Lieve KCC-ers,

2021 is, ondanks de huidige omstandigheden, een jaar met gelukkig vele lichtpunten! Vanuit de vereniging ervaren wij vanuit onze leden, vrijwilligers en sponsoren nog steeds veel steun, ook in mindere tijden. Er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om de vereniging draaiende te houden en dat waarderen wij!

Hierbij zijn er vele lichtpuntjes te noemen, denk hierbij aan de kerstpakketten actie van afgelopen week, maar ook het onverwachte bezoek van Sinterklaas aan Sporthal Schenkel. Ook is dit jaar de pilot RecreStars opgezet, heeft de livestreamcommissie alle jeugdwedstrijden live uitgezonden, hebben we veel sponsorpunten vanuit de Plus gescoord, is de nieuwe KCC-webshop gelanceerd en zijn er nieuwe sponsoren aangetrokken. Dit zijn een aantal van de gelukkig vele lichtpunten vanuit onze vereniging afgelopen jaar.

Wij zijn trots op KCC/CK Kozijnen als vereniging en hopen dat er nog vele lichtpuntjes volgen. We zijn dankbaar voor de aanhoudende steun van iedereen. Vanuit het bestuur wensen we al onze leden, vrijwilligers en sponsoren mooie en vooral gezonde feestdagen toe.

Maak er een feestelijke Kerst van!

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties