Afgelopen vrijdag 4 november was de jaarlijkse Club van 50 avond waar de leden ruim € 5.500 euro verdeelden over de 16 aangedragen doelen. Wil jij KCC/CK Kozijnen ook steunen en wil je er volgend jaar ook bij zijn? Kijk dan hier voor alle informatie en inschrijfformulier voor de Club van 50.    

20221104   Uitslag Club van 50Vanaf 19:30 uur druppelden de ca. 75 leden die zich hadden aangemeld binnen. Voor deze avond waren de mensen van The Game Inn uit Nieuwerkerk aan den IJssel aanwezig die ruim 30 veelal onbekende spellen hadden meegenomen die erg leuk waren om te spelen. Gelukkig waren er mensen aanwezig om de regels uit te leggen want die waren niet altijd makkelijk. Tijdens de avond werden de spellen (soms best fanatiek) gespeeld en zo te zien hadden de meeste mensen het naar hun zin. Met name het spelletje "Taco, Cat, Goat, Cheese, Pizza" viel goed in de smaak en we vermoeden dat een aantal mensen The Game Inn snel zal bezoeken om zelf een spelletje aan te schaffen (of te spelen). 

Onze bartoppers Aad Buijs, Sander Souren (en later ook Niels Vaane) schonken een prosecco en de overige drankjes deze avond. Rob de Gelder en Desiree van Klaveren hadden 's-middags een grote hoeveelheid buitengewoon lekkere en luxe hapjes gemaakt (zie ook de foto's) en die smaakten ook nog heerlijk. Namens de Club van 50 nogmaals heel erg bedankt.

Na de eerste ronde spellen werden de doelen bekend gemaakt waar de Club van 50 dit jaar haar geld aan gaat besteden. Hiervoor hadden 106 van de 116 leden hun stem uitgebracht. Er waren totaal 16 doelen aangedragen en in het overzicht hiernaast zie je (groen gearceerd) welke 9 doelen een bijdrage van de Club van 50 zullen ontvangen ter waarde van ca. 5.500 Euro. De commissies hebben hierover inmiddels een mail gekregen. Heb je daar nog vragen over? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de Club van 50 avond verloten we ook altijd een waardebon onder één van de leden. Dat zijn we vrijdag tijdens de avond vergeten maar hebben we achteraf gedaan. De naam van Jan van der Steen kwam daarbij uit de hoge hoed. Jan, we zorgen dat de kadobon zo snel mogelijk bij je terecht komt.     

Inmiddels hebben we als Club van 50 het geweldige bedrag van bijna 40.000 Euro aan doelen binnen onze mooie club geschonken. Nieuwe leden blijven natuurlijk altijd welkom. Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor onze club kunnen doen. Ook als je als sponsor op één of andere manier een bijdrage wil leveren aan de deoelen van de Club van 50 ben je welkom en kan je ons altijd mailen.     

Kijk hier voor nog een aantal foto's.     

Groeten namens de Club van 50,
Simona Thalen, Remmert Breidenbach en Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties