Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen is de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt.
Op vrijdagochtend 2 september en ook op zaterdag 3 september (de week daarna begint de competitie) zijn we ook weer aanwezig voor grote en kleine klusjes op het KCC-complex in en om de kantine en op en om de velden. Op 3 september spelen er veel teams thuis een oefenwedstrijd. Speelt je kind en vind je het leuk om even te helpen meld je dan aan bij ondergetekende dan kijken we op welke dag je iets wil doen en hoe lang je de tijd hebt. Vele handen maken licht werk en als er veel mensen zijn die een uurtje (of meer) kunnen helpen dan komen we een heel eind. Het zou mooi zijn dat als de competitie op 10 september begint ons complex er dan ook weer piekfijn uitziet.

Leeftijd speelt geen rol en iedereen (o.a. leden van jong tot oud, ouders, grootouders, jeu de boulers) is van harte welkom om een uurtje of meerdere uurtjes te komen helpen.

Er zijn allerlei klussen te doen. Voor de meeste klussen heb je geen technische kennis nodig en voldoet een gezonde en gezellige doses inzet of het nu gaat om schoonmaken van sponsorborden, uitloopmatten, dug outs of het verwijderen van onkruid, ramen zemen, koof schoonmaken. Kortom er is genoeg te doen.

Komen jullie ook? Wij zorgen voor de koffie, thee of wat anders met wat lekkers.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Onderhoud
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties