meerkerk
11 Mark Behrens
14 Julian Middelkoop
15 Steven Verhoeff
17 Wouter Schippers
12 Jack Potter
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
25 Christian Dekkers

Coaches/trainers S1: Richard van Vloten en Marc Verberk
Coaches/trainers S2: Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink
Teammanager: Nelis Vaane
Korfbal League manager/perscontact: Anton van der Heiden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Verzorging: Daan Veulings en Digna Taal 
Assistent verzorging: Wim Sala
Fysieke trainers: Daan Veulings en Berry Buis
Statistieken/Video:
Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel

Adres/telefoonnummers veld- en zaalaccommodatie:
Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel Telefoon: 010 – 4505727 (clubhuis) / 010 – 4583657 (beheerder hal).

Kleuren clubtenue en reservetenue:
Clubtenue: zwart met wit shirt met zwarte broek/rok. Reservetenue: blauw met wit shirt met zwarte broek/rok.

Sponsoren:
Borst: BAC, Mouw: SO natural, Rug: CK Kozijnen, Broek/Rok: Weerslag.nl.

Vrijdag 2 december spelen we alweer de vierde dartavond van dit seizoen. En ook vrijdag maken we er weer een gezellige avond van.

We beginnen om 20:00 uur. Het clubhuis is open vanaf 19:30 uur om in te schrijven, in te gooien en even lekker bij te kletsen.
Meedoen kost €2,50 en er zijn weer drie prijzen te verdelen.

Tot vrijdag!

Nadat zaterdag de topper in Alphen aan den Rijn gewonnen was van Tempo, stond dinsdag 29 november 2016 alweer het volgende duel op de programmering. In Zoetermeer moest in de Zuid Holland Korfbal Cup afgerekend worden met overgangsklasser De Meervogels. De Meervogels heeft het in de competitie zwaar in de overgangsklasse en had daar nog geen punten gepakt. KCC/SO natural daarentegen speelt een klasse hoger en staat daar fier aan kop.

Op woensdag 4 januari 2017 (laatste week kerstvakantie) organiseert KCC/SO natural een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantieactiviteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16:30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken of een broodje knakworst in onze kantine.

Op maandag 5 december word er alleen door S3, S5, S6 en S9 getraind. S3 en S5 zullen in de schenkel trainen van 19.30 uur tot 20.30 uur. S6 en S9 trainen in de schenkel van 20.30 tot 21.30.

S10 en de recreanten zijn op 5 december vrij.

Kijk hier voor alle trainingstijden.

De derde speelronde is alweer voorbij. Tijd voor een nieuwe nabeschouwing dus. Het was voor de jeugd niet bepaald een succesvol speelweekend. Slechts drie van de vijftien jeugdteams wisten een overwinning te boeken. De ruime overwinningen van de E2, B3, en B1 waren lichtpunten. KCC/SO natural E2 wist in Vlaardingen Twist E3 met liefst 4-15 te verslaan, terwijl KCC/SO natural B3 met liefst 2-20 (volgens betrouwbare bronnen was het 2-19) van Vriendenschaar B2 won. Over de B1 later uiteraard meer. Zowel de A1 als A2 speelden gelijk.

En na zaterdag 26 november 2016 staat de teller op 6! KCC/SO natural speelde zaterdag de kraker in de hoofdklasse B tegen het Alphense Tempo, waar voor het laatst op 31 mei 2014 tegen was gespeeld. KCC/SO natural werd al vooraf de hemel ingeprezen in het programmaboekje. De doelpuntenmachine van de hoofdklasse B kwam op bezoek en werd als favoriet voor de titel bestempeld. Met 59 goals in twee duels kan dat wel kloppen en kon de ploeg van Van Vloten en Verberk dit vasthouden tegen de ploeg van coach Zeevaart?

KCC/SO natural speelde zaterdag na twee overwinningen de uitwedstrijd tegen Tempo dat als debutant ook twee keer knap had gewonnen. Ruim 70 KCC supporters (bijna meer dan van de thuisclub), zagen een wisselend wedstrijdbeeld maar uiteindelijk wel een 22-24 overwinning.

Het weekend sluipt weer dichterbij, dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing. Aanstaande zaterdag staan er 26 wedstrijden op het programma, waarvan 11 thuis en 15 uit. KCC/SO natural 1, 2, A1, B1 en D1 spelen allemaal uit, terwijl in Capelle aan den IJssel de meeste breedteteams in actie komen.

I.v.m. sinterklaas is er voor de E1, E2, D3, C3, B3, B4, A3 en A4 op maandag 5 december geen trainen.

Vanaf deze week traint het 5e op woensdag van 21.45 tot 22.45 uur in Oostgaarde en niet meer in de Boog op donderdag.

Met ingang van 1 december traint het 3e niet meer in de Boog maar in het Revius.

Kijk hier voor alle trainingstijden.

Beter laat dan nooit! Op het moment dat ik schrijf is het nieuwe speelweekend alweer bijna dichterbij dan het afgelopen speelweekend, maar afgelopen weekend werden er genoeg mooie resultaten behaald die zeker het vermelden waard zijn. Er waren vooral veel overwinningen te bewonderen bij de senioren. Alleen KCC/SO natural 5 en 9 leden een nederlaag. De overige teams wonnen allemaal. Uiteraard waren er ook een aantal jeugdteams succesvol. 

Afgelopen zaterdag was er een Kangoeroe Klup clinic. Een activiteit voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Er zijn vele spelletjes gedaan met een knipoog naar het korfbal.

Na de uitstekende (maar wel verwachtte) 15-30 winst tegen promovendus Sporting Delta, speelde KCC/SO natural zaterdag de lastige thuiswedstrijd tegen Avanti. Avanti verloor vorige week van Tempo en was er op gebrand om zaterdag wel de punten te pakken. De sporthal zat weer als vanouds goed vol en KCC/SO natural kreeg een pittige pot voor haar kiezen. Maar met een juiste mix van wissels en een verdwaalde supporter, wist Van Vloten en Verberk Avanti (P) aanvallend te ontregelen en de winst naar zich toe te trekken.

Bijna iedereen koopt weleens wat bij BOL.com. Zeker nu Sinterklaas voor de deur (schoorsteen) staat, kunnen we ons voorstellen dat je online inkoopt.
Je kunt je vereniging steunen door via onderstaande banner naar BOL.com te gaan. Voor jou verandert er helemaal niets, maar KCC/SO natural krijgt een percentage van de inkopen. Dus een mooie manier om de vereniging te steunen.

Na een succesvol begin van het zaalseizoen maken alle teams zich klaar voor een nieuwe speelronde. Aanstaande zaterdag staan er weer een hoop wedstrijden op het programma. In Sporthal Schenkel is in ieder geval meer dan 13 uur aan korfbal te zien. We beginnen om 9:00 uur met een speciale Kangoeroe Klup ochtend voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Zij kunnen leuke spelletjes spelen en kennismaken met de korfbalsport. Meer informatie vindt u hier.

Ja het is weer zover!!!!

17 december gaan we weer genieten van de golden oldies!!
Wil jij er bij zijn? Koop dan nu je kaartje.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan Aannemingsbedrijf Hazebroek & Tamerus in het sportpark Schenkel drempels aan te brengen. Op woensdag 23 november 2016 beginnen de werkzaamheden.

Op zaterdag 19 november van 9:00 - 10:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

Er waren gisteren een hoop KCC'ers te vinden in Sporthal De Kleine Vink. Niet verrassend aangezien liefst drie duels tussen Nieuwerkerk en KCC/SO natural werden gespeeld. In Capelle aan den IJssel ontvingen KCC/SO natural A3, A4, en B4 hun tegenstanders uit Nieuwerkerk. De eerste ontmoeting tussen KCC/SO natural en Nieuwerkerk, beide A3's speelden tegen elkaar, werd gewonnen door KCC/SO natural A3 (16-12). Hierna deelden KCC/SO natural B4 en Nieuwerkerk B2 de punten na een 9-9 eindstand.

Afgelopen zaterdag begon voor KCC/SO natural "the road to the league". Het eerste station was de Gravensingel te Dordrecht al waar Sporting Delta de eerste tegenstander was. De vooraf door NL Korfbal getipte kampioen in de Hoofdklasse B moest daar "eventjes" winnen van nieuwkomer Sporting Delta. 

Zoals geregeld in het Arbitrage beleidsplan fluiten S- en A-teams wedstrijden zolang er niet voldoende scheidsrechters zijn om de interne wedstrijden te fluiten.

Vrijwel de gehele veldcompetitie konden we genieten van zomerse weersomstandigheden, maar in de afgelopen weken is het flink afgekoeld in Nederland. Gelukkig zoeken we de warme zaal weer op. De afgelopen twee weken speelden vrijwel alle teams een of meer oefenwedstrijden, maar vanaf komend speelweekend spelen we weer om de punten. Welke teams komen er onder andere in actie? 

KCC/SO natural doet met zowel haar D1 als S1 ook dit jaar weer mee met de Zuid Holland Korfbal Cup. Na de oefenwedstrijden tegen diverse Belgische ploegen, Nieuwerkerk, OVVO/De Kroon, Dalto/BNApp.nl en Groen Geel moest er dinsdagavond 8 november in het pittoreske plaatsje Hardinxveld-Giessendam afgerekend zien te worden met HKC (Ha). In het voorprogramma speelden de D1-ploegen van HKC en KCC/SO natural voor een plekje in de 2e ronde. KCC/SO natural D1 had het best lastig tegen zaal 1e klasser HKC (Ha). Gelukkig wist de ploeg van Verhoeff en de Lange te winnen met 7-10 en was de volgende ronde bereikt. Zou het vlaggenschip dit voorbeeld volgen?

Het is bijna zover: de zaalcompetitie 2016-2017 gaat op 12 november van start. Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste zal er ook weer een Team van de Week zijn. Inschieten, oplopen met de selectiespelers, en na afloop natuurlijk weer op handtekeningenjacht. Dit jaar kom je zelfs op TV, want de wedstrijden worden live uitgezonden via YouTube!
 
Benieuwd wanneer jouw team is ingedeeld? Kijk op het schema hieronder, en regel alvast een afspraak bij de kapper! Via je coach krijg je ongeveer twee weken van tevoren een officiële uitnodigingsbrief met verdere details.

Komend zaalseizoen spelen we weer met de selectie in de hoofdklasse en moet het in sporthal Schenkel bij elke thuiswedstrijd weer een "kruisfinalesfeer" komen. Daar hebben we uiteraard wel weer voldoende mensen voor nodig. Het gaat dan om het aankleden van de hal overdag, werkzaamheden tijdens de wedstrijd en uiteraard moet er na afloop ook opgeruimd worden.

Wat zoeken we ?

Na de knappe midweekse zege op ex-korfballeague ploeg Dalto/BNApp.nl met 24-20, stond afgelopen zaterdag de laatste testcase op het programma. Het Wormerse Groen Geel kwam op bezoek in Capelle aan den IJssel. Ook de C1, B1 en het 2e speelde tegen deze ploeg. Nadat alle drie de teams van Groen Geel hadden gewonnen moest ook het vlaggenschip zich nog gaan bewijzen. Zou het keurkorps van Van Vloten en Verberk de oefencampagne afsluiten met een 100% score?

Met guur weer zien we altijd een lagere opkomst. Toch wisten 14 darters het clubhuis weer te vinden. Ons vaste barpersoneel, Gert en Ria hadden andere bezigheden, maar gelukkig konden Stefan en Daphne tussen hun eigen beurten door iedereen prima voorzien. Het tempo lag deze avond hoog, maar er werd ook een, voor KCC-begrippen hoog niveau gehaald. Stephan Groeneweg, ook al tijdens de korfbal oefenwedstrijden lekker op dreef, was ook bij het darten niet te houden. Hij won dan ook deze november dartavond.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.


Klik op de foto voor grotere weergave. Foto's in presentatieformaat vind je hier.
Dames
1 Adriënne van Ofwegen
3 Mariska Brands
5 Milou Wierenga
7 Tessa Noordzij
8 Manouk de Vries
9 Jet Ittmann
13 Mandy Biesbroek
16 Chantal Kalkman
23 Renate van der Kooij
27 Laura Boers
Heren
6 Eliza Roest
10 Gertjan Meerkerk
11 Mark Behrens
14 Sven Wierenga
15 Steven Verhoeff
17 Wouter Schippers
18 Jack Potter
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
25 Christian Dekkers
Coaches/trainers: Richard van Vloten en Marc Verberk (S1), Robin Diepenhorst (S2)
Fysieke trainers: Daan Veulings
Teammanager: Nelis Vaane
Fysiotherapeut: Chantal Meijer
Verzorging: Digna Taal
Assistent verzorging: Wim Sala
Videoanalyse: Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel
 
1 Adriënne van Ofwegen
Geboortedatum: 17-3-1993
Vorige clubs: Korbis
Hoogtepunten:
- veld- en zaalkampioen met Korbis 1 (2010-2011)
- voorselectie Jong Oranje (2012-2013)
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014, 2014-2015 en 2015-2016
- Kampioenschap veld 2013-2014 met promotie naar de Ereklasse
- Zaalkampioen Hoofdklasse 2014-2015 en kruisfinales
6 Eliza Roest
Geboortedatum: 10-8-1991
Vorige clubs: GKV/Economics
Hoogtepunten:
- Kruisfinales met GKV/Enomics
3 Mariska Vos-Brands
Geboortedatum: 14-9-1988
Vorige clubs: WION, Deetos
Hoogtepunten:
- Nederlands kampioenschap aspiranten
- Kruisfinale Nederlands kampioenschap junioren
- Kampioenschap in de zaal met promotie naar de hoofdklasse
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014, 2014-2015 en 2015-2016
- Kampioenschap veld 2013-2014 met promotie naar de Ereklasse
10 Gertjan Meerkerk
Geboortedatum: 27-5-1993
Vorige clubs: Vriendenschaar, GKV/Economics
Hoogtepunten:
- Kruisfinales met GKV/Enomics tegen DOS'46
 

5 Milou Wierenga
Geboortedatum: 6-10-1993
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in D, C en B
- Kampioen van Nederland zaal en veld D-pupillen 2005-2006
- Kampioen van Nederland veld C-aspiranten 2007-2008
- Kampioen van Nederland zaal B-aspiranten 2009-2010
- Kruisfinales hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014, 2014-2015 en 2015-2016
- Kampioenschap veld met promotie naar de Ereklasse 2013-2014

11 Mark Behrens
Geboortedatum: 20-3-1994
Hoogtepunten:
7 Tessa Noordzij
Geboortedatum: 29-7-1995
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in D, C en B
- Kampioen van Nederland zaal en veld D-pupillen 2005-2006
- Kampioen van Nederland veld C-aspiranten 2007-2008
- Kampioen van Nederland zaal B-aspiranten 2009-2010
- Kruisfinales hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013
14 Sven Wierenga
Geboortedatum: 8-1-1992
Hoogtepunten:
- behalen Nederlands kampioenschap zaal met de B1 2007-2008
- 3e bij het Districtskampioenschap zaal met de A1 2008-2009
- 1e bij het Districtskampioenschap veld met de A1 2009-2010
- behalen Nederlands kampioenschap als trainer van de C1 2010-2011
8 Manouk de Vries
Geboortedatum: 3-5-1991
Vorige clubs: Weidevogels
Hoogtepunten:
-
15 Steven Verhoeff
Geboortedatum: 26-7-1988
Hoogtepunten:

9 Jet Ittmann
Geboortedatum: 16-4-1992
Hoogtepunten:
- Nederlandse Kampioenschappen in de D, C en B
- promotie naar de hoofdklasse in de A
- Kampioen Veld Senioren seizoen 2013-2014
- Play-offs zaalseizoen 2013-2014, 2014-2015 en 2015-2016

17 Wouter Schippers
Geboortedatum: 8-10-1991
Hoogtepunten:

13 Mandy Biesbroek
Geboortedatum: 22-8-1995
Vorige clubs: DVS'69, Vitesse
Hoogtepunten:
-

18 Jack Potter
Geboortedatum: 5-3-1986
Vorige clubs: OZC
Hoogtepunten:
- Nederlands team onder 19 jaar

16 Chantal Kalkman
Geboortedatum: 4-4-1996
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in de D, C en B
- Kampioen van Nederland veld B-aspiranten 2011-2012
- Play offs hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013

22 Stefan Dekkers
Geboortedatum: 22-1-1993
Vorige clubs: CKV Nieuwerkerk
Hoogtepunten:
-
23 Renate van der Kooij
Geboortedatum: 21-6-1997
Vorige clubs: CKV Nieuwerkerk
Hoogtepunten:
- Nederlands zaalkampioen Hoofdklasse KCC B1, 2012-2013
24 Stephan Groeneweg
Geboortedatum: 20-4-1996
Hoogtepunten:
- Wereldkampioen met Nederlands team <16 2011-2012
- Wereldkampioen met Nederlands team <19 2013-2014 en 2014-2015
- Nederlands kampioen B1 2011-2012
- Kruisfinale A1 2012-2013
27 Laura Boers
Geboortedatum: 6-3-1996
Vorige clubs: KOAG
Hoogtepunten:
-
25 Christian Dekkers
Geboortedatum: 22-1-1993
Vorige clubs: Nieuwerkerk
Hoogtepunten:
-
 

 

   
    
Trainer/coach S1
Richard van Vloten
Vorige clubs als speler: Phoenix, HKV, Ons Eibernest, HKV/Ons Eibernest, DKOD, DVO en Jong Oranje <23 jaar
Als trainer: Odik, SKF Veenendaal, Riviera (Ri4a), Antwerpen, DSC
Hoogtepunten als speler
- promoties met HKV/Eibernest
- uitverkiezing van Jong Oranje
Als trainer:
- promotie met Odik naar overgangsklasse veld en zaal
- bereiken kruisfinale veld en zaal met Rviera
- DSC van Overgangsklasse naar de Korfbal League

Trainer/coach S1
Marc Verberk
Vorige clubs als speler: DETO, DSC
Als trainer: DSC, DSC jeugd
Hoogtepunten als speler: 
- promotie naar overgangsklasse
Als trainer:
- promotie met DSC A naar hoofdklasse en behalen (kruis)finales

Trainer/coach S2 Robin Diepenhorst
Hoogtepunten:
- diverse Nederlandse jeugd kampioenschappen
Fysieke trainer
Daan Veulings
Vorige clubs: OZC, Bolnes

Teambegeleider S1
Nelis Vaane
Vorige clubs als speler: Charlois, Rozenburg
Vorige clubs als trainer: Weidevogels, Fides Pacta, Rozenburg, De Kapellen 2, KCC 2 

Fysiotherapeut
Chantal Meijer
Eigenaresse Fysiotherapie Schenkel
Verzorger
Digna Taal
Assistent verzorger
Wim Sala
Hoogtepunten:
- Nederlands kampioen G-korfbal
Videoanalist
Mark van der Waaij
Videoanalist
Stephan Mosheuvel

Gisteren speelde KCC/SO natural thuis tegen Dalto/BNApp.nl (Uitslag 24-22) en dat gaf ons de mogelijkheid om voor de tweede keer een stream op te zetten. Terwijl de eerste livestream slechts een test was, ging het er gisteren serieuzer aan toe aangezien het de eerste wedstrijd was die wij moesten streamen. Het was wederom een succesvolle test: 

Onze eigen topschutter Nik van der Steen kreeg enkele dagen geleden een uitnodiging voor de selectie van de Young Golden Tulips (Jong Oranje aangevuld met enkele andere spelers). Kijk hier voor de samenstelling van het team. Met dat team jonge talenten zonder de spelers van de deelnemende ploegen aan de Korfbal Challenge neemt Nik deel aan de 16e Korfbal Challenge die gespeeld wordt van 27 tot en met 31 december in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: het grote Sinterklaasfeest van KCC/SO natural. Het was nog wel even flink spannend of hij dit jaar wel een bezoek kon brengen aan de kinderen van KCC... Afgelopen vrijdagmiddag hadden we namelijk een brief van Sinterklaas ontvangen, waarin stond dat de Pieten tijdens de paardengym zijn paard waren kwijtgeraakt. Daardoor kon hij niet met het paard naar de kantine komen. Hij zou die avond nog iets proberen te regelen, maar kon niet beloven dat hij langs zou komen.

KCC/SO natural speelde zaterdag voor het eerst in de geschiedenis tegen het Groningse Nic./Alfa college. Het was een fysiek hard duel (16 vrije ballen en 9 strafworpen) waarin Nic/Alfa College twee keer over de schreef ging (gele en rode kaart) en er hadden best nog meer kaarten kunnen vallen. KCC/SO natural wist hier het best mee om te gaan en won verdiend met 25-22. Ook scheidsrechter Voskamp en zijn assistent beleefde een behoorlijk lastige avond om alles in het gareel te houden.

Vandaag (28 november) is het programma verder ingevuld met de scheidsrechters voor de rest van het seizoen.  
Hieronder het overzicht welk team op welke datum welk team moet fluiten.

Het zaalkorfbal seizoen 2015-2016 is al weer bijna 4 weken bezig en alle teams die tot nu toe moesten fluiten hebben dat even persoonlijk via de mail gehad. Het blijft altijd even puzzelen om alle wedstrijden ingevuld te krijgen, maar het is toch weer gelukt. Op de site staan inmiddels ook de rest van de wedstrijden van het zaalseizoen ingevuld met een scheidsrechter en er is een schema gemaakt welk team op welke datum welke wedstrijd moet fluiten, dat schema is hier te vinden.

Oproep vanuit de selectie aan alle KCC-ers,

Het zaalseizoen is alweer in volle gang en dit zaalseizoen hebben wij met elkaar één doel voor ogen: de kruisfinales winnen en promoveren naar de KORFBALLEAGUE! Naast goed korfbal zijn veel zaken rondom de wedstrijd essentieel voor ons, zoals de staf die ons geweldig ondersteunt om optimaal te presteren. Denk aan analyses van tegenstanders, videobeelden, het bestrijden van pijntjes, gezonde hapjes voor en na de wedstrijd en het natte zweet opdweilen. De jurytafel, dames bij de kaartverkoop, EHBO, de bar en alle andere betrokkenen die het mogelijk maken om elke thuiswedstrijd van de selectie tot in de puntjes te organiseren. Onze complimenten en dank hiervoor!

Jeu de Boules LADDERdinsdag 24 november 2015
nr.Spelerstotaal p.mnd3-1110-1117-1124-11   
   SUB201545464748 mndkado
1 Tiny van Bregt 730 609,5 120,5 32 25 33 30,5   nov. 730
2 John Sikkel 669,5 638,5 31     31     nov. 669,5
3 Nies Beerewout 665,5 578,5 87 32 13 16,5 25,5      
4 Ben Schneiderberg 664 583,5 80,5 11 46 9,5 14      
5 Ton Visser 645,5 576 69,5 29,5 35 5        
6 Jan Beerewout 637 573 64 24 20,5 1,5 18      
7 Cees Dommershuijsen 635 588,5 46,5   5,5 36,5 4,5      
8 Lia de Haan 629 560,5 68,5 19,5 39,5 1,5 8      
9 Joke Klapwijk 614 601,5 12,5 4,5 2   6      
10 Lies Temorshuisen 610,5 526,5 84 23 14 13 34      
11 Pieter Ploeg 610,5 599,5 11   11          
12 Bert Meijer 607,5 522,5 85 9,5 25 18 32,5      
13 Hans Slottje 603 531,5 71,5 27,5 17 13 14      
14 Theo van Bregt 601 491,5 109,5 29,5 28 21,5 30,5      
15 Frans Erkens 586 484,5 101,5 22 43 36,5        
16 Ans Visser 582 543,5 38,5   12 26,5        
17 Koos Persoon 571 522 49 3 17 29        
18 Len Bijkerk 540 497,5 42,5 17,5 25          
19 Leo Simonis 519,5 430,5 89 14,5 37 26,5 11      
20 Gé van Kooy 503,5 454,5 49 6 30 6 7      
21 Greetje Persoon 499 415,5 83,5 12 39,5 32        
22 Yvonne Stolk 479,5 461,5 18 1 7 7 3      
23 Conne Nevens 465 396,5 68,5   20,5 25 23      
24 Berta Robbertsen 458,5 363,5 95 2 39,5 34 19,5      
25 Tom Binnendijk 455 455 0              
26 Ria de Leeuw 426 393 33   8,5 8 16,5      
27 Rick Erkens 415,5 376,5 39 17,5   21,5        
28 Marianne Kok 415 355 60 9,5 20,5 30        
29 Ben Verheijen 406,75 369,75 37 34 15 13 12   jan 148,5
30 Jacques Meerveld 389,5 389,5 0              
31 Koen de Groot 383,5 383,5 67   34 4 29   feb 256,5
32 Ben van Lit 382,75 322 60,75 25,5 39,5 21,5 35   jan 146,5
33 Annie Schep 373 373 0              
34 Nel Meijer 318,5 318,5 0              
35 Theo Legierse 318 286,5 31,5 21 42       aprl 433,5
36 Frits Knoppert 302,75 279,75 23 35 1   10   mrt 365,5
37 Rob Stoutjesdijk 299 268 31   5,5   25,5      
38 Gerrit van der Plaat 262 222,5 39,5   4 21,5 14      
39 Hanny van Kooy 246,5 195 51,5 36 45   22   mrt 354,5
40 Ada Dommershuijsen 236,5 205,5 31   10 28 24   juni 508
41 Aad Langstraat 234,75 174,75 60 13 36 35 36   mei 492,5
42 Gerard Lindenhof 200,75 162,25 38,5 25,5 30 21,5     aprl 421,5
43 Margaret Gerrese 173,25 125,25 48 27,5 32 9,5 27   mei 447
44 Thijs de Korte 166 157,5 8,5   8,5          
45 Jaap Kroep 155 139,75 15,25 14,5   15 1   juli 155
46 Selma Zimmerman 138 138 0              
47 Arie Nobel 136,5 108,75 27,75 19,5 25 11     juni 503,5
48 Ria Ploeg 128,75 108,75 20   20,5   19,5   feb 247
49 Kees Gerrese 127,75 79,75 48 32 17 38 9   aug 634,5
50 Bert Zimmerman 126,5 126,5 0              
51 Joke Tom 125 88 37 16     21      
52 Carel van Kaam 113 113 0              
53 Corrie Beuckens 99 52 47 7 33 21,5 32,5   aug 593,5
54 Piet Scherpenisse 95 79 16   30   2   juli 95
55 Rob Walthaus 86 86 0              
56 Ria de Groot 73,5 35 38,5   44 16,5 16,5   sep 607
57 Carl Bodensted 51 51 0              
58 Marina van Rijsbergen 45,5 45,5 0              
59 Rick Groeneweg 39 0 39 8   3 28   okt 641
60 Wil Zwang 38,5 38,5 0              
61 Emmy Pijnaker 34 0 34 4,5 25   4,5   okt 671,5
62 Henri Smit 11 11 0              
63 Co van Rheenen 9 6 3   3          
64 John van den Donck 0 0 0           sep 623,5
    22163 19669,75 2560,25 666 1081 741 666 0    

Jeu de Boules LADDERdonderdag 26 november 2015
nr.Spelerstotaal p.mndverg12-1119-1126-110kado 
   SUB2015JdB46474802015mnd
1 Co van Rheenen 670 622 48     17 31   670 nov
2 Lia de Haan 622,5 563,5 59   20 24,5 14,5   622,5 nov
3 John Sikkel 622 586,5 35,5     35,5        
4 Jan Beerewout 621,5 585 36,5   10,5   26      
5 Tineke Ramondt 610,5 571,5 39   8 21 10      
6 Henri Knip 607 588,5 18,5   10,5 4 4      
7 Nies Beerewout 593 576,5 16,5   14   2,5      
8 Marian Walthaus 578,5 506 72,5     37 35,5      
9 Ton Visser 571,5 533,5 38   25 13        
10 Ans Visser 533,5 466 67,5   32 35,5        
11 Koos Persoon 501 477 24   5 10,5 8,5      
12 Lies Termoshuisen 496,5 442 54,5   20 17 17,5      
13 Henri Smit 490,5 453,5 37   13 4 20      
14 An Dijkstra 450 410 40     17 23      
15 Jan Broomans 435,75 403,75 32   27   37      
16 Koen de Groot 431,5 387 44,5   29 24,5 35,5   140,5 jan
17 Ria de Groot 414,5 385,5 29   24 33 1   135 jan
18 Henny Kroep 412 396,5 15,5   2,5 13        
19 Greetje Persoon 407,5 381 26,5   4 6,5 16      
20 Anneke Beekman 399,5 399,5 0              
21 Annie Schep 386 358 28   2,5 6,5 19      
22 Bert Meijer 385,5 321,5 64   26   38      
23 Ria de Leeuw 376,5 342,5 34   17,5 8 8,5      
24 Leo Simonis 373,5 340 33,5     10,5 23      
25 Marjan Legierse 366 366 0              
26 Conne Nevens 364 336,5 27,5     21 6,5      
27 Len Bijkerk 347 323,5 23,5     21 26   199 feb
28 Berta Robbertsen 302,5 289,5 13     1 12      
29 Elza Hooge 281 240,5 40,5   22,5 13 5      
30 Theo Legierse 276,25 265 11,25   22,5       416 mei
31 Marianne Kok 262 232 30       30      
32 Linda Engelsman 255 238 17   15 2        
33 Carl Bodenstedt 248 248 0              
34 Kees Gerrese 236,5 193 43,5   30,5 28,5 28   362 aprl
34 Piet Scherpenisse 235,5 204 31,5   7 23 33   237 feb
35 Jan van de Berg 233,5 233,5 0              
36 Nel Meijer 218,5 179,5 39   6   33      
37 Frits Knoppert 212,25 183,25 29     32 26   397,5 mei
38 Ben van Lit 185 160 25   12 38     456 juni
39 Margaret Gerrese 181,75 170,75 11     9 13   342,5 mrt
40 Joke Tom 174 115 59   9 27 23      
41 Bert Zimmerman 159,75 159,75 0           298,5 mrt
42 Carel van Kaam 149,5 149,5 0              
43 Pieter Ploeg 143 143 0              
44 Ada Dommershuijsen 127,5 94 33,5   16 30 21   559,5 aug
45 Rob Walthaus 109,75 88,75 21     31 11   577 aug
46 John van den Donck 101,25 101,25 0           473 juni
47 Rob Stoutjesdijk 100,5 71,5 29       29      
48 Jaap Kroep 89,75 46,25 43,5   20 34 33   636,5 sept
49 Jeanne van Veen 88 88 0              
50 Ria Ploeg 86,75 78 8,75   17,5       371 aprl
51 Heidi Groppe 84,5 84,5 0              
52 Hanny van Kooy 82,5 82,5 0              
53 Ben Verheijen 71,5 43,5 28   30,5 19 6,5   659,5 sept
54 Aad Langstraat 62 62 0              
55 Emmy Pijnaker 57,25 54 3,25     4 2,5   545,5 juli
56 Gerard Lindenhof 54,75 26,5 28,25   28 28,5     518 juli
57 Wil Zwang 49 49 0              
58 Joke de Jong 43,5 13 30,5   1 15 14,5      
59 Joke Wijnia 26 26 0              
60 Cees Dommershuijsen 21,75   21,75     26 17,5   639 oct
61 Rick Groeneweg 17 17 0              
62 Selma Zimmerman 0   0           646,5 oct
    18094,5 16552,75 1541,75 0 528 741 741 0    

De avond voor de B-leden was druk bezocht en de codes zijn uitgereikt. Heb jij nog geen code en had je die wel verwacht? Neem dan contact met ons op via het onderstaande emailadres.

De spelers spelen, de 9e man juicht, de barcommissie tapt, de huisstel  & aKCCie verzorgen een feestje, ja de wereld is niet zo gecompliceerd op een gewone zaterdag in Capelle aan den IJssel.

Bij aankomst was het clubhuis al geopend door familie Reijm en stonden de eerste deelnemers al te wachten. Na de eerste koffieklanten vertrok familie Reijm naar een verjaardag en namen Daphne en Stefan de bar over. Het was weer een redelijk drukke avond met 22 deelnemers met daarbij ook weer veel nieuwe spelers. Stephan Groeneweg is zeker niet nieuw hebben we al vaker zien darten en het was ook niet voor het eerst dat we hem zagen winnen.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

In het voorprogramma van de topper in de Hoofdklasse B tussen de hoofdmachten van KCC/SO natural en OVVO/De Kroon stond de wedstrijd tussen de reserves van beide clubs geprogrammeerd. Zeker geen potje op ondergeschikt niveau. KCC/SO natural 2 is koploper in de Reserve Hoofdklasse door een ruime overwinning op Unitas 2 (29-20) en een degelijke overwinning op bezoek bij DVO/Accountor 3 (20-24). Waarbij aangemerkt kan worden dat DVO/Accountor 3 een ploeg is die zomaar bij de top-3 zou kunnen eindigen. Dus voorwaar geen slecht begin. OVVO/De Kroon 2 behoort ook tot de kanshebbers en winst van de thuisploeg zou meteen weer aansluiting bij de top betekenen. Winst voor KCC/SO natural betekent handhaving van de ongeslagen status en behoud van de koppositie.

Zaterdag 21 november 2015 speelde de complete selectie in Maarssen tegen OVVO/De Kroon die hun vuurdoop in de eerste thuiswedstrijd beleefde. Vooraf op hun site werd er aangekondigd dit groots aan te pakken maar de vroegere BWA-army was in geen wegen te bekennen waardoor er geen sfeer was in de OVVO-hal. Het 35-koppige "KCC-publiek" nam bijna de gehele bovenverdieping in beslag. Het was beneden, bij de statribunes drukker dan boven. Men kon dan ook een goede plek uitzoeken boven om de wedstrijden te volgen, wel altijd met een paal voor je neus.

Vrijdagavond 20 november kun je weer darten bij KCC/SO natural. Gewoon gezellig een pijltje gooien en als ze goed vallen misschien we een kadobon?

We beginnen om 20:00 uur. Ingooien en een bakkie doen kan al vanaf 19:30 uur. Meedoen kost €2,50.

Dinsdag 10 november 2015 speelden zowel KCC/SO natural D1 als het 1e in de eerste ronde van de Zuid-Holland Korfbal Cup tegen het Rotterdamse Sperwers. Niet in de vertrouwde Wielewaal maar in de spiksplinternieuwe sporthal de Sportmotor in Rotterdam Zuid.

Het is nog niet zover, maar na de donkere dagen in december moet KCC/SO natural zich helemaal gaan opladen voor het 2e deel van de zaalcompetitie.

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 2 januari 2016. In Wormer is om 17:00 uur de aftrap tussen Groen Geel 1 en KCC/SO natural 1/2.

Vanuit Capelle aan den IJssel is het slechts 60 minuten rijden. Een ideale manier om het nieuwe jaar knallend te beginnen. Uiteraard zijn de supporters ook van harte welkom!!

Na de 26-33 nederlaag tegen Wageningen was het voor KCC/SO natural zaak om de draad weer oppakken tegen SKF dat vorige week ook een grote nederlaag leed. Zo'n 30 Capelse supporters waren afgereisd naar Veenendaal om te zien of de ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus in die missie zou slagen.

Tussenstand klaverjassen seizoen 2015/2016
  Deelnemers
11-sep
09-okt
13-nov
18-dec
15-jan
12-feb
11-mrt
08-apr
TOTAAL
1
Ada Dommershuijsen
5379
4788
4579
14746
2
Elly Stubbe
5205
5341
4113
14659
3
Kees Dommershuijsen
5221
4807
4423
14451
4
John van de Donck
4970
4429
4711
14110
5
Bert Meijer
4182
5253
4410
13845
6
Thijs de Korte
4145
4156
4791
13092
7
Nel Meijer
4198
4183
4567
12948
8
Jaap Kroep
3336
3732
5132
12200
9
Henri Smit
6297
4349
10646
10
Nies Beerewout
3343
3720
3320
10383
11
Ria de Groot
4994
5103
10097
12
Frits Knoppert
5239
4413
9652
13
Jan Beerewout
4799
4433
9232
14
Koen de Groot
4838
4316
9154
15
Jeanne Veen
4760
4289
9049
16
Hanny van Kooy
4849
4063
8912
17
Co van Rheenen
4634
4096
8730
18
Gé van Kooy
4123
4556
8679
19
Arie Nobel
3944
4639
8583
20
Len Bijkerk
3765
3827
7592
21
Ton Visser
6029
6029
22
Rinus Bos
4746
4746
23
Ans Visser
4713
4713
24
Annie Schep
4648
4648
25
Anneke Beekman
4116
4116
26
An Dijkstra
3863
3863

Lieve kinderen,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taai taai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten. Dit jaar hebben wij weer kunnen regelen met de Planning Piet dat Sint en zijn Pieten ook even langs KCC/SO natural komen!

Woensdagavond 18 november van 19.00 uur tot 20.30 is de startbijeenkomst voor de B-teams georganiseerd. Alle B-spelers die 14 jaar zijn of het dit (kalender)jaar worden zijn hiervoor uitgenodigd. Een persoonlijke uitnodiging is hiervoor per mail verzonden.

Dat is altijd een goede vraag. Zoals iedereen gewend ism staat er elke keer dat de selectie thuisspeelt een fraai aangeklede hal te wachten. De spelers van het 1e staan in de hoek klaar, het team van de week is gereed om op te lopen en heeft er veel zin in, de volgspot giert door de afgeladen donkere hal heen en de 9e man begint alvast op te warmen terwijl het eerste fluitsignaal nog niet eens geklonken is. Ook de drukke jurytafel met de bel is in gereedheid en ook de DJ wil de geluidsknoppen lekker vol open gooien. Ook het videoscherm is klaar en de spelerspresentatie kan beginnen. De speaker gooit zijn stem los en beide teams worden voorgesteld.

Afgelopen seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie gevormd. Een goed en enthousiast team ging aan de slag om een nieuwe visie neer te zetten en nieuwe pakketten voor sponsoring samen te stellen. Naast de traditionele sponsoring zal er vooral ingezet worden op wat onze vereniging en de sponsor voor elkaar kunnen betekenen. De sponsor doet wat voor KCC/SO natural en KCC/SO natural doet wat voor de sponsor. Bedrijven met elkaar in contact brengen, zodat daar nieuwe business relaties uit voortkomen wordt het hoofddoel. Daarvoor organiseren wij netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, gaan we een businessblad uitgeven, maar zou er ook een bedrijven toernooi georganiseerd kunnen worden of een wedstrijden met de spelers van de A1, S2 en S1.

Zaterdag 7 november met de bus van Leon Reizen op weg naar Wageningen. Het team heeft een aderlating ondergaan maar met 5 dames en 2 heren en Wim als supporter van de G ging het met gematigde stemming op weg. Zou dit het laatste optreden van ons G zijn hoorde je. Nou als we maar 4 wedstrijden spelen maken we er toch een leuke dag van. We bleken in een niet al te sterke poule te zitten.

S3 en S9 fluiten op 14 november 2015

S/A teams gaan weer fluiten en S3 en S9 bijten de spits af op zaterdag 14 november

Het ZAALseizoen 2015-2016 is weer begonnen en dat betekent ook dat er weer wedstrijden moeten worden gefloten door de S- en A-teams.

Mede dankzij het fluiten door alle S/A teams hebben onze externe scheidsrechters dit (veld)seizoen al zoveel buiten de deur kunnen fluiten, dat in het veldseizoen 16-17 (volgend seizoen dus) alle wedstrijdteams nu al zonder punten in mindering kunnen starten. Ook voor dit seizoen trekken we de beleidsregel dus door. Eens kijken of we het zaalseizoen ook zo goed kunnen presteren en dan hopen dat we het hele seizoen (veld en zaal) ook weer kunnen afsluiten met een bonus.

Afgelopen zaterdag is van het overgrote deel van de teams een teamfoto gemaakt. Van alle teams die zijn gefotografeerd is de teamfoto inmiddels op de teampagina gezet. Met de senioren teams (uitgezonderd de S1, S2 en S6) is afgesproken dat zij zelf hun teamfoto verzorgen.

Op zaterdag 21 november 2015 speelt de selectie in de competitie in Maarssen tegen OVVO/De Kroon. Uiteraard heeft de selectie de broodnodige steun nodig. Omdat OVVO/De Kroon een zeer kleine hal heeft en er maar beperkte ruimte is voor de aanhang van de uitploeg hanteren zij regels wat bereft de toegang tot de hal.

Afgelopen zaterdag speelde KCC/SO natural de eerste zaalwedstrijd tegen Wageningen dat zich versterkt heeft met enkele regiospelers en het op het veld in de Hoofdklasse uitstekend doet. 

Klik op de foto voor grotere weergave.
Dames
1 Adriënne van Ofwegen
2 Rosanne Visscher
3 Mariska Brands
4 Sanne Broeksma
5 Milou Wierenga
7 Tessa Noordzij
8 Manouk de Vries
9 Jet Ittmann
13 Demi van Oosten
16 Chantal Kalkman
Heren
6 Michiel Last
10 Nik van der Steen
11 Mark Behrens
12 Patrick Muurling
14 Sven Wierenga
15 Steven Verhoeff
18 Jack Potter
19 Michael van den Berg
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
Coaches/trainers: Jan Bongers en Arthur Carolus (S1), Robin Diepenhorst (S2)
Fysieke trainers: Daan Veulings en Raoull Hoogendijk
Teammanager: Nelis Vaane (S1), Jan van der Steen (S2)
Fysiotherapeut: Chantal Meijer
Verzorging: Digna Taal
Assistent verzorging: Wim Sala
Videoanalyse: Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel
 
1 Adriënne van Ofwegen
Geboortedatum: 17-3-1993
Vorige clubs: Korbis
Hoogtepunten:
- veld- en zaalkampioen met Korbis 1 (2010-2011)
- voorselectie Jong Oranje (2012-2013)
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014
- Kampioenschap veld 2013-2014 met promotie naar de Ereklasse
- Zaalkampioen Hoofdklasse 2014-2015 en kruisfinales
6 Michiel Last
Geboortedatum: 18-12-1986
Hoogtepunten:
- 1x 4e van NL in de aspiranten
- 1x 2e van NL in de aspiranten
- 2x NL kampioen in de aspiranten
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014
- Kampioenschap veld 2013-2014 met promotie naar de Ereklasse
2 Rosanne Visscher
Geboortedatum: 12-2-1987
Vorige clubs: Tempo
Hoogtepunten:
10 Nik van der Steen
Geboortedatum: 6-10-1993
Hoogtepunten:
 

3 Mariska Brands
Geboortedatum: 14-9-1988
Vorige clubs: WION, Deetos
Hoogtepunten:
- Nederlands kampioenschap aspiranten
- Kruisfinale Nederlands kampioenschap junioren
- Kampioenschap in de zaal met promotie naar de hoofdklasse
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014
- Kampioenschap veld 2013-2014 met promotie naar de Ereklasse

11 Mark Behrens
Geboortedatum: 20-3-1994
Hoogtepunten:
4 Sanne Broeksma
Geboortedatum: 26-5-1985
Vorige clubs: Tempo
Hoogtepunten:
- Play offs seizoen 2011-2012 met Tempo
 
12 Patrick Muurling
Geboortedatum: 12-10-1989
Vorige clubs: DeetosSnel
Hoogtepunten:
5 Milou Wierenga
Geboortedatum: 6-10-1993
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in D, C en B
- Kampioen van Nederland zaal en veld D-pupillen 2005-2006
- Kampioen van Nederland veld C-aspiranten 2007-2008
- Kampioen van Nederland zaal B-aspiranten 2009-2010
- Kruisfinales hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013
- Hoofdklasse finale zaal 2013-2014
- Play-offs zaal 2013-2014
- Kampioenschap veld met promotie naar de Ereklasse 2013-2014
14 Sven Wierenga
Geboortedatum: 8-1-1992
Hoogtepunten:
- behalen Nederlands kampioenschap zaal met de B1 2007-2008
- 3e bij het Districtskampioenschap zaal met de A1 2008-2009
- 1e bij het Districtskampioenschap veld met de A1 2009-2010
- behalen Nederlands kampioenschap als trainer van de C1 2010-2011
7 Tessa Noordzij
Geboortedatum: 29-7-1995
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in D, C en B
- Kampioen van Nederland zaal en veld D-pupillen 2005-2006
- Kampioen van Nederland veld C-aspiranten 2007-2008
- Kampioen van Nederland zaal B-aspiranten 2009-2010
- Kruisfinales hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013
15 Steven Verhoeff
Geboortedatum: 26-7-1988
Hoogtepunten:
8 Manouk de Vries
Geboortedatum: 3-5-1991
Vorige clubs: Weidevogels
Hoogtepunten:
18 Jack Potter
Geboortedatum: 5-3-1986
Vorige clubs: OZC
Hoogtepunten:
- Nederlands team onder 19 jaar
9 Jet Ittmann
Geboortedatum: 16-4-1992
Hoogtepunten:
- Nederlandse Kampioenschappen in de D, C en B
- promotie naar de hoofdklasse in de A
19 Michael van den Berg
Geboortedatum: 8-3-1991
Vorige clubs: Ten Donck, OZC
Hoogtepunten:
- kampioenschap bij OZC met S1 en A1

13 Demi van Oosten
Geboortedatum: 31-1-1995
Vorige clubs: Fortuna, Eibernest
Hoogtepunten:
- Basis Nederlands team <16
- Nederlands kampioen veld Hoofdklasse C en B
- Play offs Hoofdklasse A 2013 en 2014
- Veldfinale Hoofdklasse A 2013 en 2014
- District NK C zaal en veld (Eibernest)
- Zaal NK Hoofdklasse C en B (2x 2e).

22 Stefan Dekkers
Geboortedatum: 22-1-1993
Vorige clubs: Nieuwerkerk
Hoogtepunten:

16 Chantal Kalkman
Geboortedatum: 4-4-1996
Hoogtepunten:
- Nederlands Kampioenschappen in de D, C en B
- Kampioen van Nederland veld B-aspiranten 2011-2012
- Play offs hoofdklasse zaal A-junioren 2012-2013

24 Stephan Groeneweg
Geboortedatum: 20-4-1996
Hoogtepunten:
- Wereldkampioen met Nederlands team <16 2011-2012
- Wereldkampioen met Nederlands team <19 2013-2014 en 2014-2015
- Nederlands kampioen B1 2011-2012
- Kruisfinale A1 2012-2013
 

23 Laura Boers
Geboortedatum: 6-3-1996
Vorige clubs: KOAG
Hoogtepunten:

   
    

Trainer/coach S1
Jan Bongers
Hoogtepunten als speler:
Vorige clubs: HKV, Ons Eibernest, HKV/Ons Eibernest
Hoogtepunten:
- 5x deelname aan NK's, 5x finale, 1 maal winst in de junioren
- 9 interlands junioren/jong Oranje
- deelname aan EK met jong Oranje in Marbella

Hoogtepunten als trainer/coach:
Vorige clubs: HKV, HKV/Ons Eibernest, Fiducia
Hoogtepunten:
- diverse kampioenschappen met jeugdploegen
- Fiducia kampioen veld (2e klasse)
- HKV/Ons Eibernest: kampioenschap veld overgangsklasse en hoofdklasse; kampioenschap zaal overgangsklasse
- 2 x kruisfinales zaal voor promotie naar de korfballeague
- kampioen veld hoofdklasse 2013-2014 met KCC/Delta Logistiek
- finale playoffs voor promotie naar league 2013-2014 met KCC/Delta Logistiek
- kampioen zaal hoofdklasse 2014-2015 met KCC/Delta Logistiek

Trainer/coach S1
Arthur Carolus
Vorige clubs: HKV/Ons Eibernest
Hoogtepunten:
-2005 Nederlands kampioen veld HKV/Ons Eibernest C1
-2011 kampioen overgangsklasse veld HKV/Ons Eibernest 1
-2011 kruisfinale hoofdklasse zaal HKV/Ons Eibernest 1
-2012 kampioen hoofdklasse veld HKV/Ons Eibernest 1
-2012 kruisfinale hoofdklasse zaal HKV/Ons Eibernest 1
-2014 hoofdklassefinale zaal KCC/Delta Logistiek 1
-2014 kampioen hoofdklasse veld KCC/Delta Logistiek 1

Trainer/coach S2 Robin Diepenhorst
Hoogtepunten:
- diverse Nederlandse jeugd kampioenschappen
   
Fysieke trainer
Daan Veulings
Vorige clubs: OZC, Bolnes

Fysieke trainer
Raoull Hoogendijk

Teambegeleider S1
Nelis Vaane
Vorige clubs als speler: Charlois, Rozenburg
Vorige clubs als trainer: Weidevogels, Fides Pacta, Rozenburg, De Kapellen 2, KCC 2 

Teambegeleider S2
Jan van der Steen

Fysiotherapeut
Chantal Meijer
Eigenaresse Fysiotherapie Schenkel
Verzorger
Digna Taal
Assistent verzorger
Wim Sala
Hoogtepunten:
- Nederlands kampioen G-korfbal
 
 
Videoanalist
Mark van der Waaij
Videoanalist
Stephan Mosheuvel

Beste teams,

Het schoonmaakrooster is - mede door het wegvallen van de A3 - iets aangepast. 

Kijk hier wanneer jouw team aan de beurt is en welke werkzaamheden er van jullie verwacht worden.

Onderling uitruilen mag, maar door jullie zelf te regelen.

Op zaterdag 13 februari 2016 is er een thuiswedstrijd van KCC/SO natural 1 tegen HKV/Ons Eibernest 1 en zullen we er weer een spektakel van maken zoals jullie gewend zijn bij KCC/SO natural. 

Wil jij een keertje meer oplopen met de helden van het 1e van KCC/SO natural. Dit is je kans! Meld je aan, voor leden vanaf de C-jeugd, dus ook volwassenen.

Het zaalseizoen gaat weer beginnen en dus zullen er ook bij elke thuiswedstrijd van KCC/SO natural 1 een team van de week zijn. De meeste wedstrijden worden gespeeld om 19:45 uur. De kinderen moeten met hun sportkleding (wedstrijd-shirt, broekje en zaalschoenen) om 19:00 uur aanwezig zijn en worden opgevangen door Monique Schneiders en Inge Voets. Voorafgaande de wedstrijd gaan de kinderen inschieten en worden daarna in de spotlight spectaculair voorgesteld. In de rust wordt er weer 1 tegen 1 gespeeld met de reserves van KCC/SO natural.

A.s. zaterdag worden de teamfoto’s gemaakt voor op de website. Andere jaren gebeurde dat verspreid over verschillende zaterdagen. Omdat de foto’s dit keer binnen in de zaal worden gemaakt en omdat we al zover in het seizoen zijn is besloten om alle foto’s op één zaterdag te maken.

Voor alle spelende leden vanaf 14 jaar zijn de activatiecodes aangevraagd. Met deze codes kun je je registreren en inloggen bij Korfbalmasterz, de online spelregelopleiding. In de komende weken zullen we deze codes met de daarbijbehorende info uitreiken aan alle leden vanaf 14 jaar die de BOB niet gehaald hebben.

Zoals iedereen heeft gezien staat hetwedstrijdprogramma online.

Als je zelf wil bepalen wanneer je bardienst wil draaien, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum en de tijd wanneer je wilt staan.

Klik hier om de nog openstaande blokken te bekijken.

Halloween, één van de spannendste dagen van het jaar. Ook bij KCC/SO natural laten wij dit niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom organiseerde de aKCCie op vrijdag 30 oktober een Halloween disco voor de D’tjes, E’tjes, F’jes, Kangoeroes en vriendjes en vriendinnetjes.

Het is belangrijk dat alle leden van KCC rekening houden met de grenzen van anderen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt, zonder dat daar flauw of raar over gedaan wordt. De vereniging moet immers voor iedereen veilig, vertrouwd en plezierig zijn. 

Na drie overwinningen tegen de vooraf wat minder hoog ingeschatte ploegen (al zullen veel ploegen het erg moeilijk krijgen bij GKV uit), speelde KCC/Delta Logistiek afgelopen zaterdag de eerste echte topper tegen DeetosSnel. Hoewel voormalig korfbal grootmacht DeetosSnel met één overwinning uit drie wedstrijden op papier geen topper meer is, blijft het altijd een lastige tegenstander en wist KCC/Delta Logistiek dus wat het haar te doen stond.

De wedstrijd DVS '69 F1 - KCC/Delta Logistiek F3 van 6 december is verplaatst naar zaterdag 31 januari om 9:00 uur.

Let op, ook de hal is gewijzigd. Dit is nu de Sophiahal, DVS'69.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/Delta Logistiek F3.

Jeu de Boules LADDER donderdag, november 27, 2014  
  Spelers 2014 totaal vorige p.mnd 6-11 13-11 20-11 27-11   kado mnd  
mnden 2014 45 46 47 48   2014  
1 John S   745,00 598,00 147,00 41,00 34,50 43,00 28,50   745,00 nov  
2 Ton V.   673,00 575,50 97,50 33,50 37,50 18,00 8,50   673,00 nov  
3 Kees D.   630,50 575,00 55,50 7,50 29,50 1,00 17,50        
4 Nies B.   625,00 553,50 71,50 25,00 3,50 3,00 40,00        
5 Bert Z.   608,00 534,00 74,00 38,00   35,00 1,00        
6 Lia den H.   607,50 526,50 81,00 36,00 6,00 32,00 7,00        
7 Tineke R.   605,00 571,50 33,50 25,00 2,00 6,50          
8 Berta R.   594,50 541,50 53,00 6,00 23,50 23,50          
9 Ans V.   593,50 523,50 70,00 10,00 27,00 33,00          
10 Jan B.   592,00 503,50 88,50 7,50 29,50 20,00 31,50        
11 Henri S.   575,50 487,00 88,50 30,00 17,50 31,00 10,00        
12 An D.   522,50 468,00 54,50   31,00 23,50          
13 Ria P.   512,50 420,50 92,00   25,00 40,00 27,00        
14 Emmy P.   509,50 405,50 104,00 33,50 9,50 23,50 37,50        
15 Marjan L.   501,50 474,00 27,50 4,00 23,50            
16 Henri Kn.   485,00 385,00 100,00 35,00 27,00 18,00 20,00        
17 Marianne K.   468,00 466,00 2,00 2,00              
18 Jan Br.   450,50 362,00 88,50 10,00 32,00 26,50 20,00        
19 Ria de L.   427,00 375,00 52,00 16,50 21,00 3,00 11,50        
20 Conne N.   399,50 360,50 39,00 12,50 21,00   5,50        
21 Henny Kr.   396,50 342,00 54,50 22,00 6,00 18,00 8,50        
22 Theo L.   375,75 339,75 36,00 31,00 41,00       222,00 feb  
23 Jeanne v V.   351,00 291,00 60,00 23,00 11,00 10,50 15,50        
24 Bert M.   335,50 310,50 25,00   9,50   15,50        
25 Anneke B.   320,00 320,00 0,00                
26 Gerard L.   312,00 262,75 49,25 14,50 37,50 12,00 34,50   124,00 jan  
27 Nel M.   298,00 283,00 15,00   15,00            
28 Ton Z.   285,00 187,50 97,50 32,00 34,50 13,50 17,50        
29 Koos P.   283,50 234,00 49,50 28,00 21,00 30,00 20,00   123,00 jan  
30 Piet S.   281,75 218,25 63,50 42,00 43,50 15,50 26,00   301,00 mrt  
31 Koen de G.   266,25 198,75 67,50 14,50 41,00 42,00 37,50   432,00 juni  
32 Frits K.   265,50 220,25 45,25 4,00 27,00 26,50 33,00   345,50 apr  
33 Elsa de H.   252,50 218,50 34,00 18,50 13,00   2,50        
34 Jaap K.   247,75 198,25 49,50 21,00 37,50 15,50 25,00   395,50 mei  
35 John vd D.   240,75 190,25 50,50 39,50 14,00 36,00 11,50   287,50 mrt  
36 Carl B.   189,00 166,50 22,50 18,50     4,00        
37 Tom B.   179,00 151,50 27,50 4,00 12,00 10,50 28,50   203,00 feb  
38 Ada D.   159,75 92,75 67,00 25,00 43,50 34,00 31,50   489,50 juli  
39 Magda H   152,50 139,00 13,50     13,50          
40 Heidi Groppe   149,50 115,50 34,00 16,50 17,50            
41 Ineke K.   143,50 143,50 0,00                
42 Leo S.   143,50 90,50 53,00 28,00 17,50 5,00 2,50        
43 Ria de G.   140,75 133,00 7,75 10,00     5,50   425,50 juni  
44 Annie S.   131,25 93,00 38,25 43,00 17,50 3,00 13,00   392,00 apr  
45 Jaap B   123,50 95,50 28,00     28,00          
46 Hanny v. K.   123,00 123,00 0,00                
47 Greetje P.   121,25 103,25 18,00   1,00 21,00 14,00   413,00 mei  
48 Rob W.   120,75 66,25 54,50 20,00 45,00 8,00 36,00   550,00 aug  
49 Co v R.   119,25 95,75 23,50 12,50 3,50 9,00 22,00   459,00 juli  
50 Rick G.   110,50 87,00 23,50     23,50          
51 Marian W.   108,25 53,75 54,50 39,50 6,00 29,00 34,50   521,50 aug  
52 Carel v. K.   104,50 0,00 104,50 0,00 41,00 40,00 23,50        
53 Jan vd B.   81,75 31,25 50,50   37,50 40,00 23,50   570,00 sep  
54 Piet P.   80,00 80,00 0,00                
55 Wil Zw.   64,50 64,50 0,00                
56 Len B.   63,50 7,50 56,00   33,00 38,00 41,00   572,50 sep  
57 Nel v Soest   63,00 63,00 0,00                
58 Ben v. L.   56,50 0,00 56,50 37,00   37,00 39,00   602,50 okt.  
59 Annie F.   54,00 54,00 0,00                
60 Han V.   45,00 45,00 0,00                
61 Jacques M.   42,50 42,50 0,00                
62 Selma Z.   32,25 0,00 32,25 28,00   6,50 30,00   599,00 okt.  
63 Arie N.   21,50 21,50 0,00                
64 Thijs de K.   12,00 12,00 0,00                
65 Rob St.   9,00 0,00 9,00 1,00 8,00            
66 Lies T.   8,00 8,00 0,00                
      18590,50 15699,75 2890,75 946,00 1035,00 946,00 861,00        
                           

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag, november 25, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 4-11 11-11 18-11 25-11 kado    
SUB 2014 45 46 47 48 2014 mnd  
1 Ben S.   751,00 612,00 139,00 45,50 25,00 29,00 39,50 751,00 nov.  
2 John S.   738,00 633,50 104,50 29,00 35,50 8,00 32,00 738,00 nov  
3 Tiny v B.   733,00 642,00 91,00 25,00 11,00 45,00 10,00      
4 Marianne K.   709,00 664,50 44,50 3,00 13,50   28,00      
5 Joke K.   678,50 598,50 80,00 23,50 6,00 28,00 22,50      
6 Berta R.   674,00 569,50 104,50 45,50 11,00 33,00 15,00      
7 Kees D.   671,00 553,00 118,00 39,50 18,00 23,50 37,00      
8 Emmy P.   657,50 626,50 31,00 4,00   19,00 8,00      
9 Lia den H.   645,50 590,50 55,00 22,00 7,00 14,00 12,00      
10 Hans S.   645,00 625,50 19,50 19,50            
11 John vd D.   624,50 571,50 53,00 16,00 18,00 10,00 9,00      
12 Ria de G.   615,00 574,50 40,50 9,00 9,00 4,00 18,50      
13 Ans V.   599,00 569,00 30,00 6,50   23,50        
14 Corrie B.   597,50 552,00 45,50 14,50   12,50 18,50      
15 Bert M.   564,50 462,50 102,00 37,00 2,00 27,00 36,00      
16 Annie S.   540,50 442,00 98,50 45,50 8,00 41,00 4,00      
17 Tom B.   539,50 399,00 140,50 30,00 30,50 38,00 42,00      
18 Conne N.   512,50 452,00 60,50 9,00 28,50 16,00 7,00      
19 Nel M.   497,00 446,50 50,50 33,00 15,50 2,00        
20 Len B.   476,00 422,00 54,00 43,00   11,00        
21 Nies B.   461,00 409,50 51,50 9,00   3,00 39,50      
22 Piet S.   449,25 378,75 70,50 31,50 40,00 30,00 39,50 123,50 jan  
23 Ge v. K.   425,50 367,00 58,50 26,50 20,50 5,50 6,00      
24 Ria Pl.   415,00 336,50 78,50 12,00   44,00 22,50      
25 Koen de G.   350,25 289,75 60,50 28,00 35,50 31,50 26,00 280,50 mrt  
26 Ben v. L.   337,00 299,75 37,25 2,00 28,50 25,50 18,50 206,50 feb  
27 Marjan L.   332,50 332,50 0,00              
28 Wil Z.   331,50 304,50 27,00   1,00   26,00      
29 Theo L.   300,50 297,50 3,00 23,50 26,50 20,50   345,00 mrt  
30 Greetje P.   279,75 235,75 44,00 42,00 11,00 35,00   216,50 feb  
31 Aad L.   274,50 229,50 45,00 41,00   15,00 34,00 422,00 mei  
32 Ton Z.   270,00 179,50 90,50 39,50 23,00 5,50 22,50      
33 Frits K.   267,00 225,75 41,25 13,00 15,50 22,00 32,00 414,00 apr  
34 Jacques M   260,25 211,00 49,25 45,50 5,00 36,00 12,00 126,50 jan  
35 Ria de L.   255,00 178,50 76,50 37,00     39,50      
36 Carel v. K.   239,50 139,50 100,00 48,00 20,50 31,50        
37 Arie N.   220,25 184,25 36,00 17,00 3,00 17,00 35,00 457,00 juni  
38 Jan B.   203,00 143,75 59,25 18,00 32,00 42,50 26,00 413,00 mei  
39 Ada D.   196,25 140,75 55,50 34,00 30,50 42,50 4,00 419,00 juni  
40 Thijs de K.   190,50 135,00 55,50 14,50 23,00 18,00        
41 Joyce M.   186,50 186,50 0,00              
42 Koos P.   172,00 128,25 43,75 31,50 35,50 20,50   398,00 apr  
43 Hanny v K.   144,25 109,75 34,50 19,50 13,50 34,00 2,00 558,00 juli  
44 Piet Pl.   134,25 87,75 46,50 21,00 18,00 38,00 16,00 526,00 juli  
45 Selma Z.   130,00 130,00 0,00              
46 Gerard L.   104,00 74,25 29,75 5,00   25,50 29,00 581,00 aug  
47 Marian W.   103,50 103,50 0,00              
48 Jaap K.   99,00 62,50 36,50 26,50 35,50 7,00 4,00 598,50 aug  
49 Magda H.   96,50 96,50 0,00              
50 Frans E.   92,00 0,00 92,00 1,00 39,00 38,00 14,00      
51 Bert Z.   87,50 87,50 0,00              
52 Jeanne v V.   86,00 86,00 0,00              
53 Lies T.   78,00 29,75 48,25 6,50 38,00 40,00 12,00 639,00 sep  
54 Rob W.   66,00 66,00 0,00              
55 Rick Er.   64,00 0,00 64,00   23,00 9,00 32,00      
56 Jaap B.   60,50 60,50 0,00              
57 Theo v.B.   49,50 0,00 49,50 35,00 33,00 12,50 18,50 727,50 okt  
58 Rick Gr.   47,25 41,25 6,00 11,00     1,00 654,50 sep  
59 Ton V.   43,50 0,00 43,50 37,00 26,50 1,00 22,50 686,00 okt  
60 Leo S.   39,00 39,00 0,00              
61 Rob St.   34,00 0,00 34,00   4,00   30,00      
62 Carl B.   33,50 33,50 0,00              
63 Henri Knip   19,50 19,50 0,00              
      20497,25 17467,50 3029,75 1176,00 820,00 1035,00 903,00      
                         

 

In verband met de Algemene Ledenvergadering is de dartavond van 2 januari verzet naar 16 januari.

Je hoeft echter niet zo lang te wachten want dit jaar spelen we nog op 19 december. Klik hier voor het complete dartschema.

Het schoonmaakrooster is gemaakt t/m 16 januari 2015.

Ter herinnering; de volgende teams staan ingeroosterd:

 • week 49: 1 t/m 5 december TEAM A2
 • week 50: 8 t/m 12 december TEAM A1
 • week 51: 15 t/m 19 december TEAM S10
 • week 2: 5 t/m 9 jan TEAM S9
 • week 3: 12 t/m 16 jan TEAM S8

Het korfbalseizoen 2014-2015 gaat nu echt beginnen voor KCC/Delta Logistiek. In het casino zal men zeggen "Now it is money time". De selectie van Jan Bongers en Arthur Carolus bevinden zich nu 3 weken op "the road to the League" en voorlopig rijdt de Delta Logistiek express hard door. Af en toe wat strubbelingen op de weg maar wanneer men even hiervoor geremd heeft, zal de Bongers/Carolus-trein met volle vaart doordenderen.

Van zaterdag 27 t/m maandag 30 december 2014 wordt in het Rotterdam Topsport Centrum de jaarlijkse Korfbal Challenge gespeeld, het programma vind je onderaan dit artikel. Wil je daar ook heen? koop dan je kaartje via KCC/Delta Logistiek. Als je kaartjes koopt via de club (net zo duur als via de reguliere weg) krijgt KCC/Delta Logistiek een vergoeding per kaartje. Bovendien krijgen we bij een bepaald aantal verkochte kaartjes een Mikasa korfbal en maken we - als we de allermeeste kaarten verkopen - kans op een clinic voor onze jeugdspelers.

Programma Korfbal Challenge 2014

Zaterdag 27 december
18.00 uur A. Diamonds - Tulips
20.00 uur B. Fortuna – Chinees Taipei

Maandag 29 december
18.00 uur 1. PKC/SWKGroep – winnaar A
20.00 uur 2. TOP – winnaar B

Dinsdag 30 december
17.00 5e/6e plaats
18.30 3e/4e plaats
20.30 Finale

Kijk hier voor alle informatie over de Challenge.

Bestel je kaartjes voor de Challenge dus hieronder via KCC/Delta Logistiek.

Afgelopen zaterdag speelden wij uit tegen DES 2 in Delft. De wedstrijd zou om 21.40 uur moeten beginnen maar ook hier gebeurt het dat het programma uitloopt en wij begonnen dus pas om 22.10 uur. Nu wisten we van DES dat ze makkelijk scoren, dus concentratie in de verdediging en elkaar goed coachen was het devies.

Na het debacle tegen Nieuwerkerk, het gedeeltelijk herstel tegen Avanti wat in een gelijkspel resulteerde, was het zaterdag de beurt aan de KCC-reserves om het puntloze SKF te laten zien wat we werkelijk in huis hebben. Voor aanvang is het onderlinge verschil maar 1 punt. Dus een overwinning is gewoon noodzakelijk. Aan die overwinning werd geen moment getwijfeld. Het ging erom met hoeveel verschil de winst binnengehaald zou worden.

Ook in de zaal zullen, vanwege een tekort aan beschikbare en/of gediplomeerde scheidsrechters voor interne wedstrijden / wedstrijden thuis bij KCC/Delta Logistiek, volgens de richtlijnen van het KCC/Delta Logistiek Beleidsplan, de S- en de A-teams worden ingezet om thuiswedstrijden te fluiten.

Afgelopen dinsdag was de eerste ronde van de Zuid Holland Korfbal Cup, voorheen de RTV Rijnmond Korfbal Cup. KCC/Delta Logistiek werd met de D1 en het 1e gekoppeld aan KCR uit Ridderkerk, een replica van de halve finale van vorig seizoen.

De D1 had het niet zo met "dinsdagavondkorfbalwedstrijden", want gedurende de gehele wedstrijd liep de ploeg van Mariska Brands en Julian Middelkoop achter de feiten aan. Het heeft nog wel lang 2-1 gestaan, dus er was nog weldegelijk hoop, maar na de rust was de ploeg geen schim meer, wat uiteindelijk een 9-3 nederlaag en uitschakeling opleverde.

Om 20:30 uur uur trapte de ploeg van Bongers en Carolus in de Fakkel af tegen 1e klasser KCR. KCC/Delta Logistiek had de randapparatuur meegenomen en leverde ook de schotklokbediender (Ben) waardoor er een mooie pot korfbal op de vloer kwam. Dat KCC/Delta Logistiek hot is momenteel in de competitie, bleek ook in de beker. Ruim 80 Capelse supporters zaten dinsdagavond op de banken in de Fakkel en zagen in de eerste helft een scherpschietend KCC/Delta Logistiek, dat wel wat moeilijk los kwam van KCR.

Beste KCC supporters,

Vorig jaar heb ik al mijn verbazing en waardering uitgesproken voor de entourage tijdens thuiswedstrijden van de selectie.

Bovendien in de eindfase van de zaalcompetitie, kruisfinales, finale en promotie/degradatie wedstrijden tegen OVVO heb ik echt onwijs genoten van jullie verbale geweld en ludieke acties. Krijg er nog kippuhvel van!!!! Het deed ons als selectie erg goed, dat jullie afgelopen zaterdag er gelijk al weer bij de 1e wedstrijd met velen waren en dat de 9e man ook weer luidkeels aanwezig was.

Jullie dragen echt veel bij aan de overwinningen en het succes van de selectie! Onwijs bedankt daarvoor en hoop dat we op jullie steun tot eind maart (!!!) mogen rekenen.
Want zoals mijn grote vriend Arthur een keer bovenop de bar bij KCC verkondigde: "willen we meer of minder KCC?" Nou VEEEL MEER!!!!

Tot zaterdag,
Jan Bongers

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 10). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Nr. Deelnemer Totaal 12-09 10-10 14-11 19-12 02-01 30-01 27-02 27-03 24-04 22-05 19-06
1 Stefan Dekkers 41 14 15 12                
2 Wesley Gordeau 31 15 - 16                
3 Peter van Dieren 31 9 13 9                
4 Gert Jan van Dieren 29.5 11.5 12 6                
5 Gerard Reijm 27 13 - 14                
6 Martin van Dieren 26.5 11.5 8 7                
7 Stephan Mosheuvel 23 2 10 11                
8 Christian Dekkers 20 10 - 10                
9 Daphne Reijm 19 7 7 5                
10 David Ruijtenberg 16 - 16 -                
11 Willem Knoops 16 16 - -                
12 Joost Schellaars 16 - 14 2                
13 Marcel den Ouden 15 - - 15                
14 Michael Wolvers 14 - 11 3                
15 Marcel van Vliet 13 - - 13                
16 Jan Leeuwenstein 12 8 - 4                
17 Roy Leeuwenstein 11 3 - 8                
18 Peter Nieuwelink 11 1 9 1                
19 Gert Kroon 8 1 6 1                
20 Marvin Knoops 6 6 - -                
21 Ricardo Knoops 5 5 - -                
22 Olaf Ullersma 4 4 - -                
23 Cornel van Dieren 1 1 - -                
24 Jan de Bel 1 - - 1                

 

Even waren we bang voor een lage opkomst; wie komt er nou door dat hondenweer naar het clubhuis? Blijkbaar vinden toch genoeg mensen het leuk want we konden weer meer deelnemers noteren dan de vorige keer. Achttien darters maakten er weer een gezellige avond van. Wesley Gordeau had een lekkere avond en won deze novemberavond.

Zaterdag 8 november begon na een warrige voorbereiding de competitie in de zaal weer. De voorbereiding was niet goed. Tegenstander die niet op kwam dagen, trainingen die niet door konden gaan omdat de zaal toch dicht bleek te zijn. Al met al geen graadmeter of gewenning van de zaalvloer voor de spelers.

Ook in de zaal zullen, vanwege een tekort aan beschikbare en/of gediplomeerde scheidsrechters voor interne wedstrijden / wedstrijden thuis bij KCC/Delta Logistiek, volgens de richtlijnen van het KCC/Delta Logistiek Beleidsplan, de S- en de A-teams worden ingezet om thuiswedstrijden te fluiten.

Afgelopen zaterdag zijn de nodige wedstrijden later begonnen dan gepland. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat de wedstrijden van het 1e en 10e ruim drie kwartier te laat begonnen. Dit is onacceptabel en kan gewoonweg niet.

Bij deze dan ook de oproep aan alle coaches , scheidsrechters en de zaalwachten om er voor zorg te dragen dat elke wedstrijd op tijd begint. Dus als dat inhoudt dat er bijvoorbeeld niet kan worden ingeschoten dan is dat gewoon zo. Ook de besprekingen in de rust zorgen voor deze uitloop. De besprekingen dienen maximaal 5 minuten te duren en in kleedkamer 3 of 4 van de sporthal. Dus niet in onze eigen accomodatie.

De wedstrijd die toch te laat begint, dient ingekort te worden zodat de volgende wedstrijd weer op tijd begint. Ik reken op een ieders medewerking.

Namens de TC
Theo van Os

Komende week, te weten dinsdag 18 november 2014, barst de nieuwe editie van de Zuid Holland Korfbal Cup 2014 in alle hevigheid los. KCC/Delta Logistiek D1 en 1 spelen dan in de eerste ronde een uitwedstrijd tegen KCR D1 en 1, een replica van de halve finales van vorig seizoen.

Schakelt Bongers en Carolus het equipe van KCR uit en pakken Mariska Brands en Julian Middelkoop de overwinning met de D1 tegen KCR D1?

Beleef het komende dinsdagavond mee in sporthal de Fakkel. De D1 begint om 19:00 uur en de eerste teams trappen af om 20:30 uur. De wedstrijd van de eerste teams wordt gespeeld met een schotklok. KCC/Delta Logistiek levert hiervoor de materialen en Ben Wolvers zal achter de tafel plaatsnemen.

Tot dinsdagavond in Ridderkerk !!

Nadat de selectie van KCC/Delta Logistiek in de eerste speelronde in Gorinchem GKV/Enomics in bedwang hield (19-23), moest het dit weekend aantreden in de eigen KCC-arena tegen de formatie van oud A1-trainer Glenn de Vries. Die Haghe had iets goed te maken na de zeperd tegen het sterke Oranje Wit.

Op zaterdag 10 januari 2015 zijn de aanvangstijden van de volgende wedstrijden gewijzigd:

 • De wedstrijd KCC/Delta Logistiek B1 - Nieuwerkerk/Trekvogels B1 start nu om: 12:45 uur (i.p.v. 14:45 uur).
 • De wedstrijd KCC/Delta Logistiek C1 - Nieuwerkerk C1 start nu om 13:55 uur (i.p.v. 13:45 uur).
 • De wedstrijd KCC/Delta Logistiek D1 - Nieuwerkerk D1 start nu om 14:55 uur (i.p.v. 12:45 uur).

Klik hier voor het volledige programma van zaterdag 10 januari.

Vrijdagavond 14 novemver kun je weer darten bij KCC/Delta Logistiek.

Je spelniveau maakt niet uit. We spelen verschillende spelletjes en het gaat vooral om gezelligheid. Niettemin houden we de score bij en wordt aan het einde van de avond de top drie in het zonnetje gezet met een leuke cadeaubon.

We beginnen om 20:00 uur. De kantine is al open vanaf 19:30 uur open inschrijving. Meedoen kost €2,50.

Klik hier voor een overzicht van de dartavonden.

Op de banen van KCC/Delta Logistiek - Jeu de Boules worden in 2015 de volgende toernooien georganiseerd:

Het team stapte zaterdag om 8uur in de bus opweg naar Wageningen.

Wemoesten de titel van 2013 verdedigen.Het was merkbaar dat het team er zin in had gelach en gekwetter alom.

De zaalseizoenopening van ons tweede was weer als vanouds. De derby tegen onze buren uit Nieuwerkerk stond als eerste wedstrijd op het programma. Wedstrijden, ook al zijn het de reserveteams, die tot de echte klassiekers behoren. Wedstrijden ook, die altijd op het scherpst van de snede worden uitgevochten. Vandaag zou het niet anders zijn. Vaak komt KCC/Delta Logistiek als winnaar uit de strijd al is het steeds nipt. Na een goede voorbereiding met winst op een aantal sterke ploegen gingen wij er vooralsnog vanuit dat het vandaag ook allemaal goed zou komen ondanks dat we een tot op het bot gemotiveerde tegenstander verwachtten.

  KLAVERJASSEN KCC / DELTA LOGISTIEK  
  UITSLAGEN SEIZOEN 2014 / 2015  
  . SEPT. OKT. NOV. DEC. TOTAAL  
1 Ria de Groot 5415 4808 4534   14757  
2 Nies Beerenwout 5126 4198 4675   13999  
3 Ada Dommershuijsen 4296 4722 4914   13932  
4 Jeanne v Veen 4731 4382 4673   13786  
5 Frits Knoppert 4503 4676 4529   13708  
6 Bert Meijer 4898 4446 4272   13616  
7 Elly Stubbe 4530 4676 4364   13570  
8 Jan Beerewout 4010 4763 4772   13545  
9 Jaap Kroep 4600 4351 4484   13435  
10 Nel Meijer 4563 4136 4658   13357  
11 Kees Dommershuijsen 4017 4461 4746   13224  
12 Koen de Groot 3893 4283 4493   12669  
13 John van der Donck 4290 4102 4255   12647  
14 Co van Rheenen 3972 4635 3719   12326  
15 Rinus Bos   4991 5173   10164  
16 Annie Schep   5073 4617   9690  
17 Tom Zuijderveld 5027   4629   9656  
18 Thijs de Korte 4775   4274   9049  
19 Tom Visser 4013 4764     8777  
20 Grerard Lindenhof 3335   4133   7468  
21 An Dijkstra     5179   5179  
22 Henri Smit     5009   5009  
23 Hanny v Kooy     4731   4731  
24 Anneke Beekman   4661     4661  
25 Arie Nobel 4584       4584  
26 Ans Visser 4569       4569  
27 Ge v Kooy     4490   4490  
28 Jaap Kroep 4449       4449  
29 Len Bijkerk     4249   4249  
               

 

Het barrooster tot eind december staat online.

Op de dagen dat de selectie thuis speelt kunnen we vanaf 16:00 uur altijd extra handen gebruiken.

Dus als je zin hebt, mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Voor het maken van de analyses voor de selectie gebruik ik een laptop met daarop MS Access. De huidige laptop van KCC/Delta Logistiek is inmiddels ruim 8 jaar oud en ik verwacht dat deze het niet al te lang meer gaat uithouden. Om het moment voor te zijn dat de laptop de geest geeft tijdens een wedstrijd, ben ik op zoek naar een iets nieuwere laptop (paar jaar oud). Een eenvoudig model is meer dan voldoende, het enige wat er op hoeft te staan is MS Access. Heb jij nog ergens een laptop met MS Acces in de kast liggen die te traag is geworden om te gebruiken, maar nog wel goed werkt, dan zou ik daar erg blij mee zijn. Wil je die voor niks of een klein bedrag aan KCC/Delta Logistiek kwijt? Mail me dan even op onderstaand adres. Ook als je nog een oude voeding hebt liggen voor een Dell laptop ben ik daarmee geholpen.

Mark van der Waaij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook in de zaal zullen, vanwege een tekort aan beschikbare en/of gediplomeerde scheidsrechters voor interne wedstrijden / wedstrijden thuis bij KCC/Delta Logistiek, volgens de richtlijnen van het KCC/Delta Logistiek Beleidsplan, de S- en de A-teams worden ingezet om thuiswedstrijden te fluiten.

De boot uit Spanje komt al bijna weer aangevaren met onze grote vriend Sinterklaas en zijn Pieten! Ook dit jaar zullen wij hen warm welkom heten bij KCC/Delta Logistiek. We kunnen Sinterklaas natuurlijk niet met lege handen ontvangen, daarom zullen jullie voordat Sinterklaas in de kantine aankomt iets moois voor hem knutselen. Ook gaan we tussen het knutselen door leuke sinterklaasspelletjes spelen, waar de zwarte pieten jullie mee helpen.

Willen de C/D/E en F spelers a.s. zaterdag 8 november hun intekenlijsten inleveren bij hun trainer/coach. De coaches kunnen de intekenlijsten dan in een envelop afgeven bij de bar. Achter de bar staat een doos waar ze verzameld worden. Volgende week zullen dan aan alle spelers de loten worden overhandigd.
 
En weet : het team dat de meeste loten verkoopt gaat gezellig GLOWGOLVEN. De speler die de meeste loten verkoopt krijgt een echte korfbal met de handtekeningen van de spelers van KCC/Delta Logistiek 1!

Ook in de zaal zullen, vanwege een tekort aan beschikbare en/of gediplomeerde scheidsrechters voor interne wedstrijden / wedstrijden thuis bij KCC/Delta Logistiek, volgens de richtlijnen van het KCC/Delta Logistiek Beleidsplan, de S- en de A-teams worden ingezet om thuiswedstrijden te fluiten.

Ook in de zaal zullen, vanwege een tekort aan beschikbare en/of gediplomeerde scheidsrechters voor interne wedstrijden / wedstrijden thuis bij KCC/Delta Logistiek, volgens de richtlijnen van het KCC/Delta Logistiek Beleidsplan, de S- en de A-teams worden ingezet om thuiswedstrijden te fluiten.

Sinds het begin van dit seizoen hebben we een nieuwe verzorger bij de selectie. Even voorstellen:

Tijdens het zaalseizoen moeten er ongeveer 155 interne en 125 externe wedstrijden gefloten worden.

Omdat we nog steeds niet genoeg vrijwilligers cq gediplomeerde scheidsrechters hebben om alle interne en externe wedstrijden te fluiten zullen de S- en A-teams net als tijdens de eerste helft van het veldseizoen 2014-2015 ook in de zaal weer wedstrijden toebedeeld krijgen om te fluiten. Dit zoals aangegeven in het Beleidsplan Scheidsrechters. Het is de bedoeling dat de teams zelf iemand uit hun team afvaardigen om de wedstrijd te fluiten. Natuurlijk heeft de vereniging ook liever een vaste groep scheidsrechters die alle wedstrijden fluiten, maar zolang zich daar niet voldoende mensen voor aanmelden zullen teams worden blijven ingedeeld. 

Naast de geweldige trainster die nu al om de week de training voortreffelijk verzorgd, is het recreantenteam dringend op zoek naar een tweede train(st)er die het liefst om de week de training kan verzorgen.
Het recreantenteam is een gezellige groep mensen met geen, weinig, een beetje of veel korfbalervaring en die het allemaal leuk vinden om te korfballen op een recreatief niveau. Wij trainen op de woensdagavond van half negen tot half tien op het veld.

Dus heb je zin en tijd, nog geen eigen team om te coachen en vindt je het een uitdaging om de recreanten te trainen, dan vraag ik je om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In oktober organiseerden tien sportbonden verschillende activiteiten om scheidsrechters en officials te waarderen voor hun inzet. Ook konden sportverenigingen op eigen initiatief door middel van ludieke acties hun waardering uiten voor scheidsrechters en officials. Een aantal van deze bonden organiseert in het verlengde daarvan spelregelcafés.

Na twee duidelijke overwinningen in de voorbereiding van de zaal, op Avanti (11-2) en Sporting Delta (7-4), laat KCC/Delta Logistiek D1 zien steeds meer te groeien in het seizoen.

KCC/Delta Logistiek B1 staat gedeeld vierde in de competitie. Zaterdag 30 november is er dan de mogelijkheid een plaatsje te klimmen. B1 speelt tegen de nummer drie, KVS/Maritiem B1, die één punt boven ons staat. Richelle is spijtig genoeg uitgeschakeld door een blessure, maar gelukkig is Dominique bereid haar plaats in te nemen.

Jeu de Boules LADDER donderdag, november 28, 2013  
Spelers 2013 totaal vorige p.mnd   14-11 21-11 28-11   kado    
mnden 2013   46 47 48   2013 mnd  
1 Berta R.   485,00 435,50 49,50   2,00 30,00 17,50   485,00 nov  
2 Nies B.   479,50 438,00 41,50     26,00 15,50   479,50 nov  
3 Jeannette T.   479,00 437,50 41,50   13,00 11,00 17,50        
4 Tineke R.   470,50 401,50 69,00   5,00 34,00 30,00        
5 John S   455,50 431,00 24,50   6,00 6,00 12,50        
6 Ans V.   445,50 374,50 71,00   28,50 32,50 10,00        
7 Kees D.   431,50 380,50 51,00   14,00 36,00 1,00        
8 Ton V.   417,50 403,50 14,00     14,00          
9 Rob W.   391,00 322,00 69,00   26,00 8,00 35,00        
10 Bert M.   361,50 349,00 12,50     12,50          
11 Anneke B.   360,00 342,00 18,00     4,00 14,00        
12 Jeanne v V.   356,00 356,00 0,00                
13 Bert Z.   303,00 231,50 71,50   12,00 32,50 27,00        
14 Nel M.   296,50 269,50 27,00     27,00          
15 Ria de L.   296,00 264,00 32,00     7,00 25,00        
16 Koen de G.   295,50 274,75 20,75   17,50 21,00 3,00   123,00 jan  
17 Selma Z.   294,00 264,50 29,50   8,00 15,50 6,00        
18 Theo L.   280,25 275,75 4,50   9,00       126,50 jan  
19 Frits K.   276,00 253,50 22,50   22,50 3,00 19,50   161,00 feb  
20 Marian W.   271,00 254,50 16,50     1,00 15,50        
21 John vd D.   253,00 224,50 28,50   25,00 21,00 11,00   222,00 mrt  
22 Piet S.   236,25 215,25 21,00     35,00 7,00   148,50 feb  
23 Jan Br.   228,50 156,50 72,00   24,00 25,00 23,00        
24 Gerard L.   226,00 185,25 40,75   11,00 38,50 32,00   294,50 apr.  
25 Ben v. L.   220,00 165,50 54,50   28,50   26,00        
26 Lies T.   214,00 214,00 0,00                
27 Elsa de H.   210,50 189,50 21,00     21,00          
28 Carel v. K.   205,50 176,50 29,00     29,00          
29 Jan vd B.   203,00 179,25 23,75   17,50   30,00   226,00 mrt  
30 Ans v. L.   200,00 200,00 0,00                
31 Corrie I.   199,00 199,00 0,00                
32 Len B.   196,50 160,50 36,00   31,50 38,50 2,00   309,50 Mei  
33 Henny Kr.   190,50 178,50 12,00   10,00 2,00          
34 Conne N.   185,50 168,00 17,50     17,50          
35 Ada D.   166,25 135,50 30,75   28,50 10,00 23,00   322,00 juni  
36 Ria P.   162,00 162,00 0,00                
37 Aad L.   152,50 133,00 19,50       19,50        
38 Lia den H.   152,00 112,50 39,50   3,00 24,00 12,50